Deci ca sa va incepeti noul an intr-un mod adecvat

Sunday, 01 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

(si ca sa tineti minte ca anii-ncep cit si se termina cu deci) am sa va povestesc tot de pe cind eram eu mai tinar si tot cu gagici, chestii, asa ca nu mai trageti aiurea de sampania aia, dati-o pe git si luati loc sa nu se-nvirta cumva casa prin surprindere.

Nu mai retin prin ce clasa eram da' nici nu conteaza, ideea e ca niste prieteni s-or organizat ei spontan cindva Joi ca pleaca parintii lu' unu' dintre ei brusc in delegatie sau unde pleaca ei, si-i ramin lui cheile de la cabana asa ca va face chef! Unde vor merge toti cu prietenele SA LE FUTA!!!11 si nu vreau sa vin si eu ? Mbine, vin si eu.

Asta Joi, la scoala.

Pauza urmatoare, da' vin cu o gagica, ca ei, nu ? Ca doara n-oi fi fraier sa nu vin cu o gagica doara imi dau seama, va fi cabana toata a noastra putem SA LE FUTEM!!!11 Io n-am zis ca bine ba, io pot sa le fut si-n parc si-n scara la bloc si-n general vorbind ce fut eu cam are spatiu locativ, sa nu le stric bucuria. Asa ca da ba, oi veni cu fo' gagica daca reusesc sa gasesc una dispusa sa vina.

Pauza urmatoare, da' cu care gagica ? Pai nu stiu bre, cu care oi gasi. Cu Andreea ?! Asta era ceva colega dupa care baleau mai multi, mititica da' nervoasa. Da' cu ai' blonda ? Da' cu Z ? Mnoa deci o lista. Bai, nu stiu, sa intreb, sa vedem, bun ? Ce va pasa ca oricum numa' Vineri plecam.

In aceeasi seara, la telefon, ca ba, da' nu pot sa rezolv io cu masina, ca hir ca mir care urma sa vina nu ii mai da voie tac-su sa ia masina ca o aflat ca vrea sa mearga pe Baisoara si daca pica-n ripa si etc. Deci ei jmecherii fo' sase oameni (nu mai retin exact citi, da' multi ca practic fericitu' anuntase-n clasa la ei si s-o tot largit de facto cercul invitatilor) n-or fost capabili pina in final sa faca rost de... o... masina. Lasa ba, zic, ca mergem cu trenu'. Cum plm sa mergem cu trenu' CA PE URMA NU MAI VOR PIZDELE SA SE FUTA!!!! Deci va dati seama rationament, alea vin cu tine sa stea un sfirsit de saptamina la cabana sa nu se futa, c-or venit cu trenu'. Mergem cu rata ba, mucles. Inchid, il sun pe unu' ce lucra la ceva agentie de turism, ba, esti in oras ? Da. Noa, hai cu microbuzu' sa mergem pina pe Baisoara ? Ba... nu stiu. Hai ba ca mergem cu tineri promitatori si PIZDELE LOR, pe care ei AU SA LE FUTA, realizezi ? Va fi coios. Bai, zice, va duc da' nu stau acolo ca ma prinde sefu' ca nu-i masina parcata nu se poate.

Mnoa si pe teoria asta eu Vineri dimineata ma trezesc cind ma trezesc, il sun pe asta sa purceada, ma imbrac, iau agenda la rind sa vad care-i cu chef de iesit, dau peste una care peste ani imi va cistiga un concurs de basini, hai ca vin sa te iau, apare asta, ma sui in fata la microbuz, mergem sa luam fata, pe urma mergem sa-i luam pe astia de unde era locu' de intilnire, "in statie".

