La bara

Thursday, 12 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Daca vedeti scris "la bara" numaidecit va ginditi la o bara de vreo patru-cinci centimetri-n diametru, inoxata, solid ancorata vertical, pe care fetele antrenate pot sa danseze, in general aratindu-si astfel cu arta pizda. Uzul asta-i perfect legitim ba chiar de-ncurajat (ce soi de casa-i aia fara bidet si fara bara ?!) dar nu-i singurul. Exista unul mai ocult cumva, da' nici chiar de tot necunoscut.

"La bara" poa' sa-nsemne si-o bara idem de patru-cinci centimetri, tot inoxata, tot solid ancorata da' orizontala (cu doua picioare verticale ce-o sustin). Macar de vreo trei metri lungime, se amplaseaza cam la un metru si o frunza de la sol (ceva rezistent, gresie, marmura). De fapt inaltimea ei ideala se ia ca distanta de la genunchi la genunchi cind fata sta in sfoara, da' daca nu futeti piticanii cam pe-acolo ar trebui sa iasa. Eventual o puteti monta asa cit sa fie reglabila, zece-cincisprezece centimetri de la un metru fara ceva la un metru si ceva.

Cum se foloseste aceasta minune ? Pai... cum sa se foloseasca, pacatele mele, ca orice instrument de tortura se foloseste : legati fata acolo si-o lasati pina ori nu mai poate ea ori pina va plictisiti dumneavoastra. Ori care vine mai intii ori care vine mai pe urma, oricum e obiceiul casei. Bara orizontala functioneaza pasiv, stressind anumiti muschi si tendoane dupa pozitia-n care-i legata fata de ea, si imprimind vrind-nevrind o postura justa, eleganta, restructurind osatura (mai ales spinarea), mladiind si innobilind trupul. Ca atare se recomanda aplicarea de la o virsta cit mai frageda, cind beneficiile sunt maxime (da' nici prea frageda, sa n-o stricati de cap).

Si-acum sa vedem citeva posturi mai folosite.

I. Echer. Gleznele se leaga solidi de capetele verticale, asa incit picioarele fetei sa descrie un unghi de 90 de grade (de unde si numele). Miinile se leaga la spate, palma linga cot, fata trece cu spatele sub bara orizontala si legatura miinilor se ancoreaza de ea.

Pozitia are avantajul notabil de-a dezvolta musculatura intern-a coapselor si a spatelui jos, imbunatatind mult postura si ingaduindu-i femeii sa inceapa sa scoata fundul (lordoza mamiferelor, postura aia atit de comuna-n pornografie, cu buna intemeiere). E ingrozitor de incomoda pentru fetele neinvatate, asa ca nu incepeti cu sesiuni mai lungi de cinci minute. O fata competenta o poate sustine fara plingeri ori dificultati intre o jumatate de ora si o ora, dupa care insa devine incomoda din motive de circulatia singelui care nu au cum se imbunatati (mai ales daca are sinii mari) asa ca nu insistati.

Pozitia-i de asemenea adecvata copularii, asa ca daca va da ghes nu va sfiiti. Daca fata indoaie genunchii ocazional ardeti-o cu joarda, daca ii indoaie regulat montati-i eventual o ancora anala (e un cirlig inoxat si mai groscior) legata si ea de bara orizontala. Incepatoarele se vor instala pe tocuri, fetele invatate vor sta desculte, fiind capabile sa-si sustina piciorul din glezna. Eventual trecerea se poate face cu pioneze montate la inaltime convenabilaii, dispozitive electrice, jaratec... Ce-aveti si ce va lasa inima. La ambitioase bune servicii face un buzzer, e o jucarie mica de vinzare prin magazinele de "farse" care vibreaza la atingere. Ii serveste sa stie ca s-o lasat prea jos, ceea ce-i e de-ajuns.

II. Acvila. Din lipsa de nume mai bun. Fata sta pe-un genunchi (si puneti-i o perna ori ceva sub el, sa nu dea-n boala slujniceloriii) iar celalalt picior il ridica asa fel incit tendonul lui Ahile se odihneste pe bara.

Pozitia asta nu necesita legaturi neaparat, da' pin-invata sa se tina singura ii puteti oferi sustinerea bratelor (legate incrucisate intre omoplati, si ansamblul agatat de bara) si-a gleznelor. E infiorator de incomoda pentru incepatoare dar se preteaza excelent unui masaj de relaxare & anticelulitic aplicat de preferinta cu o joarda semiflexibila de ~ 1 centimetru grosime, cu lovituri moi si frecvente pe toata lungimea coapselor. Aplicatii bisaptaminale citeva luni urmate de saptaminale restul anului rezolva fara drept de apel problemele unor coapse prea groase, cu dezavantajul unei trombocitoze adesea pronuntateiv.

Ambele aceste pozitii sunt excelente pentru a invata fata sa-nghita pula, adica complet.

