Cred c-am descoperit cel mai cretin om in viata

Saturday, 10 July, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Numele lui este [probabil] Paul Amanoae iar contributia lui la sistematizarea, rafinarea si propasirea cretinatatii ca materie destrupata, de sine statatoare si de-a dreptul radioactiva este asa de insemnata incat sincer nici nu ma simt in stare s-o descriu intr-un mod care sa-i faca, cat de cat, dreptate.

Voi incerca totusi.

cretin1

Deci este strict interzis si oarecum relativ. Nu chiar de-a dreptul relativ, ci doar oarecum. Exista cateva cazuri in care nu-i relativ, dar nu le va mentiona, iar in rest e de-a dreptul relativ. Si strict, STRICT!!! interzis. Oarecum pardon.

Si isi mai rezerva dreptu' sa creada ca toata macar 99% din lume (ceea ce-i relativ oarecum 100%, deci toata) nu e doar la fel de tampita ca si el, ci si tampita in acelasi fel! De exemplu, daca intr-o buna dimineata cretinul asta se trezeste cu convingerea ferma ca Pitestiul e capitala judetului Ploiesti (s-au mai vazut cazuri), atunci nu doar ca se va astepta ca toata lumea sa creada ca Ploiestiul e judet, dar inca si mai mult, va fi foarte surprins daca alti confuzi ca si el vor fi de exemplu de opinie ca Pitestiul e, sa zicem, in Bacau. Deci, nu doar la fel de prosti, ci prosti in exact acelasi fel! Toti! (Oarecum, relativ).

cretin2

Sper ca va include nemuritorul "Acest mesajul nu poate fi considerat spam, deoarece, " blablabla (virgula aia aiurea de final e obligatorie, apropo). Si sper ca va trimite si niste cupoane de reducere la MacDonalds.

cretin3

Ati priceput ?

Stiu ca se zice despre mine ca scriu chestii complicate pe care le fac funda si le agit intr-un hipercub inainte de-a le insira in text, da' fara suparare, eu n-am ajuns inca pe culmile de ermetism autoreferential a lu' dalmatianu' asta. Mai incerc acest lucru. Nu este usor, dar nu este imposibil, pentru o comunitate. Mbine ?

Chestia aia cu "distractiv" ar merita de fapt o discutie separata, e deja de mai multa vreme de rasu' meseriei de copywriter in limba engleza cum toate celea-s "fun", a devenit deja un semn calp, fara valoare intensionala de la atata suprautilizare. Remarcabil cat de usor copiem tampenia din afara.

cretin4

E clar ? Daca mi-e permisa o sugestie : Cred ca totusi mai lipseste un semn de exclamare asezat inaintea frazei, asa cum e si traditia punctuativa in limba romana. Sincer sa fiu, uneori nu pot sa nu ma gandesc ca dintre toti astia care s-au dus la cules de capsuni o parte puteau ramane linistiti acolo.

cretin5

Ati cazut in fund ? Eu cam da. Va dati seama ce nenorocire ar putea iesi daca se introduc procesoarele alea organice cu care ne tot canonim de cateva cincinale, si intra sistemul imunitar al site-ului in conflict cu site-ul insusi ? Ce explozii de artificii online ar iesi de-aici ?

Da' vorba ceea, 99% din oarecum relativ toti cititorii inteleg fara indoiala ca informatia prezentata pana acu' de amicul relativ cretin si oarecum idiot este profesionista si nici intr-un caz nu reprezinta de ex ce spaghetti/tarate/gris cu lapte are X in cap. Unde X = Paul Amanoae.

cretin6

Deci, da ? Omul chiar da link-uri live de pe pagina de About a proiectului catre chestii... pe care proiectul nu le accepta. Sper c-aveti covor pe jos deja, ce sa mai zic.

Hai de-o curiozitate sa vedem calitatea aia la lucru, ca poate mai invat si eu ceva, cine stie. Deci :

Cica calitate.

Cica calitate.

Asta e, n-am eu suficienta experienta pe online cat sa pricep chiar toate subtilitatile. Promit ca voi medita la asta.

