Ce este t5.ro ?

Saturday, 28 November, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

T5.ro este in principiu un serviciu pe web. Asta in principiu. In practica, povestea e ceva mai lunga, si infinit mai palpitanta. Pe episoade :

Episodul I. Eu public rezultatele din awstats pe august, septembrie si octombrie. Intentia era mai degraba statistica, sunt informatii interesante acolo pentru cine are ochi de vazut si cap de priceput, dincolo de "mama cat trafic are asta" (lucru pe de-o parte cam banal, si pe de cealalta destul de simplu si evident de altfel, dintr-o mie de surse diferite si independente.)

Episodul II. Adrian Mihalcioiu scrie un articol despre fain@polimedia.us. Spicuind din concluzii,

Durata medie de vizitare a blog-ului a fost de 3:07 minute pentru vizitatorii din agregatorul fain si de 05:58 minute pentru cei de pe blogul Trilema, 96.66% dintre vizitatori fiind la prima vizita.

Statistica nu minte si doar (ne)priceperea in citirea numerelor face diferenta intre stiinta si chiromantie.

Episodul 3. Omul isi introduce articolul in agregatorul concurent (ftw), unde este imediat suspandat si naste un intreg scandal. Retinem cateva momente vesele, ca de exemplu atunci cand doi admini de-acolo se certau cu 6 sau 7 utilizatori de fain@polimedia.us, ca cine-i sau cine nu-i "utilizator de top" pe fain, si cat de jignitor e sa vii tu, "utilizator de top" fiind si sa spui ceva la ei pe site. Mare dovada de necunoastere a principiilor socializarii la romani, tre' sa recunosc. Lectiile fiind date, pentru cat mai mult umor involuntar, cu ocazia milogelii pentru voturi intitulata expresiv "FTW are nevoie de votul tau".

Episodul 3, actul II. In completarea festivitatilor, Vali Petcu scapa o maslina direct in ciorba :

[...]ca sa iti fac o paralelă, din traficul publicat de el (admitand ca nu e fotosopat) rezulta ca are in jur de 5.000 unici pe zi. eu am 9.000 unici pe zi. la mine se intampla in jur de 5.000 comentarii pe luna. la el ar trebui sa se intample in jur de 2.000. nu se intampla. iar statistici din alea produc si eu la secunda. uite, zoso.ro are 27.000 unici pe zi. crezi asta? http://i34.tinypic.com/2pyov36.jpg

Acu, merita discutata chestia asta sub doua aspecte. Cel plicticos intai : Daca ne uitam in arhiva lunii noiembrie, ne putem apuca sa adunam comentarii. Si anume, 19 + 13 + 25 + 59 + 11 + 14 + 25 + 14 + 8 + 8 + 9 + 14 + 27 + 22 + 7 + 19 + 18 + 11 + 25 + 28 + 31 + 115 + 17 + 5 + 25 + 19 + 8 + 55 + 16 + 18 + 44 + 7 + 6 + 16 + 4 + 11 + 9 + 22 + 2 + 14 + 38 + 7 + 36 + 8 + 1 + 11 + 19 + 1, per total 947. Acu, daca luam in considerare ca luna nu-i chiar gata, ca ~15-20% din comentariile noi pe Trilema se fac la articole vechi (datorita probabil si faptului ca prima pagina nu publica ultimul articol) si ca Trilema detine recordul la calitatea comentariilor (pentru un exemplu nu-i nevoie sa privim mai in urma de-o zi-doua) eu zic ca e fix in grafic.

Dar celalalt lucru e inca si mai interesant : nu exista de fapt o sursa pentru traficul declarat de amicu' Valentin. El declara ca are x sau y, si drept confirmare stiti ce ofera ? Hai, asa, la ghicite. Sigur, argumente, are argumente. Care-s ele ? Pai, a publicat pe blog. Ce-a publicat pe blog ? Pai, o poza. Ce poza ? Pai, o poza a contului de google analytics.

*drumroll*

<a href=http://trilema.com/wp-content/uploads/2009/11/zoso_faketrafic1.jpg>Full size</a>. Sursa : am gasit aceasta poza la un fraier de pe internete, deci e gratis.

