Strategia nulitatii

Wednesday, 27 April, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Strategia nulitatii e si simplu de explicat si usor de inteles, asa cum v-ati putea pe buna dreptate astepta : daca ar fi complicat, n-ar fi nulitatile capabile s-o patrunda ori s-o aplice.

Deci : daca o oarecare (ca de exemplu Nedeflorena, da' nu conteaza cine anume, ca o folosim ca titlu generic pentru o categorie, bun ?) copila, nici prea prea, nici foarte foarte, ci absolut si intru totul mediocra absolventa a grupului scolar "Dimitrie Leonida" din Petrosani (da' nu conteaza anume, ca zicem sub titlu generic, scoala de doi rahati dintr-un tirgusor ramas paraginit dupa industrializarea comunistilor, bine ?) ajunge cumva in Bucuresti, de exemplu pentru ca acolo i-au arestat gaborii "iubitul" cu care fugise de-acasa (sau din oricare alt motiv, ca tot generic vorbim), ce poate face ea ?

Pai, evident, se poate intoarce (eventual pe jos) in natalul Petrosani (sau ce-o fi), sa rida toti ceilalti olteni de ea, cum "n-a reusit"*. Sau poate sa ramina, sa traiasca din pufuleti cu apa minerala si sa pretinda. Sa se prefaca. Sa clameze, ca-i key business affairs manager delo negocios, ori piarista ori nu se stie ce anume (cit mister! cita feminitate!).

Hai acu' sa aplicam analiza SWOT pe aceste doua alternative. Sigur, ar mai exista si a treia, in care adica face ceva util, da' insist sa pastram acest articol in zona realitatii pe cit posibil.

Deci, daca se intoarce (eventual pe jos) acasa, este tot ce-o fost : nimeni. Ca de-aia ii si zice nulitate. Fara alternative.

Pe de cealalta parte, daca sta si se preface avem dintr-o data alternative. Fie nu se prinde lumea ca ea-i de fapt o nulitate absoluta, in care caz ne putem comporta ca si cum n-ar fi, si deci aproape ca nici nu este, de chiar, nu ? Just ? Fie se prinde lumea ca ea-i in fapt o nulitate absoluta, in care caz va fi... pai... umilita. Adica practic nici o diferenta fata de cealalta alternativa.

Simplu si pe inteles. Daca ati avea de ales intre 1) a primi o bataie la fundul gol in fata Primariei din oraselul natal si 2) 99% sanse de-a primi o bataie la fundul gol in fata Primariei dintr-un orasel ceva mai mare (in care totusi va cunoaste mai putina lume) + 1% sanse de-a primi o savarina (putin muscata) ramasa de ieri, ce alegeti ?

Mnoa iata ce banal. Asta-i strategia nulitatii, si asta-i motivul pentru care toate botanistele se dau artiste : ca oricum nu au ce pierde.

---------
* Apropo de care chestie, da, stiu ca Petrosaniul e in Hunedoara, da' si voi stiti ca nu vorbim de Petrosaniul cel din Hunedoara, ci metaforic, asa-i ? Pentru ca am renuntat la ideea de structura, adica pardon, vreau sa zic ca ne permitem sa ignoram in mod deliberat si ideea de structura, bine ? A, si tot apropo de aceeasi chestie, stiti de ce-si da palme olteanu' in oglinda, la Timisoara ?

Si tot apropo de tot aceeasi chestie, stiti povestea cu reteaua neurala fara bias, Minsky si Sussman ? Si apropo de aceeasi chestie, stiti care-s rezultatele daca te apuci sa cauti Petrosani pe google ? Nu ? Ei, iata :

petrosani-in-google

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

40 Responses

  1. Interesant Petroșaniul ăsta. Mă-ntreb câți îl vizitează pentru cele trei domnișoare.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 April 2011

    Logic vorbind, toti, intr-o forma sau alta.

  3. io cred ca nici unul, parca zici ca e clubul virginelor http://www.tripadvisor.co.uk/members-photos/IuliaIuga

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 April 2011

    Ca fetele nu livreaza ce promit nu inseamna neaparat ca nu exista Lotusi pe lumea asta, care sa arda gazul o tura pina acolo. Eventual chiar doua.

