Ciuciu Bond

Wednesday, 08 August, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

M-am distrat copios cu... mnoa c-am mai zis. Ma rog, m-am redistrat, bine ? Tot cu astia... cum sa le zicem... ei s-ar dori competitia, da' is ceva demn de bancurile cu prosti.

Chiar, hai sa facem o paranteza si sa vedem concret despre ce vorbesc. O trupa de tugulani care-si zic ei "Bitcoin Consultancy" - ba au chiar si-un site (bitcoinconsultancy.com) care evident ca-i offline - fac chestii.

Una dintre chestiile pe care le fac ei e Intersango, care-i teoretic o casa de schimb pentru Bitcoin, din si in dolari si alte valute. Acum vreo sase luni situatia se prezenta cam asa : MtGox ducea cam 70% din piata vizibilai, o chestie numita TradeHill avea cam 20% si restul de 10% se imparteau intre 10 sau 20 de entitati existente si ele ca sa fie. Intre care asta, Intersango. Pe la inceputul anului (Februarie-Martie cam asa) TradeHill aia a implodat, au urmat ceva procese si acuze reciproce cu Dwolla, o intreaga dramaii, in urma careia piata a ramas ca 85% MtGox, cam 5% Intersango si inca fo' 10-20 restu' de 10%. Deci au ajuns numarul doi cumva prin moartea precedentului, din lipsa de cvorum, astea.

Au trecut cit, sase luni sa zicem ? Nu-i mai vezi. MtGox are 2 milioane de dolari + niste euro, Intersango are 70-80 de mii de dolari. .8 / 22 vine cam 3% sau asa ceva. In plus BTCe i-a luat deja, Virwox e la o geana de furnica in urma, situatia nu se prezinta prea bine. Chestia ar putea sau n-ar putea avea legatura cu faptu' ca uite, mi-a luat cinci minute sa le incarc saitu', de cind le-am scris numele prima oara si pina am ajuns aici el s-o tot incarcat. Da' vorba ceea, mai bine mai tirziu decit niciodata, sa le dam dara link.

Dintre persoanele numite acolo Patrick Stratemaniii e un tip altfel simpatic care-i faimos in comunitate in primu' rind pentru c-o reusit, cu o singura linie de python, sa trimita cite-un email fiecarui client cu toate adresele de email ale celorlalti clientiiv. Chestii care vorba ceea... se mai intimpla, in minunata lume a securitatii imaginare.

Amir Taaki (care nu-i paki, e englez) e un personaj mult mai amuzant, si sa va citez putin din pagina de wikipedia (ca-i si notabil) :

From an early age Taaki took an interest in computer technology, teaching himself computer programming. At high school, Taaki became involved in computer hacking, an activity which led to his expulsion.

After briefly attending several British universities, Taaki gravitated to the free software movement. Taaki assisted in the creation of SDL Collide, an extension of Simple DirectMedia Layer, an open source library used by video game developers.

In 2006, Taaki became heavily involved in Crystal Space development under the pseudonym of genjix. He also developed a number of video games making use of free software, including the adventure game Crystal Core and the futuristic racer game Ecksdee. Taaki was also a participant in the Blender project Yo Frankie!.

Taaki was a speaker at the 2007 Games Convention in Leipzig.

In 2009 and 2010, Taaki made his living as a professional poker player.

Noa, expertii astia care este ei or facut urmatoarea miscare : ori din pura intimplare, ori ca sa acopere faptu' ca ei n-aveau nici un mod de-a oferi totusi ceva instrumente financiare, de orice fel, pe chestia care-i teoretic destinata instrumentelor financiare de-o ruleaza ei au cumparat Bitcoinica.

Bitcoinica asta era un bucket-shop, termen care daca nu vi-i familiar v-oi ruga sa va documentati independent, ca io deja prea m-am intins. Ei, aceasta Bitcoinica, dincolo de securitatea dubioasa e faimoasa prin faptu' ca o pierdut o juma' de milion de dolari intr-un incident in care niste hackeri competenti au intrat pe serverele providerului lor, prin Martie. Si apoi prin Mai.v. Si apoi in Iulievi. Si asa mai departe.

Pe linga cei ce apar pe pagina acolo mai avem si altii, cum ar fi un James McCarthy, tipul care se ocupa de community management la Intersango, precum si organizeaza conferinte la care nu merge nimeni (in principal pentru ca nu s-a ajuns inca la nivelul ala de sofisticare si rafinament in care jucatorii importanti sa chiar fie invitati, dat fiind ca cine-s aia ?!?!) . Precum si (cel putin teoretic) se ocupa de GLBSE.

