Avantajele titelor mari

Monday, 13 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Chestia ca titele mari is valoare, aur, alea trece drept o regula nescrisa, indiscutabila si absoluta. Eventual gagici care-o freaca independent si antisistem in mod sistematic (sesizati contradictia) se apuca sa scrie explicatii ca ce naspa-s titele mari ca te doare spatelei si cum nu poti imbraca nimic ca orice ai lua pe tine arati ca o tirfa (de parca asta-i mai nou ceva lucru rau), da' stiu si ele ca oricum nu le crede nimeni, e discurs de-ala ipocrit din ciclul "ce greu le merge bogatilor, nu se pot decide daca sa traga cocaina sau heroina si mor acolo ca magaru' lu' Buridan de infarct cu nasu' intre prafuri".

Totusi, nu se explica nimeni sa aplice adica vreau sa zic nu se aplica nimeni sa explice plm. Singura problema cu titele mari este ca ma fac sa-mi pierd sirul si nu mai scriu ce voiam sa scriu ci ce-mi iese. Ca atare vom pune materialul didactic la loc in neglijeu la feteii si continuam pe sec.

Deci, nu se apuca nimeni sa explice de ce-s bune titele mari. Probabil asta din cauza ca toata lumea-si inchipuie ca-i clar, si foarte vizual, ceva gen

poliboobs

Ca se uita barbatii la ele, cu ochii mari cascati, ca se bleojdesc in completa suspensie mentala, cu saliva curgindu-le de pe barbie spre prohab, ca-si uita ce voiau sa zica si nu mai stiu sa se exprime.

Ei bine... nu. Avantajele titelor mari nu-s nici pe departe vizuale. Sigur, arata bine, mai ales intr-o rochie decoltata corespunzator, da, v-am inteles. Da' aia-i nimic pe linga...

  • ... faptu' ca titele mari is calde. Gagicile cu tite mici nu au si nici nu vor avea vre-odata cum sa suplineasca proprietatea asta, faptu' ca oricit de frig ti-ar fi, oricit de degerat te-ai gasi, daca te faci ghem sub plapuma si te ia in brate o gagica planturoasa ridicindu-si titele asa fel ca sa-si intinda fierbinteala de sub ele pe spatele tau... pai ti-ai revenit in doua minute. Sigur, nu-ti va veni sa mai pleci de-acolo, da' vorba e ca nici nu mai tremuri de frig. Va intrebati de ce io n-am junghiuri ?
  • ... faptu' ca titele mari is moi. Da, bine, mai nou e la moda cu tite tari, cu de-astea. Sa va fie de bine, moliciunea sinului dodolot e o perfectiune care nu poate fi depasita. Daca voiam tite de cauciuc sau ceramice futeam cauciucuri sau statui, da' dupa ce-ati privit la un film (de preferinta unul bun) cu capul rezemat pe-un piept generos si constatati ca nu va doare nimic veti intelege. Titele mari sunt cea mai buna perna din lume.
  • ... faptu' ca titele mari is jucause. De exemplu, daca sedeti tolanit pe spate si fata-n patru labe va las-o tita pe figura puteti face sunete timpite cu tita ei. De alt exemplu, daca va balaciti in ocean si-i dati jos sutienu' titele i-or pluti pe-acolo, le puteti bate una de alta, puteti face valuri, ba daca se enerveaza fata va mai trage si-o palma c-o tita. Bine, sa nu exageram acuma, da' ca idee.
  • ... faptu' ca titele mari lacteaza usor. Da' usor de tot. Laptele de femeie ie cald si dulce, daca va prisoseste se poate face smintina (si-apoi ganaj), merge de minune in cappuccino, cas n-am incercat da-s convins ca iese ceva parmigiano-tittiano.
  • ... faptu' ca titele mari influenteaza in bine personalitatea posesoarei. Pe bune acuma, urmariti cu atentie, toate femeile rele, frustrate, certarete, frigide, zavistioase, birfitoare, cheltuitoare si-n general enervante si intolerabile au tite mici. Rareori medii. Gagicile cu tite mari pot fi proaste, pot fi maritate cu altu' si profund indragostite de el, pot fi speriate de bombe sau obosite de o existenta-n care barbatii le-or batut la cap stupid da' continuu, pot avea diverse defecte insa nesuferite n-or sa fie veci pururi. De fapt asta-i si cea mai simpla metoda de-a afla daca poarta podoabe false, ca implant de personalitate nu se face odata cu chirurgia estetica.

Si de fapt lista ar mai putea continua, da' stiti ce ? Am treaba.

