Kiss Tomorrow Goodbye

Thursday, 15 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

- Mmm, coffee!
- Mmm, perfume...

aristotel-bacon-ouspensky

Am introdus ilustratia ca sa va fie totul clar. Sper ca va este.

Filmuli e povestea unui barbat adevarat care fute doua pizde. Una dintre ele e ceva blonda de-asta obositoare din mica burghezie muncitoreasca patrunsa pina la imbibare de idei stupide (ea n-a facut nimic rau in viata ei!!!) cu care ajunge incurcat pentru ca-i puscarias la ceva ferma de reeducare prin munca impreuna cu fratele fetei, care-i un pampalau. Cei doi evadeaza impreuna, erou' il impusca pe pampalau (un gest admirabil si universal recomandabil dat fiind ca lumea se imparte in pampalai si barbati ce-or omorit minim un pampalau exact la fel cum orice masa de poker are un fraier si daca nu stii cine-i tocmai ai aflat) asa ca fata-i distrusa pentru ca ea sedea cu pusca prin tufe la vinat gardieni ca sa-si salveze fratele cel bun care nu facuse nimic rau (ca si ea) fiind condamnat dintr-o eroare de gresala prin nedreptate si deci raminind ea singura pe lume... mnoa, o fute asta, ce sa-i faca.

A doua dintre ele e ceva bruna de-asta rafinata care are in program probleme de genu' daca-i a patra dimensiune matematico-deductiva sau intuitiva (un batrinel care face pe elegantu' doi ani dupa ce consilia mafia ii de prima parere, da' un tinerel care-i barbat adevarat si-o fute corespunzator dupa un mic raliu ad-hoc e de alta parere, si stiti cum e cu fetele astea cu probleme : care-i mai groasa iese in general victorioasa mai ales daca-i noduroasa). Practic vorbind e o pustoaica rasfatata care promite sa profite doar un pic ca viata-i nustiucum si vrea mult sentiment sau in tot cazul, ceva lucskos de-asta. Doara-i un castel de nisip ce pula.

Noa, si barbatu' adevarat le fute pe amindoua. Asta-i tot. Vizuinare placuta.

———
  1. Kiss Tomorrow Goodbye, 1950, de Gordon Douglas cu James Cagney, Barbara Payton, Helena Carter. []
Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.
Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.