Tot mai siderantul PNL

Friday, 11 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

USL şi ACD sunt construcţii politice între partide, nu între partide şi persoane. Aş putea să-mi dau cu părerea despre o persoană dacă ar fi membru PNL. Este, până la urmă, o chestiune individuală, e o chestiune care are în continuare căi de acţiune în Justiţie - înţeleg că e vorba de Curtea Europeană a Drepturilor Omului -, dar e strict o problemă personală care nu are legătură cu partidele politice, cel puţin cu PNL nu are nicio legătură

Acum sase luni titram "Gunoiul Mihai Voicu". Am primit atunci... o dar nu mai stiu, treizeci ? Patruzeci de telefoane ? Minim treizeci. Minim. "Dom'le, dar cum e posibil", ca-i "prea tare", ca-i "prea dur", ca totusi, liberali, ca totusi, nu se poate, ca omul are intentii bune, ca "nu se face", ca "nu-i cazul"...

Oameni in majoritate de buna credinta, ma gindesc, oameni "de bine" mergind pe principiul naiv ca "sa facem sa fie bine", sa "nu agitam apele", cunoasteti. Oho, cit de bine cunoasteti...

Oameni politici in virtutea inertiei, "lideri" intimplatori, conducatori de diverse ca asa s-o nimerit, membri prin birouri ca era nevoie de cineva care sa incalzeasca un scaun si sa aplaude in pauzele de vorbire. Oameni ajunsi la o virsta pina la care s-ar fi cuvenit sa acumuleze o experienta, sa-si rafineze ratiunea, sa devina capabili de judecata, sa devina abili. Teoretic vorbind.

Crin Antonescu a propus Biroului Permanent Central excluderea Monei Musca. Liderul grupului liberal din Camera a explicat de ce liberalii nu au nevoie de verdictul CNSAS pentru a lua o decizie: "CNSAS nu s-a pronuntat, dar s-a pronuntat doamna Musca insasi si, atata vreme cat am putut vedea in 2006 un om care spune ca si-a aparat studentii si care mai-mai ca nu ne pune mana in gat celor care n-au facut aceste lucruri, eu cred ca nu putem fi in acelasi partid. In PNL nu pot sta laolalta turnatori si turnati.

Eu, cu domnul Voiculescu - asum rolul major pe care îl joacă în PC - am încheiat o înțelegere politică din motive politice foarte clare, obiective foarte clare și știind că asupra lui Dan Voiculescu planează suspiciuni cât se poate de serioase. Și am avut eu însumi convingerea că, lucrând în Comerțul exterior, a avut o relație cu Securitatea. E foarte clar că înțelegerea pe care o avem, în condiții transaprente, privește niște obiective politice care sunt legitime, pe care le asum și le vom duce la îndeplinire că vrea sau nu dl Băsescu. Nu sunt nici responsabil, nici pasionat de trecutul domniei sale.

Ce poti sa mai spui ? Ma rog, eventual ca procentele cu care-si scot ochii si incearca sa-si impace somnul "oamenii de bine", incalzitorii de scaune, aplaudacii de plenara nu se vor realiza nici pe jumatate. Va fi mare minune daca USL scoate 20%, eu zic ca un 15% e o estimare mai rationala. Pentru ca indiferent de ce cifre scot din palarie institutele de cvasi-sondaje platite si cercetatorii britanici, electoratul nu-i chiar timpit.

Stiti voi, dragi oameni de bine, electoratul ala care va flueira in Piata Operei, din spatele meu.

Ce veti face cind veti privi la un 15% iesit din urne, cu toate angaralele de git ? Datoriile din 2009 le-ati platit ? Ce veti face, imi veti da 30, 40, 150 de telefoane spunindu-mi ca am avut dreptate, ca v-ati inselat ? La ce ne va mai folosi ?

La ce va va mai folosi ?

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

58 Responses

  1. In esenta partidul liberal e liberal atat timp cat membrii sai au aceleasi opinii cu stimata conducere.
    Intr-un partid cu adevarat liberal un membru fost securist nu ar trebui stingherit in baza acestui fapt nici chiar daca presedintele partidului a fost detinut politic.
    Partidul lui Crin Antonescu, ar trebui sa fie onest si sa schimbe numele din PNL in PN ca sa fie onest in ceea ce priveste starea doctrinara de facto.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 12 March 2011

    N de la Nabadaiosu ?