———
  1. Ca sa vezi chestie, n-am vazut inca grasa vaca autista obeza sa se plinga ca ce naspa-s aripioarele de pui si saormele, ca o fac s-o doara spatele. Logic asa ar fi, cincizeci de kile de sunci in plus de la briu in sus ar cam trebui sa doara muuuult mai tare decit o kila hai maxim doua pe-o tita. Explicatia-i probabil ca de la saorme si aripioare nu-i asa o idee buna sa te doara nimic dat fiind ca exista la indemina solutia sa nu mai balotezi ca un animal si eventual chiar sa muti curu' de pe canapea, ptiu ptiu piei Satana! Pai ce facem aici ?! Titele in schimb is asa, fixe, intangibile, date definitiv. Nu iti cresc daca bagi maioneza tripla si deci e ok, hai sa ne plingem. Vai vai ce doare coloana de la trei kile de tita. []
  2. Neglijeul fetelor era solutia corecta intr-o sintagma precum "privim in neglijeul fetelor". Aici dat fiind ca punem chestii zisa corecta-i ca le punem in neglijeu la fete. Is curios daca diacritica-mi stie explica de ce (plus ca-mi place de ea ca-i haterita si cine stie, poate iese de-o paruiala ceva). []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

66 Responses

  1. Mie nu-mi plac tatele mari? Inb4 imma gay?!

  2. oamadetinichea`s avatar
    2
    oamadetinichea 
    Monday, 13 February 2012

    Na că acum am aflat și de unde mi se trage personalitatea asta delicioasă :)) Stă toată în țâțe deci!

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Monday, 13 February 2012

    @A Poate fi si de la lipsa de experienta. Daca n-ai interactionat cu ele decit vizual e perfect de inteles ca nu te-au impresionat.

    @oamadetinichea Cel putin partea delicioasa din ea :D

    Am omis sa spun ca predispun posesoarea la lene in articol hehehe

  4. Nu stiu de ce tzatzele din imagine imi par cunoscute! Sau poate doar vreau sa-mi para cunoscute! Cum ziceai si tu, cand apar tzatze adio gandire, tu ai rezistat bine de ai apucat sa termini articolul.

  5. Cum fain e varză las asta aici ca să nu se piardă în negura istoriei http://www.prosport.ro/alte-sporturi/auto-moto/incredibil-salvata-de-sani-dintr-un-accident-auto-cum-s-au-transformat-in-airbaguri-9228091

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 14 February 2012

    @Doxatul Dex Apai io am avut si noroc. Ca mai conteaza si norocu'.

    @Cristian Cum o sa fie varza bwey hatere.

  7. Prost să fii, țâțe să ai.

    Amu ce-i drept, nici prosport nu era mai prejos, dat fiind că după 2 - 3 zile linkul nu mai era valabil.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 14 February 2012

    Deci cum ?

  9. Haide mă, am pus eu odată pe fain un articol de pe ProSport despre imnul interpretat politic de pe Național Arena și după câteva zile n-a mai funcționat linkul :-)) de ai început tu să spui ceva de bine de Orlando Nicoară și ai lui.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 14 February 2012

    Apai am uitat da' nu ma mira dilauc.

  11. Nu-i nimic, punem uitarea pe seama țâțelor. Și-așa după cum au remarcat și alții, e mare miracol că ai mai putut scrie ceva după țâțele alea. De altfel dacă s-ar putea și eu mi-aș lăsa ADN-ul aici, măcar sub forma unor bale, dar cum Internetul nu permite încă asta trebuie să mă rezum la niște cuvinte amărâte.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 15 February 2012

    Fa-le baloase sau cum zic internetii make it cunt.

  13. Apropo de fain, dacă tot n-am suficientă karmă să pot pune acolo un articol, îl las și eu aici ca tot omu' - http://www.andressa.ro/2012/02/fetelor-ne-vedem-19-februarie-12-00.html . Țâțelor din toată țara, uniți-vă (ca să nu zic împreunați-vă)!!!

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 15 February 2012

    Dadice n-ai karma ma amarasteanule si nedreptatitule ?

    Ia, meri pina la fizica si fa o problema acolo sa-ti scoti neste karma sa poti baga ce vrei in care tite-ti plac.

  15. Of, si vroiam sa-ti dau un material cu adevarat fierbinte, sa scrii despre el, dar mi-a scos necuratul in fata ochilor postarea asta si mi s-a facut lehamite. Credeam ca am de-a face cu un barbat, nu cu un tzanc neintzarcat... Pacat!... Stiu ca nu vei posta asta, dar important e sa o citesti.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 15 February 2012

    Da' de ce sa n-o postez draga ?

