Am epuizat proastele din Romania

Friday, 16 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Pare rau, asta este. Am ris de toate.

Nu in sensu' ca de fiecare in parte - nici n-ar avea rost asa ceva. Am ris pur si simplu de toate, in sensu' ca-s citeva feluri care se tot repeta, o suta de mii de de-astea, doua sute de mii de de-alea, identice pina la contopire. Asa ca am ris de toate.

Daca eram americani sau ceva era naspa de noi, ca ramineam fara obiectu' muncii. Noi insa nu suntem americani, suntem de-ai nostri, asa ca ne putem continua linistiti existenta rizind de proastele lor. In cazul asta Edeline Wrigh (de care-am aflat, bineinteles, de pe dtng).

Fata este, si aici citam,

Artist. Writer. Model. Actress. Food services worker. Student. Martial artist.

Adica, o chelnerita ambitioasa care face sport. Nu-mi dau seama de ce chelneritele ambitioase care fac sport nu spun direct asta. E clar ca-si doresc sa impresioneze, pina la urma asa-i construita tineretea, sa vrea sa impresioneze. Da' rahaturile alea cu artistwritermodel nu impresioneaza pe absolut nimeni. Daca ar iesi cu curaj la rampa, "Da' dom'le, is o chelnerita si am ambitii. Si fac sport." pai ar impresiona cu mult mai mult. Si, mult mai important, i-ar impresiona pe aia care conteaza.

Si-acum s-o vedem la lucru :
edeline-wrigh-d1

Tite mici, ten infect, pozata de-un amator nepriceput pe-un cearsaf cu vizibile urme de impaturire... ca sa fie clar, model nu-i.

edeline-wrigh-desen

Pot spune cu toata seriozitatea ca dintre toate individele de sex feminin pe care le cunosc eu, alea care deseneaza la nivelul asta de competenta sunt virgine. Toate.

In principal in virtutea faptului ca inca merg la scoala patru ore pe zi si asculta de doamna invatatoare.

Nu mai intram in restu' de detalii cu scriitoare, arte martiale si asa mai departe, ca nu mi se pare c-ar fi nevoie ori ar servi la ceva. Raminem insa cu intrebarea nelamurita : de ce se da dom'le Edeline Wigh asta artista cind ea e ospatarita ? E ceva competitie de afundare-n ridicol si nu stiu eu ?

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Calivita`s avatar
    1
    Calivita 
    Friday, 16 March 2012

    Desi nu credeam ca o sa-mi vina randul, apar si eu cu critica si afirm cu tarie ca " in niciun caz nu arata a fotomodel". Plina de cosuri pe tot corpul, cu o fatza de bidon turtit, care nu exprima nimic pozitiv, si un corp pe masura! Mai bine sa-si vada de ospatarit :D

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 March 2012

    Lmao de ce esti hater pe succesu' fetei ?

  3. Bai, dar ai aflat de ea!

    Cat despre "model", prin alte tari poti fi model pentru orice. Iti poti folosi un deget pentru a fi ''ring model'' :)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 March 2012

    Ai si tu dreptate, poate-i model Clearasil.

  5. Hater pe talentul și succesul fetii! Ia să videm și niște desene de-ale tale, eventual cu varga pe curul unor domnișoare (ospătărițe).

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 March 2012

    Dacaca uit gasesti pe-aici.

  7. Unde aici?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 March 2012

    Nu acolo, pe-aici in general vorbind.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.