Lolek si Bolek

Tuesday, 17 August, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

In principiu n-ar fi trebuit sa scriu despre chestia asta, cum in principiu n-ar trebui sa scriu despre toate prostiile. Da' daca pot discuta culoarea cacatului si respectiv vascozitatea si onctuozitatea cacatului de inpachetat din Romania nu vad ce ma mai poate opri. Deci :

Reteaua sociala TPU.ro, detinuta de divizia online a Realitatea-Catavencu, F5, si compania TreeWorks, urmareste sa atraga un investitor caruia sa-i cedeze pana la 20% din proiectul auto-evaluat la "un minim de 2 mil. euro". Citeste despre planurile lui Catalin Tenita (foto), seful TreeWorks, mai jos.

Este ca-i interesant ? Chestia e din Daily Bisnit, o alcatuire prea penala ca sa mai conteze ca-i dau eu link. A, sa nu omitem din adevar : o alcatuire prea penala ca sa mai conteze ca-i dau eu link, aflata cu totul intamplator in proprietatea actionarului majoritar al proiectului pe care-l pompeaza. Bineinteles. Da' n-are legatura, ca ziaristii lui Vantu' cei care vor respect au deontologie, si nici nu injura, nici nu ling la comanda (ca s-or invatat deja si isi dau comanda singuri).

Da' totusi, nu-i hazos ca Catalolek Tenita, acest Marian Vanghelie al internetului romanesc isi evalueaza productia de suflet la putin peste dublul valorii intregului trust Realitatea-Catavencu, proprietar inter alia al F5-Media, locul unde haiosu' de Dobitoc Stanca presteaza gratuit de vreo sase luni deja, in conformitate cu "valoarea lui, care n-o are nimenea" ?

Ca mie mi se pare foarte, dar foarte hazos. Si-mi aminteste vag de cealalta mare afacere a mentorului spiritual & stapanului material al acestor doua clone dupa Daniel Ciobanu si Bianca Dragusanu. Mai tineti minte FNI ? Mai tineti minte in ce-a constat contributia lui Sorin Ovidiu Vantu, acest Catalin Botezatu specializat pe biznis in loc de fesan ? Nu ? Pai sa va amintesc asa rapid : a supraevaluat niste active, undeva intre de cincizeci si de cinci miliarde de ori. Ce active ? Pai participatii necotate la capitalul unor societati fantoma. Asa ca un fel de actiuni, stiti voi, chestiile alea pe care le ai in proprietate cand detii procente dintr-o afacere. Minus faptu' ca ele nu erau chiar actiuni, ci mai degraba inventii pure. Stiti voi, asa cum se face pe la noi.

Vedeti deci, scoala de bisnit si bune maniere Ioana-Maria Vlas/Nicolae Popa n-a ramas fara continuatori. Azi ii avem pe Catalolek Tenita si Dobitoc Stanca executand impreuna exact aceleasi manevre, in exact aceleasi feluri si cu exact aceleasi scopuri, spre "imbogatirea" mai mult sau mai putin virtuala a exact aceluiasi personaj, si saracirea absolut, dar absolut concreta a oricaror fraieri suficient de naivi incat sa creada ca o camasa si-un parfum face din centurista corporatist. E bine.

Si, daca tot sapam prin memoria recenta, a mai auzit cineva ceva de marele si magnificul si exceptional de inventivul proiect online de-a face un joc browser based cu masini al lui Bolek Voicu ? Stiti voi, ala care urma anul trecut sa scoata pana anul asta doua sute de milioane de euro. Incasari, sau vanzari, sau valoare, sau in tot cazul, nu e clar. Ceva numere. Ei da, 200`000`000 euro, ce-ati inlemnit asa. Pe calculatoarele din Europa (angroul, zic) se poate scrie cu 9 cifre, n-ati stiut ?