Acolo aliniati patru pustani, imbracati asa bine, gros, sa nu-i ia frigu' prin Antarctica pe la statiunea experimentala ce mai aveau ei treaba, si cu rucsace, sacose, probleme, unu' avea ditai cerga (ca-i pusese ma-sa sa nu raceasca, intelegeti). Da' o lipsa fascinanta de principalul obiect al intregii activitati, recte PIZDELE PE CARE URMAU SA LE FUTA!!!1 Care ori se aflau in portbagaj la ei la geci ori nu se aflau deloc.

Mnoa si pina ajungem pe Baisoara (ca sa va faceti o idee, cam 50 de kilometri is) ii trag io de limba pe astia, ca unde-s restu' (pai nu i-o lasat sa vina), ca unde-s pizdele (pai ca X, ca Y, ma rog). Soferu' saracu' abia conducea ca se straduia sa nu rida. Mnoa, ajungem la asta la cabana, ne instalam comod, cocheta constructia da' doua dormitoare, asa ca l-am rechizitionat pe al' mare pentru ca cine are pizda face regulile, si ei oricum incapeau pe canapeaua din living si paturile supraetajate din ailalta camera, ce mare problema.

Noa si despacheteaza astia cele noua miliarde si optsute de mii si jumatate de sticle de alcool pe care le pregatisera in vederea operatiunii de a fute pizdele absente (observati ca ne-am mai blegit la majuscule, asta este). Bem ceva si noa ce sa facem ?

SA JUCAM POKER!!1 Mbun. DA' PE DEZBRACATE!!! Deci lol. Bine. Ia asta setu' de jucat poker (pe dezbracate) de unde-l tinea tac-su ascuns pentru cind FUTEA PIZDA!!!!, impartim jetoane, le explic de doo ori ca sa fiu sigur c-or inteles regulile de hold'em si purcedem. Asta gagica nu era ea ceva geniu al pokerului, da' nici intr-un caz nu se afla la nivelu' unor pustani de liceu, care numa' ca nu semnalizeaza cu neon pe toate fetele. Mnoa si jos A J 8. Fata avea A si nu mai retin ce, mic. Eu ca sec, ea cere ceva bani, astia-i dau. Jos vine A. Fata s-o gindit ca oi avea eu un A ori J, hai doi J in cel mai bun caz, iar pustimea ceva chinte sparte. Si si-o facut socoteala in mintea ei ca poa' sa se riste, n-oi arde-o acuma, si se baga all in.

Problema mare era ca io n-aveam nici A, nici K, nici J. Ci 6 si 3. De cupa. Ca si J si 8 de pe masa. Si ultimul as. Deci cinci. Care-s mai bune decit trei bucati ale ei. Pisi ada bluza. Asta se uita la mine, pai cit dai pe ea. O suta, zic eu. Pe-atunci dolarul era ceva gen 7-8000 de lei, o suta de mii erau bani buni. Fata se ridica in picioare, da jos bluza, o pune pe masa, se aseaza la loc, da jos botinele, se ridica-n picioare, isi desface capsa la blugi, ii impinge-n jos pe fund, si-i scoate, ii pune peste bluza, da jos ciorapii, peste bluza, da jos ceva combinezon ce-avea pe ea pe sub bluza, pune peste ciorapi, se desface la sutien, se uita la astia care ierau complet pierduti, pe masa, se uita la mine, io zimbesc la ea, scoate chilotii, ii pune pe masa peste sutien, se aseaza la loc.

Sase, zice. Tu, da' pula o sugi ? intreb eu brusc interesat. Da! Si in pizda te futi ? Da! Si-n cur ? Negociem, cica. Mnoa bine pisi, hai sa negociem, am luat-o de ceafa asa delicat si ne-am dus la negocieri. Iara astia or ramas sa JOACE POKER IN PULA MEA!!!

Dimineata am sunat sa vina sa ne ia un baiat si ne-am tirat, lasindu-i pe astia sa continue cum le-am aratat, ca deh, au tot timpul din lume. I-am povestit soferului, ala s-o spart de ris, da' cam cind intram pe Feleac zice, pai si hainele ? Baiat serios, pastrator, de la tara. Pfoai, zic, tu ti-ai lasat hainele acolo ? Sufletu', zice don'soara, ca dimineata nu mai era nici o scama pe masa. Imi esti dator ciorapi. SI ALTELE, sublinieaza ea.

