Cum se suge pula - ghid pentru juma' de sex oral

Sunday, 08 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Recunosc cinstit si din capu' locului ca eu nu stiu suge pula.

Din nefericire, aparent nimeni altcineva nu mai stie suge pula in tara asta, afara de ce mi-am importat io din strainatate, dat fiind ca de te-apuci sa cauti "cum se suge pula" google gaseste o lista numa' de pornosaguri cu descrieri intr-o romana dubioasa si facute probabil de straini (c-ai nostri-s nascuti cu ciunga-n par, sarmanii, nu stiu ei de-alea) iar daca te-apuci sa cauti "ghid de sex oral" nu gasesti decit timpenii funeste scrise aparent toate de Lorena Lupu (ceea ce-i chiar probabil, nu-n sensul ca le-o scris neaparat proasta aia anumita cu mina ei, ci-n sensu' ca le-o scris niste proaste absolut omoloage si indiscernibile deci tot aia).

Da' sa nu exageram acuma ca nu stie nimeni suge pula. Cine stie, or fi existind citiva care stiu da-s analfabeti si nu pot sa se exprime in scris. Sau is prea ocupati sa scrie despre chestii pe care nu le stiu face. Sau isi scriu blogurile offline-n notepad, ca nu cumva sa le zica vre-un trol ca vineaza trafic. Sau pula stie ce motive de-astea absolut romanesti.

Lasind la o parte ceata de trogloditi care in 2012 ani de istorie multimilenara n-or fost capabili sa produca nici macar un prapadit de ghid de supt pula, sa venim la materie. La carnita, cum se zice.

I. Suptu' pulii e un act de supunere. Ce mai hir-mir, asta este si gata. Ca atare, cel putin primele douazeci de ori cind ii sugeti pula unuia puneti-va frumos in genunchi si descheiati-i nadragii. Mai incolo, cind va cunoasteti bine (admitind ca inca va mai puteti suferi) va fi timp destul sa i-o sugi comod si indelungat tolanita peste el in pat. Nu e nici o graba. Deocamdata o sugi frumos din genunchi si te mai uiti din cind in cind din jos in sus la el cu ochii mari, sa realizeze ghiolbanu' ca "uite ma ce smecher is io, imi suge asta pula", care chestie e si motivul pentru care cred barbatii ca le place sa dea la muie (motivu' real e dinjos).

II. Suptu' pulii nu se incepe de la pula. Nu va infiletati ca proasta la mustiuc ca nu asa decurge actu', pula tre' sculata intii. Chiar daca parei sculata, nu-i, si daca executi cu maxima obedienta ce ti se explica aici ai sa i-o vezi mai mare decit si-o vazut-o el vre-odata, ceea ce deja promite maritis.

Suptul pulii se incepe de la coaie, pe care le lingi usor (de la radacina, care da, ii chestia aia de linga gaoz, si daca tot ai ajuns acolo poti sa-i dai si lui o limba ca nu frige), le pupi cu dragoste si eventual le iei si-n gura, da' cu grija si finete ca si cum ti-ai lua in gura primu' nascut (ceea ce intr-un sens...). Nu le bruscati nici intr-un caz ca-s sensibile.

Intre timp ii tii pula-n mina da' usor, nu se stringe ca n-ai motiv, si eventual o freci in sus si-n jos da' foarte usor si foarte lent ca nu vrei sa-si dea drumu', vrei sa-i sugi pula. E o diferenta.

II. Pula sculata se beleste in general singura, da' daca nu poate beneficia de-o mina de ajutor. In tot cazul stii ca-i gata dupa faptu' ca mijeste un scuipat transparent in virfu' uretrei, care-i asa numitul presmecleu. Toate gagicile-s de parere ca-i cea mai gustoasa chestie ce iese din pula, asa ca infige-te fara remuscari.

Ce tre' sa intelegi despre suptu' pulii e ca pula nu-i un obiect uniform, ci-i o tija inutila care exista exclusiv pentru a avea cum freca bila din virf in pizda. Ca atare, a suge pula nu inseamna mare lucru despre cei opt sau saizeci de centimetri haha, apropo de care faza, imi amintesc un banc de Oglaf (care stiati ca-i o gagica ?) :

oglaf-si-mosorelul-de-pula

Deci, a suge pula nu inseamna mare lucru despre cei opt sau sase mii cinci sute de centimetri ai pulii. Puteti eventual sa-i mingiiati usor cu stinga. A suge pula este despre cei doi-trei centimetri unde-i capul, si eventual despre bucatica dintre coaie si cur respectiv interioru' curului da' nu am sa va invat acuma prapastii despre cum sa-i sugeti pula cu destiu-n cur si alte obscenitati ca suntem oameni seriosi cu familii cit si respectabili.

