Bu-hu!

Tuesday, 15 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

bu-hu

In Timisoara ploua de vreo trei zile fara pauza, temperaturile oscileaza intre un friguros 10 grade Celsius si-un racoros 14-15, ceru-i complet plumbuit si-n general ar putea fi o foarte credibila Noiembrie acum in mijloc de Mai. Aparent incalzirea globala nu se lasa, ci revine si loveste contraatacind. Sau ceva de genu'.

Ciresii ornamentali care acum o luna de zile isi etalau vesel organele sexuale (vulgar : florile) pe ramuri ridicate cit mai vesel in ciuda pulii (vulgar : albinelor) si faceau alte gesturi precit se si dedau la acte de-o desfrinare patentai iata ca au azi a infrunta pedeapsa divina sub forma de dezastru cum urgie. Si se caiesc.

Se caiesc amarnic!

Atit parul cit si marul stau cu toate ramurile aplecate-n jos si frunzele intoarse invers, plingind pe sol pacatele primaverii care s-a petrecut acum recent si le-a lasat pe toate insarcinate (maru' de exemplu e plin de mere mici cam cit un bob de mazare mai mare). Numa' tuia-i complet imuna-n verticalitatea ei artificiala la prostiile astea, si-i pare chiar bine de umezeala, precum se bucura si muschiul si salcia.

Si gramada de compot.

———
 1. Aporopo si de curiozitate : voi stiti ce inseamna cuvintul "patent" in limba romana ? []
Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

 1. Ploua in mai, o sa fie malai :)

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 15 May 2012

  Garantat, pe-aici se vor face cereale serios.

 3. Ciresii ornamentali care acum o luna de zile isi etalau vesel organele sexuale (vulgar : florile) pe ramuri ridicate cit mai vesel in ciuda pulii (vulgar : albinelor)

  De ce strivejti corola de inocente a lumii? Hatere.

  Aporopo si de curiozitate : voi stiti ce inseamna cuvintul “patent” in limba romana ? [↩]

  Das patent.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 15 May 2012

  Mnu, mai incearca.

 5. PATÉNT1, -Ă, patenți, -te, adj. (Despre sisteme și obiecte tehnice) Construit în chip special pentru a prezenta garanții de soliditate, de bună funcționare sau pentru a putea fi folosit ușor; care funcționează perfect. ♢ Clește patent (și substantivat, n.) = clește special cu care se pot executa diferite operații de apucare, de tăiere etc. ♦ (Substantivat, f.) Capsă, buton de încheiat. ♦ (Substantivat, n.) Un fel de târnăcop, folosit în mine. – Din germ. Patent.

 6. la acte de-o desfrinare patenta

  Simbiotica gen atunci..

 7. Mircea Popescu`s avatar
  7
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 15 May 2012

  "de netăgăduit, evident; autentic".

 8. cosmin-daniel`s avatar
  8
  cosmin-daniel 
  Thursday, 16 March 2017

  Foarte frumos , da .. special intradevarat !

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.