Full size. Sursa : am gasit aceasta poza la un fraier de pe internete, deci e gratis.

<a herf=http://trilema.com/wp-content/uploads/2009/11/zoso_faketrafic2.jpg>Full size</a>. Sursa : cf supra.

Full size. Sursa : cf supra.

Noa acu', in conformitate cu omu cel ce are el argumente care sunt, una dintre astea e fake, facuta de el cu manuta lui, ca sa-i arate el lu' Dr.A!!!. Iar cealalta-i pe bune (adica nu fake), facuta tot de el, si tot cu manuta lui, dar ca sa spuna adevarul. Nu ca in cazul in care-i arata el lu' Dr.A nu ar spune adevarul. Sigur ca spune adevarul, c-asa-i el, justitiar, doar ca spune alt adevar. Ca nu poti, justitiar fiind, sa spui chiar toate adevarurile deodata, mai alegi (de exemplu, ca-n politica, acu' spunem adevarurile despre Geoana).

El ca el, dar dumneavoastra puteti distinge care-i adevarul si care-i celalalt adevar ? Ca mie mi se par, cu sinceritate spun, ambele la fel de adevarate, si anume, deloc. Ceea ce am si spus, pe twitter parca, intr-o replica catre nu mai tin minte exact cine.

Si-acum, putem purcede la Incheiere.

La nici doua zile dupa aceasta calcare in strachini (care dupa parerea mea e minora data fiind istoria calcatorului, dar se pare ca pe el l-a durut asa, subiectiv), apare t5.ro. Care se vrea un serviciu care chipurile citeste conturile de google analytics si spune webmasterilor ce-i in ele, da' asa, public. Si nu mintaste. Da' deloc.

Stiti care-i cea mai buna garantie a faptului ca nu mintaste ? Pai faptul ca Vali Petcu, acest binecunoscut far al moralitatii si justitiei.ro este singurul inscris, si-i scrie una-doua posturi de felicitare. La cateva zile dupa care urmeaza si-un articol de sustinere la eCatelus, unde foarte discret asa, cu pretentia ca subiectul ar fi de fapt cu totul si cu totul altceva, se scapa, ca din gresala, 4-5 referinte la t5.ro. Sa fie.

Deci, ce este t5.ro ? Mie mi se pare ca-i un serviciu web facut sa rezolve gafa unui prost care fiind prea surescitat sa se certe cu oameni mai destepti decat el, s-a dat singur pe goarna. Si ca atare, am cam tot atata incredere in ei cat am si in Petcu, Cocioaba et al. Parerea dvs proprie si personala v-o formati, bineinteles, singuri.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

55 Responses

  1. Poate ca in a doua sunt statisticile pe octombrie 2010. Cine-i gospodar si le face cu cateva luni inainte.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 28 November 2009

    Hehehe da, tot ce-i posibil.

  3. Ai uitat sa mentionezi partea unde a instalat un autoreloader javascript pe blog dupa care a scris un post despre ce mare chestie e un post care spune adevarul (despre politica) asa cum tocmai ce-a scris el: iti creste numarul de pageviews.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 28 November 2009

    Apoi fata me, omu' minte cum respira, nu vaz cine poate sa-i tina socoteala. Si nici nu prea vad de ce ar dori cineva, cand exista atatea timbre de colectionat si muste copulande de urmarit, activitati indescriptibil mai fascinante.

  5. Eu oricum sunt putin ametit de ce zic foarte multi, asta nu inseamna ca nu-i cred.

    De ex eu am inceput acum un an cu blog`ul si am plecat de la ~50 unici, in vara eram la 500 cu 900-1000 afisari, acum baltesc pe la ~300 +/- 30. Postez zilnic sau la 2 zile cate un lucru, un lucru ce de cele mai multe ori e personal si banal, chiar si asa adun la un 4 - 8 commenturi pe post, iar rareori raspund tuturor prin comment separat, de multe ori se intampla un comment la care raspund tuturor, deci jumate dintre ele nu-s ale mele. Ce vreau sa spun e ...