    Pastele nu-i singura ocazie cu care se coloreaza oua, si rosu nu-i singura culoare folosita, din cite aud.

  5. ejh8r, c s my..
    esti super-at pe Lotus ca ti-a explicat calm, dezinteresat si imbatabil ca gresesti si-a ramas cu Hosting4Karma - solutie pentru o cerere inexistenta?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 April 2011

    Ajunsi cu oistea in acest gard, am o nelamurire. Cum facem mai departe, zic eu ca esti un pusti virgin de 16 ani cu net free de la rds si zici tu ca-s io gay si frustrat, sau invers ?

    La libera alegere, spune-mi cum preferi sa stiu.

  7. am citit pledoaria Lotus cum ca luPULOrena "are articole vii" si "încearcă să simţi un articol cu sufletul" si sa inveti de la soare si m-am intristat. retrag juma' din ce-am zis, dar esenta ramane.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 April 2011

    Asta-i crucea trolului pe Trilema, ca mai devreme sau mai tirziu se va intrista astfel.

    Io ce sa-ti fac ? Daca n-ai vrut sa vii de partea luminii, unde avem de altfel si prajiturele...

    Patasti.

  9. La mine e lumina solara. Tu ai niste becuri chioare si tot incerci sa ma convingi ca-s mai puternice cand intru-n nori.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 April 2011

    Da' caldura ? Cum stai cu caldura ?

  11. Las si eu asta aici: http://www.youtube.com/watch?v=tetOSMilRKg

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Thursday, 28 April 2011

    Ce oameni, dom'le, ce fiare...

  13. pletzalcoatl`s avatar
    13
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Thursday, 28 April 2011

    Ai mare noroc ca Lorena e prea ocupata pentru a te tari la tribunal, unde sa raspunzi, calomniatorule care esti!

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Thursday, 28 April 2011

    E o teorie.

    Cealalta teorie fiind bineinteles ca se teme de proba veritatii.

    Admitind ca are bani de dat pe avocati si respectiv ca mai exista calomnia-n codul romanesc, ambele chestii foarte discutabile.

  15. mitzaabiciclista`s avatar
    15
    mitzaabiciclista 
    Thursday, 28 April 2011

    Iaşte mulţi oamini neîmpliniţi şi supăraţi pe lumili astea. Eh, le-o trece. Oare? :D
    Pfff ce dor mi se făcu de conu Iancu. Cum ştiu el să spună poveşti nemuritoare şi etern moderne!

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Thursday, 28 April 2011

    Tie de copilu ala frustrat de 16 ani virgin si cu net gratis ti-i dor ?!

    Pfoai, unde ajungem!!!

  17. @P Diddy

    Legat de soare, lună şi lotuşi: în unele cazuri sfatul ar trebui raportat nu doar la cel care îl oferă ci şi la cel căruia îi este destinat.

  18. Anonimosu`s avatar
    18
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Wednesday, 23 May 2012

    Suppose you are an intellectual impostor with nothing to say, but with strong ambitions to succeed in academic life, collect a coterie of reverent disciples and have students around the world anoint your pages with respectful yellow highlighter.

    http://www.physics.nyu.edu/faculty/sokal/dawkins.html

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 23 May 2012

    Good find.

  20. Postmodernism disrobed

    But dats antisemite.

  1. [...] suparare, ca putem usor rectifica : ce alte prozatoare lipsesc din lista ? Si nu, nu-mi veniti cu Lorena Lupu : pe linga faptul ca fata nu-i prozatoare, ea chiar se si regaseste-n pomelnic. N-am inteles de ce, [...]

  2. [...] departe, subiectul articolului de astazi il constituie impiedicarile indesine ale circului Proasta Perambulanta si Satelitii pe blogul celui care e mai multi, din care si citami : [... bla bla bla [...]

