Deci de Revelion acum niste ani

Saturday, 31 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Acu' fo' doua zile am descoperit intimplator (da, da, pe fain, ca un' altundeva sa si descoperi chestii in online.ro ?) un mic geniu al literelor, undeva la nivelul unui abjectu ceva mai tinar de-si zicel cheama Nico[lae] Balcescui. Chestia e in sine amuzanta, dat fiind ca Nicolae Balcescu e un parc in sectorul 1, Bucurestii Noi. Va dati seama ce viata grea e pe-acolo, mai ceva ca-n Stainesii.

Acum, ca blogul intre timp ie abandonat, ca tipul scrie anonim, ca alte defecte de-astea de incepator... ma rog, sa trecem. Da' o povestioara de-a lui mi-a amintit o intimplare de mai demult. Zice el asa :

mi-as dori pentru o zi sa fiu un patron, sau sef sau CIO CEO SIO sloboz sau presedinte de ceva si sa-mi vina o stagiara dasta cu pretenti (sic) de avansare si sa o fut in gura coais. sa o dezbrac, sa o leg la ochi si sa-mi chem toti angajatii tiptil in birou, sa fie liste deplina si sa-i dau la muie la proasta in timp ce aia privesc si incep sa inteleaga ca pentru unii a lua la muie nu este ceva extraordinar, este un fel de examen, un test in viata si asa mai departeee.

Deci acum niste ani, o firma oarecare avea un punct de lucru cum depozit de marfa undeva intr-o urbe pe care n-o vom mai numi. Respectiva chestiuta avea un director, sau ma rog, un tip care era cum zice englezu' in charge, doua contabile, una mai mult specializata pe receptie marfa ailalta pe diversele hirtogarii necesare-n relatia cu statul (deci una utila, cealalta necesara), vreo trei sau patru agenti, un mecanic de intretinere/specialist in detoate + electrician (nea Sile) si inca fo doi pustani care erau creativi sau ceva cu calculatoarele sau nu e clar, undeva intre un studio de creatie publicitara alipit firmei si un internship cu netcafe pentru pustime sau in tot cazul. Deci vre-o duzina de suflete, impartind patru incaperi si-un hol linga depozitul altfel destul de spatios.

Tipul CIO-CEO-SIO-sloboz-sau-presedinte-ceva, altfel cunoscut drept dom' director in virtutea faptului ca asa i-o zis Sile si romanul fiind nascut poet precum si la sat toata lumea s-a luat dupa el era un tip asa mai... sa zicem dezinteresat de problemele celorlalti. El fusese coleg inca din scoala si ramasese bun prieten cu unul dintre agenti, un cetatean taciturn, genu' ala care daca se apuca de probleme tinde sa le rezolve pina-n ultima profunzime, da' altfel prefera sa nu-l deranjezi. Asta juca rolul de un fel de sef de echipa pentru ceilalti agenti, nesistematizat da' nici deranjat, ierarhii de facto, si se gasea insurat cu fata de la contabilitate care se ocupa de receptie marfa. In plus unu' dintre pustanii calculatoristi ii era nepot (adica fiul lu' frac-su) si-n general, un "colectiv sudat" cum se zicea in limbajul de specialitate demult, cu relatii stabile, complexe si destul de vechi.

Intr-o buna zi isi face aparitia in aceasta structura care-ar fi putut ramine nemiscata pina la incheierea veacurilor o tinara bunaciune blonda, cu paru' pina sub apetisantul cur si apetisantul cur leganindu-se bine strins in fuste "elegante" (pe-atunci nu se inventase inca notiunea de "corporate" si nici nu isi inchipuia cineva ca vom intra noi in NATO). Originara din Fizesu Gherlii sau Mintiu Gherlii sau ceva alta zona de-asta limitrofa localitatii-inchisoare despre care conspiratia profesorilor de geografie insista ca ar exista in realitatea obiectiva dar noi cutotii stim ca-s o fictiune creata pur si simplu pentru umorul onomastic.

Adica, dom'director decisese el sa scrie la centru ca doreste o secretara, ca voia sa o angajeze pe sora neveste-sii, si aia nu s-au obosit sa-i spuna ca da dom'le, se aproba, ci au organizat ei ceva selectie (pai doara dice aveau departament de HR ?!?!) si i-au trimis direct fata pe cap, a aparut asta brusc, ca ea-i secretara, ala confuzat si nu neaparat bine dispus o sunat la Bucuresti de unde a aflat (in vreo X incercari) ca da intr-adevar, ea e secretara. Problem ?

