Reagan, mia de cuvinte si milionu' de idioti

Saturday, 23 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

puletii-la-palat

Mia de cuvinte publicata dinsus il reprezinta pe Ronald Reagan, unu' dintre putinii presedinti competenti ai Statelor Unite (si fost actor). Sub el se agita niste puleti anonimii care-si manifesta dreptu' lor garantat constitutional de a explica clar si lamurit cit de prosti is exact.

Ei se afla acolo pentru ca i-a invitat un alt pulete, pe numele lui Hussein nustiucum, ales tocma' presedinte al SU ca rezultat al manifestarii dreptului garantat tot constitutional al electorilor din partile alea de-a dovedi limpede si indiscutabil cit de prosti is exact. El nu este ca si Hitler pentru ca indiferent de extractia lui modesta Hitler nutrea un oarecare respect pentru fructele intelectului. Hussein n-are probleme de-astea, el e maimutoi asumat, structural si fara pulsiuni reflexive.

Noa si cum se apropie alegerile si Statele Unite nu au procurori cum avem noi sa se teama de inchisoare, Hussein isi face campanie electorala practic vorbind fara oprire, pe banii publici. Chestia asta nu surprinde pe nimeni la ei, acolo, in Africa de peste Atlantic. Sunt obisnuiti, lor li se pare deja ceva normal. Alte standarde, deh, odata ce iesi din lumea civilizata totul e posibil ba chiar acceptabil. Acum mai recent nemaiajungindu-i banii s-a apucat sa foloseasca si capitalul simbolic. Nu mai da puletilor o punga de ulei de la fondu' de protocol sa-l voteze, da' ii duce-n turma sa se pise pe Gioconda sau ce mai fac ei pe-acolo pe la ei prin colibeii.

Chestia amuzanta, in toata confuzia asta, e ca Ronald Reagan a fost guvernator si politician prin California inainte sa fie presedinte si astfel sa auda si massa de puleti de el. Si in timp ce era el politician pe-acolo cineva a venit cu ideea geniala sa se inchida baile turcesti, locu' de intilnire al homalailor la vremea respectiva. Reagan a facut opinie separata de moda momentului, opunindu-se acestei masuri "necesare si binevenite" pe criteriul ca e problema lor, sa se spele pe cap cu ea ei acolo.

Pe de cealalta parte obiectia subumanilor astora este ca "Reagan e de vina pentru SIDA". Deoarece in loc sa "investeasca toti banii" in vinderarea ei nu a facut asta, ci altceva cind era presedinte. Si deci el este de vina, minus faptu' ca pe vremea ceea nici macar nu se stia daca-i o boala sau cancer sau sindrom nespecific.

Fata cu aceasta mostra de idiotenie militanta si agresiva am a face doua categorii de observatii.

Prima este ca mi se pare deosebit de indoielnic ca intre vastele structuri de spoliere a banului public organizate in jurul unei clamate da' altfel false "activitati de protectie a drepturilor" minoritatilor sexuale se regasesc doi de-aia care is homalai pe bune, parte din aia 2-3% care-au existat mereu si-n general si-au vazut de ale lor. Pun pariu ca nu exista doi, pun pariu ca toti activistii lu' peste prajit sunt fakeri. Sunt puleti idioti da' lacomi carora nu le-o placut matematica-n scoala precum nici munca dupa aceea si iata ca si-or gasit un locsor caldut in care daca nu curge pica. Cam ca si oengistii nostri, asa. Si stau acolo si fac cacatu' praf in gura mare zi de zi. Ca daca nu curge pica si macar nu tre' sa te duci la munca. Astia erau politrucii de pe vremea lu' Ceasca, astia-s politrucii de azi, de oricind si de peste tot. Ei exista mereu, cum exista musca de cacat. Sa-i fie rusine lu' Reagan ca nu i-o stirpit cind era presedinte.

A doua este cam asa : bai frate, am inteles, intr-o vreme fututa asta de societate ipocrita si intolerabila zicea juma' de adevar despre fututul in cur. Ca adica tot si de toate da' n-ar fi admis in ruptu' capului ca ii placut. Nici nu se punea problema de-asa ceva.