III. Cea mai importanta chestie pe care-o faceti cu pula-n gura este s-o lingeti. Da, ati citit corect : o luati frumos in gurita si o... lingeti. Cu limba. Atentie maxima la zona din jurul frenumului de-i zice popular ata, ca acolo-i cea mai sensibila, si de asemenea atentie maxima la tesitura din margini. Limba e un muschi puternic, daca aveti chef de infruntari de forta puteti apasa cu incredere in seaua pulii, nu se supara. In tot cazul aveti maxima grija sa nu introduceti dintii-n schema. Sunt tipi carora le place da-s rari, e mult mai sigur sa cascati bine de tot gura si sa sustineti pula-n buze. Dupa care o lingeti.

Lingeti-o lent si nu foarte apasat. Stimularea asta prezenta da' insuficienta va cauza barbatului un orgasm... absolut feminin. Exista un motiv pentru care femeile au orgasm in general in modu' ala anumit, ca o apa care se tot ridica-n ele. Acest motiv este faptu' ca orgasme orale (in general li se zice clitoridiene), care asa decurg, incet-incet pina la explozie. Ziceam mai sus de motivu' pentru care cred barbatii ca le place sa dea la muie, cu supunerea, alea. Motivu' real e aici : varietatea-i mama fericirii, si orgasmu-n gura priceputei e fundamental diferit de orgasmu-n pizda priceputei. Ca atare... mda.

IV. Cea mai dificila chestie pe care-o faceti cu pula-n gura este s-o inghititi. Nu e simplu, cere mult calm si ceva antrenament plus ca nu oricine-i capabila pina-n final sa faca deepthroat de-ala, adica sa-nghita pula. Nu-i cine stie ce dificil, pentru antrenament (ca sa nu va chinuiti cu barbatu' ca va deveni nerabdator si exista riscu' sa va stresseze) puteti inghiti banane intregi. Linistita, ca nu se moare din atita lucru, inghiti frumos banana, incerci s-o si regurgitezi, nu-ti iese cu prima, mai incerci si miine si tot asa. Pina s-ajungi maimuta numa' bine poti lua pula-n git.

Chestia asta ofera o stimulare mult mai buna a partii unde pula-ncearca sa iasa si n-are cum, chestie care-i face aparent placere. Merita invatata, da' nu-i o componenta absolut necesara a sexului oral.

V. Daca nu-ti place gustul spermei te-o fatat mica-ta proasta, mergi in ceva club de discoteca, pune-te-n holu' buzii cu o pancarta de git ca "tonomat de muie" si suge la aia pina cind iti descoperi gustu'. Ca el exista, gagicile care au practica iubesc sperma si alea care vai dar ele nu inghit ca nu le place is pur si simplu necunoscatoare de lumea asta. Da' ca masura paleativa poti sa ti-o depozitezi pe fata, git, tite pina cind te-nveti s-o apreciezi la justa ei valoare, nu se supara (aproape) nimeni.

Cam asta-i toata povestea, si cu un drum am descoperit si cum se linge pizda, ca se linge tot cam asa, dat fiind ca-s ambele acelasi organ.

Iar eu va urez cu drag tavaleala placuta.

———
  1. Gindirea in termenii "sculata" / "nesculata" e stupida. Pula are grade de sculosenie si-s dispus sa pun pariu ca dintre toate pulele pe care le-ai vazut pina acum ai adus la sculareala maxima un total de cel mult zero. []
Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

91 Responses

  1. 'nu stiu suge pula'
    >scriu cacalau de articol despre cum sa

    logica e logica.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 April 2012

    Pai auzi, o idee din batrini : cind nu pricepi tot articolu' din prima propozitie citeste mai departe.

    Poate s-ajute.

  3. L-am citit ma de adineauri pana jos plm l-am si memorat cu grafica ta, cu tipa oglaf si tonomatul tau de muie, lol si iar teoria ta cu pizda mecanica si herp derp.

    Ar merge bagat si varful limbii in uretra, eventual chiar diverse obiecte.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 April 2012

    Apai asta nu-i pentru puscariasi.

