Gunoiul Mihai Voicu

Tuesday, 21 September, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Nu, nu mi-a raspuns la intrebarea de acum sase luni. Nu mi-a raspuns nu pentru ca n-a citit, si nici pentru ca "n-a avut timp", sau pentru ca n-ar fi avut interes, sau pentru ca nu ar fi considerat ca intrebarea merita un raspuns (da, din cinci surse, bine ?) Nu mi-a raspuns pentru ca nu are ce-mi raspunde. Chestie pe care el si-o reprezinta in termenii ca intrebarea ar fi defecta, asa cum orice individ structural defect isi reprezinta adevarul, in fondul dar si-n formele lui, ca o aberatie.

Astazi, pentru a da masura jegului care-i umfla pintecele, iese la declaratii, pe Hotnews, unealta securistului Tapalaga, chestia aia folosita ca receptacol pentru scurgerile pustulente ale cercurilor oculte de ani de zile. Chestia aia care nu-i in nici un fel si in nici un mod un organism de presa, chestia aia pe care nici un politician sanatos n-ar folosi-o niciodata. Ei, iata ca Mihai Voicu, care nu-i nici un politician nici un om sanatos, o foloseste. Nu intimplator si nici din gresala, se duce la Dan Tapalaga in emisiune special si cu dedicatie, ca sa intelegem cum sta treaba. Am inteles, bai, pe loc repaus.

Personal, mi-as dori ca PNL sa fuzioneze cu PC, dar e o dorinta, si ea nu se bazeaza pe niste discutii. Va asigur. Pentru ca facem parte din aceeasi familie politica, pentru ca exista numerosi alti oameni politici in PC care ar fi un castig pentru miscarea liberala

Festivalul de folosire improprie a termenilor de "Partid National Liberal", "liberal" si de referinte nefericite la o istorie altfel glorioasa continua neintrerupt.

Sa mai precizam o data, pentru a mia oara, pentru istorie : Nu papagalul de Crin Antonescu are a vorbi pe nas despre o istorie a unor oameni respectabili, care au facut ceva pentru tara asta. El nu este un om respectabil, el nu a facut nimic pentru tara asta, niciodata. Si nici nu va face, niciodata, chestie pentru care imi pun capul, ca fiind o afirmatie despre viitor nu sta pe puterea ei, cum stau celelalte, ci are nevoie de sprijin. O sprijin eu. Nu gunoiul de Mihai Voicu are a vorbi despre familii politice, nu gunoiul de Mihai Voicu are a da din pintec damfuri cu pretentii de judecati de valoare. Prefer oricind sa ascult un concert de rigiieli la Autobaza Titu, interpretat pe o partitura de Bach.

Partidul National Liberal nu-i al vostru, lichelelor! Jos labele!

Luati-va si duceti-va-n Partidul Conservator, sa fiti colegi de partid cu Dan Voiculescu, cum de altfel si meritati si vi se si potriveste. Dupa care puteti aparea la Mircea Badea in emisiune, si da declaratii la Hotnews pentru Dan Tapalaga pina va ajunge.

Ca noua chiar ne-a ajuns.

Iar celor care vor sa-mi spuna ca "ei, a emis si omul o parere personala", nu va obositi. Nu orice prost are dreptul la pareri personale.

Ce vinde Mihai Voicu nu-i irelevanta si neinteresanta sa persoana, pe care patronu' din umbra al lui Tapalaga n-ar da doua parale. Ce vinde Mihai Voicu e altceva, un ceva care nu-i apartine, de nici o culoare, un ceva cu care chiar n-are nici o treaba. Un ceva de care s-a lipit cu muci, si profitind de faptul ca nimeni din zona nu pare sa aiba un spaclu, incearca sa-l traga in mlastina.

Cit timp sa mai treaca pina gunoaiele Romanei s-or prinde ca nu poti vinde ce nu-i al tau, si nu poti cumpara ceva decit de la proprietar ? Mult, probabil.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

  1. Eh si refularea e buna la ceva ...

  2. prea multa zarva pentru nimic, pe bune ca da. mihai voicu e nimeni pe lume ... un fel de eu, dar mai batran!

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 21 September 2010

    Atunci cind petarde de-astea ajung sa vorbeasca in numele unor chestii mult mai respectabile decit vor fi ei vre-odata e cazul sa spuna cineva nu.

    Povestea cu zoso, care vorbea pentru si in numele tuturor blogerilor acum doi ani de zile e ilustrativa in acest sens. A fost si-atunci nevoie de-un vrajitor care sa reduca Cinabrul la statutul lui real.

  4. Macar pe un punct putem fi si noi de acord, anume ca PNL n-are busolă si cârmaci dibaci, deocamdata.

  5. habar nu aveam ca esti intr-un partid.
    tu chiar crezi in povestile astea cu partide?
    sa fim serisosi... avem 3 srl-uri care sunt actionari si membrii in consiliul de administratia la Romania SA. si care din cand in cand castiga la bursa pachetul majoritar.
    ce drac se te ajute aia 3?
    sunt politicieni. ca atare mint. ca atare ii doar in cur de tine. si, fac pariu, ca daca se observa ca nu esti prezent la vot, te exlud pe motiv de incmplatibilitate cu idealurile de partid...
    wake up...

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 22 September 2010

    @mcgogoo Iote ca sunt, de mult.

    Si da, sunt politician, si da, cred in politica, e o indeletnicire umana absolut respectabila, cum e si medicina sau agricultura. Daca-i practicata de amatori si nechemati sigur ca se poate usor confunda cu o pierdere de vreme/vinare de vint, cum de altfel si medicina ajunsa samanism sau agricultura ajunsa pica para malaiata se poate confunda. Nu inseamna ca fundamental asta este.

  7. Mie imi place de Tapalaga... recunosc ca are mutra de securist, si e adevarat ca obtine informatii pe surse... deci ceva spate ar trebui sa aibe. Dar macar saitul ala nu vine cu aberatii ca pe la tv. Daca niet teve, niet hotnews, ce alternativa mai am ? Iaca cum se nascu o trilema...

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 30 September 2010

    Este si ce zici tu.

  1. [...] sase luni titram "Gunoiul Mihai Voicu". Am primit atunci... o dar nu mai stiu, treizeci ? Patruzeci de telefoane ? Minim treizeci. Minim. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.