Nu sunt misogin, dar...

Tuesday, 18 October, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Stiti fazele alea cu "with all due respect" sau "I don't mean to offend" de prin filme, urmate intr-o rasuflare de un dar care rastoarna toata chestia, ca probabil le-ati vazut prin ceva filme (ca sa nu zic de-a dreptul seriale proaste la care va pierdeti timpul). Ceva de genu' "nu vreau sa par deplasat dar ai avea ceva impotriva sa-mi sugi pula ?" livrat oficiantei din banca pe la 12 juma' intr-o miercuri, cind aia fix de pula are chef, pe bune acuma, intrebati o prietena. Ce conteaza ca is jdemii de clienti timpiti in urma ta si numa' tie de pe toata planeta ti-ar incapea pula prin gauricea aia gindita sa intre pe ea numa' bani si chitante ?

Ei, faza s-a latit, acum functioneaza si in romana. Ca atare, eu nu sunt misogin, dar va voi impartasi niste observatii istorice mintenas, cu titlu de pedeapsa pentru o gagica care acum doua ore mi-a zis ca "Hey, you won't believe what happened to me today! So I was at the Mall...". Deci pula mea de pitipoanca, va dati voi seama ? Bleh.

Noa, si-acum pedeapsa :

I.1. La inceputul secolului XX, progresul tehnologic manifestat printr-o puzderie de obiecte (masina de spalat, aragaz, frigider) a adus un numar de femei in postura de-a avea niste timp liber in plus. Mare gresala.
II.1. La sfirsitul secolului XX, progresul tehnologic manifestat printr-o puzderie de servicii (telefonie celulara, interneti) a adus un numar de femei in postura de-a avea joburi la care n-au nimic de facut, gen piariste, jurnaliste si alte frecatoare de menta aiurea.

I.2. Femeile fara ocupatie s-au organizat si-au inceput sa militeze pentru imbunatatirea societatii si-a lumii, precit s-au priceput si ele.
II.2. Femeile fara ocupatie s-au organizat si-au inceput sa militeze pentru imbunatatirea societatii si-a lumii, precit s-au priceput si ele.

I.3. Ca rezultat a tone de mitinguri, petitii, scrisori si alte cacaturi irelevante, s-a introdus prohibitia asupra vinzarii de bauturi alcoolice, cunoscuta drept Prohibitia.
II.3. Ca rezultat a tone de mitinguri, petitii, scrisori si alte cacaturi irelevante, s-a introdus prohibitia asupra vinzarii de produse din tutun, necunoscuta inca drept nimic (da' nu-i problema, ca si razboiu' mondial a ajuns razboi mondial prin sondaj Gallup).

I.4. Ca rezultat al prohibitiei, a aparut Mafia. Nu mai insistam cu detalii.
II.4. Ca rezultat al antitutuniadei toate vamile din toata lumea au mari probleme cu a gestiona traficul de tigari de colo-colo. Ca rezultat, retelele de transportat femei legate si de preferinta minore la futut cu forta in strainatate au unde sa-si antreneze oamenii.

I.5. Zece ani mai tirziu a inceput cea mai mare criza din istorie, care-a durat ceva peste o decada, si nu s-a sfirsit decit in razboi. Mondial. Nenorocind astfel cam doua generatii.
II.5. Zece ani mai tirziu a inceput cea mai mare criza din istorie, despre care nu stim ce va fi da' e probabil sa dureze peste o decada si etc.

Concluzia este simpla : cine lasa femei afara din beci e un antisocial. Nu o spun eu, o spune stiinta.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

20 Responses

  1. Lolz ce hater esti.

    Adaugam criza actuala economica datorita boom-ului in pseudovanzaricredite sectorul marketing-administratie si al facultatilor private de.

  2. fuck man we're fucked... fuckitol

  3. Iarăși cu directoarea tehnică Polimedia SRL care s-a dus până la Mall după hârtie și niște memorie, dar s-a întors cu două perechi de pantofi și o pâine? Sau e cu aia care face pipi în cadă pentru că tu te caci în budă? Haters gonna hate.

    Eu cred că soluția era să ieși cu ea la plimbare. Nu fără lesa de rigoare.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    @Freud De ce iti exprimi parerea cum ca eu as fi hater ?

    @f Pai care suntem suntem si care nu suntem asteptam la rind.

    @Cristian Cu care dintre ele ?

    La solutii ma refer.

  5. directoarea ie la pensie sau mircea face chestii dubioase passed milf. sau milk dasta. s-o facut brinza.

    ceha ie secretara? internashonal relaisions?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Bwey, ceha n-are nici o treaba, o fo in vizita, intre timp s-o dus, poate mai vine, alea. Ce tot aveti voi cu ceha ? A ?

  7. @Freud: insinuezi că ceha e un fel de piarizda? Urât din partea ta. Eu cred că ceha face prăjiturele.

    @Mircea Popescu: tustrei. Tu le ții pe ele în lesă și ele te țin la rândul lor pe tine în lesă. Cam la fel ca ecologiștii care se leagă cu lanțuri de diverse obiective.

  8. @MP: vrem să învățăm și noi cehă să facem pâine.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Pai io va doresc succes, si sa va invete si ceha pe voi.

  10. io credeam ca ceha ie doar de pizda da-n fine.

    pai mircea ie mai nou mircia alu piar. deci posibil.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Nici o femeie nu e doar de pizda bwey.

  12. Vai ce idee îmi venise după ce-am scris comentariul ăla...
    Păi dă-ne și tu un număr de telefon, o adresă de email și niște poze ca să vedem de ce e în stare, dacă mai știe să facă și piar în afară de, citez, „pizdă”, am încheiat citatul.

    Dacă tot te legi de astea că umblă brambura prin mall și am vorbit atâta pe tema permiselor pentru interneți, cum se face că nu le lași doar în mall, ci și pe interneți? La noi nu te gândești? Dacă intră vreuna din ele pe contrasens și omoară pe cineva? Să avem puțină responsabilitate, da? Nu-ți ajunge că era cât pe ce să se ciocnească pletzcoatl de nebuloasa? Ar fi fost fix Mercedes ML cu faruri xenon versus Logan.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Apai eu sunt pentru libertate, ce mare chestie.

  14. *versus Logan cu faruri de lanternă de telefon :-)

    Dacă ești pentru libertate, atunci nu mai fi misogin.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Pai tu nu citesti titlurile, numa' articolele ? Se zice clar ca nu-s misogin.

  16. urmate intr-o rasuflare de un dar care rastoarna toata chestia, deci ești misogin până la urmă.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Nu, ci pur si simplu rastorn chestii.

  18. te inspira ? http://www.king5.com/news/local/Teen-girl-forced-to-wear-armor-fight-stepfather-with-wooden-sword--132014498.html

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 October 2011

    Ummm... Nu ma inspira. La ce-ar trebui sa ma inspire ?

  1. Nu sunt misogin- dar--- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    "Concluzia este simpla : cine lasa femei afara din beci e un antisocial. Nu o spun eu, o spune stiinta."...

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.