Tipulidae. Pe bune acuma.

Wednesday, 28 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Tripulidaele nu-s o inventie infierbintata a mintii mele racite cu nitrogen lichid, ci niste plante care chiar exista, zboara (destul de incompetent, ce-i drept), si asa se numesc ele : trii puli d'ale.

Asa cum de altfel v-ati putea astepta din partea unei fiinte care-n loc de trei coaie are trei puli, sunt foarte lubrice si isi ocupa cea mai mare parte a timpului imperecheate. Data fiind onomastica v-ati astepta probabil sa se imperecheze-n stil bucachei dar ele de fapt nu, ci tot pe perechi.

Nu-i credibil ? Sa demonstram!

trii-puli-d-ale-bucache-1

trii-puli-d-ale-bucache-2

Deci iata ca se poate! Sa fie spre indreptare si intru invatatura pacatosilor care se acupleaza cu mai multe femei barbati fiind sau - culmea nesabuintei!!! - cu mai multi barbati femei fiind (ca de cazul demonilor din IAD care barbati fiind fac pacatul nu numerosi alti barbati cum este de exemplu Victor Atanasie Stanculescu nici nu putem pomeni ca ne mai ia foc tastatura) - asa ceva nu este lucru normal. Daca pina si planta cu trii pule isi alege o singura pereche atunci ce se mai lauda astia cu trii coaie ? A ?

Si-n rest, un traditional sa fiti iubiti!

trii-puli-d-ale-bucache-3

———
 1. Unii japoneji scriu si ぶっかけ, in referinta la un mod de-a servi ramenul ala de-l maninca ei, chestie care n-are legatura cu absolut nimic, in stilul perfect specific japonejilor de-a folosi legaturi inexistente intre chestii disjuncte drept puncte de sprijin in rationamentele lor lingvistico-absurde. []
Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

 1. Niste plante?

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 28 September 2011

  Pai nu ?

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.