  5. Vrei sa ma declari gay sau ce?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 April 2012

    Pai puscariasii nu pot fi toti ghei dat fiind ca cineva tre' sa-i si futa.

  7. bravo mircea, deci si daca nu recunosti, chiar cunosti a suge pula ca in poveste. cu asa barbati in partie, asa putea sa te duc in niste cluburi din cluj in care n-am fost niciodata. cu singuranta daca le spui ca ai scris ghidul acesta, o sa iti faci multi prieteni. ;)

    2. de ce sa nu le las sa invete deeptroathu' pe mine si tre sa ne complicam cu banana?! o ajut eu cu un pic din ceea ce se numeste face fuck, daca nu merge, promit!

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 14 April 2012

    Meri ma ca aici nu-i pentru copchii.

  9. mno, da' nush ce ai facut ca nu mai da error cand te comentez de pe symbian. inseamna ca te voi comenta mai des de acum incolo ca citesc trilema de obicei cand sunt pe wc. apropo, ti-a supt-o una cand erai pe wc? mie da. sau era ea pe wc?

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Saturday, 14 April 2012

    Si mie, da' nu vad marea chestie.

  11. Fmm de burghez lachios.

    Mircea se tine de mana cu fetele cand se caca.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Saturday, 14 April 2012

    Intrerupem acest scurt moment publicitar

  13. Ma tu iari schimbi data la comentarii, eu comentasem fix dupa mihai si tu nu raspunsesei.

    Imi suna pizda, parca vroiam sa contibuiez' la cum sa m, da' are 2.0 si ie satula de jpg compress.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Saturday, 14 April 2012

    Intr-o zi poate ca descoperi si tu minunea protocoalelor stateless. In care adica daca dormi ca mula cu pagina-n brate intre timp se intimpla chestii.

  15. Asta-i curva de mica.
    http://www.boobpedia.com/boobs/Hayden_Winters

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Sunday, 15 April 2012

    Si talentata.

    Ps. Are mai putini followari pe twitter decit contu' meu abandonat anu' trecut.

  17. terminator`s avatar
    17
    terminator 
    Sunday, 8 July 2012

    Suntetii *niste perversii ordinarii* - va ocupatii numai de ORDINARII.

  18. Ba is sefu Sexului fac sex de 18 ori pe zi si voi nu bagami puln voi de sclavi =]]]]

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 July 2012

    Felicitari.

  20. JOS AUTORIT@TEA

  21. Ce cacat de articol !

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Monday, 27 August 2012

    Stai sa vezi comentariile numa'.

  23. Care vrea sex să-mi id meu razvanerazvanel nu este fake va,astfel
    Vă aştept v
    A sunt din mediaş jud sibiu

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 September 2012

    Succese, razvanelrazvanel din Medias.

  25. Dragostea (ca sa nu zic curvasareala, vagabondaj sexual) acum e infaptuita aproape in totalitate de depravate cu statut de nimeni in drum, de curve notorii, majoritatea fetelor acum sunt curve depravate, neinfranate, destrabalate de apartament niste dudui spurcate moarte dupa "bordelomobile" (curvari cu masini) care imbracate in fustite scurte activeaza imaginatia bolnava a prostilor, naivilor si dezechilibratilor mintali

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Sunday, 30 September 2012

    Lorena draga, io cu alte fete nici nu prea discut.

    Ca nu merita.

  27. Mos Craciun`s avatar
    27
    Mos Craciun 
    Sunday, 30 September 2012

    Frate esti un labagiu lasa-ne cu mizerii de astea

  28. intrebare: mircea popescu, ce ai facut astazi?
    raspuns: mami, azi mi-am vopsit parul din palma...

  29. Mircea Popescu`s avatar
    29
    Mircea Popescu 
    Sunday, 30 September 2012

    http://www.youtube.com/watch?v=zyltK6pmJGg

  30. pai deh, stii cum se zice... cel mai bine stiu cum se suge pula barbatii.
    Ma rog, unii dintre ei, si ma intreb (retoric) de unde stiu!? :)

  31. ce varza esti :))) cu articolul tau :)) de cacat:)))))=))))hahahahaha

  32. As vrea sa-mi suga si mie cineva pula??? e cineva din maramures care suge pula??

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 October 2012

    Cicatul asta cu "si mie" trebuie sa inceteze.

  34. da asa se suge pula, bravoooooooooooooooo

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Friday, 2 November 2012

    Sa-ti traiasca.

