Si totusi cam proasta.

Sunday, 09 October, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sa-mi permiteti sa va citez din articolul intitulat cu mare angajament joi, 25 august 2011, si semnat cu curaj : "anonim", aparut pe blogul "si totusi cam proasta". Spicuiesc, nu citez integral, ca imi sunteti simpatici.

Pe Cristi il cunosc de multi ani, nu vorbim des si ne vedem o data pe an. Ultima oara i-am simtit prezenta in urma cu 2 ani cand nu s-a intamplat nimic desi eram insetata si ardeam sa simt atingera lui pe trupul meu gol si slab, dar bine proportionat.

gol si slab dar bine proportionat, respectiv ultima am simtit acum doi ani cind nu s-a intimplat nimic. Notati va rog aceste expresii frumoase in caietul special dictando pentru expresii frumoase, unde vor si ramine pe veci neutilizate fiind ele neutilizabile in afara starilor de delir sistematizant.

Atunci mai mult m-a amagit, m-a ademenit lasandu-ma cu intrebari si dorinte. Am hotarat, nu il mai caut...si m-a cautat el. Ce satisfactie bolnava am avut sa vad numele lui pe telefon, simteam vibratii sexuale doar cititnd Cristi. Era acel Cristi.

Citind asta ma gindesc ca exista totusi un motiv pentru care Christian de Neuvillette era Christian de Neuvillette si nu - de exemplu - pur si simplu Cristi. Aventurile lui Don Quixote de la Mancha n-ar fi fost chiar la fel de savuroase daca ne vedeam siliti sa-l urmarim pe d-l Quincy. Baronul de Munchausen n-ar fi convins chiar la fel de bine daca-l chema Madalin Bobu sau badea Marin. Tre' minim Basile Mozurovici sau ceva. Exact aceeasi problema, de fapt, pe care-o intimpina si sarea de bucatarie.

Adopt atitudinea naturala, ma relaxez si ma indrept hotarat dar lejer catre minutele de amagire ce vor urma.

Nimic pe lume nu-i mai gretos, cu sinceritate va spui, decit o fata in casa, o slujnica la ceva marsanda, palarista, modista, o servitoare la ceva han care se percepe dama mare, din lumea buna, femee fatala, vampa si alte alea. Si care se mai si indreapta "hotarit dar lejer" catre NISTE TIMP. Deci ea nu merge ca doamna curva de ma-ta, stimate cititoriu, catre un loc. Nu. Ea merge CATRE UN TIMP. Atit e de speciala, fut-o Noe.

Se ridica zambind, pune mana dreapta pe talia mea, ma strange usor atat cat sa provoace in mine un mic val de placere si imi saruta obrazul.

Aparent are si sfircuri in solduri, daca stiti bancu'. Stiti bancu' ?

-Asta spui de fiecare data, nu ma mai tachina. Ai uitat? Noi suntem prieteni, de fapt nici macar prieteni, amici

De fapt nici macar amici, camarazi. De fapt nici macar camarazi, colegi. De fapt nici macar colegi, tovarasi. De fapt nici macar tovarasi, tovarase, ci firtati din tati diversi si doua mame separate. Adica nici macar firtati din tati diversi si doua mame separate, ci ortaci. Or taci, or plec, sa moara Cici. Si de fapt nici macar ortaci, ci libovnici, lua-o-ar hingheru' de proasta pulii ce este ea. Si cu ma-sa. Si, dupa toate probabilitatile, si cu buna-sa.

Sunt frumoase, ma excita si incerc sa nu cad in latura sexuala unde pericole sunt la fiecare cuvant pe care il rostesc.

Aici fata are dreptate. Eu am cazut o data mai demult in muchia sexuala si m-am ranit rau de tot. Apere-va Trompi de coltul sexual. Acolo e cel mai grav.

Terasa nu e foarte plina, pacat, imi place agitatia. Sau nu, imi place sa fiu excitata si dornica de perversiuni intr-un loc agitat, unde forfota nu inceteaza, unde oamenii beau si rad, unde oamenii uita pentru cateva ore de problemele cotidiene.

Pe cit facem pariu ca n-o scos in viata ei o tita afara intr-un loc de-asta agitat ? Perversiuni, auzi colo.

Meniul nu ma incanta, sau mai bine zis vreau vin rosu.

Eu inca n-am vazut meniu fara vin rosu. Doar zic.

Rochia mea putin deasupra genunchilor e stramta, e incitanta, indeamna la perversiuni. Atitudinea mea se potriveste perfect cu rochia.

Pe cit facem pariu ca nu stie ce inseamna cuvintul, de fapt ?

Ma ridic de la masa si ii simt privirea cum imi urca si coboara pe tot trupul, simt tensiunea sexuala. Il ador, vreau sa ma futa. Se ridica si el. Nu schitez nimic, nu intorc capul dar el e, il simt. Ma urmeaza si am o dorinta puternica sa ma intorc si sa il sarut, sa il dezbrac, sa ii sug pula si sa ma futa. Gasesc toaleta, e intima, e perfecta.

