Eugen Paun : Esti prost. [DETALII]

Wednesday, 07 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Articolul pe care-l vom cita azi se numeste "De ce încă mai cred în FTW.ro?", si precum va puteti inchipui (da' la rigoare puteti si verifica) nu mai exista pe Interneti.

Asta deja este o dovada suficienta : Cine scrie ceva dupa care sterge articolul respectiv este prost. Fara discutie posibila, asa ceva nu-i nici intr-un caz tolerabil, nici daca prostul in discutie are macar scuza dubioasa ca-i incepator/naiv/nepriceputean/etern nub pe Interneti (ca Florin de exemplu). Daca prostul in discutie mai afereaza si pretentii de "expert" in ce priveste blogurile, si mai are timpeul incalificabil sa dea "sfaturi" trecatorilor naivi deja e prost de-ala ofensiv, meltean imputit, tre' batut.

Da' revenind la subiect : faptu' ca un prost (ca de exemplu Eugen Paun) sterge ceva articol nu inseamna ca articolul ala si dispare, dat fiind ca Internetul nu uita, si Mircea Popescu citeaza. Ia uite :

Dacă aș fi în realitate tipul arhisuficient și plin de sine, cum probabil mulți și-au format imaginea despre mine prin online, aș avea trei motive scurte, la subiect și fără nici un fel de argumentare, ce pana mea!

  • Am fost administrator acolo, recte orice proiect în care, la un anumit moment, am fost și eu implicat nu poate fi un eșec; în plus FTW.ro este deținut de Bobby Voicu, cel mai cunoscut blogger din România – a apărut până și în Libertatea, băi!
  • Deși am „dezertat” acum ceva vreme încă mai promovez activ agregatorul; lookie for promovarea articolelor interesante pe Twitter, bannerele din sidebar și butonul de vot de la finalul acestui articol.
  • Chiar și zoso, cel faimos mai ales prin faptul că este certat cu mai mult de jumătate din online-ul românesc, propune articole și și-a pus butonul ăla de vot, atât de detestat de unii din prea mult orgoliu de blogger prost înțeles.

Și uite aici s-ar încheia articolul! Mulțumesc că ați citit, sunt cel mai bun sau oricum mult mai bun decât mare parte dintre voi – nu uitați să îmi spuneți asta în comentarii; acum treceți și votați-mi articolul! Pe FTW.ro, bineînțeles!

Redevenind serios și lăsând pentru câteva minute miștocăreala la o parte, să explicăm, doar asta fac eu cel mai bine, de ce încă mai cred și, până la un anumit punct, voi considera că FTW.ro este cel mai bun agregator human-powered – a se observa nuanța, vă rog – din .ro.

Mnoa, deci cum ziceam : Internetul nu iarta, si Mircea Popescu cu atit mai putin. Asa ca prostule care esti tu prost si te-o botezat ma-ta Eugen, mai lucrezi tu pa interneti cam la doua saptamini dupa ce inveti sa sugi pula in stiluri. Asta cel mai devreme. Iar cel mai tirziu doua saptamini dupa judecata de apoi.

Nu c-ar fi mare paguba, si ajutor pizzer sau ce esti tu e bine. Macar e o cariera onesta si chiar foarte potrivita. Pentru prosti.

Succese cartelului. Sper ca va place berea mai sarata asa. Oricum va invatati voi.

———
  1. Mai exista o urma, sub forma unui articol pe chestia aia intre penibil si ridicol de-i zice cica, cu care ocazie descoperim amuzati ca respectivul proiect online preia text de pe la blogeri da' nu le da nici un fel de link : de pe titlul mare duce la ei, de pe numele domeniului scris mic sub titlu duce tot la ei. Ma intreb oare de ce-or fi avut atitea succese, in pofida incapatinarii stupide a Cartelului (cu C maaaare, de la cacat) de a-l promova pe timpitelul sef pe-acolo. []
Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

20 Responses

  1. Anonimosu`s avatar
    1
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Wednesday, 7 March 2012

    Am intrat de curiozitate pe smen.ro sa vad ce mai fac baietii. Mai nou au abandonat asta cu blogurile si concureaza cu 9gag?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 7 March 2012

    Da' n-am idee. Nu c-ar fi de-a mirarii.

  3. pletzalcoatl`s avatar
    3
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Wednesday, 7 March 2012

    @Anon: Seems so. And they have a lot of competitive advantages in that market, too.

    The same ones.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 7 March 2012

    Lolz.

  5. N-am prea înțeles care-i șmenul cu Eugen Păun ăsta. Nici cu FTW de altfel :-))))

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 8 March 2012

    Pe de ailalta parte tu esti mai nou pe interneti.

  7. Cum s-ar spune eu sunt din anul 3 d. Tr. Apropo, ar fi o treabă să afișezi data în sistemul ăsta și în comentarii.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 8 March 2012

    E. sa n'exageram pas.

  9. Oui, oui egalite par toutes! Discrimination!

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Thursday, 8 March 2012

    Pour tous se zice, tutele la bucatarie.

  11. Mi-a căzut o fisă. Dacă ar spune acum că polimedia.us/fain este cel mai bun agregator human-powered – a se observa nuanța, vă rog – din .ro. și-ar mai spăla din păcate?

  12. ASTEAS TRADITIILE MELE UNITI IN DIVERSITI SI VREAU ALOCATIE ACUM SAU SCOT SABIE MANCATIAS CAI DREPTU MIEU

  13. @MP: sau pentru Tuța, așa se zice pe la mine pe la țară.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Thursday, 8 March 2012

    @Cristian Mnu.

    @A Nu mai bine-mi maninci pula ?

    @Cristian Da' tu de pe unde esti ?

  15. Tati fututi gatii de bozgor prost platesti impozite unui stat care nici macar nu iti apartine ca sa ne compensezi puradeii, semintele, tigarile, cola si plombele.

  16. *taci

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Thursday, 8 March 2012

    Deci scoti sabia sau sugi pula ?

  18. Oh, vai, dar multumesc de compliment. Aceleasi multe urari intime si elegante si mamii dumitale! Te plictiseai, nu mai aveai despre ce sa scrii sau te-a lovit subit melancolia de ai dezgropat un subiect de acum 3 ani si mai bine? Amanunte precum faptul ca wordpress.ro.im nu mai imi apartine din 2010 si ca nu eu am sters acel articol iti scapa, ca de obicei.

    In rest, ca intotdeauna spui doar jumatate din adevar. Partea misto, dupa cum ai spus si tu, este ca internetul nu uita. Intregul articol, nu doar partea care iti convine tie, inca mai exista arhivat pe internete http://web.archive.org/web/20091009021822/http://wordpress.ro.im/diverse/de-ce-inca-mai-cred-in-ftw-ro/

    Hai, succesuri, alea, alea!

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 March 2012

    Sa fie primit.

  1. [...] de cinci-sase ori, mutind butoanele de colo-colo si schimbind echipele de idioti intre ele, de la Paun la Amanoae si atunci va merge [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.