Trilema Guestpost Challenge

Saturday, 11 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Scuzati titlul in engleza, da' e de trolaj si trolaju' se desfasoara-n mod traditional in limba respectiva.

Care-i ideea : eu mi-am cam epuizat de trolat cititorii proprii. Asta mai demult, nu zic acum recent. Au rezistat eroic, mult peste ce-ar fi omeneste sau chiar si supraomeneste posibil, da' de la o vreme are si supraomenescu' ala o limita, sau ca sa citam

Dar sa zicem ca am inceput sa ma prind cand vorbesti serios si cand faci misto.

In disperare de cauza mi-am facut fain, sa-i trolez mai eficient pe bietii participanti inocenti si nevinovati din pozitia de admin. A durat si asta cit a durat, a dat ceva rezultate, da' de la o vreme i-am epuizat si pe aia oameni bietii, sunt storsi. Asa ca m-am gindit sa-mi extind raza medie de actiune printr-un (acest) proiect de trolaj maximal distribuit.

Care-i metoda : Orice bloger dorestei poate participa la acest exercitiu de arta pura (si trolaj) dindu-mi un email in acest sens (adresa e in dreapta, la Publicitate).

Eu ii voi da un text (tot pe mail) pe care sa-l publice pe blogul propriu, da' scris in asa fel incit cititorii nu se vor prinde ca-i scris de mine. Cum nu se vor prinde ca-i scris de altcineva decit autorul blogului. Ci vor crede cu convingere ca-i chiar al lui. Daca doriti ne putem intelege inainte daca sa iasa mai bun decit articolu' mediu, sa zica bietii comentatori ca vezi ma Ioaneii, asa ar trebui sa scrii de-acuma mai des bla bla bla sau dimpotriva, sa iasa mai prost decit articolu' mediu, sa tresalte inima-n hateri ca vezi ma Ioane, te duci in jos baa!

Eventual dupa o vreme le spunem. Sau mai propriu spus le spuneti, ca eu nu le spun, mie mi-i totuna. Din partea mea e tot egal, cele mai bune glume-s oricum private. Si-asa exista suspiciunea tot mai raspindita ca de fapt io-s dadatroll, ca de fapt io-s zoso, ca de fapt io-s anonymous, ca de fapt io-s toata lumea. De ce sa n-o folosim putin in scopuri de extras lulzu' din astia, cum le zice, "sapte milioane de internauti" ? Ca de altceva oricum nu-s buni, pe bune acuma, cind ie ultima data cind ati citit un comentariu inteligent undeva (nu aici, bine ?) care sa nu fi fost semnat de Marghioalaiii ?

Mnoa, cam asta. Internare placuta.

PS. Da, evident ca acest anunt public survine in urma unui episod pilot care a inceput cindva mai devreme si-a fost incununat de maxim succes, da' nu va faceti probleme : toata chestia e-n beta, bine ?

———
  1. Cu conditia sa tina un blog cit de cit serios, asta inseamna minim un articol pe saptamina in ultimele sase luni si minim zece-douazeci de comentatori cit de cit activi, cacomunitate-i mult spus in .ro din motive evident istorice si care n-au absolut nimic de-a face cu noi insine. []
  2. Numele "este cu titlu de exemplu" cum se zice-n "industria" publicitatii. Pe bune, sedeam pe buda si citeam din catalogul Kaufland (despre care stiati ca e ziarul romanesc cu cea mai mare distributie ? A ?), plin pe-acolo de "Vaza este cu titlu de exempu". "Pizda este cu titlu de exemplu" si asa mai departe, gen daca iti cumperi masa nu-ti dau si vaza de pe ea chiar daca-n poza e cu o vaza pe, si idem daca-ti cumperi semineu' nu-ti dau si bunaciunea-n chiloti si sosete de zace pe-o rina linga si cu sfircurile sfredelind in tricou, ca-i a lor (tricou') si le-o fi si lor draga (pizda). Si deci "is cu titlul de exemplu", cred ca m-ati inteles. []
  3. Apropo, cumpar daca vinde cineva, chiar si la pret de semineu nou. []
Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

  1. Nu esti dadatrol, nu esti nici pe departe zoso si nu esti anonymous, esti cel ce plange cand se uita la succesele lor.
    Chiar nu inteleg gluma/trolajul/jocul din propunerea ta, in afara de faptul ca tu zici ca esti mai bun decat toti, doar ca nu stii cum sa faci sa pastrezi cititorul care ajunge aici. E un fel de trolaj asupra blogarului si nu asupra cititorilor...dar de multe ori seo se intelege gresit si vor fi multi prosti care vor considera asocierea binevenita.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 February 2012

    O hi thar.

  3. Hahahaha
    Din pacate nu cred ca ai cu cine.
    @AT Despre ce asociere ar fi vorba in mintea ta?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 February 2012

    Nu ma agita prea mult daca este sau nu este cu cine, aia-i cel mult o problema a societatii, pe care poate sa si-o rezolve sau nu, cind isi face chef si curaj.

    Altfel rezultatele sunt instantanee. Gindeste-te ca tipul asta care nu s-a mai putut desprinde de Trilema de cind a descoperit-o prin 2010 imi explica ca nu stiu sa pastrez cititoru' (de parca-i ceva stiinta asta, lolz) si voroveste de seo si asocieri cind tocmai disocierea-i subiectul. A, si prosti. Ceilalti. Prosti. Nu el.

    Ce sa mai ?

  5. Pai tu crezi ca poti scrie pe orice tema? Mai ales pe cele teologice abordate preponderent de mine? Mira-m-as!

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 12 February 2012

    Pai mira-te ?

  7. Eu sunt modelul tau de cititor?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 14 February 2012

    Tu cine esti ca nu mai retin ?

  9. suparator e ca pe facebook, acolo unde a avut ceva succes postarea (81 vizitatori si 00:03:22) si mai putin pe blog prin comm & stuff, nimeni nu si-a dat seama. eu chiar ma credeam special, asa usor sunt de imitat?

    pe fain m-a dat gata ce a zis Lotus: http://polimedia.us/fain/noutati/a-murit-whitney-houston/#c94618

    daca il mai tin mult asa imi fac sange amar ...

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 14 February 2012

    Io am ris cu fetele ca din ultimele doua pagini asta are 8 comentarii si tot restul in total 6.

    Ce sa-i faci mei Ionutule, viata vezi.

  11. e lasa, ca altu-i motivul. ai fost troll. pai cum sa-l incurci pe puya cu sisu si nu-mi zi ca nu-i intentionat. iar tu pe un blog usor religios pui ca marijuana e chiar ok!? ce te asteptai?

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 14 February 2012

    Apai io pe bune ca n-am idee cine-s aia, io asa credeam ca Puya noa.

    Si cu marijuana mnoa nu stiu ce sa zic, in Biblie nu se zice ca e rau. Cel putin din ce-mi amintesc.

  1. [...] au nici un fel de comentariu, nici un fel de trackback, nici un fel de nimic. Pe teoria ca daca tot am terminat de trolat pe toti din toate partile tot ce-mi mai ramine e sa ma trolez singur, eu pe mine. Ca-n [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.