Adica, spre exemplu : recent s-o apucat de-o campanie de-a inchide conturile diversilor pina cind ii trimit aia contu' de facebook (pe care in prima faza eu am interpretat-o in sensu' ca i-o cazut cu tronc titele piaristei mele si fiind pulet de Internet nu stie cum sa deschida vorba cu ea, da' de fapt s-o vadit pina-n final ca pur si simplu asa fac ei, absurditati de-astea). Si de asemenea poze cu permisu' de conducere si ceva neclar cu un pantof. Bon.

Rezultatele acestei campanii sunt marete, si-am sa vi le prezint in continuare :

Name: CIUCIU INVESTMENTS
Summary: 1.1% WEEKLY BOND
Percent of majority
to change contract: 0
for general motion: 0
to issue shares: 0
Contact email: s654321@fastmail.fm
Website:
Accounts:
Twitter:
Blog:

Full contract:

CIUCIU.BOND pays 1.1% of face value every Friday. Percentage will remain at 1.1 %/week until the bond is bought back by the bond-issuer. Bonds will be issued at .1 BTC, and each share will pay .0011 BTC weekly. There is no limit on how many bonds may be issued, nor when they may be issued. Bonds can be issued and sold without warning by the bond-issuer at any price. Bonds cannot be sold back to the bond-holder except in case of a buyback. CIUCIU.BND does not have a set date of maturity.

The bond-issuer is not permitted to change this contract at any time under any circumstance. To "change the contract," a buyback must be placed and a new bond asset listed on GLBSE.

V-ati ris ? Mnoa :

ciuciu

N-am nici un fel de indoieli ca cetateanul Ciuciu Ioan, om al muncii fara pula o prezentat acte de identitate gasite pe internet precum si alte dovezi certe, clare si indisputabile ale faptului ca investitorii vor realiza ciuciu beneficii precum si vor primi banii inapoi din ciuciu. Avantajele de-a nu vorbi limbi straine, vezi mai Nefario mai ?

Adresa de contact de mare angajament s654321@fastmail.fm mai apare in 2 chestii pe GLBSE, si anume ASIC.COOP, un fel de BitCorp Mining Company inca si mai fictiv respectiv CANMINE, cam aceeasi chestie.

Concluzia ma gindesc ca se poate trage si de catre fiecare, nu-i obligatoriu acuma sa dau io si concluziile dupa atita munca de documentare. Da' vreau numa' sa observ in treacat ca iata ca-n anul de gratie 2012 ma regasesc parca iara prin 2008 asa. In loc de godfatarii-n capu' lor ai blogosferei romanesti avem de-a face cu colsuntantii universali pokeristi fara facultate specializati in chestii de care auzindu-le le-o placut cum suna. Din care observatie in treacat ar putea rezulta ideea nepalatabila ca io-s cam ca un fel de gindac de balegar, asa.

———
 1. Exista doua moduri principale de-a cumpara bitcoin : unul este sa dai bani unui tip care are bitcoini, altul este sa dai bani unui tip care are aparatura de minat bitcoini. Volumul vinzarilor celui de-al doilea tip (un soi de futures ar fi) e cunoscut (e chiar fix, dat fiind modul in care functioneaza mineritul), dar preturile nu-s netransparente, si deci doar elita criptofinanciara are intr-o oarecare masura idei pe tema, nu neaparat valide la orice acuratete arbitrar aleasa.

  In cadrul primului tip exista doua metode, ori intra cetateanul pe un site care se ocupa cu vindut-cumparat, ori intra pe piata over-the-counter (otc). In cazul in care cineva cumpara bitcoini prin prima varianta a primului tip el e raportat si volumul precit si pretul se foloseste la formarea "pretului" teoretic al BTC. Dupa estimarile mele cam 40-60% din totalul tranzactiilor BTC-valute intra in aceasta categorie. []

