NSFW - Cum gatim curcan ?

Sunday, 26 August, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Pasul I : Se curata si imbucatesc niste cartofi si se aseaza intr-o tava. Daca aveti morcovi, si morcovi. Eu n-am avut asa ca am poruncit sa mi se aduca, si pina mi s-au adus m-am descurcat fara. Peste ei se instaleaza bucatile de curcan. In principiu se poate folosi o pasare intreaga, da' daca n-aveti un harem complet cu copchii cu tot care s-o manince poate fi o idee sa va limitati la niste coapse, ca si mine (sau ma rog, "pulpe superioare", daca preferati - thighs sa fie) - precum se preabine stie aia-i partea cea mai buna a curcanului precum si-a oricarei altei pasari, de cur tesau nu. Ci vinata.

Dupa care adaugati ceva condimente, puneti eventual o bucata de folie de aluminiu in capul constructiei sa nu se usuce chiar de tot si dati totul la cuptor. Patru-cinci ore mai tirziu (functie de cit de incapatinati is fututii de cartofi) va infruptati in voie, nu inainte de a face o poza tremurata si de proasta calitate rezultatului, cu telefonul. Ca si mine :

curcan

Pasul II : Dupa ce toata lumea a mincat cit a putut, ce-a ramas se ia din tava si se arunca direct intr-o oala. Tot, si carnea si cartofii si zama si tot asa cum se gaseste, curatati frumos tava-n oala. Adaugati apa, morcovii intre timp adusi, o ceapa, mai intariti condimentele initiale (eventual si c-o foaie-doua de laur zis si dafin) si lasati sa fiarba in voie. (Dupa ce-a fiert scoateti ceapa).

Aici aveti o hotarire de luat : daca nu aveti ciuperci, si procedati cum am descris dinsus, va iese o supa usoara de zburatoare care se va consuma cu patrunjel proaspat din gradina si zama delamuie (stiti bancu' ?). Daca aveti ciuperci - prin care nu ne referim la lihozelile alea de pseudochampinioane in zama de dracu' stie ce, ci ne referim la niste hribi uscati sau inca si mai bine trompeta piticului - si le adaugati in zama obtineti o chestie mai solida, care se poate servi cu smintina fermentata si-o coaja de mamaliga.

In ambele cazuri ceea ce va rezulta-n oala este de bine, si eu va urez cu toata simpatia nsfw si pofta buna!

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. kokofifi`s avatar
    1
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Sunday, 26 August 2012

    Lolz, fututii de cartofi, mor de râs!!! [Nici asta n-ar fi SFW, noroc ca-i domenica :))))]
    Multzam fain!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 26 August 2012

    In ce loc trist & ocna a tineretilor tale lucrezi tu la cei 17 anisori de nici sa riji nu-i permis. Da' recunoaste c-ai intrat trepidind de inocenta uimirii ca "oare ce-i face acuma vre-unei biete nenorocite cu curcanu' ?!?!?! DOARA NU I-L BAGA ?!".

  3. Ce bine mă cunosti ...(crezi tu!)
    In primu' si-n primu' rând,io trebe să fiu exemplu de seriozitate si eficientă in "ocna" mea.
    Si-n al doilea si ultimu' rând, stfu :)))
    de parcă ar fi chiaaar asa de imposibil, cănd e vorba de tine! cu tăt felu' !

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 28 August 2012

    O i see, te-or pacalit proprietarii ca "tre' sa fii" ? Ie bine. Te prinzi tu mai pe la 50 asea :D

  5. Read my (upper) lips : stfu! Măgăroi

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 28 August 2012

    http://favim.com/orig/201108/19/cat-cute-flower-kitten-kitty-Favim.com-126021.jpg

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.