Astea se intimplau cam prin toamna, Octombrie, ceva. Tipa, o zgitie relativ incompetenta la secretariat da' cu unghiile foarte atent vopsite era icoana pictata a tipului arivist, voia ea sa se ridice pe scara evolutiei, fusese angajata de la Bucuresti intelegeti, voia "sa demonstreze", se vedea "promovata", avea de gind sa se marite cu unu' cu bani care sa-i stea ei sub papuc pentru ca barbatii asa fac daca ai tu curu'n fusta si paru' nustiucum (plus manichiura) si in general... mnoa. Fizesu'.

Oricit de relativ incompetenta la secretariat se gasea (probabil din dezinteres, sau din ceva idee eronata da' altfel foarte comuna ca ea-i sortita pentru lucruri mari si n-are de ce sa-si piarda vremea cu a face bine lucruri mici) era destul de talentata la bagat zizanie si alte suntzu-uri si prosteli de-astea, cu care indeobste isi omoara timpul oamenii mici. Ca atare, principala ei preocupare era sa umble cu birfa de la unu' la altu', sa faca "aliante" si sa aleaga "dusmani" si tot asa, opt ore pe zi, sase zile pe saptamina ca se lucrau si simbetele.

Astia erau cam atita de interesati de prostiile ei precit va puteti si inchipui daca aveti peste zece ani vechime-n munca pe undeva (da' munca, nu laba, undeva unde se chiar face ceva) si mai adaugati si ca vorbim totusi de ardeleni adevarati. Deci... mmmmmmbine. In disperare de cauza domnita a inceput sa se dea la dom'director, la inceput mai finut asa da-n cele din urma tot mai groscior. Asta s-o uitat cit s-o uitat da-n cele din urma i-o zis neveste-sii ca uite care-i chestia, el o s-o futa pe proasta. Stiu asta (cum stiu si restul de considerente) pentru ca eram de fata la momentul ala, ne-o povestit (eram mai multi) toata chestia si ca da-o-n pula.

Daca o fi futut-o sau nu nu stiu, da' probabil. Ce stiu sigur este ca eram mai multi (fo' cincizeci de persoane ?) invitati sa facem revelionu' la ei in depozit, dat fiind ca spatiu este, incalzirea merge, lumina au, muzica se aduce, ce mai pana stricam bani pe inchiriat localuri si porcarii, aducem ceva haleu si alcoolu' se poate lua direct din bax la pret de producator, ce, ii prima oara cind se sparg niste sticle la transport ?!

Da' invitatia nu era pentru angajati, ci pentru prietenii lu' dom' director, ceea ce includea o parte din angajati. Iara restu' fara sa aiba habar or mers in concediu. Mnoa si cum incepeam noi sa ne adunam, apare capu' rautatilor foarte surescitat si ne explica ca fiti atenti, el aduce o curva si vom avea show porno. Da' sa nu scoatem nici un singur cuvint, ci sa ne pitim pe dupa baxuri si sa tinem LINISTE PERFECTA!!! Ca el revine imediat. Asta era destul de devreme, sase sau sapte ceasuri, inainte de ora petrecerii asa ca nu se gaseau la locu' faptei decit intimi si alcoale tari. Ne-am husuit prin depozit, am facut liniste, si numa' in zece minute ce credeti ca ne dau ochii ?

Asta intra cu o pizda buna de mina, ea legata la ochi si in pielea goala, da' goala-goala gagica, numa' urmele de la sutien i se vedeau pe piele (aparent chilotii n-o stringeau ?). Si asta o duce frumos de mina la masa, o pune sa sada, isi scoate pula si fata trece la treaba. Bai deci stupoare, toata lumea cu gura cascata. Careva porneste muzica, asta continua netulburata, noi incepem sa ne apropiem, ne asezam pe scaune prin juru' lor, mai ciocnim, da' nu zice nimeni nimic. Asta termina, se incheie la prohab, se duce si el si se aseaza, fata ramine singura. Sta cit sta asa in suspensie dupa care isi da legatura jos si... si... douaji de perechi de ochi fara a mai socoti ochelaristii o priveau asa, uimiti. Asta s-o facut rosie ca o ceapa (rosie), urale, flueiraturi, aplauze, felicitari, bravo fata, ba cit i-ai dat, de unde ai luat-o, chestii.

Copila neavind un' sa se duca de sarbatori (ca doar nu s-o duce-n comuna natala sa steie cu taranii aia ?!) o fost foarte incintata sa mearga la Revelion cu dom'director, care n-o ia pe nevasta-sa, ca prefera sa se duca cu ea (pula, ca era acolo doamna director, la cinci metri peste masa). Care dom'director i-o povestit ca are el asa o fantezie cum se dezbraca ea in birou si vine legata la ochi cu el in depozit si-i suge pula, si vai cit isi doreste el asta si cum la primavara se face nustiuce conventie pe ramura in Abu Dhabi (bine, pe-atunci poate erau din o suta de romani doi care sa fi iesit din Europa, alte vremuri).

