Foame mare

Wednesday, 14 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ca o proasta sau alta varsa advertorial dupa advertorial in care-si explica "alegerile" virtuale, "preferintele" imaginare si "opiniile" copiate din textul oferit de cite-un departament de piar intru iluminarea unui auditoriu cu totul absent nu-i chiar asa mare chestie.

Pina la urma de-aia-s date de la mniezo Trompi blogurile alea pe care nu le citeste nimeni : sa poata puberii precum si diversii retardatii sa-si faca incercarile de incepatori in fascinanta lume a Internetului, sa cistige experienta, sa se manifeste liber si stupid intr-un nisipar mai igienic si mai ieftin decit tavita animalutelor de apartament. E ok, nu-i nici o suparare, si nici faptu' ca o fac pe 80 de lei nu conteaza chiar asa de mult - si celelalte fete, suratele lor, la aceeasi virsta a experimentarilor cu gura primesc cam tot atitia bani. Ca una-i curva-n offline si alta-i curva online... pina la urma se vede ca tarifu-i acelasi, s-o fi atins ceva nivel de echilibru. E in regula.

Dar pe de alta parte, uite aici :

mircea-badea-e-cam-trist-asa

Mnoa, ghiciti din ce corifeu al focalizarii atentiei publice am preluat bucatica ?

Admin, asa-i ? Faimosul admin. Faimosul admin care in 2011 inca scrie cu gri pe negru, ca asa crede el ca-i mai bine. Faimosul admin care iata ca tocmai ce-a descoperit keywordurile, si informarea publicului. Ce, doara n-ati crezut ca o fi publicitate acolo ?! Nici vorba! Publicul are dreptul sa stie, publicul are nevoie sa stie! Ce ? Pai... ca brichetele ard cu flacara prea mare, conform unor teste. Si comercaintii sunt rugati sa verifice pe RAPEX calitatea produselor vindute.

'ai sa fim oameni de treaba si sa verificam. Deci, in ultimele doua luni au existat doua decizii de retragere de pe piata a unor brichete neconformeii : una pentru marca Hailu in Regatul Unit (acum 2 saptamini) si una pentru marca HHH in Bulgaria (acum 5 saptamini). Toate sunt brichete "jumbo", adica foarte mari (16 centimetri marca recenta, 11.5 centimetri cea dinainte).

Si daca tot ne-am apucat, sa vedem pe linga "lighter" adica bricheta ceva mai interesant, sa zicem "heater", adica "incalzitor". In ultimele 2 saptamini (deci nu doua luni, bun ?) avem precum urmeaza :

  • Masini marca BMW, seria 1, seria 5, seria 7, X3, X5, X6, care prezinta risc de incendiu datorita unei izolatii necorespunzatoare.
  • Incalzitor electric marca Sinbo, care prezinta risc de de electrocutare.
  • Incalzitor electric marca Kingfisher, care prezinta risc de arsuri si electrocutare.
  • Ventilator electric marca Carrefour Home, care prezinta risc de electrocutare.

Cred ca ati prins oarecum ideea, ca nu-i cine stie ce subtilitate : e perfect posibil ca brichetele sa nu fie principala noastra problema. Da' daca BIC avea campanie si BMW nu sponsorizeaza cocalari care-si vind ceasul design exclusiv in cite 7 exemplare tot la fiecare sase luni...

Pai ce sa-i faci. Asta este, foame mare.

———
  1. In sensul clinic al termenului, indivizi a caror dezvoltare psihosomatica si intelectuala a ramas vizibil in urma dezvoltarii fizice. []
  2. Cu ISO EN 9994. []
Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

  1. pletzalcoatl`s avatar
    1
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Wednesday, 14 September 2011

    Well all things considered... admin IS pretty famous. It like predates anon. You're admin. I'm admin. Everyone that's someone is admin somewhere somehow.
    Await admin.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 September 2011

    Lmao.

    Await Admin sounds like the name of someone in a call center.

  3. Mircea Badea?! omg bbq, n-as fi zis ca are nevoie sa bage advertoshituri.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 September 2011

    Deci da-ti tu seama de urmatorul aspect, Boda, despre care am mai discutat pe-aici, il stii, tocmai ce-o suge grav, in penale, pentru 5`000 de euro. Acusica am aflat de la anonimosu', despre care cu mina pe inima spun ca-i cel mai mare jurnalist roman : de la el am aflat in ultimul an sau ceva de gen mai multe chestii care m-au interesat decit de la TOATA "profesiunea" jurnalismului din Romania.

    Deci ala, Boda baiatu' lu' Iosif a lu' Iliescu s-a riscat sa cada la pirnaie pentru 5`000 de euroi. Douaji de mii de lei. Banii aia nu-ti ajung nici de-o chirie decenta pe-un an de zile, abia tii o fata din ei. Deci bani cu care sa tii o fata un an, pentru care tu faci pe fetita la bulau intre 3 si 15.

    Ai lua 5000 de euro sa faci 3 ani pentru mine mei ? Ca uite, Boda ar lua. Uite, Mircea Badea ia cit o fi luat ? Oare a tras doua sute la faza asta ?

    Pe bune daca exista tara mai faina in lumea asta.

  1. [...] si din "si altii" astia am pornit-o cu Mircea Badea, care sarmanul ati vazut unde-a ajuns cu foamea, am trecut prin Bondoaq, care saracu'... da' sa [...]

  2. [...] care le tin sunt niste oameni disperati si flaminzi, asa ca ei vor face in continuare tot "orice" pentru a mai prinde cite-o chifteluta, da' faptu' [...]

  3. [...] diversi Mircea Bazi (ca-i cheama mai nou Dinescu sau ca aspira fara succes la titulatura de "domnul Bruma") care-s foarte persuasivi (in termenii acestui articol "persuasiv" ar insemna "foarte capabili sa [...]

  4. [...] carevasazica nu le are". [↩]Nu-i vorba ca "se" practica asa ceva. De la mediul online ori televizual si pina-n cele stiintifice asta-i metoda preferata de parvenire la noi in patrie : sa ocarasti si [...]

  5. [...] impartit. Si-a facut televiziuni unde a angajat diversi mincinosi profesionisti (precum de exemplu Mircea Badea) si diversi alti mincatori de cacat dintre cei mai... rafinati, prin experienta, ca de exemplu [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.