Pai hai sa ne pisam pe el de cioroi infect atunci...

Monday, 09 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Aflam din gazeta de perete de-i zice Gardianul ca, si-aici v-oi ruga sa va tineti bine, ca ceva african prost... Pe bune, nu poate fi inteligent, dat fiind ca se ocupa cu sportu'. Daca nu era ceva maimutoi retardat (cum is toti africanii din bune motive) isi gasea si el o cariera mai onorabila, cum ar fi de exemplu contabil. Sau Muflena. Lupu.

Da' revenind : aflam asa si pe dincolo ca un cioroi jegos pe numele lui Muamba - auzi frate nume. Da' Oko-uka era greu ? Ihaa-Ihaaa pe cind ? Asteptam cu toata curiozitatea sa futa sparta de ma-sa si magari respectiv alte vietuitoare, nu numa' babuini. Sa vedem si noi ce iese, e o curiozitate pur stiintifica la mijloc.

Da' re-revenind : o murit draga asta. Ca asa facea el efort pe-acolo pe terenu' de sport ca nu l-o mai tinut inimioara si-o facut infarct. Nu-i ca si cum mai tragea si el un praf sau ceva, ie de la efort. Ca indivizii sanatosi de douaji de ani chiar si is capabili sa se extenueze pina la infarct, asa-i cladit corpu' omenesc in caz ca nu stiati. Si copiii pot sa-si tina respiratia pina mor la o adica, nu exista lesinuri si reflexe respiratorii pe lumea asta.

De fapt n-o chiar murit, ca nici de atita lucru nu-s capabili gorilele colorate, sa moara-n pula. Sau ma rog, sa moara-n genunchi, pe-acolo pe terenu' de fotbal cu gladiatori sau ce era aia ca nu m-o interesat problema. Pacat, pe bune acuma, putea sa moara, mai scapa lumea de-un nigger (am scris inclinat ca-i cuvint englezesc).

Noa, si-acum subiectul : ceva englezoi nating o scris pe twitter (deci si-o permis sa scrie pe twitter!!!) ca, si aici chiar citez,

LOL, Fuck Muamba. He's dead.

Deci va dati seama ce crima dom'le, o zis de ceva sportiv tuciuriu ca mai da-l in pula de mort. Extraordinar.

Noa si-n lolocratia in care se zbat englejii pustanu' asta tocma' ce-o fost condamnat la doua luni de inchisoare, cu executare. C-o luat mita, respectiv o violat curvele alea de 12 ani din Darfur (cum de altfel soldatii engleji in misiune chiar or facut, da' nu te teme ca nu i-o condamnat nimeni, aia e ok). Respectiv c-o calcat un cintaret de jazz cu masina ambasadei si-o fugit repede ca orice brav soldat in fata cu responsabilitatea.

Voi credeti ca io glumesc, da' ie pe bune :

It was racist abuse via a social networking site instigated as a result of a vile and abhorrent comment about a young footballer who was fighting for his life. At that moment, not just the footballer's family, not just the footballing world but the whole world were literally praying for his life. Your comments aggravated this situation.

I have no choice but to impose an immediate custodial sentence to reflect the public outrage at what you have done.

Am citat din ceva pizduta care aparent se crede judecator, si din motive inexplicabile si de nepatruns nimeni nu-l pune la rind cu realitatea obiectiva (prin care perifraza vreau sa zic ca nu inteleg de ce nu-l omoara nimeni pe onorabilul John Charles, de preferinta cu un obiect masiv cum ar putea fi de exemplu o statuie a unui Priapus, eventual de fata cu barbac-su si ce copchii o mai avea si el).

Deci iata un' s-a ajuns, la engleji. Si asta nu e totul, ci

Racist language is inappropriate in any setting and through any media. We hope this case will serve as a warning to anyone who may think that comments made online are somehow beyond the law.