Si-aici intervine momentul cel mai fascinant : dupa ce s-o inrosit toata si-o inceput sa tremure si parea ca va plinge, o constatat surprinsa ca n-are nimeni nici o treaba cu ea, ca nu urmeaza sa o omoare cu pietre (sau ma rog, cu sticle, ca pietre se gaseau mai greu), ca pina la urma tot un drac asa ca si-o intrat in rol. Pe bune, nu s-o mai imbracat, o mai supt un numar de puli, o fost atractia serii si centrul atentiei ceea ce in mod evident i-o placut. Si-o inventat o imaginara istorie de curvasareala!!! (despre care stiu ca-i imaginara pentru ca am verificat anul urmator ce plm, oare asa-i cum zice si mi-a rezultat ca nici poveste, fata terminase liceul si intrase cu pile la ASE ca nu-i placea matematica, si dom' directorele mi-o confirmat in particular ca dracu', fusese virgina japita) si spunea oricui o intreba ca vai, face asta tot timpu', e profesionista, are colege, bla bla bla, o intreaga constructie epica. Talentata fata, cum ar veni.

Ne-am distrat pe cinste, pot sa va asigur, iar mai apoi i-am facut fetei o auditie, a jucat in filme, a cunoscut oameni interesanti, a calatorit prin lume, a strins ceva bani, chestii de-astea. Si-a vazut visul, cum s-ar spune, cu ochii. Si cu amigdalele. Si cu colul, si cu rectul.

Un suflet salvat, parerea mea.

———
  1. Si apropo de care chestie, bagati-i omului articolele dom'le, sa mor dac-am citit la el pe site un articol prost, toate-s demne, asa ceva... []
  2. Nu ati uitat Ali G, sper. Respek pina la moarte! []
Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

33 Responses

  1. Intersectie Unirii cu Balcescu`s avatar
    1
    Intersectie Unirii cu Balcescuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Saturday, 31 December 2011

    Chestia e in sine amuzanta, dat fiind ca Nicolae Balcescu e un parc in sectorul 1, Bucurestii Noi

    Cine caută, găseşte.

  2. Esti un erou...

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Saturday, 31 December 2011

    @Intersectie Unirii cu Balcescu Brava. Da' mai bine-ai gasi cum il cheama pe impricinat.

    @F Io ? Da' ce-am facut ?

  4. Intersectie Unirii cu Balcescu`s avatar
    4
    Intersectie Unirii cu Balcescuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Saturday, 31 December 2011

    De ce esti tu asa de sigur ca numele este un pseudonim? Verifica aici.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Saturday, 31 December 2011

    Pula mea deci cu faza asta m-ai spart.

    BALCESCU GH NICOLAE FLORENTIN
    COLEGIUL TEHNIC DIMITRIE LEONIDA Tehnician mecatronist
    Limba si literatura romana experimentat 5.35 Limba engleza B2-A1-B1-A2-A2 Matematica T2 1.6 Biologie vegetala si animala T1 4.5 nivel mediu Respins

    E rau in general sa fii prost, da' e deosebit de trist cind esti prost pe banii tai cum ar veni in general vorbind, sau cu mai la obiect cu datele publicate la tine pe site-n pula mea cum devine cazul de fata.

    Iarta-ma Internetule!

  6. Adevaratul Anonimosu`s avatar
    6
    Adevaratul Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Saturday, 31 December 2011

    Scoala de pizde

  7. Adevaratul Internet`s avatar
    7
    Adevaratul Internetinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Saturday, 31 December 2011

    Te iert, fiule

  8. Adevaratul Anonimosu`s avatar
    8
    Adevaratul Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Saturday, 31 December 2011

    Talentele nu moareee.

  9. O vorba din popor : si futut, si cu banii luati

  10. Adevaratul Anonimosu`s avatar
    10
    Adevaratul Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Saturday, 31 December 2011

    Oare faptul ca s-a lasat de blog o fi semn ca mami si tati au luat cablul de la calculator cacopiii astia nu invata deloc in ziua de azi?

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 1 January 2012

    LMA bwey. Haterilor.

    PS. Uite un exemplu in care rau o facut daca i-o luat cablul. Si ce plm e aia "tehnician mecatronist" ca nu inseamna absolut nimic si pare ca scoala produce jumatate de-astia.

  12. Teoretic e pregatire in mecanizari, control de utilaje pentru hale industriale. E un fel de amestec foarte superficial intre electrotehnica, aprins becuri si etc, si niste hardware minimal, masurat voltaje, chestii. Vezi aici.

    Si din internet :

    Sall ! Eu am diploma de tehnician mecatronist si nu stiu ce sa fac cu ea. Nu stiu cine ma poate angaja pe mine din moment ce nu am experienta./

    ____________
    Ce, drafterul meu suna mai bine? La o adica intradevar, in lolgleza. Ce plm e aia 'desenator tehnic de constructii si instalatii'.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Sunday, 1 January 2012

    Pai nu zi si tu drafter, zi draughtsman, ca Dali.