  17. un camionagiu excepțional

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 15 February 2012

    Hahaha un ?! Eu vad trei camionagii exceptionali.

  19. Am văzut deejayițe topless, dar blogărițe topless nu. Oare or exista? Nu faci și tu un top cu alea?

  20. Mă ajută și pe mine cineva să traduc filmulețul ăsta din rusă? Să știu și eu dacă ăia vorbesc de țâțe sau altceva.

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Friday, 24 February 2012

    N-ai cu cine pe-aici prin Tarania. Numa' gura mare.

    Gagica pe care-o cheama Ferari o avut ceva probleme cu titele in avion (de la presiune cum ar veni). Nonstiri absolut in stilul "presei" de pe la noi.

  22. Aşa ceva n-ați văzut niciodată: Fata cu sâni gigantici. Maladia extrem de rară care transformă visul oricărei adolescente într-un coșmar. (EvZ)

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Monday, 27 February 2012

    Da' poate c-am vazut ?

  24. Jordan Craver, un fotomodel cu bust impresionant, s-a apucat de tenis (Libertatea)

  25. Oama de tinichea își arată țâțele (îmbrăcate)

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 March 2012

    Noa da' cica avea tite mari ?!

  27. Ți se par prea mici? Credeai că le are cât șantierista aia?

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 March 2012

    Apai aparent si marimea asta, e relativa. Probabil ca mi-am pierdut eu justa masura ca rezultat al faptului ca traiesc cu ale mele care nu-s alese aleator.

  29. La dimensiunile ei fizice sunt mari, da.

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 March 2012

    Ca adica vrei sa zici ca mindra-i scunda ?

  31. Da.

  32. Mică, da' voinică. Cine știe câți or fi murit sufocați de ea.

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 March 2012

    Da' ce, e boa ?

  34. Boa ar trebui să fie penisurile dintre țâțele ei sau din calendarul ei. La fel de important e și să vină ambalate în niște boxeri.

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 March 2012

    http://dictionary.reverso.net/portuguese-english/boa

  36. Não percebi!

    inb4 drăguță era de la sine înțeles, cui nu-i place tinicheaua? :-)))

  37. „Aceștia sunt sânii care au înnebunit România” scrie Libertatea despre Roxana Vancea de la „Neața cu Răzvan & Dani”.

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 March 2012

    Is ok...

  39. Drama unei tinere din Scoția: „Când ies în oraș cu prietenii, ei mă înconjoară pentru a mă proteja” (Gândul)

    P.S. Ceva de dulce pentru incompetenții de la Gândul inclusiv Orlando Nicoară și faptul că nu-s în stare să folosească niște caractere românești ca lumea. E greu cu calculatoarele astea, mai ales când te dai exclusiv online.
    P.P.S. Deci încă o dată, Orlando Nicoară în calitatea lui de Director General e ori incompetent ori conduce niște incompetenți.

  40. Mircea Popescu`s avatar
    40
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 March 2012

    El de fapt nu lucreaza acolo.

    A, si sa vezi chestie, specialistilor le-a scapat dintr-o eroare de omisiune sa precizeze sursa.

  41. Popescule s-o iei la tine acasa, ca da' asta lapte cat sa faci si cappuccino.

  42. Mircea Popescu`s avatar
    42
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 March 2012

    Pai ii curva ?

  43. N-o face pe bani, deci nu-i curvă :-))) Pardon, prostituată.

  44. Mircea Popescu`s avatar
    44
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 March 2012

    Pe mine nu ma intereseaza decit curvele.

  45. Oricum pentru lapte trebuie s-o lași gravidă, ceea ce nu e cazul tău. [aici venea gluma lui Freud despre impotența ta]

  46. Te lamureste Mircea acu' ca lacteaza si fara.

  47. #44 daia beneficiezi tu de companie si contact cu ukavra, lexi, pletz, astea?

  48. Mircea Popescu`s avatar
    48
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 March 2012

    @Cristian Sa stii ca are dreptate tinaru', se poate si fara.

    @Freud Correlation is not fellatio, my fine feathered Freud.

  49. Cum? Hai că-s curios.

  50. Mircea Popescu`s avatar
    50
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 March 2012

    Lactatia e controlata de prolactina (secretia laptelui) si oxitocina (evacuarea). Ambele se secreta-n raspuns la stimularea alveolara, da' daca nu se secreta suficient se pot si inghiti.