 2. Destul de amuzanta si ea, aparent astia de la Dwolla schimbau continutul conturilor clientilor, de exemplu azi mergi la banca si aflii ca ti-o intrat o plata de zece lei, miine te suna sa le aduci cinci lei ca de fapt plata aia n-o intrat si asa mai departe, daca doriti sa cititi gasiti material de exemplu pe venturebeat, the verge etc. []
 3. "Patrick Strateman as CTO with a speciality in security, has led the way building up Intersango over the course of 3 months." []
 4. In total 5512 bucati. []
 5. Detalii pe ycombinator []
 6. Detalii pe bitcoinmagazine.net []
Category: Actiuni si Optiuni
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

40 Responses

 1. Ma bucur sa vad ca exista interes pentru Bitcoin si in Romania. Suntem aproape de a finaliza noul website pentru Bitcoin Magazine http://www.bitcoinmagazine.com/ si printre altele vrem sa il facem disponibil in mai multe limbi (RUS, DE, FR, ITA, ES, etc).

  Cu toate ca imi doresc foarte tare sa fac website-ul disponibil si in RO ma gandesc ca munca ar fi "degeaba" pentru ca nu sunt destui oameni interesati de Bitcoin in Romania. M-as bucura sa ma insel in privinta asta asa ca daca sunt romani care citesc acest blog si sunt interesati de Bitcoin/sa devina parte din echipa noastra de traducatori pentru varianta RO a site-ului va rog sa ma contactati la adresa mihai@bitcoinmagazine.co.uk .

  PS: Sper ca nu am incalcat vreo regula de moderare, daca link-urile si adresele de email nu sunt acceptate va rog sa le stergeti. Va multumesc.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 August 2012

  Tu esti de-ai lui bizaru' ala Matthew N. Wright ?

  Sa-ti explic o chestie apropo de "dorit foarte tare" : MPEx isi publica rezultatele in limba romana si abia apoi sunt traduse in engleza.

  Ca bonus, gasesc de-o impertinenta fantastica sa vii pe cel mai citit blog romanesc sa te intrebi daca sunt romani care-l citesc. Da, draga, sunt romani care-l citesc, si chiar daca nimic nu sugereaza c-ai avea abilitatile ori competentele necesare iti urez sa ai si tu macar atita succes cu magazinu' cela.

 3. BitTalk Media Ltd, deci da. Deducem ca tocmai ai interactionat cu Mihai Alisie, director de marketing.

 4. https://bitcointalk.org/index.php?action=printpage;topic=67129.0
  https://bitcointalk.org/index.php?action=printpage;topic=73385.130

  ftr/ftl.

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 August 2012

  @Anon Ie bine.

  @pletz Io nici nu stiam ca apare chestia, adica retin asa vag ceva drama pe tema ca omu' s-o apucat de-o luat bani de la abonati si sponsori pentru un numar care urma sa apara iminent dupa care n-o aparut ceva vreme, si in general revista lunara are un numar sau asa ceva intr-un an de zile. Da' nici nu pot spune c-am urmarit.

 6. Catre Mircea Popescu

  Nu inteleg de unde atata ostilitate in raspunsul tau, cred ca inainte de a da reply-uri atat de caustice poate ai vrea sa citesti de doua ori comentariul.

  De exemplu: @"Sa-ti explic o chestie apropo de “dorit foarte tare” : MPEx isi publica rezultatele in limba romana si abia apoi sunt traduse in engleza. " --->????

  @"Ca bonus, gasesc de-o impertinenta fantastica sa vii pe cel mai citit blog romanesc sa te intrebi daca sunt romani care-l citesc."----> dupa cum ziceam, citeste inca o data comentariul si vei vedea ca -DA- stiu ca sunt romani aici. Nu iti trebuie in IQ extraordinar de mare sa realizezi ca vin romani aici daca blogul e scris in *surpriza* limba romana. Tocmai de aceasta am cerut feedback din partea comunitatii RO care sunt interesati de Bitcoin.

  @"Tu esti de-ai lui bizaru’ ala Matthew N. Wright ?"--->Nu inteleg exact intrebarea si relevanta opiniei tale in reply. Comentariul meu cerea feedback din partea romanilor legat de un blog care sa educe si promoveze Bitcoin in limba romana.