    Sunt bloggeri de-i stiu si au 2000 de unici pe zi dar au 10 commenturi. Sunt cei de au peste 2000 si au maxim 20 de commenturi. Pai cum e asta?

    A pus Arhi clipul cu Basescu lovind un copil acum 2 zile. Postarea e compus din 2 randuri clipul si sursa eu. Nume, prenume link spre blog ... frumos si corect ca de la mine o stie eu fiind printre primii de a dat-o (chiar si asa eu n-am pus-o ca n-am chef de prostii). Ce vreau sa zic e ca aici a avut cred ca cele mai multe commenturi de cand are ele blog, peste 300. Se poate verifica pentru, imi e lene sa dau link. Din miile lui de unici pe zi + alte sute aduse de postarea asta pentru cati crezi ca au venit la mine de pe blogul lui in ziua aia? 40. A 2 a zi cati crezi? 2! Bai nu stiu .. dar cand intri pe un blog si vezi un clip unde nu mai e nicaieri si e toata ziua la tv s vezi ca sub ele scrie cu albastru sursa de unde e dat, nu intri sa vezi cine-i gogu ala de-l avea el chiar si inaintea lu arhi!?

    Asta e ciudat si asta am vrut sa spun cu un exemplu concret. Unii zic ca au f multi unici, dar nu se vad in postarile lor prin commenturi. Refuz sa cred ca toti sunt dati pe spate si nu simt nevoie sa completeze cu ceva!

    Aaaa inca o chestie. Commenturi de calitate spun multe despre blog`ul respectiv. Eu intru rar spre f rar pe blogurile alora de se cred vedete ca nu am nimic de vazut acolo sau de aflat, dar cand imi maia runc ochii si vad alea 20 de comm`uturi libidinoase si date de pusti de 16 ani .... mai bine sa am 6, dar macar stiu ca-s de la oameni seriosi si care cand spun ceva pai spun!

  6. trafic.ro nu e bun, t5.ro nu e bun, hai sa vedem, niste din alea internationale sunt bune? ca gasim vreo doua trei pe care sa le desfintezi ca iti fura informatiile despre utilizatori.

    "Dar celalalt lucru e inca si mai interesant : nu exista de fapt o sursa pentru traficul declarat de amicu’ Valentin."
    asta se aplica si pentru miliardele alea de unici de pe trilema si fain? stii tu, aia care stau sub 10 secunde pe un articol.

    si da, tu esti cel care nu are nici un fel de credibilitate. de aia te agiti de un an de zile sa ma musti de cur, sa platesti oameni sa scrie despre tine si sa arati ca sunt asa si pe dincolo. in tot timpul asta, traficul tau mirific e din screenshoturi micsorate.

    bonus, as vrea un nume de firma din multele pe care am incercat sa le santajez, daca tot mananci cacat cu polonicul pe tema asta.

  7. ah, da, si pentru imbecilitatea cu reloaderul.
    si pentru aia cu "a incercat sa isi vanda blogu"l.
    si pentru aia cu "hot de continut".
    baga.

  8. in virtutea pitzipoancei, a curvettei precum si a altor scrieri similare, invidiosii pe succesul altora (me included) declara ca SEO'ul dus la extrem naste monstri. te intelegem, traiesti din treaba asta, dar esti un filosof care mananca o paine de pe urma filosofiei, nicidecum de pe urma unor fundamente concrete. si asta nu vrei tu sa intelegi, ca sunt locuri unde n'ai nici o treaba, dar continui sa te bagi, desi sute de mii de oameni iti spun sa iti vezi de plog, aidoma mustei din fabula in orificiul anal al unui patruped domestic.
    (Mircea, nu tie iti scriam astea de mai sus.)

  9. Ma eu nu am reusit sa inteleg ce statistici cu bare dati voi. la mine sunt tabele cu mai multe detalii din care te tamuresti ce si cum. daca cineva da un rezultat sa-l dea in format standard. altfel numar si eu traficul in clipituri de blonde pe saptamani venusiene si atunci sa vezi cum rup gura targului. :D

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Saturday, 28 November 2009

    @Ionut Acu' depinde foarte mult si ce-si doreste fiecare de la viata (si de la blog).