III. Carre. Gleznele se leaga laolalta, genunchii se leaga de capetele barei si bratele fetei de bara verticala. Ideea este ca pulpele si coapsele sa formeze un romb cit mai aproape de patrat. Nu-i legati miinile intr-un fel care sa-i ingaduie sa se sustina-n ele, toata greutatea trupului trebuie sa cada pe careul picioarelor. Incontinenta urinara de efort nu-i tocmai rara in postura asta, si aparitia ei e o dovada clara a slabei calitati a musculaturii pelvine (care se remediaza cu exercitii).

E o pozitie excelenta pentru a invata femeia sa tina-n pizda, aveti nevoie de-un tub de otel de-un diametru acceptabil (variabil de la caz la caz, depinde si ce iapa futeti) cu sau fara o bila mai pronuntata la capat. Ceva intre un sfert de kilogram si-un kilogram intreg. I-l introduceti in vagin, tine de el (cu atit mai dificil cu cit bila de la capat e mai mica, dat fiind ca otelu' aluneca pe limfa ei) de la o vreme-l scapa, o pedepsiti (nu neaparat aspru da' mnoa, ideea-i sa existe feedback negativ, desi la fetele bine integrate-n suprastructura supunerii si cu o atitudine corecta nu-i obligatoriu sa fie fizic sau foarte pronuntat).

Un bun tonus al pizdei si-al coapselor va face minuni in pat, voi la ora asta credeti ca futeti da' pot sa va dau in scris ca daca n-ati futut una de-asta nu stiti ce vorbiti.

Ar mai fi numeroase pozitii si posturi, da' nu mi-am propus neaparat sa scriu o lista exhaustiva (nici n-ar prea incapea intr-un articol) cit sa va dau o idee generala despre ce poate insemna "la bara", si anume orizontala : multa durere, adinci delicii.

UPDATE, Dec 12 2015 : Ilustratii!

la-bara-1

la-bara-3

la-bara-4

la-bara-5

———
  1. Ideal folositi sfoara groasa, 1 cm sau ceva, fibre naturale. Alternativ, cizme. []
  2. O metoda simpla e sa taiati o bucata dintr-o grinda de brad, 5x5 cm sau cit aveti, de inaltime cit e cazul si apoi sa-i montati un inel de duct tape cu lipiciul inspre inafara. Jumatate din inel se lipeste de fata grindei, jumatate primeste un numar de pioneze (de otel neaparat, niciodata de cupru ori alama!) si iata cum aveti un punct de sustinere pentru calciiul fetei, care-o incurajeaza sa se sustina singura cit poate. []
  3. Bursita este o inflamatie a articulatiei genunchiului specifica fetelor care spalau pe jos ori altfel isi petreceau cea mai mare parte a timpului ingenuncheate pe suprafete dure acum doua-trei secole. Pentru o buna exploatare a sclavelor dvs nu le ingenuncheati fara protectie decit exceptional si pe intervale scurte. Genunchii sunt poate cea mai valoroasa parte a unui om si se cer protejati ca atare. []
  4. Adica fata face cheaguri, care-i pot fi fatale, embolii pulmonare, alea. Nu-i o distractie pentru babe, e o chestie pentru studente si alte piariste, fete tinere, carnatie frageda. []
Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

17 Responses

  1. M-am gandit fix la o pizda cand am citit bara, now what.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 July 2012

    Tu nu te socotesti pentru ca tu tot la aia te gindesti si cind nu citesti bara si cind nu citesti manuale si cind nu citesti etichete si cind nu asa mai departe.

  3. Da bine, jeniule. Lasa ca mai bine pizde decat bare de aluminiu-n cur sau ce vezi tu.

  4. Genunchii sunt poate cea mai valoroasa parte a unui om si se cer protejati ca atare.

    Deci sa le futem in gura pe toate profesoarele care "in genunchi si restul' orei in coltul clasei"?

  5. Ce copilarie trista ai avut. Ati. Cutotii e de vina.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 July 2012

    @Alex Apai dintr-o ora nu pieri, dar in principiu nu-i o idee prea buna sa faci de-astea cu regularitate.

  7. Apoi o ora azi, o ora maine, iata dorinta-i gata. Sa le ucidem, adica.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 July 2012

    Noa pai nu ma bag io in amoru' vost'.

  9. Copil obraznic si lachios cu disciplina free.

  10. Garfield`s avatar
    10
    Garfield 
    Thursday, 12 July 2012

    auzi Freud da' tu ce pula te bagi in seama ca musca-n otet? vrei la bara si nu stii sa te ceri, sau ?!?

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 July 2012

    Ca sa ne intelegem, la bara e pentru fete.

  12. Garfield`s avatar
    12
    Garfield 
    Friday, 13 July 2012

    Si avem dovezi ca nu-i? Parca [oama] avea poze cu impricinatul, deci pics or goto #9

  13. Lol ba. Muie.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 July 2012

    Deci intre timp am vazut pozele. Trist.

  15. Alea de pe dtng la care tu insuti ai dat link?

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Saturday, 12 December 2015

    & updated.

  1. [...] de juisare) da' dac-o luam asa exista si pozitii de tras de urechi, si de vargat curu', si de stat la bara si de tot felu'. Si-ar mai exista pozitia aia cu pizda cocotata pe pulalau da' n-o mentionam ca [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.