  @" Da, draga, sunt romani care-l citesc, si chiar daca nimic nu sugereaza c-ai avea abilitatile ori competentele necesare iti urez sa ai si tu macar atita succes cu magazinu’ cela."----->
  Nu iti inteleg frustrarea si nici atacul ieftin in legatura cu abilitatiile si/sau competentele mele. Si inca ceva domnule autor de articol s-a trecut de mult timp la "â din a". Pentru educatia dumneavoastra atasez link-ul la site-ul "stii sa scrii?": http://scri.ro/i-din-i-si-a-din-a-226.html ;)

 7. @pletzalcoatl

  Daca esti membru pe bitcointalk.org (in momentul de fata cea mai mare comunitate de Bitcoin) probabil stii ca acuzatiile de mai sus nu sunt adevarate ci rezultatul unui razboi intre "troli". Am mai primit acuzatii de "scam" si cu revista, dar pentru aia am fost acceptati pentru distributie de Barnes&Nobles in USA, Source Interlink in Canada si UK. E usor sa acuzi fara dovezi.

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 August 2012

  Ostilitatea din raspunsul meu survine unei pozitionari inadecvate (pe care da, probabil ti-ai asumat-o din incultura). Dar esti o entitate mica care intra in discutie cu o entitate mare de parca raportul de forte ar fi invers. Chestia asta iti va atrage raspunsuri ostile de la cei puternici in afara de cazul ca-s prea dezinteresati sa-ti raspunda.

  Restul de nelamuriri ti le vei rezolva fara indoiala cu ajutorul Google, sau altfel la scoala, sau altfel platind un profesor particular. Eu ti-am facut chiar toate favorurile pe care am inclinatia de-a le face (in principal pentru ca dupa reactiile nepotrivite pe care le manifesti dupa ce ti se atrage atentia ca esti obraznic deducem ca obraznicia ta e structurala si nu accidentala).

 9. @Mircea Popescu in reply la pletz

  Intr-adevar a fost vorba de o intarziere destul de mare recent intre numarul 1 si 2 al revistei pentru ca a trebuit sa ne sincronizam programul de printat si distributie in functie de cerintele distribuitorilor mentionati mai sus. Din aceasta luna revista va fi publicata lunar. Acuzatiile legate de "scam" sunt nefondate.

 10. @Mircea Popescu

  http://en.wikipedia.org/wiki/God_complex

 11. Lolz mai Mihai mai, chiar ti-ai propus tu sa lovesti toate ramurile in cadere?

  http://trilema.com/2012/wikipedia-bordelul-si-cultura/
  http://trilema.com/2010/best-of-wikipedia/
  etc.

 12. @Mircea Popescu

  Interesant modul tau de a aprecia "marimea" entitatilor. Sa inteleg ca motivul pentru care sunt apreciat ca "entitate mica" este ca sunt pe "tarlaua ta" a.k.a aceasta pagina de blog. Din comentariile tale de mai sus deduc mai degraba ca suferi de probleme cauzate de o personalitate plina de complexe care incearca sa compenseze lucrurile prin infatuare gretoasa care aduce a atitudine de manelist ("Eu sunt cel mai smecher si bazat").

  Astea fiind spuse iti intorc urarea de succes si iti zic "sa ai si tu macar atita succes cu blogul asta".

  O zi buna ;-)

 13. Mircea Popescu`s avatar
  13
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 August 2012

  Of of, viata mea.

 14. Catre Mircea Popescu
  Am citit comentarile de mai sus si imi pare foarte rau sa te anunt ca vorbesti in necunostiinta de cauza...si stai putin,cred ca ai gresit zona-aici nu e vorba de o lupta pentru putere "chestia asta iti va atrage raspunsuri ostile de la cei puternici " wtf?? cine sunt cei puternici?..si apropo de succes:cred ca ti-ai dori tu sa ai atata succes cat au ei si vor avea...bitcoin ca si concept si inovatie este extraordinar si va avea un impact major asupra oamenilor care il inteleg, sau care vor sa inteleaga ce e(si da,nu cred ca se poate vorbi despre Romania aici,pentru ca din cate vad, unii oameni sunt limitati intelectual si fac acuzatii false).Deci cu asemenea conceptii cu greu va fi integrata aici notiunea de Bitcoin,dar exista speranta:exista si oameni deschisi la minte care vor sigur sa se implice in acest proiect.

 15. Mihaita, Mihaita... el stie cine esti tu, ce faci, chestii treburi socoteli. Si daca nu stie se afla si i se spune, in cateva minute. Tu habar n-ai, nici cu cine vorbesti nici ce se intampla nici asa mai departe. Va regasiti voi doi in situatia in care se gaseau Securitatea si Ion Pendula, tu fiind Ion Pendula. Securitatea stie ce-o papat si ce-o ragait Ion Pendula, Ion Pendula nu stie nici macar ce-i aia. Nu ti-i clar cine-i mic si cine-i mare de-aici deja?