  36. ilustrativ http://polimedia.us/dtng/c/res/17669.html

  37. Mircea Popescu`s avatar
    37
    Mircea Popescu 
    Monday, 26 November 2012

    Accea nu este pula.

  38. SAMI BAG PULA IN BLOGU TAU CA NU A FUNCTIONAT NU AM SUS PULA DESTUL DE BINE DAR SUNT DISPONIBILA PENTRU TOTI :x SUG PULE GRATUITE SUNT DIN BUCURESTI SECTOR 2 SUG FOARTE BINE SI LENT FAC SI ANAL DACA VRETI ORICE DORITI SA MA VIOLATI FACETI CE VRETI CU MINE SUG CACAT MANANC PISAT FAC ORICE MA CHEAMA ANDREEA SI AM 16 ANI MASTRUBATION GIRL SA VO SUG SI SA MA FUTETI DEJA VA EXIT?? SA IMI LINGETI PIZDA

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 December 2012

    Exit, exit.

  40. Not sure if real or spam robots collect text from tpu-like sites.

  41. Mircea Popescu`s avatar
    41
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 December 2012

    No link so no bot.

    However, as the population considered is slowly expanded to equality with the general population such as it is, the representative example becomes less and less distinguishable from a poorly programmed computer.

  42. But how can you misspell sa-mi with sami and then write it however correctly as sa imi?!

    I'm pretty sure machine translation can into proper punctuation.

    SUG CACAT MANANC PISAT

    If author is not into trolling, this is way too funny.

  43. Poti lucra de acasa sau de la birou, in pauze. Nu trebuie sa instalezi nimic pe calculatorul tau.
    Bonus de inregistrare! 5$
    Foarte important: inscrierea nu costa nimic si nu trebuie sa platiti niciodata ceva pentru serviciile platformei. Deasemenea, nu trebuie sa achitati nici o taxa inainte de emiterea platii.

    http://www.viespar.ro/?reff=50c1d328d0fbcee8722939831b4afff0

  44. Mircea Popescu`s avatar
    44
    Mircea Popescu 
    Sunday, 24 February 2013

    Bre auzi, nu mai bine va faceti voi o de-asta pe Bitcoin ?

  45. ba da voi aici ati rupt romana in doua (ca sa nu va zic ca sunteti analfabeti)

  46. ba da voi aici ati rupt romana in doua( sa nu va zic ca sunteti analfabeti)

  47. dupa ce ca nu stiti sa scrieti mai si mancati la rahat despre toate cacaturile

  48. Mircea Popescu`s avatar
    48
    Mircea Popescu 
    Friday, 12 September 2014

    Bine mai andreiboss/alina, da' nu mai bine treci tu la supt pula ? Ca sa nu-ti zic ca esti proasta.

  49. Nici nu trebuie sa iti placa gustul spermei pana la urma barbatul e barbat iar daca el vrea sa ejaculeze in gura ta ejaculeaza in gura ta ,daca vrea pe fata ta ejaculeaza pe fata ta,simplu. Asa mi-a facut mie prietenu acum ceva timp si de atunci imi place,imi placea sa il satisfac cred ca oricarei femei ii place sa isi satisfaca parteneru dar nu imi placea mirosul spermei dar daca el asa a vrut asa s-a intamplat pana la urma e barbat nu e muiere sa stea la .. oricum de atunci imi place si defiecare data cand ii sug penisul imi umple toata fata de sperma si ador asta.Lui ii mai place sa ejaculeze pe fusta nu stiu de ce dar fusta il excita, cand imi face cunnilingus imi face pe sub fusta cica il excita mai tare.:))

  50. Acum sincer..zicea ceva acolo gen arata-i ca iubesti sa faci asta... orice femeie iubeste sa faca asta,sa fim seriosi ,orice femeie ii place sa satisfaca parteneru,sa se joace cu penisul lui. Ideal este sa stai in genunchi in fata lui ca sa ii arati supunere pentru ca totusi e barbat si el e sefu dar mai e si varianta care stai intinsa in pat cu capu la marginea patului si iti baga el penisul in gura acolo el detine controlul,e nasol daca ti-l baga pe tot ca te ineci dar e foarte placut.Am incercat si mi-a placut ,cand mi-l baga ep tot in gura imi veneau testiculele lui in nas ,le simteam mirosul

  51. Mircea Popescu`s avatar
    51
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 February 2015

    Noa, pai distractie placuta.