  3. nu ma, n de la national, ca vad ca sunt nationali intr-un fel.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 12 March 2011

    In care fel, in felu' in care candideaza pentru functii aici si nu aiurea ?

  5. Constantin Enache`s avatar
    5
    Constantin Enache 
    Saturday, 12 March 2011

    USL-ul o sa castige alegerile pentru ca vrajeala basesciana de comunism anti-comunism si comunism pro-comunism nu o sa mai conteze pentru oamenii saraciti de actualii comunisti anti-comunisti. Cand observi cum banii sunt tot mai putini si cum taxele sunt tot mai mari, cred ca o sa accepti sa fii reprezentat chiar si de Trotski, mai ales cand ai ajuns sa realizezi ca inainte, macar, erau locuri de munca. Principiile morale nu tin de foame, iar oamenii s-au tot saturat sa compare oamenii ca pe niste modele de pus in icoana; oamenii vor rezultate; oamenii vor imbunatatirea nivelului de trai; oamenii vor ca libertatea castigata sa nu mai implice doar costuri ci si beneficii care sa se materializeze.
    Totusi, rezultatul va depinde si de reactia diasporei, de votul basarabenilor, de votul manelistilor, de procentul fraudei electorale.
    Eu cred ca USl-ul va castiga alegerile parlamentare cu peste 50 % din voturile exprimate.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 12 March 2011

    Cistiga alegerile fix cum le-o cistigat si Nastase, zic eu.

    Daca iau 25% au un mare noroc. Mai probabil PSD iese din aranjament si face un 20-30% pe barba proprie, iara Crin si cu Voiculescu iau impreuna un rotund 11,2%.

  7. Constantin Enache`s avatar
    7
    Constantin Enache 
    Saturday, 12 March 2011

    M.P.,
    esti prea pesimist, este aproape imposibil ca actuala guvernare, erodata de criza economica si de cea de idei, o sa reuseasca sa scoata mai mult de 18 % in alegeri. Este posibil sa intre in joc un alt pion al puterii-Partidul Poporului-care, dupa parerea mea, o sa smulga un 12-13 % maxim, dar chiar si asa nu o sa reuseasca Basescu & Co. sa recastige puterea. Avem o constanta: Basescu va ramane presedinte, iar dupa alegeri va incerca sa forteze o noua grupare de "independenti" sa se alature programului politic portocaliu. Presupun ca se va propune o noua suspendare a presedintelui si cred ca va reusi, iar romanii vor vota si noul presedinte imediat dupa alegerile parlamentare.
    Cred ca exista dosare compromitatoare pentru orice candidat USL, poate ca vom auzi ca banii de la vama ajungeau si la membri marcanti ai PNL, PSD etc., dar nu cred ca romanii vor musca, din nou, momeala.
    Tu pe ce te bazezi cand spui ca nu vor reusi sa obtina decat 20-30 %, respectiv 11-12 %?

  8. De coborat sub 16 - 17 % PDL-ul nu va scadea ca nu are fizic cum. Foarte multi sunt in partidul asta pentru fonduri si ... echipa castigatoare nu se schimba niciodata, plus ca daca ai internele si ambasadele esti un smecher. Sa nu uitam ca vor sa legalizeze si votul prin corespondenta. Sa vezi atunci scrisori aduse la 10 secunde. Pai daca s-a putut vota vizic in Partis la 10 secunde, scrisorile vin direct in format electronic.

    16% PDL - 5% UDMR = 21 % ocupat.

    variabil avem asa: 5% Partidul Poporului, 5% partidul "independentilor" al carui nume imi scapa si care imposibil sa nu intre in parlament mai ales ca toti au grade, iar 5% se vor pierde pe la restul partidelor gen ala verde, becali, prm si tot asa = 15%

    21 + 15 = 36 ocupat, iar asta in conditiile optimiste ale celor contra Basescu si s aretinem ca PDL ar lua minim, 16%

    abia asta vor lua PSD + PNL + PC 64%. Adica nu, ca mai sunt minoritatile, deci procentul scadea.

