Webfactor, procedurile si idiotenia

Tuesday, 18 October, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Stiti webfactor, e ceva firma de hosting cea mai tare firma de hosting din lume. Posedata, managerizata, piarizata si asa mai departe de inegalabilul, inenarabilul si irepetabilul Loredana Mynio-ninio sau cum il cheama. Citam :

Ai dat-o destul de rau in bara cu conectivitatea si sistemul de racire dar uite, daca promiti sa nu zici la nimeni, iti arat si datacenterul, generatorul, traseele de fibra, statia proprie de transformare si ce mai doresti tu.

Anuntul este departe de a fi fantoma, s-a lasat cu interviuri si pana acum, o angajare. Salariul este confidential si mult peste media din industrie (si da, cunosc bine industria, activez in ea de 10 ani)

Mnoa, de la acesti cetateni cu intinse latifundii pe nava borgilor primesc eu mai acum niste citeva ceasuri un email. Si anume :

webfactor-of-fail-1

Initial ma gindeam ca mnoa, cine stie ce campanie iarasi si din nou. Eu tot refuz, lumea tot insista, chit ca scrie clar la publicitate cam cit costa si chit c-am spus de cel putin o suta de ori ca nu, pro bono nu-i aia unde tu vrei si io fac. Pro bono e aia unde tu faci ceva util dar din motive obiective si reale nu pot iesi bani. Nu din motive banale gen "prea idiot pentru lumea asta".

Da' pe urma mi-o picat fisa ca nu. Ci e un ticket. Da' totusi, eu nu am, nu am avut si garantat nu voi avea niciodata conturi la webfactor, afara de cazul ca vreau sa fac misto de ceva. Sau ma rog, imi cumpar domeniu .ro. Chiar cum stateam si ma gindeam eu, mnoa, oare ce fac acuma, mi-a venit si raspunsul :

webfactor-of-fail-2

Deci domnu' conlocuitor Nino-nino : daca mai e valabila invitatia, as dori sa vin in vizita pina la garsoniera webfactor unde rulati voi CentOS si Debian si RHEL si Ubuntu deodata ca sa vad serveru' vostru dedicat de ticketing de unde raspundeti automat la toata lista din cc ca niste imbecili si idioti ce sunteti.

Ca sunteti.

Iara daca nu mai e valabila invitatia, accept la schimb si niste scuze, chiar si la second hand eventual da-n ambalaju' original. Bine ?

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

  1. Apropo de publicitatea aia pe bani, da' ERP-ul ăla făcut de Polimedia cât e?

  2. Bre, deci m-am gândit la chestia asta cu Webfactorul și ești chiar hater. Practica din corporații e să-ți pui la CC ditamai cârnatul că să vadă tot poporul cum decurg lucrurile. Dacă Floretina aia te-a trecut în CC, ce vină au ăia de la Webfactor?
    P.S. De Appnor știi ceva?

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 18 October 2011

    @Cristian Pai depinde.

    Vina lor e ca trimit raspunsuri la toata lista de cc-uri, ceea ce-i textbook example de rele practici in domeniu.

    Nu. Da' ma irita mutra lu' ala de la "professional services". Arata de parca profesiunea lui ii sa fie twink prin filme porno de ghei.

  4. anonimosu`s avatar
    4
    anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 18 October 2011

    Reparat intre timp. Haterule, irelevantule si necunoscutule!

  5. Dă și tu niște prețuri. Cel mai amărât cât a fost, 100 de mii de para?

    Eu nu sunt de acord cu ce spui despre CC. Apropo, pe Florentina ai întrebat-o de ce te-a trecut acolo ca să vedem ce spune?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 18 October 2011

    @anonimosu Reparat o pula, tocmai am verificat.

    @Cristian Exista un motiv pentru care se spune clar ca nu iau clienti fara recomandari de la clienti. Acel motiv este ca nu sunt dispus sa port discutii la nivelul asta.

    Ar trebui sa fie evident ca Florentina sarmana n-are nici o treaba in chestie, dincolo de o inabilitate cronica de-a folosi internetul, si cineva i-a spart parola ei deosebit de fantastica.

  7. Oameni presteaza un serviciu bun, fac un ban cinstit si te trezesti tu sa fii hater pentru un amarat de cc.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 18 October 2011

    Mda.

  9. Jew style, If you have to ask the price, you can't afford it.

  10. Referitor la prețul minunatului ERP care nu există, revin cu următoarele detalii:

    SC Polimedia SRL este o societate comerciala Romano-Americana in plina ascensiune, ce se remarca prin aceea ca ofera clientilor sai servicii de care au cu adevarat nevoie la preturi pe care isi pot permite sa le plateasca.

    OFERTA PRODUSE SERVICII :: Consultanta si implementare de solutii ERP, probleme conexe, training si coaching. Alte servicii

    Prețuri pe care își pot permite să le plătească zici?

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 July 2012

    Apai io nu zic nimic dat fiind ca serviciile Polimedia nu se adreseaza populatiei de puleti cum esti de exemplu tu.

  1. [...] sa asteptam dupa tantalaii neaosi sa se dumireasca ce-i aia un datacenter, care-i diferenta intre un datacenter si o boxa tehnica din subsolul unui bloc de apartamente precum nu suntem siliti sa asteptam pina cind "autoritatile [...]

  2. [...] The Path to Idiocy) about some Romanian nobody (one Lorand R. Minyo) and some two bit local hoster (Webfactor - a hearty contender in the "first best greatest" nooby league). That article makes some on point [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.