Riscurile publicitatii online

Monday, 11 April, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

ringier-fail

Ce inteleg eu din aceasta pagina este ca "romanii si maghiarii" au vrut sa-i bata pe tigani sa le dea foc tiganilor la Casa Vernescu. Am pus ghilimele pentru ca desi sunt roman, ca si subiectul propozitiei (cel putin asa presupun), eu n-am vrut "sa-i bat pe tigani" la Casa Vernescu. Si chit ca am vrut sa bat tigani anumiti, ba am si batut, am batut idem si unguri, precum si romani anumiti. Da' cel putin din cite retin, niciodata la Casa Vernescu. Asa cred. Iar pe de cealalta parte, cit de mare chef oi fi fiind eu, n-am flambat decit muschi file, in general de porc, hai de-o caprioara, rareori, rareori de tot de mistret. Niciodata de tigan, nici macar la Casa Vernescu.

Pina la urma asta-i riscul publicitatii : te asociezi cu niste timpiti. Cit va avea de cheltuit acum Casa Vernescu pentru a lamuri publicul ca nu serveste file de tigan, nici flambat nici impletit cu usturoi nici pe varza si nicicum altcumva ?

Ce era Casa Vernescu asta de fapt, un fel de BDSM Dungeon de-ala ?

PS. Apreciez fina cunoastere a cutumelor sociale dovedita de maimutele anonime angajate de Ringier sa bata cu furie-n tastaturi : nu le-au zis ungurilor unguri, ci maghiari. Deci se poate.

PPS. Erau homalai ?

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. O fi fost declansat pe keyword "muschi tiganesc"...

    PPS vrei sa zici "homar ai?"

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 11 April 2011

    Da, am sclis homal glesit.

  3. mitzaabiciclista`s avatar
    3
    mitzaabiciclista 
    Monday, 11 April 2011

    Şî ca di obicei nu te-ai prins în taina problemei, iară tre'să dau pe la tine iama şî să ti discurc. ( ai văzutără că am scris şî nu şi? inadins!)
    Deci, care va să zică problema şade în fielu următoriu: Cum românii au , ba n-au, ba au, ba nu, ba da , ba nu, ba nu contează, ceva cu maghiarii, şi cum maghiarii( nu încep de la capăt că obosesc) nu suportă mirosul de muşchi ţigănesc plimbat la cerşit pe champs elysees, au hotărâtără că iote au un punct comun, da numa' Că Casa Vernescu s-a aprofitatără de subiectu' cu pricina ştiind bine că e dă mare interes lupta(care?) şi ştiind că tot omu' când n-are ce mânca e chitit pe scandal a zis: Să ne facem şi noi loc p-acilea. Aşi!

  4. kkk?

  5. Mie nu-mi merge click-ul.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 11 April 2011

    @mitzaabiciclista Si poati.

    @Ionut TTT.

    @Luka D Incearca lubrifiat.

  7. de ce dai click pe titluri bombastice, ha?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 11 April 2011

    Io n-am dat click pa titlu bombastik, ci am urmat un link obscur de pa twittar. K ?

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.