Si, pana meditez eu, si pana va cautati mandibula si v-o insurubati la loc, pana va curatati monitorul de improscaturi si asa mai departe, va las in compania limbilor straine ale cetateanului. Sa va fie mocheta usoara.

cretin7

Update dupa inchiderea editiei :

cretin8

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

20 Responses

  1. deci muie ba, acu te iei si de proiecte in stadiul beta? :D

    hmm, now that you mentioned it, sa bagam o vizita.

    m-au adaugat paul si bobby la prieteni, ceea ce inseamna ca automat tre' sa le vad streamul lor de chestii adaugate. this is so full of fail.

    edit: lol, am dat unfriend si-mi zice ca: Alo???? Chiar nici un prieten. Asa de singuratic esti? :((

    Chestia care m-a dat pe spate e modalitatea de deschidere a linkurilor, in frame, sa fie siguri ca nu pierd vreo vizita. So smart.

    Macar saitu' arata putin mai aerisit ca ftw. Seamana a digg, dar nu mai conteaza.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 July 2010

    Da ma, asa-s io, rau, si invidios. Vezi ce rau si invidios sunt ?

    Da' intr-un fel... cam asta era singura soarta demna de zombie ala zis ftw, ca sa moara in pace clar ca nu-i era sortit.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 July 2010

    Cu update dupa inchiderea editiei. E o mina de... ma rog, in fine, ce mai.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 July 2010

    Bre, auzi da' foarte interesant, tu sincer acu ti-ai facut profilu ? Cum te-ai numit, ca uite, procedand deductiv am mers pe http://cica.ro/viewuser.php?u=daimon unde se afirma ca te-ai imprietenit cu Boby & Paul taman pe 23 iunie.

  5. Deductiv pe dracu, ca nu-i ala al meu, era luat numele de catre unu' care s-o inregistrat in 2008 (hmm?); seamana a test account more likely.

    Mie prin urmare mi zice trilu, si toata activitatea mea o fost sa ma inregistrez si sa votez un articol, candva prin Iunie.

    Io sincer is curios unde pot sa-l duca .. ma gandesc ca mai aflam pe parcurs, ca si despre #smen, un proiect de-un succes fulminant. Si oarecum offtopic, mai nou iti face Dojo competitie cu [avemblog]? ^_^

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 July 2010

    Si pe mine ma distreaza cum toata lumea s-o apucat brusc sa-l imite pe "irelevantu'" de mai ieri. Imitation remains the sincerest form of flattery, si daca stam si judecam la rece competitia e cel mai bun lucru ce poate sa se intample pe lumea asta.

    Asa ca io-s pentru. Da' asta tot dobitoc ii.

  7. Cred ca tocmai i-ai facut o reclama pe care nu i-ai fi facut-o daca il lasai in pace. Nu vrei sa-l injuri putin si pe ala de la smro. wordpress. com ?
    Da ` numa` cu link, te rog mult !

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 July 2010

    Lol, bine : ala de la smro.wordpress.com n-o priceput nimic din ce-i treaba cu reclama.

  9. Am invatat ceva de la Mihaela Radulescu: lauzi, injuri, nu conteaza, expunere sa fie !

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 July 2010

    Faptul ca nu citezi autorul adevarat al metodei, ci pur si simplu ultima proasta care-a atins o oarecare notorietate aplicand-o dovedeste deja ca nu-i chiar asa de functionala cum iti pare.

  11. Na, luminează-mă !

  12. căţelul alpha`s avatar
    12
    căţelul alpha 
    Tuesday, 13 July 2010

    Gelos pe succesul altora. Ce om rău!

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 July 2010

    Rau, rau, da' irelevant.

  14. Bogdan`s avatar
    14
    Bogdan 
    Sunday, 11 March 2012

    Ar trebui sa scrie cineva cap-coada povestea internetilor romanesti 2006-2009(?), asa, pe intelesul celor ajuns dupa pe-aici. :)

  15. Bogdan`s avatar
    15
    Bogdan 
    Sunday, 11 March 2012

    ajunsi*

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 March 2012

    Sa stii ca ar fi o idee buna, pentru un istoric.

    Poate fi chiar masterat cu bursa.

    Material se gaseste bugat raspindit pe-aici.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Friday, 6 March 2020

    Somehow this made exceptional laughcompanion to the other pile of nonsense for the day. Trilema has this incontournable advantage of being vast, can always find things, even if they're rarely the things one's looking for.

  1. [...] ajung mai avem de ce ride. Un prim exemplu, despre care am mai zis fo doo de altfel, ne vine de la cica aia [...]

  2. [...] exista o urma, sub forma unui articol pe chestia aia intre penibil si ridicol de-i zice cica, cu care ocazie descoperim amuzati ca respectivul proiect online preia text de pe la blogeri da' nu [...]

  3. [...] ori, mutind butoanele de colo-colo si schimbind echipele de idioti intre ele, de la Paun la Amanoae si atunci va merge [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.