  3. [...] Literalmente, astea doua proaste nu aveau ce sa caute pe un platou de filmare fara matura si echipamentu' de protectie adecvat personalului de curatenie. Daca sunteti curiosi, prima-i ceva producatoare de emisiuni de teve la care nu se uita nimeni (in principal pentru ca-s mai toate despre ea, care nu-i in continuare nimeni si nu prezinta in continuare nici un interes) iar a doua-i o fosta actrita porno fara filmografie. Practic vorbind un fel de Lorena Lupu. [...]

  4. [...] Lorena Lupu e scriitoare. Adica, a smingalit niste hirtii, s-au tiparit, s-a facut de ris dind aiureli cu [...]

  5. [...] Fac si ei ce pot, faptu' ca nu le iese e in mare scuzabil dat fiind ca nu prea ar avea cui sa iasai, nu-i nici o suparare. Supararea intervine pe un alt plan, si-am sa va obosesc explicindu-v-o teoretic prin referinta la strategia nulitatii. [...]

  6. [...] cu pizza si masuratori si asa mai departe. Pentru ca vedeti voi dragii mosului, stilul asta de "io-s sarac da' ma duc la oras sa ma procopsesc" nu e nou pe lume. E vechi. E foarte, foarte vechi, e la fel de vechi precum e orasul insusi. [...]

  7. [...] ? Ca ceva tre' sa raspunzi la infricosatoarea intrebare despre cu ce te ocupi si pina la urma nulitate fiind oricum nu risti nimic. [↩] Category: Meta psihoza Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or [...]

  8. [...] daca te-apuci sa cauti "ghid de sex oral" nu gasesti decit timpenii funeste scrise aparent toate de Lorena Lupu (ceea ce-i chiar probabil, nu-n sensul ca le-o scris neaparat proasta aia anumita cu mina ei, ci-n [...]

  9. [...] ca mai nou toate curvele se cred artiste (ma rog, nu se cred ele, da' se pretind, pe criteriul ca oricum n-au nimic de pierdut) si pe de cealalta parte pentru ca adaugindu-se si cintareata "de weekend" imi cam rasare-n minte [...]

  10. [...] camera si sa explice cum ii cu dificultatile foncirii. De ce se vor gasi mereu ? Pai pentru ca strategia nulitatii draga : oricum n-au nimic de pierdut. Musca maninca din gunoi si infuleca cu placere cacat, ce-o [...]

  11. [...] prostiei lui nu va face decit s-o repete, ca doara ce alternative are ? S-o indrepte ?! Revedeti strategia nulitatii. [↩]Adica, intelegeti voi, "nu-i un impozit" legea asigurarii sanatatii tuturor din banii [...]

  12. [...] You just thought I was, in the usual sense of that term. You "thought" I was because... well... what are the alternatives ? I'd better be listening, right ? Or [...]

  13. [...] into it, at all (notwithstanding that they'd really really want to, for the obvious reason, and therefore pretend they do -- still, inescapably, they don't enter into this like they don't ever enter into [...]

  14. [...] many pointless walkers and not nearly enough space or resources to go around. Necessarily therefore too much pretense, too many special and especially precious cuntlets so, so far above getting their hands dirty that [...]

  15. [...] whatever, what are the lost for, if not making this sort of dumb shit up ? Needless to say, if you've watched this thing and took it seriously you're already in line for [...]

  16. [...] have no power". Then you kill it, and so it's silenced, but... the next mosquito... I mean, it's in their genetic code, the nonsense doesn't have any basis in anything besides biology, it's how they buzz. If mosquito [...]

  17. [...] between paper and ash is short-lived). Now try and guess who exactly sees no problem with this, and why exactly they don't, and why precisely they shouldn't ever be asked anything, about anything. [...]

  18. [...] of any skill or useful occupation, hope to make their living at it ; and venturing forth on that oldest and most stable of reasonings. [↩]Noa mai da-o-n pula. [↩]In the usage of the time, this word denotes a clinical [...]

  19. [...] They're really not even worth naming, 20th century French wanna-bes & their pale immitators in the colonies. [↩]Some of these call themselves "men" -- but [...]

  20. [...] to identify it by ; in the case of socialism's muppets, sad nothings that exist entirely of the dubious substance of shannonized strings, it's either the nominative convention or nothing at all, because there's nothing else there! So... [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.