Timpenia e si mai mare

Wednesday, 14 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Timpenia este mai mare decit foamea. Sa ilustrez aceasta teorie :

Atunci cand lucrez, televizorul e in surdina pe Antena 3. Cu orele… E uluitor ce s-a intamplat. Nu suport politicienii. As spune ca sunt apolitic insa ar fi o contradictie in termeni, fiindca noi avem mafie, nu politica. Cu toate astea, la alegerile viitoare am sa merg pentru prima data in viata la vot si am sa pun stampila pe Basescu, desi, in mod normal, mai degraba m-as spanzura decat sa votez un politician sau un partid politic din Romania. Numai ca Antena 3 a devenit un agent electoral perfect pentru presedinte. Ajungi sa-l votezi pe Basescu de nervi, fiindca iti este prezentat ca un Diavol cand stim cu totii ca nu exista oameni eminamente buni sau eminamente rai. Oamenii sunt colorati. Nu am vazut in ani de zile o singura fraza in care sa i se dea dreptate, desi au fost situatii cand poate o fi avut. Bai nene, sa te chinui si nu poti sa iei timp de 2500 de zile numai decizii proaste. Las-o dracului! Tot iti mai scapa una buna, macar din greseala. NU CRED ca toti PDL-isti sunt mafioti si PNL-PSDistii salvarea Romaniei. Uite, de exemplu, ce sa fac?!?! Udrea, orice-ar fi, orice s-ar zice, orice-ar face, pentru mine e MILF!!!! GOOD MILF!!!

Va las un rind liber, sa va reculegeti,

>i

dupa care va intreb, candid : Din cine-i citatul ?

Da, bine, bravo, ati ghicit, e din Bondoaq. Sau ma rog, cum se scrie, ca eu nu-s prea sigur pe notatia limbii frambleze sau ce vorbesc astia, hipstarii. Raducioliana.

Deci Bondoaq, care-i un alt corifeu al focalizarii atentiei publicului (poate c-ar trebui s-o pun de-un ciclu cu astia, ca-s multi, zau) are opinii. Politice. Sa le inventariem :

A. Nu suporta politicienii desi B. Nu exista politicieni. De ce nu exista politicieni ? Pentru ca sunt mafioti. Cine sunt mafioti ? Politicienii. Care politicieni ? Cei care nu exista. Intrebarea daca Bondoaq suporta sau nu suporta mafiotii ramine ca exercitiu pentru cititor. Teoria redactiei Trilema este ca ii suporta, cu conditia s-o aiba mica, ca Nicu Gheara, sau sa foloseasca multa vaselina, ca Adrian Nastase. Ca pe restu' nu-i suporta.

C. Bondoaq s-ar spinzura mai degraba decit sa voteze un politician desi D. Bondoaq va vota cu Basescu inainte sa se spinzure. Problema minora ca nu mai exista posibilitatea de-a vota cu Basescu in viitor, dat fiind ca asta curentu-i si ultimul mandat nu-l inchieteaza pe analistul politic si corifeic Bondoaq. Concluzia logica ar cam fi ca Basescu nu-i politician, ci mafiot (vezi B supra), aspect care coroborat cu F. Ajungi sa-l votezi pe Basescu de nervi ne conduce spre confirmarea teoriei redactiei Trilema expusa dinsus, cu amendamentul ca pe linga o puta mica (cum are de exemplu Nicu Gheara) sau multa vaselina (A. Nastase) se mai califica si-un preludiu de-ala nervos (Gore ?). Ca bonus, G. Oamenii sunt colorati. Cabral ?!

Declaratia H. Bai nene, sa te chinui si nu poti sa iei timp de 2500 de zile numai decizii proaste e cu atit mai amuzanta cu cit eu chiar nu retin o decizie nu buna, da' macar defensibila luata de Bondoaq de cind e el Bondoaq. Ce-a facut omul asta nu laudabil, da' macar defensibil, din ce va aduceti aminte ? Aha. Deci de fapt... stati asa, fiti pe faza, ca simt cum ma impunge o concluzie :

Bondoaq este un diavol colorat care-o arde cu interlopi unsurosi cu puta mica.

Si iata cum am decodificat mesajul ascuns in pseudo-falusul text politic emis de corifeu' : urmeaza mare nunta mare cu Viorel Lis.

Sunati de urgenta la Realitatea, sa pregateasca elicopterele. Elan Schwartzenbleg ce face cadou ? Berbecali vine ?

———
  1. Rindul liber unde va reculegeti. []
Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. ia uite cine s-a uitat la teveu in ultima vreme (deducere din ultimul pasaj)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 September 2011

    Mnop, am preluat informatia dintr-un videoclip cu Mircea Badea (documentarea pentru articolul precedent).

  3. PPS – N-AS FI SCRIS POSTUL ASTA DACA NU STIAM CA BASESCU NU MAI POATE CANDIDA!

    ;)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 September 2011

    Asa se-nvata.

  1. [...] astia am pornit-o cu Mircea Badea, care sarmanul ati vazut unde-a ajuns cu foamea, am trecut prin Bondoaq, care saracu'... da' sa nici nu povestim, ca-i trist, ii tin aia creieru' pe inventar in formol la [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.