Asta-i dintr-unu' de-i zice Jim Brisbane, si abia astept sa-i zica astfel pe piatra funerara, sa am si io unde duce fetele sa se pise. Ca mie personal mi se pare un loc destul de bun, noa, care-i problema acuma ?

In incheiere, sper ca acest articol sa serveasca de avertismet tuturor muistilor care au impresia ca si conteaza impresiile, figurile si arfele din capu' lor. Iar in rest, ramine cum am stabilit : negrii-s tot maimute, impresiile tot nu conteaza. C-asa ii si-asa va fi c-asa o fost sa fie.

A, ps : bai, ce bine c-o murit negru' ala borit, pe bune acuma.

Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

29 Responses

 1. cosminmaricari`s avatar
  1
  cosminmaricari 
  Monday, 9 April 2012

  De fapt, omul nu a murit. Muamba, adică.

  http://www.guardian.co.uk/football/2012/mar/30/fabrice-muamba-first-picture

  Pe de altă parte, din ce perspectivă poţi privi toată problema ca fiind vina mortului?

 2. Muamba was born in Zaire; his father fled the country in 1994, because of his political views and arrived in the United Kingdom seeking asylum. Despite having arrived in Britain aged 11, unable to speak English, he went on to achieve 10 GCSEs and A-levels in English, French and Mathematics. Muamba has been described as "deeply religious" and claimed he would have sought a career in accountancy had he not become a professional footballer.

  Naspa tati Poo-poo.

  Anyway sunt curios daca crapa ala Rooney sau Terry, fotbalisti englezi albi, se mai facea atata scandal. Politica > ratiune.

 3. Noteaza totusi ca omu' n-o bagat doar tweetu' ala, ci i-o mai trimis si pe altii in seara aia la cules bumbac si alte minuni idem rasiste.

  In mod normal si eu as fi zis ca un singur tweet nu conteaza, da' ..

 4. Cum adica rasism? Arata-mi tu mie care englez a muncit bumbac in viata lui si nu l-a importat din India. Cert e ca a gresit locatia.

 5. Atâta numa' c-o trăit, să afle și restul la cititori: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2126998/Fabrice-Muamba-set-leave-London.html

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Monday, 9 April 2012

  @cosminmaricari Bai, nu-i vina mortului, da' e dreptu' meu suveran sa spun ABSOLUT ORICE TIMPENIE VREAU EU. Indiferent cit de timpita ar fi.

  Cam aia.

  @Freud Bine, bravo lui.

  Si bai, putin conteaza cit scandal se face, cu toata sinceritatea. Tocmai asta-i ideea, ca aia cu scandalu' pot sa suga o pula. Eventual, de negru.

  @Alex Meri ba-n pula mea si culege bumbac.

  Noa, ai lesinat ceva ?

  @Freud Ba din Egipt. Si tipu' nu-i tocmai cel mai informat dintre picti. Sau ma rog, cymrui ce-s ei pe-acolo.

  @F Deci nici macar atita.

 7. Nu luau bumbac din India odata cu companiile indiei bla bla bla? Sau englezii cultivau bumbac si faceau competitie cu olandezii? Mortii ma-sii nimic util in wikipediile astea to refresh my memory. Sau sa fi fost lana.

  Celti. Saxonii le ziceau velsi, cum le-au zis si francezilor si noua, de unde a ramas valonia si valahia. Cymru e din ceva ce vorbeau britonii(tot un fel de nemti si astia), inainte sa-i ocupe astialalti sau un termen mai noi. Nu-i clar.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Cambria
  https://en.wikipedia.org/wiki/Wales#Etymology_of_Cymru

  Da' nu ca mai bine sa nu dezbatem ca suntem si noi rasisti, doar stim prea bine ca negrii sunt originea civilizatiei, vai cum de-mi permit eu sa zic nemtii adica nazistii imputiti au dat originea la atatea chestii pe glob. Si nu uitat ca Roma avea sclavi africani. Ei erau clasa muncitoare si ei ridicau patria si ei erau asupritii si sa li se deie.

  http://polimedia.us/dtng/c/src/133400382340.png

 8. Pai io nu-s negru.

  Daca-mi ziceai sa merg si sa-i muncesc popii pe gratis pamantu', ca strabunica-mea ..