  52. armandutzu`s avatar
    52
    armandutzu 
    Friday, 27 March 2015

    cine vrea sa imi suge pula este gratis are 20 de centimetri si ese gratis curata si miruase bine

  53. Sug pula

  54. Mircea Popescu`s avatar
    54
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 13 October 2015

    Sa-ti sie de bine.

  55. dar pana la urma cum se ia la muie clume ca io tot nu am inteles tre sa o belesti nu ?

  56. in rusia exista scol de sex oral la noi pula nu exista asa ceva tre sa ne uitm pe net io lam intrebat si pe tata si a zis ca nu stie asa ceva

  57. Mircea Popescu`s avatar
    57
    Mircea Popescu 
    Saturday, 14 November 2015

    Pai exista si-n Argentia, or fi existind si-n Rusia daca zici, se vede treaba ca numa-n Romania nu exista. Ca-n Romania nu exista nimic. Cam suge Romania asta, cum ar veni.

  58. tre sa invatam sa ne facem fericiti man asta e tre sa invatam sa o lom ca atare sa o sugem cu atentie si sa o respectam asta e pasiunea e puternica eu am sa imi laud categoria mea de pula pentru ca si tata avea asa ceva e calibru greu am 23 cm ,5 si nu pot face sex la pasa calumea dasta tre sa o invat sa mio suga fara sa vomite firar si e greu ca e sensibila
    dami un sfat sincer

  59. Mircea Popescu`s avatar
    59
    Mircea Popescu 
    Saturday, 14 November 2015

    Incearca cu doua.

  60. PuffDaddy`s avatar
    60
    PuffDaddy 
    Friday, 15 January 2016

    Nu sunt de acord cu afirmatia autorului cum ca: "nimeni nu mai stie sa suga pula in aceasta tara" de exemplu stiu o pesoana si e gratis deci acesta ar fi numarul ei: +40786 747 147 multumiti-mi mai tarziu!

  61. Mircea Popescu`s avatar
    61
    Mircea Popescu 
    Friday, 15 January 2016

    Mei da'... no homo ?

  62. Ionel Popescu`s avatar
    62
    Ionel Popescu 
    Thursday, 4 February 2016

    Ma prostule, pai tija aia, adica tija pulii, ori e utila ori e inutila?! Ca dupa prostia ta e si una si alta, ceea ce e imposibil!

  63. Mircea Popescu`s avatar
    63
    Mircea Popescu 
    Thursday, 4 February 2016

    Da. Si daca mai astepti un pic moare ala, si deci tija e si vie si moarta, ceea ce e de asemenea imposibil. Sergent Major L. O. Gica face victime.

  64. Fete doamne divorțate care vor relații sex secreta poate contacta am 37 ani numai în Huși și vaslui lăsați ne tel sa ppot sa va frec fac masaj corporal la domiciliu clientei rog seriozitate ,are 18 cm

  65. Jan filip nreu este 0774607317 mesajul este deasupra numărului Huși masaj la domiciliu clientei

  66. Mircea Popescu`s avatar
    66
    Mircea Popescu 
    Saturday, 31 December 2016

    Tu sa fii sanatos.

  67. Merci pentru articol, Mircea! Sper sa mai ajung pe blogul tau, sa vad ce altceva mai scrii. Nu am cunostintele tale, deci la o prima lectura fireste ca nu am dezlegat tot, dar am recitit ce trebuia sa retin. :) Felicitari pentru simtul umorului! Mi-a placut mai ales finalul de la III. Cat despre unele perversiuni, poate femeile sunt curioase sa le faca dar inca nu stiu daca partenerul lor ar fi de acord. Dar au tot timpul din lume sa (se) descopere. Spor in toate!

  68. Mircea Popescu`s avatar
    68
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 February 2017

    Sanatate si virtute.

  69. SugiTuPula`s avatar
    69
    SugiTuPula 
    Monday, 22 May 2017

    bravo tata, mare pizdar

  70. vai de pula ta de imbecil

  71. Atata mi-s de simpaticuti amarastenii de descopera si ei Trilema in 2019 da' de-aia tot simt asa dinlauntru o nevoie si-o chemare cum ca sa zaca cat si sa se iecsprime.