    @andix Lol, bine, ca ma speriasem :p

    @Dr.A Rupe-o, n-o lasa, zic. Doar suntem tineri, daca nu noi, atunci cine ?

  11. romania inedit`s avatar
    11
    romania inedit 
    Saturday, 28 November 2009

    Eu cred ca nu sunte relevante comentariile .
    De exemplu eu am citit trilema dar nu am mai comentat de foarte multa vreme din multiple cauze .
    Pe urma mai conteaza si calitatea comentariilor , plus ca zoso e in stare sa se comenteze si de unul singur . :P

  12. bun, deci am lamurit-o si pe astea. mirciulica mananca rahat cu polonicul si cand il intrebi de ce o face, da din colt in colt. la anu' pe vremea asta nu uita sa publici niste statistici fotoshopate.

  13. zoso, de la mine se vede ca te ignora. o fi stiind el ceva.

    (pe urma musca a vrut sa iasa, dar nu a mai putut, intrucat calul plecase.)

  14. andi, te respect prin prisma faptului ca te cunosc. pornesc de la ideea ca toti oamenii sunt destepti si buni, pana ajungi sa ii cunosti. nu ma dezamagi. adica mirciulica ma musca cur de la inceputurile blogului si...ma ignora? come on! n-are ce spune, de aia sa face ca nu vede, mai degraba...

  15. Bre zoso nu stii adresa de e-mail a lui zoso ca sa faci sa-i apara si avatarul? ;)

  16. kokofifi`s avatar
    16
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Sunday, 29 November 2009

    csqol Trilemoiule, la orice m-am asteptat, dar nu la reactia asta a ta la vizita ilustra! cineva acolo sus te citeste, acribic, ar trebui sa te simti flotat!

    @zoso: mare figura esti, muce!

  17. :)) faina asta cu t5.ro facut special pentru zoso :) Sunt cam 400 site-uri inscrise deja in el si multi altii care macar l-au testat sa verifice doar ... Daca vreounul vedea statistici puse din burta nu crezi ca tipa ? :)

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Sunday, 29 November 2009

    @romania inedit Bine, acum depinde si cat de departe impingi chestia. Daca ajungi sa faci din ea singur si obsesiv obiect al atentiei, nu mai sunt relevante. De-o paralela, cat de relevante sunt florile pentru o femeie ? Pai, in general, oarecum, dar daca ii amintesti tot din ora-n ora pe ceas cand i-ai adus, ai de gand sa-i aduci scl, probabil ca vor deveni antirelevante.

    @andix Daca calu-ar sedea tot intr-un loc ar fi vaca.

    @kokofifi Tu, avand in vedere ca Trilema primeste comentariul ocazional de la cate-un ex ministru, actual parlamentar, mare (inchipuit sau nu) critic de film scl, ne aflam destul de saturati la categoria vizite ilustre. Da' pe bune, nu pe inchipuite.

    @Adi(care scrie de pe o adresa office@t5, deci ma gandesc ca vorbeste pentru compania/proiectul respectiv?)

    Sincer iti spun ca nu stiu exact ce-i cu voi. In principiu, mi se pare oarecum bizar pentru niste oameni sa se apuce de o munca, oricare ar fi ea, doar ca sa sustina niste pretentii altfel nefundamentabile ale unora. Pe de alta parte, cunosc deja cateva exemple pe-aici pe la noi.

    Fapt este ca evenimentele s-au succedat asa cum iti descriu, ceea ce, tot sincer iti spun, pentru mine duce la un mare semn de intrebare ase cum l-am expus. Sigur ca pentru alti oameni chestia se poate vedea din alte directii. Pana la urma timpul ne va lamuri, ma gandesc.

  19. pana la urma mircea nu vinde reclama in .ro decat pentru ciocolata si ca urmare nu are a justifica traficul: ce si de unde vine.

  20. Continuand in aceeasi logica din ultimul paragraf probabil ca orice alt site din internetul romanesc a fost creat pentru ca dumneata, dl Mircea Popescu, sa nu ai succesuri. Cat de marsavi si rau intentionati mai sunt oamenii astia, mai!