 16. Mircea Popescu`s avatar
  16
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 August 2012

  @Adriana Multumesc pentru completari. Cum se face ca aveti acelasi IP ? N-o sa-mi zici acuma ca s-o imbufnat domnu' si s-o plins domnitei conlocuitoare in apartament, c-ar fi deja prea internauta toata treaba.

  @lexy229 Suflet de femee, inima sensibila... Pfoai.

 17. Zi aipiu hatere

 18. Mircea Popescu`s avatar
  18
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 August 2012

  Nu zic nimic bre ca va cunosc io pe voi, iara-ncepeti cu cenepeuri si cacaturi. Puletele ie inocent, ce fras.

 19. @Mircea Popescu: Adriana este o membra a echipei dar iti inteleg "atacul" incercand sa ma intepi cumva daca nu ai avut un raspuns la comentariul de mai sus. Apreciezi gresit, din contra ma distrez pe blogul acesta. O sa il pun in bookmark langa pitici gratis si futezatorii. Si inca o data s-a trecut de ceva timp la “â din a”. Pentru educatia dumneavoastra atasez link-ul la site-ul “stii sa scrii?”: http://scri.ro/i-din-i-si-a-din-a-226.html

 20. Ahahaha, am mai zios io ca internetii e hazlii, plus ca nu trebuie mare lucru ca sa ajungi sa te-mburzi prin casa. Moar popcorn :))

  P.S. mie-mi plase grozav cum Pleznicute si cu lexy775 (oricine ar fi dumnealor) sar mereu de-a stanga si de-a drepta trilemoiului pufos cand ii cazul de marait si stupit. Bravo, Trilemoi, sa ne zici si noo secretul :D

 21. Mircea Popescu`s avatar
  21
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 August 2012

  @Florin Pai cam care crezi ca o fi secretu' ? Fetele is stai numa' sa plagiez putin, "membre ale echipei".

  Am participat cu ele si la Olimpiada.

 22. No fair. I said noffin.

 23. Mircea Popescu`s avatar
  23
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 August 2012

  Tinarul sa se considere norocos ca domnita Ralu-i momentan depresiva, Mari ocupata, Ioana infrinta de tehnologie si-asa mai departe. Fuarte, fuarte departe.

 24. Sa va fie de bine, sa luati auru' la toate probele si va va placa maxim maximorum!
  Da' cu ashea gen de olimpiade ii mare lucru ca mazi gasiti energie sa va-nfoiati pe interneti, altii numa' ar lenevi :D

 25. Mircea Popescu`s avatar
  25
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 August 2012

  Nu toata lumea-s balcanici.

 26. >>Mihai said: "reply-uri"

  One of the most ridiculous things in the language imo. English words/cognates with a -uri attached. I imagine this very confused octopus of a word with -uri tentacles. The urictopus.

 27. Mircea Popescu`s avatar
  27
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 August 2012

  He came to the party w/o his declension. Must have declension to party. If you have no declension one will be provided for you-ri.

 28. Bitcoinica’s downfall started on March 1. Linode, a web hosting provider then used by Bitcoinica, Slush and the Bitcoin Faucet, was hacked by an unknown intruder, who proceeded to empty all Bitcoin wallets that were running on the service, taking 5 BTC from the Bitcoin Faucet, 3,000 BTC from Slush and 43,000 BTC, then worth about $220,000 USD, from Bitcoinica. The loss was a large one, but the site nevertheless kept running and was able to guarantee its users’ deposits.

  Then, however, came a second attack. On May 11, an intruder managed to break into Bitcoinica through a compromised email account, and proceeded to lift 18500 BTC from Bitcoinica’s hot wallet. This time, the site could not keep operating, and it shut down and opened up a claims process through which users could petition for a refund on their deposits. However, the intruder also managed to delete Bitcoinica’s account registry, leaving the team in charge of the claims process no way to verify user account balances was to look through a collection of various trading records, causing the claims proceedings to slow down to a crawl.