    Cam ca si proasta ce rade la pula-n relicvar la Sf. Trompi, tot la fel. Daca e petrificata acolo de 5000 de ani si intre timp or pupat-o n generatii de taranci curve da proaste in speranta ca are sa le rezolve lor o problema de sangerare intima nu mai precizam acum care, inclusiv toate patru strabunicile ei proprii, inseamna acuma ca nu mai e pula pula? Ca nu mai e proasta proasta? Cacand se intalnesc proasta cu pula nu mai se rade?! Pey mey ppl! La pula se rade, ce facem aici!!!

    Tototot sub soare e fix atat de nou, proaspat si nemaivazut cat pare vitalusului c-ar fi. Ca daca creste undeva un pom prin padure fara sa-l vada gica e practic ca si cum nici nu ar fi crescut nici un pom. PAI NU?!?!

  72. Mircea Popescu`s avatar
    72
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 January 2019

    Coane Anoane, io-s de acord cu tine, minus de-o chestie. Care plm padure ? Unde ? In Romania ?!

    Zi si mie, ca nu-i tirziu nici chiar in 2019, o fi crescut pe undeva padure-ntre scaieti pe-acolo si nu s-o vazut nici din avion nici din satelit ca erau nori ceva.

    Rezistenta prin padurea invizibila, miracole pe sest pe-acolo prin Magna Imaginaria.

  73. Mircea Popescu`s avatar
    73
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 January 2019

    Pfoai, deci m-am uitat dupa padurea ceea, wai frate jale mare.

    Intre timp i-o mincat fecebucii complet, sarmanii. "Cultura romana", cam ca si "democratia vibranta". Din Ghana.

    Se poate trage linistit apa.

  74. Ion NICOLAE`s avatar
    74
    Ion NICOLAE 
    Thursday, 17 January 2019

    E, Cultura. Cultura e tot acolo unde era si inainte. Unde era mereu. Cam ce te asteptai tu sa vezi?

  75. Mircea Popescu`s avatar
    75
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 January 2019

    Noa lasa-ma si nu ma omori aici cu zile, o fi fiind la sertar, ce sa mai povestim.

    'Ai sa-ti citez de pe pagina de mare angajament cit si respiratie a lu' Serban Huidu. Mare om, mare caracter. Ca si alalalt ametit exact, si ca si toti ceilalti, indistinct asea. Iote :

    Am citit acum cateva zile, o initiativa imbecila in care, un neica nimeni din domeniul juridic, propune in codul civil, ca cei ce fac misto si garagata de persoane publice sa le ceara ma intai acordul nefericitilor! Este ca si cum daca vrei sa-i faci o caricatura unuia trebuie sa-i ceri acordul! Nu vreau sa scriu aici despre cat de nedemocratica este aceasta initiativa, sau cat de jenanti suntem sa schimbam pentru a nu stiu cata oara codul civil, si asa mai departe, ca as scrie 100.000 de pagini!

    Numai cine nu s-a manjit niciodata in salile de judecata nu-mi da dreptate! Nu ma judecati pentru limbaj, el e astfel folosit pentru a amplifica dispretul si greata, care ma apuca atunci cand vorbesc despre ‘justitia” romana, care mai nou e ingaduitoare pana si cu cei ce comit incesturi, conform noilor regementari sasaite la o conferinta de presa de actualul ministru, fost pnl, actualmente psd si aprobat de pdl sau invers!

    Suntem tara cu cele mai lungi termene, cu cele mai multe procese solutionate de curtea europeana a drepturilor omului, si membra Uniunii cu cele mai multe cartonase galbene si rosii la capitolul justitie! Practic, cu actuala generatie de incompetenti, corupti, manjiti si slugi politice, nu se mai poate face nimic! Trebuie doar o bomba atomica sa rada tot! Propun sa efecutam ca la fotbal, arbritaje straine: prefer sa platesc dublu sau triplu un judecator german in care sa am incredere deplina, decat sa dau spaga unui jegos din Romania pentru a-mi furniza dreptate la plic!

    In rest opinia mea, despre reglementarea care incearca sa ne astupe gura in noul cod civil, ramane aceeasi, laolalta cu cuvintele de „ápreciere” la adresa justitiei romane-aceasta balega puturoasa de care ne tot lovim de atat’ amar de vreme!