Asa ca or venit activistii salvarii nationale si-or dat jos formele invechite ale trecutului care nu mai corespundeau necesitatilor imperative pe care o societate inutila da' hedonista le reclama. Foarte bine, asa e, e placut s-o iei sub coada, bravo ba. Atita ca acuma nu mai putem recunoaste ca-i nesanatos. Tot asa cum nu-l puteai prinde pe-un cetatean respectabil cca 1970 zicind "da dom'le, fututul in cur e placut" tot asa nu-l poti prinde pe unu' azi zicind ca "da dom'le, fututul in cur e nesanatos". Nu e fiziologic. Curu' nu-i facut sa ia pula, hai sa zicem ca o data intr-un an sau ceva n-are mare lucru, da' daca insisti sufera.

Neah. S-a inlocuit o jumatate de adevar cu... alta jumatate de adevar. In numele demolarii ipocriziei generatiei precedente cladim cu spor ipocrizia generatiei curente. Fututul in cur este acum "perfect normal". Ce, ca daca as fute gagicile-n cur cit le fut si-n pizda ar da jumatate plus una-n prolaps pina la Pasti ? E, rusine sa-mi fie de inamic al progresului care sunt cu observatii de-astea banal-reactionare. Pai in cazu' asta mi se va tipari moaca si se vor aduna ceva sobolani intr-un garaj intunecos pe undeva sa-i arate muie si sa-si faca poze de ce curajosi is.

Norocu' lor ca Reagan ala-i mort saracu', pot avea si ei impresia ca-s oameni.

———
 1. Phillymag ii identifica drept "Matthew Hart", respectiv "Zoe Strauss", ceva oengisti din Philadelphia. []
 2. 1. $30m painting damaged after woman rubs her buttocks on it ; 2. Picasso painting damaged at New York museum ; 3. Oil Painting Damaged at FTW Museum of Science & History ; 4. A $139 million Picasso painting damaged by billionaire owner Stephen Wynn ; etc etc. []
Category: SUA care este
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

 1. la cum ai scris... recunoaste, bai, ca ai fost in baile turcesti din california! :))

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Saturday, 23 June 2012

  Bai, nu, am compilat si io dintr-un manual mai vechi de drept international.

 3. Io n-am fost numai la baile turcesti din budapesta si in afara de pensionari care jucau table nu am prea vazut sa se practice alte sporturi la baile turcesti. Alea din californica cred ca-s bai de cupro, copro dupa cum le descrii si imi par mai degraba grecesti.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Saturday, 23 June 2012

  Apai asta era mai demult, n-am prins noi vremurile alea.

  http://www.tyleralpern.com/regional6.html

  The premiere issue of "The Forum of Southern California" (Issue #1, February 23, 1974) subtitled "Where It All Comes Together" published by Forum Publications out of Los Angeles, California. A large folded newspaper, as issued, when unfolded contains 20 pages including front and rear covers.
  [...]
  *vintage gay advertisements from the 1200 Club, Glen's Turkish Baths, others; *much, much more.

  Altfel da, in vremurile noastre cam pensionari & table. Ca si la bordel, de altfel.

 5. Pai acum e sexul liber, alea alea. Nu lasi nevasta acasa gen.

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Saturday, 23 June 2012

  Da' ce treaba are nevasta ? Noi aici vorbim de gheiala.

 7. Pai inainte iera normili sociale. Acuma suita e la domiciliu, nuca secretism, sauna cu masaj la pula, bai termale, etc.

  Nuntelegi tu.

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 26 June 2012

  Nici nu.

 9. Mircea Popescu`s avatar
  9
  Mircea Popescu 
  Saturday, 20 July 2013

  Ca sa fie totu' ok, adaugam la nota 2 : http://www.nytimes.com/2013/07/19/world/europe/romanians-tale-has-art-world-fearing-worst.html

  But if the paintings and drawings no longer existed, Radu Dogaru, her son, could be free from prosecution, she reasoned. So Mrs. Dogaru told the police that on a freezing night in February, she placed all seven works — which included Monet’s 1901 “Waterloo Bridge, London”; Gauguin’s 1898 “Girl in Front of Open Window”; and Picasso’s 1971 “Harlequin Head” — in a wood-burning stove used to heat saunas and incinerated them.

  Mrs. Dogaru’s confession could be pure invention, and the works could be discovered hidden away somewhere. But this week, after examining ashes from her oven, forensic scientists at Romania’s National History Museum appeared on the verge of confirming the art world’s worst fears: her tale is true.

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.