Cum a trait Ivan Evgheenievici.

Wednesday, 11 September, Year 11 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ivan Evgheenievici lucra intr-o fabrica.
Intr-o zi a venit la Ivan Evgheenievici supraveghetorul si i-a zis de la obraz : "uite mai Ivan Evgheenievici, asa si pe dincolo". Dar Ivan Evgheenievici i-a raspuns simplu sefului : "Jet!", si si-a vazut de ale lui mai departe.

Ivan Evgheenievici a fost dat afara din fabrica. Dupa ce-a fost dat afara din fabrica, Ivan Evgheenievici s-a angajat lucrator comercial.
Intr-o zi a venit la Ivan Evgheenievici responsabilul delegat si i-a spus clar in fata : "domnule Ivan Evgheenievici, uite asa si pe dincolo". Dar Ivan Evgheenievici i-a intors-o ferm responsabilului delegat : "Jet!", si si-a vazut de ale lui mai departe.

Lui Ivan Evgheenievici i-a fost desfacut contractul de lucrator comercial. Dupa ce i-a fost desfacut contractul de lucrator comerical, Ivan Evgheenievici s-a apucat de rapit fete de liceu, pe care le vindea la tirg, peste granita.
Intr-o zi a venit la Ivan Evgheenievici seful tirgului engros de curve proaspete de peste granita si a racnit la el : "bai Ivan Evgheenievici, fi antena, asa si pe dincolo". Dar Ivan Evgheenievici l-a scuipat in frunte cu "Jet!", si si-a vazut de ale lui mai departe.

Dupa Ivan Evgheenievici au trimis atunci racheti asasini ca sa-l asasineze. Daca a vazut asa, Ivan Evgheenievici s-a apucat si el sa asasineze in stinga si-n dreapta.
Intr-o zi a venit la Ivan Evgheenievici Moartea (Morteevici) si i-a sopit discret la ureche : "Ivvvvannnn Evvvvvgheeeeeennnievvvvviccccci, bau!". Dar Ivan Evgheenievici i-a raspuns sec Mortii : "Jet!", si si-a vazut de ale lui mai departe.

Astfel a trait Ivan Evgheenievici.

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. De unde se vede ca ori vorbesti ori omori, ce soi de Moartea Vorbareevici e asta!!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 September 2019

    Ca bine zici fata mea, ori vorbesti ori omori!

    Pai ce facem aici, ne cintarim ?!

  3. I automatically pictured alphabet book "Ana are mere"-style illustrations, while reading this.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 September 2019

    UStards, what can you ask for.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.