The Desperate Hours

Wednesday, 25 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

convict-stymied

Stymied, ce cuvint fain, pacat ca nu se mai foloseste. In fine.

Desperate Hoursi spune povestea unei adolescente bune. Da' bunaii de tot, subtirica de mijloc, cu personalitate, cu de toate. Nu degeaba-i spun astia "spitfire" adica sugatoare-de-pula-talentata-maximal intr-o traducere informala. Fata are un prieten care-i chel si pe la fo' dublul virstei ei da' macar e avocat si are masina smechera. Ea are de asemenea niste cunostiinte intimplatoare cu care s-a intilnit cum se intilnesc indeobste adolescentele, adica intimplator.

Aceste cunostiinte intimplatoare o tin inchisa-n casa impreuna cu obositu' de tac-su, genu' ala de plicticos cum ar fi putut fi Nastase daca nu era gheu. Si hot. Si grandoman. Si penibil. Da-n rest tatatat la fel. Si cu muma-sa, care-n pofida virstei (are fo' patruzeci si ceva acolo) ar fi in continuare buna de pula, atita ca n-are cine sa o puna-n pozitie (cacapra nu te nasti, precum stiti). Si cu frac-su mic, care-i ceva copchil de noua ani curajos c-o vazut el in comicsuri lumea si deci n-are teama de nimic. Nuca tac-su.

Mnoa, cam asta. Ar fi iesit un porn decent din premisa asta, da' fiind facut in epoca in care era conventional interzis sa faci filme bune... Strica bunatate de pelicula aiurea cu n-am inteles exact ce bedesemeuri discrete, cacine ii slujnicuta cui si chestii slabute. Ca atare n-am sa va plictisesc cu filmu' asa cum e el ca nu vad pe cine intereseaza. In loc hai sa facem o varianta de scenariu imbunatatita, ugc, foss si cracita amplu, cum de altfel ii shade bine. Doara nu exista showbiznis fara show.

Deci, Cindy Hilliard tre' sa fie probabil Jessica Stoyadinovich. Imi pare solutia optima, inaltuta, frumusica, face anal de voie... cu siguranta se poate descurca sa fie spitfire adica sugatoare-de-pula-talentata-maximal intr-o traducere informala. Ma-sa, Ellie Hilliard poate fi cam orice milfa, numa' cu conditia sa aiba un clitoris de-ala masivu' cam cit o putulica de bloger asa. Avocatu' iubit va fi ceva negru' da' mai batrin si mai gras cu o ditamai mataringa, cei trei porcusori de tin familia ostateca vor fi cine-i disponibil pentru filmari la sfirsitu' ala de saptamina ca asa-i cu pulalaii in porn, tu stai dupa ei nu ei dupa tine (ca-n viata, de altfel).

Noa si pe urma scenariul vine usor, domnu' tata de familie pleaca de-acasa la unde pleaca el, fetele in pizda goala scena g-g, intra baietii, le fut bine pe amindoua, 3-4 permutari pe-acolo, se intoarce tatal, cinci secunde de tensiune emotionala, vine avocatu', fata suge o pula onesta in masina lui, pe urma eventual presteaza si-un numar daca se simte in stare, pe urma se intoarce acasa, vin politistii, ii leaga pe infractori, le fut si ei o tura pe fete si fin. Ala micu' poa' fi eventual inlocuit cu un labrador sau ceva rasa de talie mare, daca aveti actor de cuckold domnu' tata de familie poa' sa-si linga nevasta-n pizda pin-o sparg astia-n dp si cam gata. Iese o ora juma' fara probleme, chiar si-un double feature de-aici.

Filmu' in varianta originala nu se deosebeste prin nimic de schema propusa, doar ca nu-i cu futai. Ceea ce-i regretabil, ar fi fost mai bine sa fie.

———
  1. 1955, de William Wyler cu Humphrey Bogart, Mary Murphy, Richard Eyer []
  2. Bre deci io nu pricep. Ori zicem "povestea unei adolescente bune" in care caz continuam cu "da' bune de tot" ori zicem "povestea unei adolescente buna" dupa care vine natural "da' buna de tot". Ce cicat ?! []
Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. The Desperate Hours pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Recomandare din partea capitanului de Faini:
    " Aceste cunostinte intimplatoare o tin inchisa-n casa impreuna cu obositu’ de tac-su, genu’ ala de plicticos cum ar fi putut fi Nastase daca nu era gheu. Si hot. Si grandoman. Si penibil. Da-n rest tat...

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.