    Deci practic e "muncitor necalificat", la standardele mileniului 3. Mbine.

  14. Da, el, eu si aia.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Sunday, 1 January 2012

    "100.000 de elevi picaţi la bac. Cine e vinovat de rezultatele slabe?"

    Bai ce intrebari de cacat au astia in program. Sora-sa lu' Obama e vinovata, ca ii curva si panarama si i-o futut pe astia 100`000 in loc sa stea iei sa-nvete poteca la Casa Alba-n veceu' de serviciu' faceau, la panarama de sora-sa lu' Obama.

    Si aia curva. Ea-i de vina, ce pula.

  16. Aruncatoru de flacari`s avatar
    16
    Aruncatoru de flacari 
    Sunday, 1 January 2012

    Deci trebuia tu sal bagi pe Obama in chestia asta ca nu puteai altfel. MUU.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Sunday, 1 January 2012

    Nu intelegi tu arta, frate.

  18. Aruncatoru de flacari`s avatar
    18
    Aruncatoru de flacari 
    Sunday, 1 January 2012

    Pai nu da uite puteai sa zici cai di vina Ud-rea ca si-o aratat tatele si le-o astfel insuflat curvelor de liceence ideea ca oricum pot sa-si arate chestiile si nu le trebuie vreo competentza. Cat despre baieti ei oricum se iau dupa proastele alea, deci totacolo. Sau ei se ia dupa Basescu care bea si petrece ca de politica se ocupa carpa de Boc. Per total MUU.

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Sunday, 1 January 2012

    Mai degraba proasta aia, Anaspizda ma-sii.

  20. ideea ca oricum pot sa-si arate chestiile si nu le trebuie vreo competentza.

    Dar lejea asta ie di cand sheru' shi pamintu.

  1. [...] astia, cum sucomba ei tendintelor imperialiste ale cocoselului gaelic. [↩]Nu, pe bune, 1, 2, 3, 4, 6, 7 etc etc etFUCKINGc. [↩] Category: Meta psihoza Comments feed : RSS 2.0. [...]

  2. [...] asta mi se intimpla rar, precedentul parca a fost abjectu gresit, a fost Balcescu. Asta ultimu' e rezultatul scotocirii prin ceva peste sapte mii de bloguri de wordpress.com, in [...]

  3. [...] jucat de exemplu in Some Like it Hot (un exemplu dintr-o mie) si-mi aminteste oarecum de fundalul unei aventuri personale. Nu-i, cu alte cuvinte, atit de imposibila precit [...]

  4. [...] to being myspacei, before your balls dropped, men still fucked women, and women still went on their knees. Just like [...]

  5. [...] To add amusement to the pile, it was observed by the eagle eye of one Trilema commenteriv (and on the basis of data publised by Trilema as part of a different discussionv) that the kid may well exist as such. [...]

  6. [...] Above, as below : the magical fortress in the magical forest of my youth. Meanwhile the forest's been raped into a park, and bears all the insults of "civilisation" : gravel paths, and organised children playing spaces, and fences and on and on, from that sad, lengthy list of shameful maculae. The fortress' been fenced "for safety" and assorted idiocy, yet there it stands, witness to so many glorious, delicious, perfect moments of yet incipient, yet unaware, yet nevertheless BDSM... [...]

  7. [...] tête de plusieurs entreprises, jeune, déterminée et dynamique" etcetera... does she remind you of anyone ? [↩]Often enough in lieu of actual money, too. [↩] Category: Trilematograf [...]

  8. [...] their livings by doing adwork, everything else is a sideline. [↩]No, I'm not here discussing pizdi from Fizesu Gherlii and other such axe handles, inconsequential biomass eaten up by USG.Blue because porn was no longer [...]

  9. [...] of national conception (especially as the importance of filiation and the clan diminishes under the dissolutive factors of "urban" life in the prole ghettos), and on the other hand at the macro level the merdaccias "in [...]

  10. [...] tête de plusieurs entreprises, jeune, déterminée et dynamique" etcetera... does she remind you of anyone ? [↩]Often enough in lieu of actual money, too. [↩]Yes, I'm aware that in the movie it [...]

  11. [...] To Die Fori is so fucken nineties it bleeds. Do you remember that time of yore, by the way ? Those enchanted never-never days back when white bitches still tried, and had ambitions and all that ? Yup, the nineties. [...]

  12. [...] to do with all of them! So I inventedii porn. Retrospectively it might've been a wasteiii of such talents as readily cropped up everywhere in those days ; but honestly I had no better ideas, and it's what [...]

  13. [...] the road because Amy Locane felt like driving drunk that evening*. Nor with any of the rest of the idiotic bullshit you're over-preoccupied with. The problem is, and always has been, and won't long remain, that [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.