Trolodb Top 250 Movies of All Time ??? Profit.

Thursday, 05 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Inspirat de-o buna idee banalai, m-am apucat si eu sa fac o lista de cele mai bune filme usor corectata pentru a veni in intimpinarea nevoilor umoristice ale risului.

  1. The Squawskank Redemption (1994) - Film foarte reusit despre o lezbiana de culoare care se prostitueaza pina cind un client care este preot roman ortodox o aduce pe calea dreptei credinte. Baba cu mitraliera si casca militara e jucata de Olga Curnicovala.
  2. The Glodfarther (1972) - Despre sperantele si aspiratiile tinerilor dintr-un regiment de curcani la Plevna care voiau nu orice fel de pamint, ci anume glod.
  3. The Goldfarter: Part II (1974) - Film fascinant despre un homosexual promiscuu care dupa ce face sex anal cu o statuie veche reprezentindu-l pe Midas la muzeul de arda-n cur de la Jew York intr-o noapte cu fulgere si tunete capata proprietatea rara de-a basi pulbere de aur, platindu-si astfel notele la restaurant. AAA++++ would do biz again.
  4. Pulp Friction (1994) - Documentar despre actritele cu cele mai frumoase pulpe din Holywood, sponsorizat de Abatorul Central Universitar din Chicago.
  5. The Good, the Bad and the Ugly (1966) - Un fel de concurs-maraton pe formatul "nora pentru mama" doar ca in loc de dansat fetele gatesc.
  6. 12 Angry Men (1957) - Selectie de cele mai reusite 12 filmulete de pe youtube in care Hitler afla lucruri.
  7. Schindler's List (1993) - Un doctor dependent de amfetamina tine un jurnal secret in care noteaza diverse acte sexuale la care se deda cu pacientii anesteziati. Filmat in alb-negru pentru ca unii dintre actori sufereau de galbinare.
  8. The Dark Knight (2008) - Plagiat dupa O Noapte Intunecoasa, piesa teatrala dramatica a marelui critic de arta roman Ovid S Macedonski. Din nefericire partea americana nu recunoaste nici pina in ziua de astazi, declarind ca nu-si vor da demisia.
  9. The Lard and the Rings: The Return of the King Size (2003) - Filmul trateaza cu multa intelegere si compasiune problemele intilnite de sase sau sapte tinere (nu se distinge asa bine datorita unor probleme de perspectiva) care au revenit la greutatea initiala dupa o cura de slabire reusita.
  10. One Flaw Over the Cuckoo's Nest (1975) - Foarte pasionant film, un rabin tinar din Cracovia imigrant in comunitatea foarte inchisa a vinzatorilor de diamante descopera o imensa conspiratie de pacalit fraierii sa cumpere pietricele foarte scump. Impreuna cu o fata cu tite mici al carei nume nu l-am retinut se apuca sa demanteleze institutiile coruptiei.
  11. Star Bars: Episode V - The Empire Strikes Black (1980) - E cu niste hipsteri lachiosi care se tot aduna in ceva lant de baruri numit Star si isi dau porecle dubioase gen The Empire care este un tingau slab si desirat cu ochelari rotunzi ca citeste Lenin. Si Trotsky. La un moment dat unu' ii loveste pe altu' asa cumva din virfu' degetelor si pe urma tot filmu' pling toti ca niste pizde pe tema asta.
  12. Flight Club (1999) - Niste prieteni buni si colegi de cubical la corporatie se intilnesc in weekend pentru a isi admira modelele de avioane teleghidate. Niste fete de linga padure le fac cu mina. Ei fug speriati si aventurile din aceasta fuga fac filmul foarte palpitant dar si amuzant. De exemplu unul dintre ei intra intr-un stilp.
  13. Sereh Sobokai (1954) - Un film interesant despre un ceasornicar pensionar dintr-un oras chinez care este pensionar si inainte era ceasornicar. Foarte interesant.