    T5.ro nu publica decat numarul vizitatorilor, ce te sperie asa de mult, ma rog? In afara de tine aproape toti cei pe care ii ataci asa de mult si des isi publica, intr-un mod sau altul, statisticile in mod public printr-o solutie independenta. Tu, in schimb, ne arunci screenshot-uri din care nu se intelege mare scofala, fara perioada de timp la care se refera.

    Si, pentru informarea dumneavoastra, doua trebusoare

    - Awstats, desi in mod normal ar trebui sa ofere cele mai bune si exacte statistici deoarece analizeaza direct logurile serverului, de cele mai mult ori da rateuri, statisticile fiind departe de realitate.
    - nu mai sunt administrator pe FTW.ro de prin aprilie anul acesta si, de saptamana trecuta, nici macar nu mai am cont; asa ca iti poti adapta un pic discursul.

    In rest, noi sa fim sanatosi, succesuri maxime in tot ceea ce ti-ai propus si poate intr-o zi o sa scoti si matale ceva original. Agregator s-a mai facut, top de twittere la fel, iar bloage contra is destule. Sanatate!

  21. @Eugen
    Tu trebuie ca esti un greco catolic caviar, mai de moda noua: fara stomac sa faca rezistenta pana la capat cum s-a facut pe vremuri. Sa fim sanatosi asa cum zici. Si da: CNET au mai produs si altii.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Sunday, 29 November 2009

    @Eugen Bine mei, dar sunt niste probleme.

    Una ar fi ca da, niste diversi au mai facut ei agregatoare daca prin "a face" intelegem aia c-or instalat un pachet software pe-un server. Dar daca prin "a face" intelegem a chiar face, adica, unu' care sa functioneze, sa aduca cititori, sa existe interactiune, dincolo de "va rugam votati-ne" scl, atunci nu s-o mai facut pana acum. S-o incercat, e drept, dar tot la incercare a ramas, dupa cati ani de experienta ? Ca tu stii mai bine. Deci, fain nu-i original decat in sensul ca-i primul agregator functional in .ro, in rest s-au mai facut o groaza. Doar ca nu functioneaza, de facute ce-s.

    A doua ar fi ca topuri de twitter iara s-or mai facut, in sensul ca din burta lui X, ca implementare a concursului "oare cati prieteni cu cont de twitter imi pot aminti pana ma cheama mama la masa ?". Spre deosebire de faceri de-alea, TRIP chiar numara tweeturi, construieste grafuri, itereaza functii, nu-i arbitrar, cum s-ar zice.

    Deci da, daca pornesti la drum cu ideea ca implementarea nu poate fi niciodata originala, pe de-o parte, si algoritmica nu poate nici ea fi niciodata originala, atunci sigur ca n-am facut nimic original. Nu-i clar cum s-ar putea face totusi ceva original dupa mintea ta, ca pana la urma site-uri pe internet s-au mai facut si mai demult, deci astea noi nu-s originale. Dar ma gandesc ca azi maine vine 2001 peste noi aici, si implinesc si eu 3 ani de experienta si atunci mi se vor mai limpezi din neclaritati, este ?

    Pe final, te las cu doua observatii. Una, ca dupa mintea mea blogurile nu pot fi decat contra, in principiu vorbind, ca blog pro ar insemna ce anume ? Ceva precum are Geoana, Crin si Baselu ? Tu-ti dai seama ce plictiseala ar fi un blog de-ala pro ? Pe cine sa luam de exemplu, pe cKy ? Pe tine ?

    Iar la obiect vorbind, daca tu crezi ca Trilema se defineste prin aia ca-i contra idolilor tai, e destul de limpede ca n-ai prea citit ce scrie pe-aici. Dar ca exercitiu de dezvoltare a vocabularului, incearca tu sa gasesti un alt blog romanesc care se poate compara cu Trilema si la numarul de articole, si la calitatea lor, amandoua deodata. Pentru ca vei descoperi ca exista doar bloguri care au si ele 2-3 articole de calitate comparabila, sau altfel au intr-adevar sute, si anume scrise cu picioarele, asa cum scrie zoso sau orice alt maimutoi slobozit la tastatura.