Aia cu "dar el e, il simt" e mondiala. Ce faza haioasa ar fi, sa se fi ridicat altu' de la alta masa. Eventual un chelner. Eventual doi chelneri. Plus un intelectual. Sau chiar doi intelectuali. Cu tot cu ciocafonu' lu' Lady Gogu.

Ma lipeste de perete si se atinge de mine, atat cat sa imi dau ochii peste cap de placereroasta.

Thar, I fixed it.

Ii ating pula erecta prin pantaloni, ne privim insetati de o dorinta perversa, ne atingem buzele si limbile tachinandu-ne si mai mult pornirile. Are o pula frumoasa, perfecta, o ating cu buzele, ma joc innebunitor pentru el, dar mai ales pentru mine.

Iara perversa ? Are o pula frumoasa, perfecta ?! Voi va inchipuiti cum se pupa asta, apropo ?

Ne intoarcem in public, nu emanam nici o stare, nici un muschi al fetei nu se misca, suntem discreti dar numai noi stim ce culmi am atins, ce placere am simtit si cat de mult am vrea sa continuam. Schimbam macazul, atitudinea amandurora e indrazneata si un pic erotica.

Daca nu emana nici o stare...

In fine, cititi si comentariile. Cu multumiri Ralucai care mi-a atras atentia.

PS. Acest articol se regaseste la rubrica Rautati si Mizerii pentru ca este plin de o singura mizerie. Si-atit.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

49 Responses

  1. Eu vreau sa stiu ce standarde trebuie sa respecte o "pula frumoasa". Ca am ramas cu o curiozitate.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 9 October 2011

    Asa cam ca a mea.

  3. Ah ahaaa.

  4. Nu mircea, tu esti exceptia ce dovedeste regula.
    Bun post, apropos!

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Sunday, 9 October 2011

    Cum adica ? Ca mi-i mica neagra si urita da' tot iti vine s-o bagi in gura gen ?

    Haterita.

  6. Mircea, tu iubesti pe mama natura? Ca la cate ti-a facut.. no zic si io ca si copiii mai ghinionisti trebuie sa aiba parte.

    aici trebuia:))

  7. Iara scrii despre mine mai hatere.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Sunday, 9 October 2011

    Ce, tu esti si tirfa mai nou ?

  9. Mai nou? E din tata-n fiu...............maseria mai.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Sunday, 9 October 2011

    Io stiam ca-i din tata-n fiica.

  11. Nu-i prima oara cand aud ca tata are meserie, dar chiar si la tine a ajuns vorba asta? A fost pe proba?

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Sunday, 9 October 2011

    Io-s cam caca nalu' : mai devreme sau mai tirziu totul ajunge la mine.

  13. Wow, ce "dezvoltat" esti prin anumite zone curgatoare. Creca multe percutoare au muncit la o asa opera de arta, bine dilatata.

  14. This was fun. Do it again!

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    Din cind in cind cel putin, garantat!

  16. Ce hater poți să fii. Fata a zis imi place sa fiu excitata si dornica de perversiuni intr-un loc agitat, nu că și vrea să le facă.

    Iar Cristi n-are cum să fie Christian de Neuvillette, îți zic eu. Cristi e Cristi8204. Nimic nu știi.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    ...

  18. Ai rămas mut? Ți-am stricat tot scenariul?

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    Doar ca tre' sa fii deosebit de tembel, sau altfel femeie, ca sa emiti tembelisme precum

    Fata a zis imi place sa fiu excitata si dornica de perversiuni intr-un loc agitat, nu că și vrea să le facă.

  20. Nu știu ce ți se pare așa de tembel. Femeile au tot felul de fantezii, inclusiv să fie violate, dar asta nu înseamnă și că (v)or să le pună în practică.

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    Depinde cu cine.

    Nu exista aceasta imaginara diferenta intre fantezie si fapta.

  22. Care sunt șansele să fie violată de „Făt-Frumos”? Nu mai vorbesc de faptul că ce viol mai e și ăla dacă îți place încă de dinainte de a-l începe.

    Dacă tot insiști atât de mult pe cine, atunci poate că acel Cristi nu era persoana potrivită cu care să pună acele fantezii și drept urmare n-a scos nici măcar o țâță afară. Dacă ar fi fost cu Christian de Neuvillette, altfel ar fi stat lucrurile :-)

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    Indiferent de aceste considerente, nu exista acea imaginara diferenta intre fantezie si fapta. Acelasi aparataj le proceseaza pe amindoua, ele sunt acelasi lucru, pretentia ca sunt chestii diferite e simptom de tembelism, care intimplator e si inchisoarea in care societatea obisnuieste sa inchida creierele fetelor de mici, sa nu cumva sa ridice probleme pe urma, cind ajung femei.

  24. N-ai priceput nimic cu perfectiunea pulii. Da' vezi ca explica inainte la maini, ca si acelea erau tot asa, adica perfecte. Deci ori una ca doua, ori doua ca una.

