Test de perspicacitate vizuala

Monday, 30 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

E cu lucrari practice, precum urmeaza : se dau doua seturi de imagini, dinjos.

Setul I. (de la Catalin Botezatu) :

  botezatu-1 botezatu-2 botezatu-3

  Setul II. (de la Bogdan Croitoru aka Fizz) :

   fizz-1 fizz-2 fizz-3

  Mnoa, imi stie cineva explica diferenta de "stil", sau cum doriti s-o numiti ? Nu intreb tezist, cu tendinta ca adica "e acelasi lucru" sau cine mai stie ce alta ideologie, ci pur si simplu onest, sunt curios.

  Inchipuiti-va ca aveti o fata, tocmai ce-au inceput sa-i creasca titele, are o relatie foarte deschisa cu dumneavoastra si va intreaba sa-i explicati clar si lamurit care din astia doi va pare un barbat mai cool si de ce. Ce-i ziceti ?

  Category: AICMF
  Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

  14 Responses

  1. Ori te pui capra de bunavoie ori cu forta.

  2. Mircea Popescu`s avatar
   2
   Mircea Popescu 
   Monday, 30 January 2012

   Bai, citeva faze :

   Premii
   La premiile Romanian Music Awards 2004 a câștigat:
   Cel mai bun artist debutant - pentru piesa „Ești fitzoasă”
   Cel mai bun site - fizz.ro.

   Asculta putin esti fitoasa ala si fa-ti o idee, moaca-de-aspersor asta a cistigat un premiu pentru performanta respectiva. Deci glume proaste cu sandalute fainute/fara hainute, cinci stele patru ace / trei diminata dracu-n patru si alte asemenea figuri stilistico-lirice de scoala speciala pentru retardati mintal. Au luat un premiu. Cum sa nu te pisi pe "industria" romaneasca de absolut orice are legatura cu media, de la advertaizing la muzica si de la presa la pizda ma-sii ?

   În 2009, după 3 ani de lipsă din imaginea publică, Croitoru și-a declarat întoarcerea pe plan muzical cu un nou cântec, de gen house progressive, intitulat „Déjà Vu”

   Chestia aia are pagina pe Wikipedia. Cum sa nu te pisi pe ea wikipedie ?

   Mnoa.

  3. http://ro.wikipedia.org/wiki/Bogdan_Croitoru
   "El a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții din București și a dat masterul în limba engleză."
   Semn ca locul lui e oriunde in alta parte decat in mass-multi-media.

   Problema n-ar fi aia daca tampeniile de genul asta si pizdeli de 'clab' n-ar ajunge repere si exemple de viata sociala, gen ar fi propiul prost intre 4 pereti da' defapt e la tv si radio.
   Ca daia nu fut io in principiu.

  4. Mircea Popescu`s avatar
   4
   Mircea Popescu 
   Tuesday, 31 January 2012

   Nu is repere bwey. Is cacaturi promovate in cazu' asta de niste baieti destepti, pe fundalul completei lipse de profesionalism cit si de sfincter anal a "industriei".

  5. Coae cum sa fie kkt ce-ai esti neboon e ultima moda. PooL4 m3a daca era nashpa intrinsec ne dadeeam siama noo krezi?

  6. Mircea Popescu`s avatar
   6
   Mircea Popescu 
   Tuesday, 31 January 2012

   Problema cu a vorbi din imaginatie este ca asa fac oamenii batrini. Motivu' pentru fac asa e ca-s prea obositi ca sa mai poata iesi sa masure realitatea cu ochii, asa ca prefera sa si-o imagineze din fotoliu.

  7. Nu exista nici o diferenta de stil dupa mine.

  8. În primăvara anului 2009, Inna a colaborat cu interpretul Bogdan Croitoru pentru înregistrarea celui de-al treilea disc single din cariera sa, intitulat „Déjà Vu”. Cei doi au stabilit să promoveze cântecul folosind pseudonime noi, Inna scriindu-și numele invers, Anni, iar Croitoru preluând numele Bob Taylor. Ulterior, după ce piesa obținea succes în România, cei doi au confirmat faptul că ei sunt persoanele care interpretează compoziția muzicală „Déjà Vu”. Referitor la această campanie de promovare, Inna a declarat pe pagina sa web: „Consider că o piesă bună poate să fie promovată și ascultată fără a se ști de cine este compusă sau cine o interpretează." ...

   Adevarul e ca nici nu sunt identice, neah ...

   http://www.youtube.com/watch?v=zr_c5rqvSg4

   http://www.youtube.com/watch?v=Vh_3zdmaHbk

   e doar in imaginatia mea. Si am luat aminte cum suna o piesa buna.

  9. Mircea Popescu`s avatar
   9
   Mircea Popescu 
   Tuesday, 31 January 2012

   Mbine, am sa musc. Elena Apostoleanu e proprietatea lui Nicu Gheara. Croitoru avea ceva bani in plus si-a vorbit cu un prieten al unui prieten. Daca te uiti pe "discografia" lui, Taraful de exemplu apare ca "feat. Body&Soul", da' altfel e feat. Daddy Fizz. Exact astfel, acelasi model.

  10. Calivita`s avatar
   10
   Calivita 
   Tuesday, 31 January 2012

   In niciun caz Fizz!!!! Asta pare genul cam obsedat...nu am vazut si poze in care e singur, iar de vestimentatie ce sa mai zic: cand are haina de nalana cand nimic :P
   Ii plac extremele :))
   Bote pare mai okay!

  11. Calivita`s avatar
   11
   Calivita 
   Tuesday, 31 January 2012

   nalana= blana :)))

  12. hannah irina`s avatar
   12
   hannah irina 
   Wednesday, 1 February 2012

   Hahhaa ce ma distreaza pozele.

  1. [...] pare om de afaceri atita ca-i om de afaceri in aceeasi masura-n care-s oameni de afaceri si cuplul Botezatu-Croitoru (buna potriveala, este ?). Genu' asta de oameni de afaceri in sensu' ca le da tati (adesea statul [...]

  2. [...] tara cam care-i situatia papagalului aluia. Ce era el, gunoier sau ce ca nu mai retin. A, nu, ala Fizz era gunoier. Category: Trilterviuri Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, [...]

  Add your cents! »
   If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.