    Si-a doua ar fi sa-ti atrag atentia ca uite, noi discutam aici la mine, nu altundeva, si asta pentru ca in originalitatea voastra debordanta, v-ati luat toti dupa acelasi prost si in loc sa cultivati discutia cultivati prostia auto-referentiala, moderand comentarii aiurea. Deci, daca nu reusesti sa observi sau sa digeri altele, ma multumesc cu aceasta, minima, originalitate : ca sunt eu primul care a inteles ce-i aia libertatea de exprimare in chestia asta de-i ziceti voi blogosfera. E bine ?

    @Dr. A Caviar ? Cum zici ca nu te-am priceput ?

  23. Amice, esti idiot, ti-am mai zis-o inca o data. Nu inteleg ce legatura are CNet.ro cu ceea ce discutam noi aici. Ah, ma scuzati, nu avem argumente sa sustinem ideea in discutie, combatem omul, nu?

    La fel, FIY, nu sunt catolic si nu vad ce ar avea de a face confesiunea mea religioasa cu orice despre ce am vorbit noi aici. Daca tu esti adventist dupa Mircea Popescu, esti intr-un fel mai special?!

    As aprecia, pentru linistea noastra a tuturor, si a ta in special, sa nu mai mentionezi CNet.ro in nicio intalnire pe care o vom avea noi online.

  24. Lasa dottore, ca nu poate toata lumea fi originala sa inventeze jocuri cu masini in browser pe care sa le boteze revvnation si sa le vanda pe doua sute de milioane de coco in 3 ani de zile(din care-au mai ramas cam 33 de luni apropos).

    Eugen aici de fata e foarte original c-o facut el cnet.ro, tot asa cum e original si Bobby si cum sunt originali toti baetii jmekeri.

    Numa' baetii buni nar-e noroc.

  25. Dl Popescu, tu are probleme, grave!

    Ceea ce nu ai inteles tu niciodata si se pare ca nu vei reusi prea curand este ca, desi incerci sa pari mai bun, mai interesant decat altii, nu esti decat o incercare nereusita de a face succesuri. Nu ai nici credibilitate, atitudinea ta de a calca totul in picioare nu place mai nimanui si, de cele mai multe ori, nu prea ai cu ce anume sa iti sustii afirmatiile. Vorbe goale, discursuri pline de patos, conspiratii inexistente impotriva dumitale?! Hai sa fim seriosi, nu ma indoiesc ca esti o persoana inteligenta, daca nu ar fi fost asa nu mi-as mai fi pierdut timpul degeaba pe aici, dar chiar trebuie sa suport toate tampeniile astea?

    Libertate de exprimare, zici? Eu cred ca ai avut-o prea mult si chiar ai abuzat de ea. Doar ca nu ai stiut mai deloc cum sa o folosesti in interesul tau. Nu te duci la cineva in casa si ii spui ca e idiot, ca tu vei face si vei drege mai bine decat el fara sa ai nimic palpabil cu care sa sustii asta.

    Si-apoi, te asigur ca nu am nici un fel de idoli in online. Spre deosebire de tine si de altii pot trai foarte bine si confortabil fara sa fiu recunoscut de toata lumea ca number one, fara sa am nevoie de sustinerea lui Bobby Voicu. Da, il consider un prieten, in nici un caz idol, ne respectam reciproc, o relatie normala intre doi oameni. Ca idee, nu mai vorbi despre trebusoare pe care nu le cunosti prea bine, cum ar fi persoana mea, de exemplu.

    Si ca o concluzie - vrei sa ne demonstrezi ca traficul cu care te tot lauzi pentru blogul asta si pentru fain sunt pe bune, inregistreaza-le pe amandoua in t5.ro. Bineinteles ca vei gasi un motiv, mai intemeiat sau nu, nu-i asa?

  26. @lexy229

    Tu ai cumva norma la comentarii pe acest blog de incepi sa discuti despre trebusoare pe care nu le stapanesti prea bine? Doar asa curios, ca oricum scrii numai tampenii fara sa cunosti stiuatia.