  14. Injection (2010) - Despre cum injectia e ca sexul privind intr-un anume fel dintr-un punct de vedere. 272 de minute.
  15. The Lard and the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) - Episodul precedent al filmului cinmatografic deci nu de televiziune dar totusi cu episoade in el tot cu tipele alea care acum se vede clar ca sunt doar 6 care slabisera. Aici slabesc.
  16. Goodfellas (1990) - Un grup de barbati vorbesc cu un ioghin de la care afla de sexul fara ejaculare. Se hotarasc ca e mai bine sa faca sex fara penetrare decit fara ejaculare asa ca se specializeaza pe felatii. Cum doamnele sotii ale lor nu sug pula se divorteaza si se muta toti impreuna.
  17. Scar Wars (1977) - Un grup de bikeri suparati care asculta Sex Pistols se intilneste cu alt grup de bikeri suparati care asculta Veta Biris. Rezultatul este legenda.
  18. City of Gob (2002) - Gob e mic si cocirjat ca un gremlin sau goblin sau ceva si toti isi bat joc de el. De ciuda se apuca sa construiasca singur un oras. Din pacate ii iese cam intr-o parte.
  19. Taca-ti fleanca (1942) - Un film in care mai multi barbati o tot intreaba chestii pe-o proasta ca sa aiba ocazia sa-i traga cu sete o palma in timp ce urla "TACA-TI FLEANCA!!!". Foarte feminist.
  20. The domi Natrix (1999) - E un film despre o femeie rea care-i de altfel o pizda excelent de buna da' face faze naspa la mai multi tipi care o respecta si o iubesc sincer cutotii nu numa' ca s-o futa si au si simtul umorului.
  21. Once Upon a Time in the Nest (1968) - Filmul ne prezinta rezultatele doctoritei Cuntwise care a reusit dupa ani de zile sa inventeze o metoda de psihanaliz-a cucilor. Mai multi cuci isi povestesc amintirile din cuib. Neaparat aveti nevoie de traducere ca mare parte e in cuceasca.
  22. The Lard and the Rings: The Two Towers (2002) - Tot din seria cu alea 6 grase, destul de plictisitor : se filmeaza pur si simplu doua mai grase dintre ele. Dureaza ceva pina face scrollu' pe fiecare.
  23. Resilience of the Limbs (1991) - E un film despre cit de greu ii sa le tai la oameni miinile de exemplu sau picioarele pentru ca nimeni nu isi da seama de la televizor privind dar acolo sunt oase si tendoane si tot felul asa ca si cu securea daca ai e greu dar cu cutitul e imposibil.
  24. Rear Window (1954) - Ghid pentru incepatorii in sex anal, si pentru femei si pentru barbati. Puteti ajunge sa vedeti pe cur, de unde si titlul.
  25. Raiders of the Lost Lark (1981) - Cica acum doua sute de ani niste engleji au facut pentru ultima data o pacaleala buna. Niste tipi pornesc in cautarea ei.
  26. Forrest Gulp (1994) - O fata neascultatoare de parinti ajunge sa se prostitueze in marginea unei paduri. Fiind foarte talentata reuseste sa inghita orice dintr-o singura miscare. Totul ia o turnura tragica cind incep sa dispara diverse autovehicule de mare tonaj.
  27. The Usual Muppets (1995) - Film cu politicieni. Nu m-am uitat.
  28. S3v3n (1995) - Mai multi elevi in clasa a 6-a la un Colegiu National din modesta urbe inventeaza un nou sistem de scriere dar apoi afla ca Internetul le-a plagiat demult inventia.
  29. Pisico (1960) - Emotionanta declaratie de dragoste a unui barbat care iubeste o femeie asa cum este ea.
  30. It's a Wonderful Life (1946) - Interviul in exclusivitate cu Natascha Kampusch, fata care a locuit fara a i se cere sa plateasca chirie in subsolul pus cu generozitate la dispozitie de un tehnician in telecomunicatii (adica postas) din Viena. Muzica este foarte bine aleasa, nefiind austriaca.