Intre timp in lumea reala problemele evolueaza lent dar nerezolvabil, Buscu se lupta cu "subofiterii" care evalueaza gaura in care se afla pseudo-trustul cu o eroare ca de vreo 10%. Fara sa-l deranjeze propriile "greseli de gramatica". Ce sa mai discutam de greselile de evaluare ale colegilor de trust, situate undeva intre 99,99% si 100%. Unde esti, deontologule, pupa-ti-as portofelele tale, acu' nu te mai jeneaza nimic ? Totu-i in regula ? Niste respect nu vrei ?

Dar ca sa incheiem intr-o nota vesela : ia priviti la moacele lor.

cei-trei-harciogi

harciogul-bonus

Este ca domnu' Sorin Ovidiu Biznisatu' prefera sa ascunda grisina in acelasi soi de obrajori rozalii ? E un tipar, ce mai, o tipologie umana : harciogul de online. Ca sa nu-i zicem sobolan.

Va las in compania lu' Toma, ala cu soparla.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

 1. degeaba le faci mircicule contrapublicitate, caci divizia lor de pier va sustine contrariul. :P :))

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 17 August 2010

  Corect. Si conteaza foarte mult ce sustine divizia lor de distrusi, ca au o groaza de credibilitate.

  Intr-o realitate paralela, ce-i drept, da' au.

 3. In trei luni jocul ar trebui sa inceapa sa aduca bani si vrem sa ajungem pe breakeven la 9 - 12 luni dupa ce iese din beta.

  Are they there yet?

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 17 August 2010

  Pai pe jumatate. Prima parte, asa ceva.

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Monday, 20 June 2011

  Vai, uite ce grozavii nedrepte si neadevarate puteam sa scriu acum un an de zile.

  De fapt, jocul care urma sa atinga break-even n-a atins nimic nici pina azi, precum nici TPU, precum nimic altceva.

  Da' eventual... mai asteptam un an. Pina la urma hotelurile comuniste asteapta fraieri turisti pe litoral de 20 de ani, de ce n-ar putea astepta si baietii astia investitorii pina-n 2031 ?

 1. [...] Septembrie 22, 2010 | Autor: Mircea Popescu Distractia zilei o constituie unul dintre porcusorii cheliosi cu pretentii de antreprenori, pe care probabil ca-l cunoasteti drept Tirboaca, ca [...]

 2. [...] via serviciile care-au dat stenograme la tot poporul, de la Sorin Ovidiu Vintu, proprietarul porcusorilor despre care am mai povestit. I-auziti : D. Stanca: Vroiam să-ţi zic că vrea Bobby să se mai [...]

 3. [...] din inima zelistului, multumim din inima diversilor Lolek si Bolek din .ro, ne-ati facut o blogosfera bai astia cam fix ca soarele sfint de pe cer. Doar ca nu. Doar [...]

 4. [...] Mina dreapta a lui Nastase pe vremea cind Nastase era pe cai mari, si prin mina dreapta intelegem in principal o gaoaza strinsa-n care sa-si goleasca pesedemogulul continutul oualor. Mutat de la PSD la PD exact asa cum muta baietii curvele, “tu de miine esti vita astuia, la el in staul”. Folosit cu gratie de Basescu in exact aceleasi scopuri si dupa exact aceleasi mecanisme dupa care-si foloseste si Voiculescu echipa de “vedete” de televizor, exact scopurile si exact mecanismele dupa care isi dorea si Sorin Ovidiu Vintu sa-si foloseasca trupa de gaozari pe-o ciorba. [...]

 5. [...] euro, deci cam tot aia practic vorbind. De fapt nu, pardon, am verificat si ma insel, era vorba de doua sute de milioane in trei luni. Gresala [...]

 6. [...] ei, ca nu are cum. Da’ la noi, in tara traficului fals si a topurilor false facute de niste farsori si sleahta lor de idioti chestia merge [...]

 7. [...] in limba engleza dedesubt. Nu in limba engleza, cu traducere in limba romana lipsa, asa cum fac Lolecii si Bolecii cu pretentii de “antreprenori” [...]

 8. [...] e un mediocru care n-are nimic de contribuit nicaieri, a se scuti. Inteleg ca-i mamos si iubaret, ca orice gheu, da’ discursul public este si ramine apanajul strict si exclusiv al barbatilor. Ce s-a [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.