    „Acest punct este neconstituţional. Şi se bate cap în cap cu Legea dreptului de autor. Având în vedere Justiţia română, pregătirea profesională pe care imbecilii din Magistratură, din Justiţie o au, un astfel de cod este chintesenţa gândirii lor de rahat. De aia merg lucrurile aşa în ţara asta. Voi face în continuare mişto şi de băşinoşii de la Curtea Constituţională şi de Justiţia română care dă verdicte după 20 de ani şi care eliberează infractorii cu atâta uşurinţă… Nu există în Europa o astfel de cretinătate! Este inadmisibil să avem atâtea procese la Curtea Drepturilor Omului, iar ei să ne sfideze după robele lor de cacat. Ca robele lor îngălate e Justiţia română. Atâta timp cât la Curtea Constituţională sunt toţi obosiţii care au făcut şcoala la Moscova, la ce să te aştepţi?”.

    Asta e -- nu chiar ultimu' articol (din ~duzina sau ceva pe 2018, se poate scuza zic) da' e unde-o primit unu' din ultimele comentarii. Ca nici nu-i baga nici pula-n seama, ma-ntelegi ?

    Nu-i vorba ca nu-l baga nici pula-n seama pe un suparat de-asta (iti dai seama apropo c-am stat cinci minute sa-mi amintesc cum plm il chema pe "ala, barbosu' scuipacios", si pina-n final l-am scos din 7 selecturi, "cine plm era ala a lu' Basescu, cu aere de cacademic de prin SUA, de se certasera pe nimic" ?!). Evident ca nu-l baga nici pula-n seama, sau ca sa citam din clasici

    Unul a spus chiar aşa: “Domnule, dacă e vorba de aşa pictură veniţi că v-o fac eu, că eu ştiu mai bine să arunc cu preşul şi să iasă o pictură decît a făcut-o acesta“. Aşa a spus.

    Deci da, Sustoru'-i clasic, puletii de sub paturi nu-s, bun. Clar. Da' cind ajungi la mutunachii penibili de televiziune (si-i fix la fel in cazu' tuturor, ca vorbim de Nedeflorena A sau Nedeflorena B fix si-exact totaia.)... mai frate. Tata existenta lor ie predicata fix pe aia ca [desi nu-s motive] totusi ii baga lumea-n seama. Daca nici astia nu-s capabili sa faca ceva, despre ce vorbim exact ?

    Cultura Romana, aia cu C mare, ie incapabila sa respire, fix ca amaritii de scotieni si noi aici ei acolo. Bon. Am inteles, asta e, o fo' si bolnava, o aparat cu peptu-i de arama fruntariile Europei de chinezarii asiatice sau ce-au mai facut ei (in propria imaginatie).

    Da' cultura ai' mica, cultura de causerie, de mici si bere si bancuri si realizatori de radio, de curve si betivi si Iorgu Arghiropol-Buzatu cu Jenica si cu muma-sa lu' Stefan cel Mare, aia ce-are ? Romania Interbelica v2.0 consista dintr-un cont abandonat de facebook, bai frate, ma lasi, pin-am scris io-n romaneste o existat si cind n-am mai scris o murit direct incepind de-adoua zi, tu-ti dai seama ca pagina asta produsa-n trecere intre un tamale de breakfast si-un "treci pe spate sa te linga pizda astalalta-n pizda" de pre-lunch, doua vorbe pin-o fost curva la sala ie TOT ce s-a produs pe tema, in directie si de-o minima valoare ? Critica literara, culturala, de receptie si de electrocutie romaneasca si de limba romana pe ziua de azi, Ianuarie 17 consista din ce-ai citit tu dinsus, si la rigoare daca ne enervam poa' sa descoperim ca pe toata saptamina, ori pe toata luna daca iei, tat nu se schimba situatia.

    Nu esti de acord ? Foarte bine, hai cu exemple. Concret, cu exemple. E ?

    Stati tati tata ziua si discutati ce-o mai inteles cite-o mamaie proasta din ce i-o tradus iei Vetuta ca i-o citit ei Saftuta pe reddit sau unde, problemele lumii pe intelesul orcilor. Stiati apropo cum e cu drepturile femeii si batutu' plozilor si chestii cu avortu' si mai stiu io ce teme de-astea de larg angajament v-o mai bagat aia-n trocuta sclipicioasa acolo pe ziua de azi ? Chiar, ce teme pur Romanesti se mai discuta zilele astea de catre companiile din SUA, e la rind Brincusi sau care ?