    DOAR ca PDL va scoate mai mult pt ca sunt multi PNListi care urasc alianta, sunt multi care il urasc pe turnatorul de voiculescu si altii care urasc ca si PRM e in oana asta. Eu zic ca impreuna scot 40 si daca mergeau separat si s-ar fi unit dupa ar fi scos 45.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Sunday, 13 March 2011

    @Constantin Enache Poate ca sunt prea pesimist, da' hai sa vedem : PDL un 15-20%, PSD (care va iesi din USL) un 15-20% (hai 25% daca insisti), USL-ul un 10-15%, si de restul partide noi. Precum PP, precum PNR, probabil pina si cele 2-3 partide verzi vor lua ceva, hai 5-10% impreuna, probabil PNT va lua ceva, poate chiar ai lui CVT sa atinga 10%, UDMR s-ar putea sa rupa din votul nemaghiar si sa atinga un 15, improbabil 20% etc.

    Suspendarea lui Basescu nu mai are nici o sansa, prin incompetenta uriasa a "opozantilor" sai i s-a rupt coada si nu mai ai de ce-l trage afara.

    Da-n fine, astea-s povesti despre viitor.

    @Ionut Cam asa evaluez si eu, sa vezi chestie. Doar ca eu zic ca impreuna scot 15% si daca si-ar fi vazut de treaba si colaborau in Parlament ca si pina acum ar fi avut 55-65%.

    E un raspuns inept la criza constitutionala declansata de Basescu, sa te unesti cu toti delabratii.

  10. mintile geniale gandesc la fel sau cum? :))

    lasand gluma, nu vad un final fericit. mare lucru daca pdl nu iese castigatro cu 27- 28 % si intrecandu-i pe toti in parte la mustata si nu se aliaza IAR cu psd sau pnl si raman la guvernare. ca doar tot basescu numeste prim-ministru ... politica asta e plictisitoare si se repeta mult prea des, chiar nu mai e fun, zau asa.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 13 March 2011

    Great minds think alike and idiots seldom differ :D

    Depinde. Si anume, de niste factori.

  12. Constantin Enache`s avatar
    12
    Constantin Enache 
    Sunday, 13 March 2011

    M.P.,
    noi acum incercam marea cu degetul, avand in vedere ca multe se pot intampla pana la alegeri.

    Ca sa faci predictii despre cum s-ar exprima votul si despre cine ar castiga, trebuie sa iei in considerare datele sondajelor de opinie, atat de contestate de multi. Putem sa nu tinem cont de ele, sa zicem ca-s mincinoase, atunci pe ce sa ne bazam? Putem sa ne bazam pe propria noastra experienta si sa facem o proprie statistica a intentiilor de vot ale celor cunoscuti sau a celor cu care am intrat in contact, dar nu ar fi o predictie, ci tot o opinie.

    Eu cred ca U.S.L.-ul are sanse sa castige alegerile si sa conduca impreuna din mai multe considerente:

    -toate statisticile arata cat de nemultumiti sunt oamenii de actuala guvernare, de partidele care sunt acum la putere si asta in procente de peste 80 %;

    -oamenii au trecut de multe ori pana acum prin experienta votului emotional, au fost pana acum influentati de persoanele care au iesit in fata si nu de programele propuse, deci s-au comportat ca adevarate galerii si nu ca alegatori-hulind adversarul pentru ca nu era al lor si nu pentru programul propus. Este posibil sa asistam si acum la exprimarea votului emotional, votul de galerie, dar oare cine este adversarul potrivit tuturor sondajelor?: P.D.L., U.N.P.R., minoritatile, chiar si UDMR-ul. Deci putem sa mizam pe votul negativ, dat impotriva puterii, daca nu putem conta pe maturizarea alegatorilor;

    -Ionut, U.N.P.R.-ul nu are cum sa treaca de pragul de 5 %, PRM-ul nu cred ca va atinge 5 % si, oricum, ar fi cea mai mare realizare;

    -M.P., cum adica U.D.M.R. sa obtina 20 %, pai tu ce ai luat in calcul? Cati maghiari cu drept de vot traiesc in Romania?;

    -este necesar sa luam in considerare viitoare prezenta la vot, pentru ca activistii de partid vor fi prezenti, dar, pana la urma, masa volatila decide castigatorii alegerilor si nu activistii. Eu cred ca prezenta la vot va fi asemanatoare sau mai mari decat celei de la ultimile alegeri prezidentiale din 2009, deci peste 50 % din oamenii cu drept de vot, asa ca procentele se vor schimba foarte mult pentru UDMR, dar nu numai;

    -Partidul Poporului va castiga cel mult 15 %, eu cred ca va atinge un 11-12 %;

    -U.S.L., in formatie completa, va obtine peste 50 % din voturile exprimate, undeva la 52 %;

    -P.D.L.- va obtine maxim 18 %;

    -U.D.M.R.-5 % ;

    -P.R.M. +P.N.G. maxim 5 %;

    - minoritatile nationale cu numarul lor de locuri garantate, care insa nu va mai inclina balanta puterii sau se vor duce catre putere, asa cum au procedat mereu;

    - si cativa independenti.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Sunday, 13 March 2011

    Nu exista sondaje de opinie. Exista manipulari de opinie, si nu vad de ce le-ai lua in considerare drept sondaje. Ne putem baza pe experienta, daca o avem. Se numeste educated guess si rezultatele depind bineinteles de educated ala.