 9. Mircea Popescu`s avatar
  9
  Mircea Popescu 
  Monday, 9 April 2012

  Meri ba si munceste-i popii pula pe gratis ca strabunica-ta.

  Pe bune, ce pula ii aici, gradi ? Ne punem ciunga-n par si mergem la tanti educajutoarea sau ce !?

 10. Meri ba-n pula mea si da ortu' popii.

 11. Bine ca nu exista ( sau nu se practica) legi dinastea si le la noi, ca altfel te ardeai si tu :)))

 12. Mircea Popescu`s avatar
  12
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 10 April 2012

  Mda.

 13. dreptul la LIBERTATE de opinie este absolut. orice incercare de reprimare justifica rezistenta armata impotriva autoritatii care incearca sa impuna astfel de restrictii, in opinia proprie.
  Hitler nu a ajuns unde a ajuns interzicand toate opiniile, a inceput cu cele cu care majoritatea nu era de acord.
  respectivul personaj este un om abject, un gunoi moral si ar trebui sa fie scuipat pe strada, dar a pedepsi penal o opinie este infinit mai abhorrent

 14. Mircea Popescu`s avatar
  14
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 10 April 2012

  Hitler [Stalin, Kim il Sung] nu a[u] ajuns unde a[u] ajuns interzicand toate opiniile, a[u] inceput cu cele cu care majoritatea nu era de acord.

 15. iam dat la ciu in cap sau cum?

 16. *cui

 17. dreptul la LIBERTATE de opinie este absolut.

  Hitler nu a ajuns unde a ajuns interzicand toate opiniile, a inceput cu cele cu care majoritatea nu era de acord.

  Nice try troll.

 18. @freud, nu eu am stegulet rosu

 19. Mircea Popescu`s avatar
  19
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 10 April 2012

  @cipslim Iegzact.

 20. Io am steag in caz ca intreaba cineva de parerile mele si atunci zice Popescu nu lolz cum sa fie pe bune, e la misto. :D

  Pe tema articolului, readucem aminte ca o scriitoare negresa din sua a reusit ca huckleberry finn sa fie scos din scoli ca are cuvantul 'nigger' si e rasist si ca Dan Sova a fost demis ca vai nu stie el niste chestii de razboi si automat trebuie sa fie si incapabil politic.

 21. Mircea Popescu`s avatar
  21
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 10 April 2012

  Io am steag in caz ca intreaba cineva de parerile mele si atunci zice Popescu nu lolz cum sa fie pe bune, e la misto.

  Pai aia si este un trol, tu ce-ai crezut ?

 22. Yeah right.

 23. nu discrimina ca sa nu fii discriminat

 24. filme online`s avatar
  24
  filme online 
  Monday, 24 June 2013

  Ataca-i unde-i doare Mircea, foarte bine spus!

 25. E al dracu' se tine bine, are dorinta de a trai, mori ma! :))

 26. Mircea Popescu`s avatar
  26
  Mircea Popescu 
  Saturday, 29 June 2013

  Mnoa frate. Ce atrage articolu' asta...

 27. tyg3r_14`s avatar
  27
  tyg3r_14 
  Monday, 8 July 2013

  ;)))...tare

 1. Pai hai sa ne pisam pe el de cioroi infect atunci--- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

  Internetul e mare si atotputernic in raport cu orice stat....

 2. 29
  Cand e vorba de rasism chiar nu mai gandeste nimeni corect? pe oaltaparere.ro (via Pingback)
  Tuesday, 10 April 2012

  [...] aflat de pe Trilema de o stire interesanta. Un tanar din Marea Britanie a primit cateva zeci de zile de puscarie ca [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.