Fata mea, sau cum am distrus eu sistemul educativ al tarii

Saturday, 12 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci eu is miliardar (nu sariti, ca discutam o situatie ipotetica precum fara indoiala se va vadi la vale) si ma apuc sa ma insor si fac o fata.

Din punctul meu de vedere e absolut egal ce face fata mea cu timpul ei, da' cu siguranta "sa fie utila societatii" e cam pe ultimu' loc, imediat sub "sa intre-n Guiness Book ca prima pizda care-o luat intre craci un avion de vinatoare-n zbor" respectiv sa descopere nustiuce cacat inutil cum s-au mai descoperit nustiucite miliarde de la facerea lumii, formol si hyfrecator si ce pula de inutilitati de care nu stie nimeni.

In tot cazul daca se apuca de voluntariat, opere caritabile, "ajutat oamenii" si alte cacaturi o scuip si nu-i atita c-o dezmostenesc cit ii ca platesc niste negri din Nigeria sau Congo sau ceva s-o rapeasca, s-o duca-n cel mai jegos ferentari de la ei din Kano de-acolo si s-o oblige sa se prostitueze pe un sfert de cent numaru' pina moare.

Intrerupem acest articol pentru un scurt moment documentari:

musca-procesata

Revenind.

Fata mea are bani, are timp, cind ii de fo' 20 de ani ce sa faca, se duce si ea la facultate. Ca de ce sa nu se duca ? Se poate duce linistita. Da' nu merge la ceva cacat de-asta obosit unde merg toate proastele, sa stea la coada la secretariat si sa alerge dupa profi si sa respire basini pe coridoare jegoase. Merge la Vassar sau la Paris sau undeva, si studiaza ceva discipline de-alea interesante gen Melancolia Vinului sau Lacrima lui Ovidiu sau pula-n giti sau ce-o fi fiind cazu' dupa cum are si ea chef. Pentru ca asta-i firul rosu al intregii povestiri, fata are bani, n-are nevoi si i se rupe-n pizda de toata lumea.

Si aici incepe nebunia. O alta pizda, fata saraca muritoare de foame si rupta-n cur se va duce si ea la facultate tot acolo. Nu pentru ca Melancolia Vinului e acuma ceva chestie care merita studiata, ci pur si simplu pentru ca ea fiind saraca si disperata are un avantaj comparativ fantastic fata de ploada mea : ea isi chiar da interesu'. Si cind ceva tip miliardar ca si mine doar cu treizeci de ani mai tinar vine sa-si ia nevasta e infinit mai probabil s-o ia pe fomista decit pe fiica-mea, din motivu' simplu ca a mea probabil isi bate pula de el in timp ce sarantoaca il suge cu disperarea foamei, si pe el si pe oricine-i mai zice.

Daca vorbim de-o societate "avansata" cum au americanii, unde se dau burse din socoteala publica sa se poata toate fomistele duce la orice scoala precum si is cote minime de sarantoace pe care tre' sa le scolarizezi orice smecherie de scoala ai fi tu scl s-a terminat discutia : va fi plin de fomiste studiind pseudo-discipline cretin-irelevante. De ce ? Ca sa fie si ele "in rind cu lumea", sau mai propriu spus ca sa se afle in zona-n care se afla alea bogate, ca asa ajungi. Ca-n telenovele.

Si iata cum am distrus eu sistemul educativ al tarii. Puteti sa-mi multumiti, da' poate mai inteligent ar fi sa nu faceti ca mine.

———
  1. {mircea_popescu> bai deci cea mai placuta si satisfacatoare chestie vara
    {mircea_popescu> cum imi intra cite-o musca-n casa imi iau frumusel racheta de tenis
    {_Cristian> nu e vară
    {_Cristian> pics!
    {mircea_popescu> juma de minut mai tirziu, o jumatate de musca pe undeva pe jos da din picioare
    {mircea_popescu> ca nu intelege cum plm nu are abdomen brusc ?!
    {mircea_popescu> de ce nu mai poa' sa zboare si sa biziie ?!?! []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Privitor la momentul documentar: mie îmi pare destul de întreagă musca respectivă. Și mai e și procesată retușată.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 16 March 2020

    Come to think of it, this is a great article. It's so round and self-sufficient it doesn't tend to get linked that often (apparently, at all) but honestly it's better explanation for the failure of academia as a human activity than most I've seen.

    That nobody cares about what women do or shit like that, however, is made evident by the eight year interval between its only two comments.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.