    Iar ce nu-i perfect, e magnific. Perversiunile se exclud in propozitie, bine?

  25. @Mircea, exista diferenta, sunt o gramada de oameni care se viseaza eroi, cum se jertfesc dansii salvand cine stie ce ori cine stie pe cine, eroice fapte gloriaoasa moarte, cacaturi de gen, da' cand ii sa puna in practica (adica chiar sa se tipe in fata unei masini sa salveze un copchil, o domnita, un caine, un melc grabit, ceva, orice) fac repede pasul inapoi.

    @Diana Coman, anume ai vrut sa-ti iasa cum ca perversiunile se exclud (fara virgula) in propozitie? Ca daca da, imi place :D

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    Bai in ultima vreme ma trolati la mare arta. Deci am pus un cotlet la cuptor in oala de lut, cu cartofi, cu mirodenii, cu iaurt, o intreaga poveste, si pina s-a coace m-am pus sa ma uit la Soviet Story ca sa vad ce viespe l-o-ntepat pe Mr. Unibrow, dimpreuna cu ce mai ramasese pe fundul sticlei de sampanie de ieri. Dupa care am mers si-am halit, ingurgitind, portie dubla. Dupa care am sezut pe un fotoliu pina fetele or fumat si am baut un coniac mic. Dupa care m-am urnit cumva, m-am asezat ici-sa, sa vaz ce mai zice lumea.

    Si cind ma uit in dash, prima chestie, Diana Coman. Ia sa vedem, ce mai zice Diana Coman imi zic eu.

    N-ai priceput nimic cu perfectiunea pulii.

    Eh ?! Ma ia asa ca o stupoare, cine ? Cum ? Ce doreste de la mine ? In fine, recitesc.

    N-ai priceput nimic cu perfectiunea pulii.

    Mi-o luat fo' juma' de minut sa pricep ca-i cucontext, ca-i cucitat, ca alea.

    Troala si trolilor ce sunteti voi, cum imi stricati ticna mea burgheza.

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    @Tuk Asta dovedeste o oarecare lasitate, nu dovedeste ca cele doua-s diferite.

  28. Tu te excluzi in discutie :P

  29. Hater!

  30. The Soviet Story offers an alternative history of an Allied power, which helped the Nazis to fight Jews and which slaughtered its own people on an industrial scale.

    wot

  31. *ALTERNATIVE

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    Vezi recenzia.

  33. @Tuk: da, Mircea Popescu e hater.

  34. NuPreaTarfa`s avatar
    34
    NuPreaTarfa 
    Monday, 10 October 2011

    Nu pot decat sa iti multumesc ca stai sa ma citesti si mai presus de toate sa mai si scri despre mine :)) Hai ca m-am amuzat, pe bune chiar m-am amuzat. Dar pe undeva gresesti, eu nu zic ca sunt mare scriitoare dar unele fraze chiar nu le-ai prins din anumite cauze sau faci pe prostul, tu alegi:))

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    Pai explica-le, nu-i suparare.

  36. Eu vreau sa stiu ce e aia pula perfecta!!!

  37. Mircea Popescu`s avatar
    37
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    Degeaba vrei, ca tu n-ai sanse. Tu atragi numa' pule defecte.

  38. Citez: @Tuk: da, Mircea Popescu e hater.

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    Deci ca sa ma intelegi mai bine : ma duc sa-mi mai pun o felie de friptura, doi cartofi, niste smintina, sau mai bine nu, salata de castraveti in iaurt.

    Tu insista cu confetti alea sau ce paie maninci tu, ca face bine cura la fundulet etc.

  40. Mbwey!!! Ai hait iuuuu ....

  41. Mircea Popescu`s avatar
    41
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 October 2011

    Sufera, sufera, ca suferinta-i ziditoare. A facut din tirfa oama, si nu o data in istoria planetei.

  42. @Tuk Iti plac deci...excluderile bag seama :)

  43. @Mircea Popescu: și ce face din oame târfe? Pula perfectă? :-))))

  44. Mircea Popescu`s avatar
    44
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 11 October 2011

    Bre, tu iei totu' cam prea textual, in cazurile in care intelegi ce zice textu'. Iar in cazu' in care nu intelegi iei totu' prea metaforic. Mult prea. E rau sa decida intimplarea pentru tine chestiile astea, si oricum prea exagerezi.

  45. Nu iau nimic în niciun fel, pur și simplu folosesc termenii tăi.
    Pula asta ar fi perfectă dacă s-ar mai tăia puțin din ea :-))

  46. Inca unu care incearca sa-i taie din pula lui Popescu? Pfoai...

  47. Eu am tot sperat c-o s-o spună vreo muiere din astea care se agită pe tema pulii perfecte, dar dacă nu s-a încumetat nimeni...

  48. Mircea Popescu`s avatar
    48
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 11 October 2011

    @lexy229 Va deveni interesant cind reuseste careva.

  49. Medicul legist :-D

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.