Jos Basescu!

Friday, 03 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

jos-basescu

JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU!

Hotii! Hotii!

Uite ce-au facut din gradina mea gangsterii si ipochimenii si neandertalii astia de pesedisti! Mi-au furat pina si iarba cu zapada lor! ACEASTA ESTE DICTATURA FRATILOR!

Suntem masacrati ! Sa vina armata ! Sa vina CEDO ! Jos guvernu'! Jos guvernu'! Miss Mai de la pagina 5 presedinta!

Sunt aceste nedreptati care se comit si numai intr-o buna zi te drezesti dimineata pe la ora doua dupamasa ca ieri ai baut la greu si aparent nimeni nu mai retine cit deci ai fost obosit si e normal pentru ca oricine munceste se mai si imbata chiar daca nu munceste ca nu are job din cauza acestor vampiri care ne sug singele care sunt Boc si cu Basescu JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU!

Si deci da! Este intolerabil cum este posibil asa ceva intr-o tara europeana care se pretinde si deci este, ma-ntelegeti voi, practic integrata-n Italia ? Sau in Spania ? Pai in alte tari acum sunt 25 de grade la umbra si se beau cocteluri de pe umbreluta fratilor! Iar noi uite in ce conditii suntem tinuti ca vitele ca mai bine nu se poate zice de ACEST GUVERN CRIMINAL SI AI LUI! JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU!

Trebuie sa se faca odata dreptate. Votati legea Cojocaru dupa care sa se deie cite douazeci de mii de grade si la noi sclavi care nu avem de munca in strainatate si la tot poporu' care este adunat in numar mare aici! Dar nu se vede pentru ca televiziunile mogulilor nu are interesu' ca sa transmita aceste doleante si nemultumiri alte intregului popor adunat invizibil aici!

Sa se faca toate legile cum trebuie nu cu susul in jos cum este acuma cind vine jos zapada si sus Basescu! JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU! JOS BA-SES-CU!

SA SE TERMINE ODATA CU PROSTIA IN ACEASTA TARA!!!!!

Update, 4 Februarie (24 de ore mai tirziu) :

jos-basescu-2

Oficial nu mai e seceta in Timis.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

  1. Ahahahah. Bun bun bun.

  2. Jos Basescu? Jos cu toata clasa politica.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 February 2012

    Updated.

  4. A cazut Boc, urmeaza Basescu !

  5. http://www.catavencii.ro/Un-roman-a-dat-zapada-in-judecata-la-cedo_0_2967.html

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Friday, 10 February 2012

    Bine i-o facut, mama ei.

  7. Jos cu toti politicienii!

  8. Omega Peter`s avatar
    8
    Omega Peter 
    Friday, 18 January 2013

    LAsa-l dracu pe Basesc, admira peisajul si bucura-te de el!

  1. [...] cum probabil ati retinut, in Timisoara a nins, intr-un final, cu o saptamina intirziere sau ceva. Asa e pe-aici prin fruntea trebilor, suntem mai [...]

  2. [...] mi-o infundat mie la fix calea de emergenta sa ma izoleze in casa chemati politia sa vina jandarmii jos Basescu! Am asteptat io cit am asteptat, cinci minute acolo, sa-mi vina biscuitii de la ajutoare, da' cind [...]

  3. [...] saraci pentru ca sunt lenesi, prosti, infumurati, increzuti, pentru ca asteapta sa li se dea si sa li se faca, pentru ca-s - fundamental vorbind - mai aproape de maimute decit de [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.