    Ala, profesoru' de limba romana de la Rosiorii de Vede de imi bateam pula de el citu-i de insignifiant acu' zece ani, ala care "a primit diferite premii literare", ala "cunoscut ca membru al Generației 90 și manager al multora dintre membrii ei", ala criticu' "de direcție", ala ce s-o ales ? C-am remarcat recent ca nici chestia muma nu mai e, o disparut in neant. De valoroasa ce era, ca cu oameni de valoare nu poa' fi chestie de altceva decit de mari valori. Pai nu ?! Alalalt unde-i, prostanu' cu "demolarile" ce-o reusit, pustimea multa da' proasta, si cu aere inutile da' enervante fix cit corespunde la asa volum de plevusca ignara unde-i ? Ce, exact, faceti voi de fapt tata sfinta zi citu-i de lunga, pe-acolo prin patrie ? Cu opera s-o rezolvat, sau inca tot promite ?

    Apare azi miine Tiganiada redux si ne ia pe toti prin surprindere sau ceva epice de-astea. Bine ca-i stiu io pe toti, si dupa nume si dupa cit platesc, si cu haine pe ei si-n puta goala, din cap in cap si doasca-n doasca. Padure auzi.

    Da' hai, pardon, ca te-oi fi intrerupt de la pauza de call center, vezi pe-acolo ce mai zic taranetii din Minesota, ie just sau nu-i just sa plateasca "servicii" ce le-or "vindut" lor corporatiile guvernamentale. Baga mare, spor la treaba.

  76. Zi mai bine daca nu vrei Luceafarul. Eftin.

  77. Mircea Popescu`s avatar
    77
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 January 2019

    Sec.

  78. Si dailycotcodac s-a terminat.

  79. Mircea Popescu`s avatar
    79
    Mircea Popescu 
    Friday, 25 January 2019

    Iepoca de haur prin online "ro" pe-acolo. Ase de bine-or cistigat priceputenii pulii de-mi explicau mie ce si cum acu' 10 ani, nici n-ai sti cum sa le distingi victoria de-o-nfringere.

  80. Bisexual`s avatar
    80
    Bisexual 
    Sunday, 3 March 2019

    Sunt bărbat căsătorit și îmi place să sug pula!

  81. Sau bărbat căsătorit, sau un retardat obosit cu grave mancarimi de bagare-n seama.

    Se imprezioneaza mami de ce bulbuci dai tu pe gura, oare?

  1. [...] apropo de cit nimic ie biata Romanie : nici minciunile nu mai sunt ce-au fost ; 234`700 ala pretins acu' zece ani s-a [...]

  2. [...] o silueta usor vatuita de dieta proasta (prea multe fainoase, prea multe fastfooduri, prea putina munca cinstita). Da' avea mai frate si-o distinctie si-o complexitate-n manifestarile faciale cit ca mai-mai ai fi [...]

  3. [...] solicitat punct de intrare (~1600 de IP-uri unice) a fost... n-o sa ghiciti, sau poate ca ba da : Cum se suge pula - ghid pentru juma’ de sex oral. Ca un fel de vama Bors, asa. Al doilea cel mai orificiu (pe la ~1400 de IP-uri unice) a fost... [...]

  4. [...] Originalul pe oglaf.com. Se face cu dedicatie speciala pentru toate femeile de lume care stie ce este viata cit si in completarea discutiei de dincoace. [...]

  5. [...] in which case it won't.viii For what it's worth, the second-most read article still is the famous "Cum se suge pula - ghid pentru juma’ de sex oral"ix, which turns out to be the most popular piece I've ever [...]

  6. [...] far away from disrupting the top three (wherein, as every single day for the past 18 months or so, /2012/cum-se-suge-pula-ghid-pentru-juma-de-sex-oral/ holds on to its second placeix). I did look for google keyphrases, but the only thing containing [...]

  7. [...] have an article, you see, published three years ago, titled Cum se suge pula - ghid pentru juma' de sex oral, which is to say "how is the cock sucked - a guide for half of oral sex". This article has been the [...]

  8. [...] comments in question translate to English as : You don't even have to like the taste, in the end the man's the man, and [...]

  9. [...] or Prime Pastrami, or Sobieskii si Romanii, or Muma lui Stefan cel Mare and so following (but nobody really cares about Romanian, as is doubtlessly proper and perhaps for the best). Nor is it always Romanian, [...]

  10. [...] I quickly realized it was pretty much the shape of a cock and balls.(xiv) So what did I do ? Kept licking like I lick cunt, of course, of course and was well on my way to eating it all. I ignored various [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.