Asta cu cit mai multe pozitii secsuale

Wednesday, 25 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Hai sa va intreb o chestie, pe trupetii preocupati de optimizari seo : daca scriam "pozitii sexuale" trageati concluzia ca uite ba ce abil foloseste Popescu keyword-uri, drept ? Si daca am evitat si-am scris secsuale e ok, ca tot uite ce abil foloseste Popescu, da ? Si cind am scris de Bac n-o putut fi cum o fost, adica uite ba publicam o informatie care ar trebui sa fie publica da' din incompetenta locului nu-i. Ci, evident, "uite ce abil foloseste". Si cind n-am mai scris tot idem! Bai frate, da' cu voi nu se poate, sunteti ca popii, orice se-ntimpla in concret singura concluzie e ca tre' dati mai multi bani si cladite mai multe biserici. Nu e sanatos, jur.

Si-acum sa trecem la subiect. Lumea se tot agita ca tre' folosite multe pozitii sexuale, cit mai multe. E aproape un fel de concurs, cre' ca cine-ajunge primu' la o mie cistiga. Ori de pozitii, ori de orgasme, ori de amante, ori de orase vizitate, ori de ce sa fie numa' sa se poata numara, sa intre la grafice, sa fie cu unici. Sa se poata adica da o laba, da intelectual asea.

Problema cu abordarea asta este ca... nu exista bai. Nu exista, pur si simplu, atit de multe pozitii sexuale. Sunt doar citeva acolo, uite :

I. In aia cu fata pe spate ea se poate craci, ori cu genunchii indoiti daca-i o grasa lenesa ori cu ei drepti daca-i balerina. Sau se poate necraci (de exemplu pentru ca tine intre genunchi o aspirina) in care caz o puteti lega si de glezne, da' nu-i neaparat. Si va poate pune pulpele pe umar ori genunchii-n piept sau talpile sau dimpotriva va poate agata cu picioarele de dupa ceafa sau de spinare sau in fine.

Da-s toate cam aceeasi chestie, mecanic vorbind pula intra pe aceleasi coordonate, e o pozitie comoda daca-i sensibila la col, are avantaju' c-o loviti cu pubisu-n clitoris si dezavantaju' ca n-o atingeti in G ala deloc.

II. Din I fata se poa' intoarce pe-o parte (indiferent care ca-i totuna) si acum scoate un frumos fund rotund la inaintare pe care-l puteti babardi in voie. Sau poate face demi-echer. Sau va puteti lasa pe-o parte linga ea si-o fute cu ajutorul propriilor ei gambe, ceea ce-i ca un fel de I la orizontala.

Si astea-s toate cam aceeasi chestie. Sunt ok cind aveti pula groasa, sau cind e ea nesatula, sau pur si simplu cind de ce nu, sau oricind altcindva.

III. Fata poa' sa steie in genunchi, care-i popularul capra si pe urma ori pe coate ori isi lasa capu' jos ca-i supusa si scoate curu'. Sau sta pe talpi, ca-i totuna, more ferarum ii zice da' de fapt... Noa si-aici ii loviti clitorisu' cu coaiele ceea ce-i preferabil daca-i sensibila (ceea ce-n general inseamna tinara) si-o impungeti in G spotu' ala cu o minima abilitate (ceea ce puteti face si-n I, v-am mintit io acolo de rau ce-s, da' tot ce-aveti de facut e sa-i ridicati putin genunchii spre piept).

Iara o groaza de variatii care-s toate totuna.

Si cu asta gata, mai exita "pozitii" de supt pula (ori in paralel cu lins pizda, chestia de-i zice 69 desi mi se pare nedrept fata de bietul multiplu de 23 care n-are nici o vina precum nici o abilitate de juisare) da' dac-o luam asa exista si pozitii de tras de urechi, si de vargat curu', si de stat la bara si de tot felu'. Si-ar mai exista pozitia aia cu pizda cocotata pe pulalau da' n-o mentionam ca nu-mi place mie. Si gata.

Bai, chiar nu-s asa de multe, vedeti ? Mai lasa-ti-ma cu "tre' sa o faci in multe pozitii" ca nu sunt dom'le atitea. Sunt decit trei cel mult doua.

Adica una.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. Ma pe ideea asta nici masini ca Dacia sau Opel nu exista, ci doar una, Prototipul Masinii Universale si gata, ce tancu' meu.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 July 2012

    Pai ASA SI ESTE

  3. http://polimedia.us/dtng/c/src/134321873344.png wink

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 July 2012

    Lolz

  5. seumircea straics agein. ;) sarumana!

  1. [...] ciocolatii constat ca... bre deci, mi-am luxat incheietura. Ca faceam determinari post factum la ala cu pozitiile secsualeii si am pus-o pe fata intinsa pe burta si io stateam asa cumva ca un fel de exponentiala sau [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.