Iubitule, ti-am facut o surpriza

Thursday, 24 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu
    {mircea_popescu>
    “Facebook va fi mai uşor de utilizat. Reţeaua socială este ca o femeie cu care te-ai obişnuit: când nu te mai surprinde, vrei alta.”

    Astia is literalmente cretini. Deci tu vrei sa te surprinda uneltele ?! Si cine pula mea de idiot confuz vrea sa-l surprinda femeia.

    {alex_c> Da, vrei sa surprinda, pentru ca de fapt vrei sa te distreze ele in loc de oamenii cu care intri in contact. Imi amintes de un dobitoc ce cerea pe un forum obscur sa-i spuna lumea modalitati noi de a folosi y!mess.

    {mircea_popescu> "salut iubi, azi n-am pizda am pula. SURRPRISE!" mama lor de homalai secretizati. Cum adica modalitati noi ?! Bai... deci...

Doua filoane interogative avem amestecate aici (gratie confuziei din capatina idiotului citat original, care are impresia ca-i asa, simplu : iti pui ochelarii bunicului si stii citi, iei bastonu' in mina si esti vrajitor, faci blog si esti bloger, faci fain si ai succese etc ftw, dai exemple de-astea cu pizdet si gata, esti un lamuritor de probleme si deschizator de drumuri, fulgurant scaparator si ce-oi mai fi parind eu in ochii vitalusului privitor, ca nu degeaba am zis pe twitter aia cu "being me and doing better than anyone else").

Primul este ala cu uneltele. Singura valoare a unei unelte revine din aia ca nu te surprinde. Nu inteleg de ce-i asa de dificil de priceput aspectul asta simplu pentru diversii idioti care au impresia ca ei au ceva de zis in marea discutie universalai da' imi inchipui c-ar putea fi din cauza ca n-au folosit niciodata o unealta. Sunt, cum s-ar spune, virgini de civilizatia umana, neatinsi de faptul fiinarii-n lume.

Teoretizeaza ei asa in capatina lor ca e mai bine sa faci unelte surprinzatoare decit unelte utile, si pe urma se uimesc de ce nici a sasea (sau am ajuns la sapte deja ?) "relansare" a porcariei aleia de-i zicea intr-o vreme nu mai retin cum nu pare sa ajute nimic. Dar nu-i problema, c-o mai relanseaza ei de cinci-sase ori, mutind butoanele de colo-colo si schimbind echipele de idioti intre ele, de la Paun la Amanoae si atunci va merge fest.

Iar daca-i intrebi de ce au dat chix cind spuneau ca nu vor da chix si ii dadeau cu aia ca "ei au trei ani de experienta si stiu ce vorbesc" iti vor raspunde ca "n-au avut timp sa se ocupe". Ca daca aveau timp sa se ocupe mai faceau opt-noua-zece relansari si modificari si surprize si-atunci aveau succes.

Dupa care daca-i intrebi de ce nu au recunoscut ca le-a dat casul unu' care cica n-avea experienta, si respectiv le-a si zis ca li-l va da, si cum anume si de ce anume dinainte vor descoperi brusc ca problema aici e ca-i ala un om rau, si respectiv i-au futut ei femeia. Ca ei mai nou chiar si fut. Femei. Ce va uitati asa neincrezatori ? Da' totusi, ma bobita ma... unde-i articolu' ala in care explici ce-ai facut tu gresit si ce-ai invatat tu de la mine, mai prost si mai putin experimentat decit mine fiind tu, tot asa cum superior eu tie fiind eu ? Ha ? E chiar asa de greu ?

Al doilea filon este ala cu femeile. Cica o femeie tre' sa te surprinda ca sa-ti mentina flacara interesului vie, precum de exemplu-n ilustratia aia cu "iubitule, ai ingustat tu usa de la garaj ?".

Chestia asta-i indoielnica. E greu de vorbit in general pe tema cu femeile dat fiind ca foarte putina lume are in general relatii cu femei, ca sa nu mai vorbim de faptu' ca aia care au in general nu-s reductibili la un tipar. Da' in mare si pe baza experientei mele pot zice ca e plina lumea de femei care ma surprind constant cacit is de proaste (Bogdan Voicu fiind un bun exemplu in acest sens, ca sa facem economie de exemple ca altfel s-ar tot gasi) si asta nu mi le face niciodata mai dragi, nici cu o iota macar. Dimpotriva, imi confirma si-mi intareste relele sentimente.

E drept ca exista si niste femei care ma surprind perpetuu prin cit de putin ma surprind, in sensu' ca-i incredibil cum se poate pune baza pe ele cu maxima seriozitate si fara exceptii indiferent de context, chestie care mi le face de-a dreptul dragi. Da' am ca o suspiciune ca nu la asta se facea referire in anomalia aia prezentata pe post de rationament de la care-am pornit discutia.

Deci, concluzie simpla si pe scurt : cind ceva-ul tre' sa te surprinda ca sa nu te iei si te duci e semn clar ca acel ceva nu are nici o valoare, si singuru' mod de-a te tine-n loc e sa te confuzeze cit poate. Cam ca si metoda vinzatorilor prosti de-a isi ameti clientii in loc sa-i serveasca, vinzindu-le astfel chestii de care ei n-au nevoie precum nici nu-s utile.

Cred ca se intelege acum motivul profund pentru care io nu ma inteleg cu trupa diversilor bobivoici. Da' daca nu se intelege de-aici vedeti si dincoace, ca e cam acelasi principiu.

———
  1. Cum ar fi de exemplu Bobby Voicu, si da, insist si subliniez pe aceasta cale : individul e un mediocru care n-are nimic de contribuit nicaieri, a se scuti. Inteleg ca-i mamos si iubitor, ca orice gheu, da' discursul public este si ramine apanajul strict si exclusiv al barbatilor. Ce s-a schimbat in ultimii ani este ca acceptam si indivizi fiziologic femei precum acceptam si homalai in cazul si cu conditia ca se manifesta masculin. Nu se pune problema sa incepem a lua in serios "opiniile" si "parerile" gravidelor si lauzelor, si nici nu se va pune, ca nu-i nevoie precum nu-i nici loc. []
Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.
Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.