    Anticonceptionalele au efect inhibitor.

  51. Ai venit cu ceva la nivel micro, ori pe mine mă interesa la nivel macro. Ce trebuie să facă o femeie pentru a avea lactație, în afară de a rămâne gravidă sau de a lua de-a gata niște hormoni precum prolactina sau oxitocină. Aaa și nu-mi veni cu să-și implanteze niște pungi cu lapte în loc de silicon ori soluție salină.

  52. O tragi si o sugi de tate, foarte simplu.

  53. Mircea Popescu`s avatar
    53
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 March 2012

    @Cristian Depinde de femeie. Cam o treime dintre femeile mature pot lacta pur si simplu prin stimulare 4-6 saptamini. Daca nu-i nulipara are sanse mai bune. Restul pot in vasta majoritate lacta cu un regim de estrogen oprit brusc si prolactina + oxitocina. Nu-i foarte sanatos, da' nu-i chiar la nivelu' de nesanatos la care se dopeaza culturistii, de exemplu. Exista si diverse substitute "naturale". Odata pornita lactatia nu se mai opreste atita timp cit ie mulsa zilnic.

  54. Mă duci cu gândul la Galactogil și încă un produs pe bază de cânepă de la Canah, pe care însă nu-l mai găsesc acum.

  55. Mircea Popescu`s avatar
    55
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 March 2012

    Da' ce preocupari pe tine mai nou, si ce ginduri... ai ceva ce-ai dori sa impartasesti grupului ?

  56. Nu-i nicio nouă preocupare, pur și simplu Canah promova produsul cu pricina. Dar de împărțit, aș împărți eu ceva cu pletz sau cu fata de la iarbă verde.

  57. Un produs secundar al decorticarii sunt “fines”, mai exact un amestec de miez si coaja macinate. Acest produs este folosit de ambalat si trimis la cerere catre diversi crescatori de animale, deoarece canepa este considerata a fi una din cele mai puternice plante cu efect galactagog.

    http://www.canah.ro/despre-noi-si-canepa/

    Femeile însărcinate şi cele care alăptează trebuie să aleagă cu mare grijă uleiurile pe care le consumă, cele mai importante criterii fiind prospeţimea, presarea la rece şi conţinutul unui raport optim de acizi graşi esenţiali.

    Uleiul de cânepă este cel mai echilibrat datorită raportului de 3:1 între acizii graşi esenţiali omega 6 şi omega 3, ideal pentru organism, şi conţinutului de acizi graşi mononesaturaţi omega 9

    http://www.canah.ro/canepa-in-sarcina-si-alaptare/

    lernu goagle?

  58. Mircea Popescu`s avatar
    58
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 March 2012

    E pai bine.

  59. Ba unrelated: tati 5000 Jewcoin, tu ai vazut vreo bancnota de 500 lei? Daia cu Eminescu?

    Ca plm pe nicaieri n-am vazut.

  60. Mircea Popescu`s avatar
    60
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 March 2012

    Da. Am si cheltuit, ba am chiar si chinuit taximetristii (dau o hirtie de 50 (de lei) zice ca n-are sa-mi schimbe cinci sute (de mii) asa ca-i intind una de 500 (de lei) pam pam).

  61. Un exemplu de abuz al taranilor de catre burghezi! JOS!

  62. @Anon: nu alea erau textele care mă interesau. Era altfel saitul pe vremea aia și-mi scotea în față mărturia unei cliente care ridica în slăvi produsele lor, declarând că n-a avut succes cu altele (posibil un ceai).

  63. P.S. E bine de știut totuși de “fines”. Mai aflăm lucruri noi.

  64. http://www.sanatatecuplante.ro/plante-medicinale/v/verbina-verbena-officinalis.html
    http://blog.jorjette.ro/ierburi-uleiuri/verbina/

  65. Mircea Popescu`s avatar
    65
    Mircea Popescu 
    Monday, 9 April 2012

    Apropo de

    Ba unrelated: tati 5000 Jewcoin, tu ai vazut vreo bancnota de 500 lei? Daia cu Eminescu?

    am dat intimplator peste

    Iara hirtii de 200 sau de 500 am vazut in toata Timisoara fix eu si fetele care lucreaza la banca, ca-n rest nu prea stiu cind iti fi avut ocazia sa dati peste una, da’ cu siguranta nimeni n-are sa-mi dea rest din 500 cam de trei saptamini asa.

    aici.

  66. Ce preocupari ai tati Popescu.

    De 200 am vazut, chiar foarte multe.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.