  31. Léon: The Professional (1994) - Guvernul Romaniei face un schimb reciproc avantajos in care patruzeci de mii de specialisti romani in tehnologia relocarii obiectelor mici dar valoroase sunt preschimbati pe un specialist francez in tehnologia localizarii obiectelor mici dar grele. Totul se duce de ripa din cauza unei pizdute de gimnaziu care baga totul in gura.
  32. Sunset Blvd. (1950) - Un fotograf a realizat expuneri lente timp de 18 ani (6570 apusuri) pe o strada marginasa dintr-un orasel de provincie mexican. Filmul prezinta cele mai reusite momente pe o coloana sonora de rap clasic.
  33. Memento (2000) - Excranizarea celebrei poezii a lui Eminescu, "pe linga plopii fara sot". N-am inteles ce cauta toate fetele alea in titele goale pe-acolo.
  34. Dr. Strangleone or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964) - Un asasin in serie care isi spinzura victimele (in general cu proprii lor ciorapi) devine tehnician dentar. Bomba este un bar dubios unde lucreaza prima lui clienta.
  35. Apocalypse Show (1979) - Celebra realizatoare americana Oprah participa la un joc de televiziune japoneza de-ala in care concurentii trebuie sa fuga peste tot felul de obstacole in miscare, chestii cu apa scl. Craterul este inca vizibil.
  36. African History X (1998) - In care se explica de ce Africa nu are o istorie : pentru ca nici nu are nevoie de ea.
  37. Beerminator 2: Judgment Day (1991) - Despre un concurs de baut bere foarte popular in Statele Unite. Eu nu stiu ca nu beau bere.
  38. North by Northwest (1959) - Film despre viata taximetristilor in Kuala Lumpur. Sau aproape oriunde altundeva, mai putin in Ardeal si nici in San Antonio.
  39. Behaving Privately with Ryan (1998) - Ryan e un pusti misto cu o freza inca mai misto elev in clasa a 8-a. Toate fetele sunt nebune dupa el, dar bunica lui de origine nobiliara (stra-stra-nepoata Elisabetei Bathory) are niste reguli de fier.
  40. Citizen Kane (1941) - Filmul spune povestea celei mai mari inclestari comerciale de-acum uitate, intre doi producatori de calculatoare electronice de buzunar : Citizen si Kane. Rezultatul va fi Victoria Sony.
  41. Alina (1979) - O fata ciudata intilneste provocarea vietii ei.
  42. City Sights (1931) - Filmari de prin orase. Tineti cont ca peste jumatate din populatia lumii traieste in mediul rural si pe cale de consecinta e xenofob si sovin sa spuneti ca asa ceva e plictisitor.
  43. Sprite Away (2001) - In plina invazie extraterestra doi absolventi someri fara slujba mari amatori de Mountain Dew inventeaza un nou tip de bomba. Lucrurile iau insa o intorsatura neasteptata.
  44. The AV-EN-GE-RS (2012) - Filmul spune povestea formatiei muzicale AC-DC de-a lungul instoriei ei, de la formare si pina la ZZ-Top. Putina lume stie azi ca initial s-a numit AV-EN-GE-RS dupa initialele actritelor favorite ale membrilor (ca prietene n-aveau).
  45. American Beauty (1999) - Despre femeile frumoase pe care le poti intilni in Statele Unite, pe strada, la bar, la usa urmatoare. Filmat integral in Europa.
  46. Boy Story 3 (2010) Un dependent de masturbare isi povesteste viata, fanteziile, gindurile cu miinile in buzunare.
  47. Naxi Driver (1976) - Un sofer obez si compulsiv corecteaza gramatica pietonilor din mers.
  48. The Shining (1980) - Ghid practic de producerea alcoolului in cimp. Rezultatele pot sa varieze.
  49. Virgotti (1958) - Mister pur.
  50. M (1931) - dupa un scenariu de dadatroll.
  51. Paths of Brony (1957) - Ceva cu ponei si unicorni, nu am prea inteles. Desen animat.
