Evenimente importante

Thursday, 18 February, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Se intampla chestii nemaipomenit de importante astazi 18 februarie, a treia zi dupa ziua ceferistilor. Uniunea Europeana organizeaza un examen proctologic la saispe maini in Atena, Ion Iliescu a ajuns sa traiasca ziua in care PSD-ul nu mai reuseste sa se ridice la nivelul lui moral, Antena 3 a mai gasit ceva caseta si pentru microcampania asta de alegeri interne, prefigurand o mie de ani de casete pentru fiecare campanie de orice fel de-acum inainte, Ciutacu o injura pe Pora, vrabiile se harjonesc prin tufisuri...

Din asa o avalansa de interesant, util si relevant, printre atatea tratari echilibrate ale unor teme de interes, confruntat cu asa o gramada de informatii pertinente impachetate elegant nu am incotro si ma vad nevoit sa procedez la o selectie.

aoe_1 Asa incat am sa va povestesc despre aventura lui Default, supus de-al zeului Set. Default a inceput jocul in echipa cu Bergen, ceva norvegian dupa toate probabilitatile, inchinator la cine stie ce zeu de-al lor. Pe Bergen in vedeti cu rosu in partea estica a hartii. Bietul Naxos, ceva soi de grec, a avut ghinion, cazand pe aceeasi insula cu noi. Inca de la inceput am trimis faraonu' si ce mai aveam disponibil sa-l tin in sah, si chiar pe cand mi-o luam a aparut ceva armata de-a svedului, si pe cand o incasa el ma regrupasem eu, si uite asa l-am matrasit pe Naxos pana sa ajunga in epoca eroica.

Dupa care, miscandu-ma eu mai repede, am pus iute gheara pe toate satucele, lasandu-l pe aliat sa se descurce in modestia lui. Si-am purces la construit temple si, dupa ce-am intrat in epoca mitica, am creat o mica armata de fenicsi, pe care-i vedeti in imagine. Zboara, nu pot fi atacati decat cu sageti, scuipa foc si pucioasa, armata ideala.

aoe_2 Dupa cum se si vede, de altfel. In vorbele nemuritoare ale raposatului Gingis Han, nu exista placere mai mare decat sa le parlesc cladirile, sa le alerg taranii, sa le distrug catapultele si asa mai departe.

Odata ce Ikkur si-a luat-o-n... ma rog, in fine, am construit acolo un castel Migdol, din care au inceput sa se reverse elefanti de razboi, cu tot soiul de zorzonele atarnand de pe ei, cam unul pe secunda, ceea ce-a asigurat curatarea insulei respective. Si odata ea curatata, am repetat procedeul si asupra lui Skara, care ramasese singur inca de la inceputuri (Naxos fiind fostul lui aliat). Doar ca, folosind inca si mai multi fenicsi, si inca si mai multi elefanti, si inca si mai multa frisca.

Noa, cam asta fu ziua, sau ma rog, prima parte a ei. Acu' ma duc pana in oras sa ma intalnesc c-o amica, si pe urma mai vaz eu. Este ca-mi merge prost ?

Category: Trolloludens
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

 1. Credeam că te duci să te întîlneşti cu a mică.

 2. Cum adica c-o-njura?

 3. AoE 3 ?

 4. ce cauţi tu in epoca mitică, Trilemoi? in loc să contribui la PIB :p
  ş-apăi, cu aliaţi ca tine nu-i mai trebe şvedului vrăşmaşi!

 5. gamere! :P

  civ beyond the sword nu joci, ai? :P ;))

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Thursday, 18 February 2010

  @Marian SM Nu-i bine zilnic, ce-i aici?!

  @fcbl Pai asa bine, o injura.

  @dAImon Ieee

  @kokofifi Lasa draga, am bagat 5 cifre in bugetu' statului roman, i-o fi ajungand. Ca io sigur n-am sa apuc sa beneficiez de cinci cifre de pe urma-i.

  @Mihai Hehe. Apai nu toate-odata, stii.

 7. Da, da, asa este

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.