Femeile si curvia

Saturday, 25 September, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Prosti sunt aia care cred... ca toate femeile sunt doamne.
Pentru mine... toate femeile sunt la fel.
Pentru mine... toate femeile sunt... curve...
si toate alearga dupa pula.

Alin Demeter aka Drama

Deci bun ? Aveti ceva de comentat ?

Sigur, oamenii ceva mai batrini, sau poate doar obositi, dar in tot cazul mai putin stapiniti de capacitatea trupului adolescentin de-a se infuria complet si total intr-o clipita ar putea emite intrebarea pesemne legitima ca ma, da' si ma-ta ?!

Adevarul este ca tinarul exaltat nu-si pusese intrebarea asta. Ca exaltarea nu-i lateralia, si ca rezultat te axezi pe-o chestiune, nu consideri contexte, da-o-n pula mea de treaba. Deci, oare si mama ?! Pai... nu. Evident ca nu. Culmea. Clar ca nu ce pula mea isi bate asta joc de mine ?! Ba tu vrei scandal ?

Corect.

Deci toate femeile, da' nu si ma-sa. Cam paradoxal, s-ar zice, daca s-ar sti ce-i aia. Si totusi, perfect, dar perfect adevarat. Oare cum ? O fi un mister ? Pai, sigur ca putem s-o lasam ca mister, dar totusi, iegzista o iexplicatie. Sa v-o prezint.

Inainte de a fi femei, toate femeile incep prin a fi copii. Sigur ca nu toate reusesc sa ajunga in cele din urma femei, destule naufragiind in diverse statii cvasi-infantile. Ei bine...

Toti copiii vor atentie, si vor bomboane, si vor biciclete, si papusele si tot soiul de tranganele. Toti copiii, si ai de sex masculin, si ai de sex feminin. Societatea ii selecteaza prin reactie, asa incit pe undeva pe la inceputul pubertatii strategiile achizitive ale celor doua sexe incep sa divearga : fetele se roaga si baietii fac scandal. Sigur, nu-i universala si nu se aplica absolut, dar cam asta-i tendinta. Chestie de educatie ca manifestare a preferintelor adultilor.

Nevoia de obiecte, de la bombonele la margele a copilului-femela nu dispare niciodata. Capacitatea de-a-si sastisface aceasta nevoie este, evident, functie de bunavointa proprietarilor, care la cele mai fragede virste sunt parintii. Dar, si aici e marele dar, odata cu pubertatea si pina hat in adolescenta parintii nu sunt neaparat cei, si nu sunt nici neaparat singurii capabili sa satisfaca aceasta nevoie.

Asa incit toate fetele sunt curve. Sigur, nu toate sunt curve la fel. Unele sunt curve pentru ca vor bomboane, si astea sunt fetele care se preteaza la diverse manopere sexuale prin sali intunecate de cinema si scari de bloc cu copiii de-o virsta cu ele. In general, nu intotdeauna, mai ales de cind au inceput si adultii sa se prinda de schema. Altele sunt curve pentru ca vor margele, ceea ce intervine deja mai tirziu, nu vorbim de 14-15 ani, deja suntem pe la 16-19. Dintre ele se aleg "curvele" de spectacol, fetele de la pagina XXX, animatoare de televiziune scl. In fine ultimele, undeva in jur de douazeci si pina pe la vreo douajicinci vor mai degraba atentie si [re]cunoastere. Astea-s fetele care feleaza profesori universitari, se baga-n haremuri, chestii de-astea.

Dupa care ajung toate la un 30, isi asuma maturitatea, invata sa-si satisfaca singure nevoile si devin oameni normali, cu care se poate discuta. Si, eventual, mame.

Asta-i motivul pentru care toate, da' nu si ma-sa : ca pe ma-sa n-o cunoscut-o nici cind facea o laba baiatului cu ochii frumosi in spate la Scala, nici cind ii spunea producatoru' ca nu cinta, dezbraca-te, nici cind lingea doo ore la domnu' profesor universitar doctor, ca-i om batrin saracu' si iese greu. N-o vazut-o ca el nu era inca in schema pe vremea aia, toate astea s-au petrecut inainte ca curva de ma-sa sa se transforme din curva in ma-sa.

Sigur, asta-i o poveste cu iz de plansa anatomica, ti se arata dezvoltarea de la simbure la lastar, cu flori, fructe scl. Nu toti simburii ajung lastari, si nu toate florile leaga fructe. Si nu toate curvele de 14, 17 sau 21 de ani ajung si ele femei adulte. Precum de altfel nici toate fetitele de 10 ani nu indraznesc sa-si asume sexualitatea, curiozitatea si accesibilitatea punandu-si trupul in slujba nevoilor subiective. Iar unele, ce-i drept putine, se apuca de de-astea chiar inainte sa-si inceapa pubertatea. Specia ingaduie multa varietate.

Mnoa, va multumeste iexplicatia ? Va... satisface, ca sa zic asa ?

(PS. Hai sa nu discutam procentul relativ de proaste, adica alea care rateaza toate trei trenurile. E mic, minuscul spre neglijabil, si daca aveti alta impresie, ma rog... ea nu spune ceva decit despre dumneavoastra.)

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

20 Responses

  1. mai există şi unele frigide la creier care nu ajung nici curve, nici mame, nici călugăriţe, nici femei... dar achiesez că n-or fi mai mult de 0,5%

  2. Y tu mama tambien ( ai vazut filmul? )... prinde curva si fa-i un copil, caci asadar urmarea este ca, noul statut o exclude din randul curvelor?! Neah ...