    Votul negativ va curge in favoarea PSD, nu a USL. Inca o data, sa-ti inchipui ca PSD se va prezenta in alegeri ca parte din USL e o naivitate oarzana. Cum am zis, (noul) UDMR ar putea rupe din votul romanesc, mai ales in Ardeal.

  14. Constantin Enache`s avatar
    14
    Constantin Enache 
    Sunday, 13 March 2011

    M.P.,
    deci sondajele sunt manipulari si noi ne putem baza pe o educated guess. Nu pot sa te contrazic asupra predictiei tale, dar pot sa iti promit ca, dupa desfasurarea alegerilor, voi intra pe blog la tine si o sa vedem care educated guess s-a sprijinit mai bine pe educated ala.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Sunday, 13 March 2011

    Fair enuff.

  16. Critic`s avatar
    16
    Critic 
    Sunday, 13 March 2011

    deci cu cine votati pana la urma?

  17. eu cu pnl

  18. Critic`s avatar
    18
    Critic 
    Sunday, 13 March 2011

    eu unul n-am cu cine sa votez.... :(

    nu de altceva, dar ideologia si programul politic la noi sunt basme.

    trebuie ceva .. nou

  19. Constantin Enache`s avatar
    19
    Constantin Enache 
    Sunday, 13 March 2011

    Eu cu cine votez?

  20. Remus Cernea? Garcea? Becali? Astia-s noi! :))

  21. Critic`s avatar
    21
    Critic 
    Monday, 14 March 2011

    am zis ceva nou.. referindu-ma pe langa la tot ce e acuma. Remus Cernea e activ in ce o fi el de mult timp, precum Becali :D

    si nu ma refer la Partidul Poporului sau mai stiu eu ce :))

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Monday, 14 March 2011

    Nici mie nu mi-e clar cu cine am sa votez, dar mai este vreme. Sa nu ne pripim, zic.

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Thursday, 19 January 2012

    Ca o completare : Sorin Rosca Stanescu se va inscrie in PNL. Aparent colaboratorii cu Securitatea sunt chiar cautati de partidul lui Crin.

  24. Io tanar, io batran`s avatar
    24
    Io tanar, io batraninsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Thursday, 19 January 2012

    Iote, io pe vremuri.

    Deci pana la urma cu cine votati?

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Thursday, 19 January 2012

    Pula stie.

  26. Critic, Juice, Freud, baga si tu comentariile cu meilu tau, sa vedem cand iti face trilemoi linsigna de aurita de 10k de comentarii.

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Thursday, 19 January 2012

    Poate ca el vrea mai multe medalii deodata, sa le topeasca sa-si faca bitcoini artizanali din ele.

  28. Freud, insigna de tehnolog? WHAT HAS THIS WORLD COME TO

  29. asa?

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Thursday, 19 January 2012

    Pai o foloseste pe a anonimilor.

    Anonimii tehnologi.

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Thursday, 19 January 2012

    LE Plm ca are si el. Bwey de unde ai tu de-aia verde ?

  32. Oh irony.

    Tu scoate aia de 10k sau cititor fidel trilema gen. Sau o stea daia rosie gen popor. SAUNUMAIPOSTATITOATECACATURILEAICI

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Thursday, 19 January 2012

    N-ai unde stelute rosii in zece pixeli.

  34. Eu nici nu mai tin minte ce inseamna alea.

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Thursday, 19 January 2012

    Pai ce, conteaza ?

  36. Constantin`s avatar
    36
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    M.P.,
    eu m-am sprijinit pe educated guess atunci cand mi-am permis sa prognozez situatia scenei politice din prezent in urma cu 16 luni, deci este o validare preliminara a analizei mele din trecut.

