Femeia murdara

Friday, 17 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Da' nu asa, murdara c-o lucrat in gradina si acum are pamint sub unghii-n intervalul de la usa pina la baie. Nu murdara-n sensul ca-i asudata c-ai scos-o la alergat si-acum pina face dus lipeste. Nu dom'le, jegoasa, ingalata, soioasa, aia care pute da' n-o deranjeaza.

De-un exemplu (ca de-aici am si pornit cu gindul) dupa ce-au filmat Bourreaux SS (a n-a "ultima orgie a celui de-al trilea Reich", ceva cvasi-horror cvasi-stag) Cesare Canevari zicea de Antinisca Nemour (de care n-ati auzit afara de cazu' c-ati citit la mine despre Salo ma gindesc) ca la scena la care ofiterul SS ii spala picioarele, actorul o obligat-o sa se duca sa faca dus intii. Fata avea de altfel reputatia de nespalata, chit ca, vorba lu' Canevari, in anii '70 igiena era o chestie ceva mai putin importanta decit azi. Deci va dati seama, tu esti actor si tre' sa-i sugi la una urechile sau ce mniezo mai faci cu ea si n-ai face in mod obisnuit, natural, ca de-aia esti actor, sa faci chestii pentru show, iar ea rapciugoasa are ceara de i-o gusti sau ceva. Nu mai intru-n ilustratii ca vreau sa apuc sa termin articolu'.

Si-asa am realizat ca eu uite c-am apucat treizeci de ani fara sa mi se intimple chestia, fara sa sufar aceasta neplacere. Pur si simplu, ori din intimplare ori ca asa s-o nimerit ori printr-o pura coincidenta n-am intretinut raporturi cu nespalate. Da' niciodata, nu retin sa mi se fi intimplat sa ma apropiu de una cu intentia de-a-mi implinta pula-n ea, intentie la care sa renunt in virtutea aromelor. Nu din cauza ca nu-mi pasa, nu ma intelegeti gresit, am un nas chiar foarte fin si-i dau deosebita atentie, nu-i aia explicatia. Pur si simplu toate gagicile care m-or interesat (pe patru continente, si-n multe zone sarace) s-or nimerit sa fie niste igienice. Bai da' fete in Mexicu' rural care aveau apa da' nu calda, rece, si se spalau la fintina, si de-aia n-o putit niciuna, ci ierau proaspete si chiar apetisante (apropo de care chestie, apa calda moleseste, daca va invatati perechea sa se spele cu apa rece veti simti diferenta cind o futeti). Deci nu-i ca umblu' io numa' cu pitipoance sau ceva (si de fapt din ce-aud alea chiar put mai des ca media).

Si-am povestit chestia asta-n harem si s-o ris de mine ca la ocazia cu sexu-n cada daca va mai amintiti, cacum si cace. Ca ele toate si fiecare-n parte (fete de pe trei continente, deci nu ca toate din Timisoara vecine de scara de bloc inca din copilarie sau ceva) au amintiri (mai mult din gimnaziu, ce-i drept) cu cite una imputita rau de tot. Ori eu ba.

Asa ca rog stimatul cititor, ca sa-mi satisfac curiozitatea asta (recunosc mai degraba bolnava), ziceti dom'le, vi s-o intimplat sa dati peste fo' imputita-n asternuturi ? Cind si cu ce ocazie ? Cum o fost ?

Multumesc.

Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. Se pare ca nu exista femei murdare in Romania.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 4 March 2012

    Horribile dictu.

  3. Pana acum nu mi s-a intamplat si sper nici sa nu se intample!Igiena personala trebuie sa fie un lucru foarte important pentru toti:)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 31 March 2012

    Da' tu te culci cu femei ?

  1. Femeia murdara pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    O intrebare de interes oarecum public. Mai mult pentru ca testez sistemul de trackback....

  2. [...] they do exist, Antinisca Nemour being one of the last documented cases. [↩]Sure, the rape lobby is trying to introduce this [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.