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Saturday, 25 September 2010

    @Béranger Da' de unde stii, ai fost femeie ? :D

    Asta ca sa pastram traditia.

    @Luka D Dap.

    Si nu, nici vorba, nu-mi pune de-alea-n gura, ca nici io nu-s femeie :D

  4. Fals.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Saturday, 25 September 2010

    Adica ?

    Ptiu ce s-o apucat lumea de ambiguitati, tre' sa stau aici la dentist sa scot din voi ce-ati vrut sa spuneti.

  6. Daca as avea un timp care sa-mi permita mai mult decat reply-uri sporadice, pe fuga, ti-as spune de ce fals, asa ca voi da un raspuns tot pe fuga.
    Raspunsul e simplu, femeile au pasarica, barbatii nu au asa ceva dar vor, femeile isi fac jocurile alea de seductie, barbatul oboseste si zice e curva dom'le ( stii piesa "Ce pacat ca e curva" ? ), nu orice barbat stie sa struneasca o femeie si sa o faca curva lui. Fiindca pana la urma cam asta isi doreste orice barbat, dar cand are ii place mai mult curva altuia.
    Femeia cand isi pierde statutul de curva in fata barbtului de langa ea se pierde ca femeie.

    Implicatiile sunt multe si adanci si merg pe multe directii.
    http://www.youtube.com/watch?v=DwTCL_1PddE

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Saturday, 25 September 2010

    Interesanta teorie, si n-as zice ca intru totul falsa.

    Sa speram ca-ti pierzi jobul si te lasa iubitul, si n-ai altceva de facut decit sa detaliezi.

  8. Tu, le-am facut pe amandoua (si timp tot nu am ca deah, nevoile e multe) , asta ma baga in "procentul relativ"?

    Fiindca vezi tu, o femeie care rateaza trenurile alea, adica un mariaj (deh! asa cere societatea romana) facut in graba si din disperare sau un plod trantit (ca asa mi-a venit azi sa fac un copil dar maine nu stiu sigur ... mai bine il fac si-l las la mama), sau un iubit pe care-l tin pe langa mine de vreo 7 ani (dar nici eu nu mai stiu de ce, ca si sex facem ca in desene animate), astea scot o femeie din statutul de curva, really?

    O sa-ti raspund in seara asta cred pe teren propriu ...

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Saturday, 25 September 2010

    Da' mi se pare ca tu nu interactionezi cu ce-am scris eu, ci cu oareceva text din tine.

  10. Copiii cu trei i. Bine? Prostule.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Saturday, 25 September 2010

    Ase sa fie, desteptule :)

  12. Asta-i ca faza cu Maria POstu cu orginalul @ copii/i ..

    E posibil Mircea, numai ca vezi tu, subiectul ales de tine e vazut aici din punctul tau de vedere, masculin, din experienta ta de viata, prin conceptiile tale; de aceea e posibil ca opinia mea ca si reply sa nu interactioneze cu ceea ce vine din mine.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Saturday, 25 September 2010

    Ieste. Asteptam cu curiozitate nascinda tratarea in versuri sau proza :)

  14. Mission accomplished ...

  15. Irinel`s avatar
    15
    Irinel 
    Saturday, 2 July 2011

    Femeia si curvia? Adica femeia si "femeia".Cand spui femeie spui curva.Femeia e curvă pentru că aşa s-a născut, pentru că aşa a lăsat-o Dumnezeu. Iar pe baza acestei afirmaţii, “femeia curvă” e deja pleonasm.Sentimentalismul şi idealismul femeii se reduce la bani.De ce sunt femeile curve?Pentru că se culcă cu toţi bărbaţii – cu orice ocazie, în orice moment, indiferent dacă sunt sau nu cuplate cu cineva. Se află în natura lor dorinţa de-a face sex cu câţi mai mulţi masculi posibili. Prin comparaţie, bărbaţii sunt fideli pe viaţă, îşi oferă trupul doar fiinţei iubite, nu răspund avansurilor, nu îşi întorc capul după alte femei şi nu suportă ideea de sex cantitativ. Ei sunt romantici – adoră să facă dragoste

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Saturday, 2 July 2011

    Pass the toke mate.

  17. Critic`s avatar
    17
    Critic 
    Saturday, 2 July 2011

    lolocaust

  18. Emanuela`s avatar
    18
    Emanuela 
    Sunday, 7 September 2014

    Ce om, ce barbat, vrea ca nevasta sau ce soacra vrea ca nora o "oferta trupeasca" care are agenda plina de "propuneri de orizontala" cu cine vine la rand? Viata intima a devenit o marfa intens tranzactionata pe o mizerabila piata a sexului

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Sunday, 7 September 2014

    Pai pe soacra n-o intreaba absolut nimeni. Iar cit despre oameni si barbati, ma rog, depinde. Daca un om de afaceri se insoara cu o contabila ori un politician cu o avocata, de ce nu s-ar insura un futalau cu o curva ?

  1. 20
    Pe fuga » Femeia ca o curva … (via Pingback)
    Sunday, 26 September 2010

    [...] delectat ieri cu un articol despre femei si curvie, mi-a placut ca si modalitate de scriere, ca si lectura dar ideile m-au lasat putin interzisa [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.