    Eu consider ca si in cazul alegerilor parlamentare din noiembrie situatia rezultatului final va fi asemanatoare deoarece nu cred ca vor fi factori semnificativi care sa schimbe radical starea de fapt si de drept din prezent. Luand in considerare faptul ca in urma alegerilor locale s-au confirmat procentele prognozate de mine, respectand marja de eroare de +- 2-3 %, consider ca eu m-am bazat pe educated guess, in timp ce tu te-ai bazat, dupa cum procedezi in mod obisnuit, doar pe o opinie careia i-ai atribuit valoare de adevar.

    In plus, pana si analiza tipului de vot acordat la alegerile locale - vot emotional, negativ, contra PDL-ului si nu pro USL, deci vot politic si nu nominal - dar si in privinta prezentei la vot de peste 50 %, au fost corect estimate in analiza mea din trecut. Concluziile mele din urma cu 16 luni sunt general acceptate astazi in spatiul public:

    "M.P.,
    noi acum incercam marea cu degetul, avand in vedere ca multe se pot intampla pana la alegeri.

    Ca sa faci predictii despre cum s-ar exprima votul si despre cine ar castiga, trebuie sa iei in considerare datele sondajelor de opinie, atat de contestate de multi. Putem sa nu tinem cont de ele, sa zicem ca-s mincinoase, atunci pe ce sa ne bazam ? Putem sa ne bazam pe propria noastra experienta si sa facem o proprie statistica a intentiilor de vot ale celor cunoscuti sau a celor cu care am intrat in contact, dar nu ar fi o predictie, ci tot o opinie.

    Eu cred ca U.S.L.-ul are sanse sa castige alegerile si sa conduca impreuna din mai multe considerente:

    -toate statisticile arata cat de nemultumiti sunt oamenii de actuala guvernare, de partidele care sunt acum la putere si asta in procente de peste 80 %;

    -oamenii au trecut de multe ori pana acum prin experienta votului emotional, au fost pana acum influentati de persoanele care au iesit in fata si nu de programele propuse, deci s-au comportat ca adevarate galerii si nu ca alegatori - hulind adversarul pentru ca nu era al lor si nu pentru programul propus. Este posibil sa asistam si acum la exprimarea votului emotional, votul de galerie, dar oare cine este adversarul potrivit tuturor sondajelor?: P.D.L., U.N.P.R., minoritatile, chiar si UDMR-ul. Deci putem sa mizam pe votul negativ, dat impotriva puterii, daca nu putem conta pe maturizarea alegatorilor;

    -Ionut, U.N.P.R.-ul nu are cum sa treaca de pragul de 5 %, PRM-ul nu cred ca va atinge 5 % si, oricum, ar fi cea mai mare realizare;

    -M.P., cum adica U.D.M.R. sa obtina 20 %, pai tu ce ai luat in calcul? Cati maghiari cu drept de vot traiesc in Romania?;

    -este necesar sa luam in considerare viitoare prezenta la vot, pentru ca activistii de partid vor fi prezenti, dar, pana la urma, masa volatila decide castigatorii alegerilor si nu activistii. Eu cred ca prezenta la vot va fi asemanatoare sau mai mari decat celei de la ultimile alegeri prezidentiale din 2009, deci peste 50 % din oamenii cu drept de vot, asa ca procentele se vor schimba foarte mult pentru UDMR, dar nu numai;

    -Partidul Poporului va castiga cel mult 15 %, eu cred ca va atinge un 11-12 %;

    -U.S.L., in formatie completa, va obtine peste 50 % din voturile exprimate, undeva la 52 %;

    -P.D.L.- va obtine maxim 18 %;

    -U.D.M.R.-5 % ;

    -P.R.M. +P.N.G. maxim 5 %;

    - minoritatile nationale cu numarul lor de locuri garantate, care insa nu va mai inclina balanta puterii sau se vor duce catre putere, asa cum au procedat mereu;

    - si cativa independenti.".

  37. Mircea Popescu`s avatar
    37
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    Lmao te-ai sprijinit de-o pula, auzi la el "educated". Ce scoala ai tu bai pulete ?

    Ca sa faci predictii despre cum s-ar exprima votul si despre cine ar castiga, trebuie sa iei in considerare datele sondajelor de opinie,

    "Trebuie". Pentru ca de ce ? Tot "educated" de-ala ?

  38. Constantin`s avatar
    38
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    Bai pulete, nu conteaza scoala. Scoala este doar un sistem de indoctrinare care perpetueaza obedienta.

