Poveste cu curva si mineri (si mineri si mine, sau numai mineri ?)

Friday, 07 September, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Acum multi ani bruneta era genu' ala de curva pe care femeile maritate o invidiaza cu toata sinceritatea. Faimoasa, vestita si renumita, cu un vagon de rochii si-un vagon de lenjerie si-un iaht de genti din rubin si inca un iaht cu cataloage de genti si-un iaht cu uleiuri. Si creme. Si lubrifianti. Lubrifianti din lacrimi de pui de Manda. Ce stiti voi despre lubrifianti ?

Si-un slep cu barbati.

Bruneta se invatase sa fie fututa apasat si frecventi nu numai in fiecare noapte ci chiar de mai multe ori pe zi, asa ca isi petrecea timpul plimbindu-se din oras in oras, ca intr-un fel de turneu. Ca o trupa de muzicanti sau un teatru ambulant ori circ, atita ca ea ducea practic cu sine un intreg bordel compus dintr-o singura prostituata : ea insasi. Si cu subreta care-i servea de domnisoara de onoare, cusatoreasa, bucatareasa, lenjereasa si uneori flufferitaii, ceva mai tinara, la fel de nesatula (de pula), aproape la fel de priceputa & doritoare sa se futa si-asa mai departe.

Ei si asa din oras in oras ajunge bruneta sa inopteze in ceva colonie miniera prapadita, compusa din vreo suta sau doua de oameni saraci si chinuiti. Stiind ea ca nu-i rost de tavaleala - nefiind prin zona cine sa-i plateasca tariful piperat rau de tot - pune fata sa-i faca masaj, s-o traga cu opodeldoc si otet de trandafiri, sa-i suga degetele de la picioare si s-o infaseze ca pe-o prunca in vederea unui recuperator somn de frumusete (care de la o virsta incolo se cunoaste).

Prapaditii in schimb, care nu mai vazusera curva de opt ani la ei in saracie (de cind o trupa de soldati abandonasera acolo legata de un gard ceva tiritura bicefala si sifilitica de care nu mai stiau altfel cum sa scape) nu putura nici atipi macar, ca omu' cu foc in traista. Intr-un final se organiza spontan o cheta colectiva, in care fiecare contribui citiva banuti dupa puteri, rezultind in total fix destui bani cit sa-i plateasca duamnei cam douazeci de minute de atentie.

Si iata cum jumatate de ora sau cam asa inainte de miezul noptii bate cineva sfios da' insistent in usa. Cin' sa fie ? Cin' sa fie ? Bruneta pe care nicicum n-o lua somnul ca i se tot desfaceau picioarele fara (din pacate) motiv trimise fata sa vada cine-i ?! Cin' sa fie, un miner. Da-l afara. Pai are banii. Cum are banii ? Uite bine, are. Si intr-adevar baiatu' desarta pe masa un purcoi de maruntis care la numaratoare iese cam de-un sfert de ceas (tariful nou).

Bruneta incintata-n fond da' profesionista-n aparenta trimite fata sa-l spele pe domnu' (ca de fluffarit n-avea ce la el, fiind domnia sa sculat cam cit un ciomag de cioban pe motive diverse intre care atit lipsa prelungita cit si lenjeria topless & crotchless a fetelor) dupa care-l ia la tavalit. Si da-i si trage-i si rup ei patul, doua scaune si-o canapea, sparg o lampa, deseleaza camerista si in fine, se copuleaza sanatos pina pe la rasaritul zorilor.

Moment la care bruneta lesinata intreaba tremurat de sub comprese (c-o frecase asta de se besicase, biata) cum de-o facut totusi rost de bani cit pentru pizda ei ?! Si baiatu-i explica c-or pus toti banii impreuna, ca un fel de tombola : fiecare bilet cinci bani gauriti, cu portretu' lu' Curvulita Mihaita Intiia pe ei, si asa s-or strins din jdemii de bilete o mie de lei dupa care or tras la sorti cine duce potu' sa-i plateasca ei prestatia. Pentru care el de altfel ii este etern recunoscator cit si-i trimite vicar multumirile cam verzi in coltu' gurii ale tuturor celorlalti domni din partea locului care regreta nu-i asa nespus faptul ca n-au avut ocazia cu aceasta ocazie, dar poate cu o alta ocazie vor avea.

Si citi bani o pus el, vrea sa stie bruneta ? Pai... cinci bani gauriti.

Asa ca intr-un singur gest fata alege cinci bani gauriti de pe masa, ii pune-n palma si-l da pe us-afara.

5-bani-gauriti

———
  1. Stiti povestea aia ca ii invata profu' pe copchii de-a sasea cum ii cu gradele de comparatie dupa care-i asculta sa vada ce-or prins. Mihaita : "Mare, mai mare, cel mai mare". Tudorel : "Tare, mai tare, cel mai tare". Adinuta : "Adinc, mai adinc, ioai". []
  2. Stiti cum filmele porno se fac cu barbati cu pula sculata care fut femei cu pizda umezita ? Noa cum credeti c-ajunge pula sculata si pizda umezita ? Flufferitele! []
Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

  1. http://en.wikipedia.org/wiki/Fluffer

    The more you know.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 7 September 2012

    The hornier you get ?

  3. atata te plateste si pe tine mircea pentru consultanta. de aia o duce cifra de afacerea a polimediei asa si tot de aia profitul e diminuat. pardon, care profit?

    5 bani gauriti pentru pircea mopescu ca sa puteti citi articolul! repede. :d

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 8 September 2012

    Bre auzi, te ajuta cu ceva hatereala ?

  5. apoi inca nu. tot astept badgeul pt hatereala, dar deocamdata am doar badgeurile: troll, comentarii lvl2, printre primii comentatori.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 8 September 2012

    Pai ala de troll e destul, ce mai atitea.

  1. [...] cares, seriously, there's no such thing as the agency of the masses, nor is there such a thing as "we get together and pool our money votes" directing of history. [↩] Category: Gandesc, deci gandesc Comments [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.