  27. Nu, Bula, tu te-ai trezit sa injuri diversi oameni care-si vad de treaba lor, si pari ca te bazezi pe ceva argument ad populum, doar ca iti lipseste populul.

    Asa ca ia-te tu si taraste-te la loc sub piatra de sub care ai iesit. Si sa mai iesi de-acolo cand te-oi chema eu.

  28. Deci cum?`s avatar
    28
    Deci cum? 
    Sunday, 29 November 2009

    Eugen:
    "Dl Popescu, tu are probleme, grave!
    [...]
    Nu te duci la cineva in casa si ii spui ca e idiot, ca tu vei face si vei drege mai bine decat el fara sa ai nimic palpabil cu care sa sustii asta."

    Deci... cum?

  29. lexy, si tu esti la fel de retard ca si clona ta. cum pula mea isi vede muistul asta de mirciulica de treaba lui cand el ma musca de cur de cand si-a inceput blogul? huh? ah, o face pentru ca...vrea sa fie in locul meu, dar n-are competente, curaj sau tehnica. e doar un troll labar, ca multi altii.

  30. @eugen
    pe ftw userul tau avea ca link setat cnet.ro. Exceptand cazul in care faci spam promovand tot felul de site-uri aiurea cred ca e relevant.

    In ce priveste atacurile la persoana (vezi "idiot") ca mod de evitare subiect, iti reamintesc atacul tau la primul meu comentariu pe ftw:
    http://www.ftw.ro/node/23699 e vorba de ce zice Eugen aka Anonim.

    Daca nu ma insel, Mircea nu a avut niciodata pretentia originalitatii. Parca si zicea prin ianuarie ca-si reconstrueste occidentul in orientul vostru de aici.
    Ca meserie declarata, omul face consultanta nu creatie. Adica stie mai degraba cum se executa bine o strategie corect stabilita. Si la o adica ce fel de concurs al originalitatii avem aici: primul care copiaza in ro dupa ureche un concept de-al altora ? Asta-i originalitate ?

  31. ah, da, daca e cineva curios, mircea popescu e muist, am poze doveditoare. nu vi le arat pentru ca sunt convins ca toate companiile de hosting din lume conspira impotriva mea!!!

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Sunday, 29 November 2009

    @lexy229 Fata, tu n-ai cu cine sa te certi ?

    @Dr.A A, ziceam prin ianuarie, pentru fineturi de-alea tre' sa citesti intai, ori baietii astia nu citesc pentru ca or observat ei ca lectura ii distrage de la stiinta. Cu cat citesti mai multe cu atata stii mai putine, asa ca fie-a canilor sa fie ea de citanie. Pai nu ?

  33. Preferi sa ma cert cu tine?

  34. Mircea Popescu`s avatar
    34
    Mircea Popescu 
    Sunday, 29 November 2009

    A, pai nu neaparat cu mine, da' cearta-te si tu cu oameni mai destepti asa, sa fie macar o vaga posibilitate ca mai inveti ceva.

  35. Dr.A, promit ca de acum ma voi semna cu bangbros.com, poate o sa fii asa de inteligent incat sa crezi ca-s pornostar! :))

    Scriu pe CNet.ro, dar asta nu ma face nici proprietarul siteului, nici catolic!

  36. @eugen
    Aveau fetele alea o vorba: Your mouth is writing checks your body can't cash.
    Inca mai astept un articol despre FTW. Intre timp articolul lui zoso despre FTW nu doar ca a ramas pe fain mai mult de 5 minute, a si fost publicat (20 voturi, 41 comentarii). Cu care ocazie zoso.ro a primit vreo trei sute si ceva de vizitatori in plus doar in saptamana respectiva.

  37. interesant.. dar sincer nu as da detaliile de la analytics pe mana celor de la t5.ro

    mai degraba as seta rapoarte custom si as trimite celor care doresc mai multe clarificari din analytics pe email

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Monday, 30 November 2009

    @Dexter Vai dar cum, stia Eugen ca vei gasi tu ceva motiv, mai intemeiat sau nu...

    Vezi ce destept e Eugen ? E din cauza ca el are trei ani de experienta online, sa stii. Si de viata, idem.