    Te enerveaza faptul ca ai aberat si ai aruncat niste date absurde, iar eu am anticipat rezultatul din prezent. Te rog sa nu mai faci analize/predictii daca vei proceda ca pana acum si te vei baza doar pe opinia ta de zeu, posesor al adevarului absolut, ceea ce nu ai fost, nu esti si nu vei fi niciodata!

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    Deci nu conteaza scoala, tu esti educat la focul fanteziei ?

    E disfunctionala asta cu "vreau si eu sa intru in bar" "Nu primi putoi aici" "Ce, va enerveaza ca aberati ?!?!?!"

    Nu draga, nu ne enerveaza. Pur si simplu nu primim putoi in bar. Acum ce facem ?

  40. Lol asta o sa ramana-n memoria trilemei ca avand dintre cele mai lungi si proaste comentarii.

  41. Mircea Popescu`s avatar
    41
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    Nuntelegi tu proletariatul.

  42. Constantin`s avatar
    42
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    Freud, esti un sclav si, ca de obicei, sari sa dai limbi in cur stapanului tau m.p. care te-a tolerat atata timp, dar nu oricum ci contra cost. Tu postezi in continuu si poti fi declarat trolul secolului 21. Eu cred ca traiesti doar sa postezi in continuu si nu ai avea cum sa mai si traiesti in afara spatiului virtual.

  43. JOS MIRCEA BASESCU

  44. Constantin`s avatar
    44
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    m.p., ba da tu chiar reactionezi ca un putoi. Nu recunosti cand gresesti nici macar atunci cand ti se demonstreaza. Educat este cainele lui pavlov, eu sunt constiinta.
    ce pula mea are treaba proletariatul ? Aberezi, aberezi, aberezi...

  45. Mircea Popescu`s avatar
    45
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 June 2012

    Si evreii ?

  46. Constantin`s avatar
    46
    Constantin 
    Wednesday, 27 June 2012

    Care evrei ? Poate te referi la aia care o sa obtina impreuna cu udmr-ul 20 % la alegerile parlamentare din noiembrie, dupa cum genial ai prezis :))))

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 June 2012

    Mbine. Da reptilienii iluminati (sau intunecati) ?

  48. Luciferi.

  49. Constantin`s avatar
    49
    Constantin 
    Wednesday, 27 June 2012

    nu va mai deconspirati sursele de informare. Ma acuzati de ceea ce n-am spus, ceea ce e specific mincinosilor.

  50. Mircea Popescu`s avatar
    50
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 June 2012

    Da' in ce lume despre care noi nu stim is secrete sursele de informare ?

  51. Constantin`s avatar
    51
    Constantin 
    Monday, 9 July 2012

    In lumea basmelor sursele de informare nu sunt secrete ci tin de imaginatie, ca in cazul vostru.

  52. Mircea Popescu`s avatar
    52
    Mircea Popescu 
    Monday, 9 July 2012

    Bre auzi, aici nu-i autogradinita, e autouniversitate. Ce dume proaste-s astea.

  53. Constantin`s avatar
    53
    Constantin 
    Monday, 9 July 2012

    Bre, despre ce vorbesti ? Reptilenii iluminati (intunecati) corelati cu udmr-ul la 20 % dupa alegerile parlamentare din Romania se predau la autogradinita, deci eu am motive sa fiu dezamagit de dumele astea.

  54. Nuca gradi e nivelul maxim si absolut. Raportat la inteligenta.

  1. [...] raport cu acest fenomen social "opozitia", adica socialistii de culoare rosie cit si socialistii de culoare galbena sunt in mare cam la fel de irelevanti ca si presa. Se vor stradui, ca toti socialistii din toate [...]

  2. [...] ca de exemplu ala cu "n-o să mă duc eu prin oraş să caut bani pentru partid". Sau ala cu "USL şi ACD sunt construcţii politice între partide, nu între partide şi persoane". Sau ala cu vorbitul aiurea la Bruxelles, acum mai [...]

  3. [...] Imi amintesti, vag, de Ilie Alexandru. ———Apropo de care chestie, sa citam din "Tot mai siderantul PNL" : Crin Antonescu a propus Biroului Permanent Central excluderea Monei Musca. Liderul grupului [...]

  4. [...] What does Hossuxxv want ? Money. What does SPP wantxxvi ? Money. What do Hrebenciuc or Voicu or Voiculescu or Vantu want ? Money. How do they plan to reach this money ? By building a crowbar, as large as [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.