Tot ce traieste neaparat se hraneste

Tuesday, 14 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Tineti minte ca va povesteam recenti c-am pus niste seminte intr-un bol pentru necuvintatoarele inaripate, pe teoria ca berzei chioare-i gaseste MP broaste sau ceva de-astea. Mnoa, intre timp a mai nins pe-aici pe la noi prin Timis. Drept urmare

foamea-si-pasarile-1

Precum vedeti cine-a mincat o data alune bune revine-n locu' respectiv si mai tirziu, chiar daca ninge. Pentru ca tot ce traieste neaparat se hraneste, si deci nu-i incotro.

Intr-o cu totul alta ordine de aceleasi idei,

foamea-si-pasarile-2

Chestia din fata mea se numeste-n limba materna a restauratorului stinco al maiale, ceea ce precum va puteti poate inchipui suna pentru urechea anglosaxona exact ca si stinko, care-ar veni de la stink ce-nseamna putoare tot asa cum pinko vine de la pink (ce-nseamna roz). Si-atunci evident ca hilarity ensues.

———
  1. Bai sa mor, articolu' e de alaltaieri, eu bas nu-l gasesc in lista, al optsprezecelea sau ceva. Io ma intreb voi cum rezistati in calitate de cititori, pe bune acuma. []
Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. Cina de Valentine's day? :)))

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 14 February 2012

    Mnu, pur si simplu cina de foame.

  3. Fas "stinco al maiale". E "stinco di maiale" ori cel putin zic ca-i de preferat sa speri macar ca chiar e de porc, nicidecum doar asa intamplator cu porc ori a la porc ori oarecum, vag, intamplator avand de-a face cu notiunea pur teoretica de porc.

    Si inca si mai pe bune, adica in limba materna a mancarii mai degraba decat a cine stie ce restaurant gasisi asa breaz, e in fapt schweinshaxe.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 15 February 2012

    Bai cita virulenta si rautate!!1

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.