  39. Se lauda careva cu experienta online de 3 ani ? ROFL
    Atunci astia cu peste 16 ani in online suntem tata lu strabunicu lor sau ce ?

  40. Mircea Popescu`s avatar
    40
    Mircea Popescu 
    Monday, 30 November 2009

    Nu. Doar asa, in treacat.

  41. Bun, grupul celor deschisi la minte saluta grupul paranoicilor online ce nu vor face niciodata succes.

    Sa aveti bafta si toate cele, pe mine m-ati lamurit deja ce hram purtati. Zi faina, alea, alea, mai!

  42. Anonimosu`s avatar
    42
    Anonimosu 
    Monday, 21 December 2009

    @MP vezi ca marele om,marele caracter vrea sa iasa din chestie pe motiv ca si-au permis sa puna pe cineva inaintea lui.

  43. Mircea Popescu`s avatar
    43
    Mircea Popescu 
    Monday, 21 December 2009

    Ahahaha buna asta.

  1. [...] Canapé on Boc vs Ciorbea, Nica vs BasescuUpdate (Boc si Bach) - Dr.A's Canapé on Boc si BachCe este t5.ro ? pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu. on Doing fain@polimedia.usDr.A on Concurs Google WaveGeocer on Concurs Google WaveDr.A on [...]

  2. 45
    Strategii in promovarea online - studiu de caz pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu. (via Pingback)
    Friday, 30 September 2011

    [...] Sa admitem ca ai noroc sa te remarce un grup de discutii, asa cum de altfel se chiar poate intimpla. Nici asta nu este o presupunere hazardata in culturi mature, asa cum si mediul online.ro este de cind exista fain-ul in el (si nu a fost cita vreme mediul online.ro era pastorit, in virtutea absentei mele, de trupa de idioti anterioara). [...]

  3. [...] de alta, dar statisticile mincinoase au o buna traditie cel putin la unul dintre "participantii" in aceasta mica... sa-mi iertati expresia... [...]

  4. [...] ce minte ? Dumnezeu il stie, omul si-a construit un sistem, minte despre bani, minte despre trafic, minte despre "importanta" (relevanta, influenta etc) si asta-i tot. Asta-i "planul de [...]

  5. [...] al doilea rand, t5.ro, chestia aia celebra despre care se agita unu' ca de ce nu-s eu dispus sa ma bag acolo ?! cu doua [...]

  6. [...] noiembrie 2009 : Se lanseaza T5.ro, un serviciu despre care inca am [...]

  7. [...] rog, omul a recunoscut de mai multe ori ca-s fotosopate - de exemplu aici, ep III (ca originalul fu cumva sters de pe defunctul proiect FTW) - si in plus e destul de bine documentat [...]

  8. [...] si sigur ca stim deja ca el face asta. Demult, de cind a recunoscut singur ca asta si face (vedeti aici, episodul 3). Totusi, o mica problema : fain nu iese cu screenshot-uri, conturi de analytics sau [...]

  9. [...] Si care in rest se indeletniceste cu fraudat advertiserii suficient de fraieri cit sa puna botul la photoshop-urile lui si la minciunile prietenilor lui (Tot pe burta Ionut, tot pe burta ? Nu uit, stai linistit, te voi [...]

  10. [...] date puse la dispozitie pro domo nu au, asa cum s-a stabilit cel tirziu prin Noiembrie 2009 nici un fel de acoperire in realitate, fiind pur si simplu false. Bunele practici ale Standout, [...]

  11. [...] Sa admitem ca ai noroc sa te remarce un grup de discutii, asa cum de altfel se chiar poate intimpla. Nici asta nu este o presupunere hazardata in culturi mature, asa cum si mediul online.ro este de cind exista fain-ul in el (si nu a fost cita vreme mediul online.ro era pastorit, in virtutea absentei mele, de trupa de idioti anterioara). [...]

  12. [...] a scris chestii chiar si despre Google! Hai sa vedem graficul ala ceva mai mare. Mai tineti minte de-acum trei ani (de experienta) ? Ce frumos era in [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.