SUVul meu minte nu are

Monday, 13 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

suvul-meu-1

Asa cum se poate constata din fotograma de colectie afisata dinsus, in fata casii mele se gasesc un numar de pomi. Asa cum nu se poate constata chiar bine din aceeasi fotograma de colectie (in virtutea faptului ca-i prost incadrata), ei se gasesc in numar de sase, anume doi meri de partea ceasta a liniei despartitoare imaginare numita gard, si patru ciresi de-aia ornamentali de cealalta parte.

Dintre acesti sase pomi, doi au o soarta foarte nefericita : se afla la mai putin de 3 metri de o zona pe care se poate merge cu masina (nu-i obligatoriu sa fie strada acolo, atita timp cit e beton ori asfalt cit de cit plan, fara tepuse de minim 35 de centimetri, ascutite si distribuite din loc in loc). Ca atare, un numar de doi dintre ei au suferit daune :

suvul-meu-2

suvul-meu-3

Casa are cinci ani, ei sarmanii sunt acolo de puieti. Neputindu-se feri din calea prostilor si proastelor de la volan, iata ce-au patit.

Doi din doi, fratii mei. Daca nu erau stilpii de beton, zidul casei scl sa-i apere pe ceilalti patru, pateau si ei idem, toti patru. Si asta intr-o zona "buna", "de lux", alea, unde casele-s scumpe si te-ai astepta sa nu poata sa locuiasca chiar orice tont si orice toanta. Da' in Romania asteptari de-astea-s absolut aiurea, pentru ca din motivul de se zice-n titlu : SUVu' lor minte nu are, si ei cu atit mai putin.

Trist, per total. Mai ales avind in vedere ca pomii chiar n-au nici o vina.

Category: La pas prin lume
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. asta... pune paznic cu flinte sa vezi ca-l ocolesc

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 13 June 2011

    Da' oare daca omu' dotat cu doi ochi si-un cap pe umeri s-ar gindi umpic inainte decit dupa rau a fi ?

  1. [...] SUVul meu minte nu are [...]

  2. [...] am in fata casei un mar si ceea ce pare-a fi un par. De fapt imi amintesc acum ca am mai povestit, pe vremea cind credeam ca-s amindoi meri, despre trista soarta a pomilor sortiti sa traiasca in acelas oras cu niste idioti care din motive [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.