  Now, Bitcoinica has been struck yet again. On July 13, another thief withdrew the maximum possible from the MtGox account that was holding the remaining portion of Bitcoinica users’ funds, clearing out 40,000 BTC and 40,000 USD, or a net total of $350,000 USD at the time of the breach. The attack was possible because the LastPass account that was storing the passwords needed to access the MtGox account was set to the same password as the MtGox API key used by the Bitcoinica server to access funds when Bitcoinica was still running. While the original thief had the opportunity to steal these funds at any point after the breach on May 11, the opportunity became accessible to anyone a few days before this latest theft, when the Bitcoinica server’s source code was publicly released to the internet. The API key was stored in the source code, and another thief discovered that the key was also the LastPass password, and that no form of additional second-factor authentication was required to use the Last Pass account, and proceeded to log on to MtGox and withdraw the funds.

  :D

 29. Mircea Popescu`s avatar
  29
  Mircea Popescu 
  Sunday, 12 August 2012

  Mda.

 30. Mircea Popescu`s avatar
  30
  Mircea Popescu 
  Monday, 13 August 2012

  A, ps :

  Case Number: CGC-12-522983
  CONTRACT/WARRANTY, COMPLAINT FILED BY PLAINTIFF CARTMELL, BRIAN MCCALEB, JED POWELL, JESSE VER, ROGER AS TO DEFENDANT BITCOINICA LP, ALSO KNOWN AS BITCOINICA BITCOINICA CONSULTANCY LTD INTERSANGO LTD. NORMAN, DONALD STRATEMAN, PATRICK TAAKI, AMIR DOES 1 THRU 100, INCL. SUMMONS ISSUED, JUDICIAL COUNCIL CIVIL CASE COVER SHEET FILED CASE MANAGEMENT CONFERENCE SCHEDULED FOR JAN-09-2013 PROOF OF SERVICE DUE ON OCT-05-2012 CASE MANAGEMENT STATEMENT DUE ON DEC-26-2012

  https://docs.google.com/file/d/0B_ECG6JRZs-7dTZ5QS0xcUkxQjQ/edit?pli=1
  http://webaccess.sftc.org/Scripts/Magic94/mgrqispi94.dll?APPNAME=IJS&PRGNAME=ROA22&ARGUMENTS=-ACGC12522983

 31. WTF, so let me get this straight... MNW spent countless hours trying to convince everyone that leo/Coinexchanger/Maria was bitscalper and he was working with the real bitscalper on kronos.io all the time.

  Priceless!

  https://bitcointalk.org/index.php?topic=101109.msg1105811#msg1105811

 32. Mircea Popescu`s avatar
  32
  Mircea Popescu 
  Friday, 17 August 2012

  Lolz.

 33. The Board of Directors of Bittalk Media Ltd., publisher of Bitcoin Magazine, has accepted resignation of Matthew N. Wright from the position of Director of Bittalk Media Ltd and from the position of Editor In Chief of Bitcoin Magazine effective immediately.

  Pariul :)))

 34. Mircea Popescu`s avatar
  34
  Mircea Popescu 
  Monday, 10 September 2012

  Pai aproape o luna, mai frate mai. Cvasieternitatea, trei saptamini.

 35. Mircea Popescu`s avatar
  35
  Mircea Popescu 
  Sunday, 9 December 2012

  https://bitcointalk.org/index.php?topic=129722.60

  The plot significantly thickens.

 1. [...] Mai exista, fireste, tipologia certaretului cu orice pret (care-i, imi pare, diferita de cea a troll-ului si e caracteristica multora din aceia care-s avizi de trafic, vazut cumva ca o consecinta a unui SEO izbutit), dar care nu i se potriveste deloc, indraznesc sa cred, orgoliosului domn Mihai din discutia de ieri despre Ciuciu Bond. [...]

 2. [...] (in principal din urmatorul motiv : io am lansat cam cu doua saptamini inainte de Bitcoinica. Aia a murit intre timp. Niste tipi jmecheri s-or apucat sa faca un stock exchange care sa-mi deie casu', kronos.io se [...]

 3. [...] was not ready. Some douchey bum is no more prepared to handle such an endeavour than his "Bitcoin Consultancyiv" partners were prepared to handle Bitcoinica. Sure, it worked fine for as long as nobody was [...]

 4. [...] I do appreciate that some loser Romanian speakerv/scammer wannabe is preoccupied with my success and well being enough to make a DP account just for this, it still [...]

 5. [...] mentioned above). One shareholder and ex manager (Vladimir Marchenko) claims the current manager (Mihai Alisie) stole the company. Mihai Alisie responds by claiming Vladimir Marchenko stole from the company, [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.