  52. Sodden Rhymes (1936) - A 1936 piece about how much rap sucks, which is remarkable seeing how rap hadn't been invented yet.
  53. The Pianist (2002) - Titus Cocksteel e protagonistul acestui film pornografic in care optzeci si doua de tinere demoazele cinta la flaut inainte de-a fi folosite pe post de pian. Mie mi-a placut ciinele.
  54. The Departedheid (2006) - Se denunta fierbinte nedreptatea regimului de separare a mortilor si viilor sub pretexte ridicole precum acela ca "mortii put" sau "transmit boli". Regizorul si producatorii insista ca drepturile oamenilor sunt universale si perpetue, neputind fi limitate de considerente arbitrare precum rasa sau moartea. Aparitia acestui film a suparat guvernul de la Pretoria.
  55. Am Belie (2001) - Belie este modul in care francezii pronunta am belit, ca la ei asa e. Angela Merkel are un rol de cameo.
  56. Double Indemnity (1944) - Povestea unui pensionar care a incasat abuziv doua pensii timp de mai multi ani. Violul anal in grup din puscarie de la final este tulburator.
  57. WALL·E (2008) - Un nou lant de supermagazine. Nu este un film dar proprietarii au platit realizatorul original al listei sa includa si acest nume.
  58. The Hives of Others (2006) - Naratiunea curge din punctul de vedere al lui John H. Nettlerash, un tip care din motive necunoscute nu face urticarie.
  59. Aliens (1986) - Un film despre lumea secreta a administratorilor de bloc.
  60. Bark to the Future (1985) - Un catel latra la pomul gresit. Hilaritatea ensuie.
  61. A Cunt Made Orange (1971) - Rezultatele nefericite ale unei incercari de-a transforma o bruneta naturala intr-o roscata autentica. Scena cu razatoarea este ingrozitoare in brutala ei autenticitate.
  62. Your Wife Is Beautiful (1997) - Despre swingeri. Nu a fost disponibil in Romania datorita interzicerii de catre BOR.
  63. To Kill a Mockingbird (1962) - Povestea adevarata a uciderii lui Barack Obama, lider al arabilor radicali care zece ani si-a batut joc de evrei in particular si de Statele Unite mai in general.
  64. Lawrence of Analia (1962) - Ceva cu ghei. Nu m-am uitat ca nu ma intereseaza.
  65. Das Boot (1981) - Continuarea la thrillerul de real succes Arbeit Macht Frei.
  66. Preservoir Clogs (1992) Un film francez despre importanta ecologica a pantofilor traditionali olandezi cu talpa inalta de lemn. Aparent sunt foarte incomozi pentru femei.
  67. Rigiiam for a Dream (2000) Titlul vine de la celebra fraza romaneasca. Filmul nu are mare legatura cu titlul.
  68. Eternal Sunshine of the Hopeless Behind (2004) - O tinara se indragosteste de un infractor periculos fara sa stie. Acesta o forteaza sa se prostitueze si-n fiecare seara o bate cu cureaua la fundul gol.
  69. The Third Man (1949) - Pierre si Marie il intinlesc pe Jean-Luc. La final tot nu ne-am lamurit cine iubeste pe cine.
———
  1. Care, oricit ar fi de banala, totusi APARTINE ALTCUIVA, subliniez de nevoie. []
Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Luka D`s avatar
    1
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 6 July 2012

    Hahahaha genial lol

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 6 July 2012

    ;)

  3. Nuca nus 250 ci 69oo.

  4. Nuca nus 250 ci 69oo.

  1. Trolodb Top 250 Movies of All Time --- Profit- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    In care aflam despre filme celebre precum The Squawskank Redemption, The Lard and the Rings sau Flight Club....

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.