Mnoa, de prisos cred sa va mai povestesc ca urmatoarele citeva luni am aflat din numeroase surse ce pizde beton or futut astia ai mei si ce fraieri or fost aia care n-or venit, da ?

Mbine. La multi ani.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

22 Responses

  1. La mulți ani!

    Urmează și un al treilea articol tot cu „deci”? :)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 1 January 2012

    Haha deocamdata zic c-ajunge :p

  3. Tu tii minte toate mainile de poker jucate vreodata? :D

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 1 January 2012

    Nu chiar toate.

  5. Alea in care a intrat valetul in regina doar.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 1 January 2012

    Valet ii ma-ta, io-s popa bai.

  7. Ce-am mai ras. De ce citesti literal tarane, a? Da' n-am inteles de ce n-ai fi. Asa frumusel inalt la costum, ca-n filme. Al' de deschide usa si cara bagaje.

    Bine. Sa inteleg ca spovedesti-spoiesti fetele atunci?! Da' nu crez pana nu-ti vad straili de popa.

  8. Aruncatoru de flacari`s avatar
    8
    Aruncatoru de flacari 
    Sunday, 1 January 2012

    vezi cai scris popo gresit.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Sunday, 1 January 2012

    Bai asta, nu ma fa sa caut extensia de silicon la extinctor.

  10. Sustin comentariul cu numarul opt.

  11. La multi ani futaciosule!

  12. In a perfectly liberal sexual system, some people have an exciting erotic life; others are reduced to masturbation and solitude. Houellebecq

    so F, u jelly?

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 3 January 2012

    @F Sa fie pizdit.

    @A Zipf. Learn to love it.

    Plm ce-am ajuns, ma intretin cu alfabetu' mai nou. Azi miine transcend, fiti pregatiti ca apar stele si baleteaza cocori din ce-am inteles de la vecinii si prietenii coreeni.

  14. Ai grija sa nu dai de guru daca tot transcenzi :)).

  15. Α .. Ω`s avatar
    15
    Α .. Ω 
    Monday, 9 January 2012

    Da padawan, ai calcat pe prea multi pe picioare.

    In curand o sa intalnesti Esentele, zic sa te asezi in pat pregatit fiind de orice :)

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Monday, 9 January 2012

    Mbine, si asta ar fi diferit de pina acum prin ce anume, crezi tu ?

  17. Lmao alfa si omega.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Monday, 9 January 2012

    Taci ba si nu ride ca literele grecesti e serious bee's knees. Fii serios in plm!

  19. Corect, mai ales ca e vorba de domnul-doamne-doamne. Deus. Zeus. Theoi. El. Elohim. Yahwe. Filosemitul din vechiul testament, alfa si omega al apocalipsei.

    Care din ei ie ala serios?! Sau oh noes popii i-au tradus pe toti cu acelasi nume in biblie si se fac ca nu-s mai multi zei desi geneza specifica clar ca "adam cunoaste adevarul, devenind unul dintre noi.

    Dadada stiu ca-i offtopic. Cand am fost ontopic vreodata? ;D

  1. [...] how last night was a replay of this older Trilema story (in its structure if not necessarily all anecdotal detail), notwithstanding a [...]

  2. [...] youngish whore in personal possession of the speaker. Examples : culoarea aleasa de pisi, pisi ada bluza, pisi, stai o tura ? [...]

  3. [...] In natural continuation of observations from like two years ago (my my how time flies!), I must plainly admit my life's pretty much reverted to highschool. Twenty-odd years later just like twenty-odd years ago I play video games all day while gulping down really elaborate home-made treatsi and fucking really submissive girls. It's a living ; though admittedly not for everyoneii. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.