Cind eram tinar ficior

Monday, 04 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

...Ieream fala muntilooor

Mdeci dragilor, astazi mai dupa masa, cind se lasa caldura, mi-am luat pe mine camasa ai' neagra (unica), costumu' al alb (idem), pantofi negri-n bot de rata, mi-am pus diamantu-n chept si-am pornit spre oras, pe mijlocu' drumului ca si cum mi l-o luat tata mie, fluierind un cintecel. Da' tare, sa se stie.

Ase de bine-aratam ca am produs o ejaculare precoce unei domnite. Sa mor de nu, ea se juca prin colb cu oarece copchii de-ai vecinilor, ori poate chiar de-ai ei proprii, io-mi daschideam portita, ea nu s-o mai putut tine si mi-o dat buna-ziua de la mare distanta in timp ce io nu ma uitam la ea. Ca pur si simplu ase de tare s-o excitat cind m-o vazut ca nu s-o mai putut tine.

Io nici c-am bagat-o-n sama, mi-am descuiat lacata, am iesit afara, am incuiat lacata la loc, m-am dus la mijlocu' drumului unde era locu' meu clar si-abia atunci i-am zis asa, privind-o-n ochisorii ei tulburati, "saru'mina" si ea incintata mi-o raspus cu aeru' taiat. O fetita blonda si dragalasa ca de vreo cinci anisori se uita cu gura cascata la mine mai dinjos pe drum, intr-un echilibru precar mai-mai sa cada-n fund. Si io m-am dus, ca un fum, de-or ramas sa se propteasca oftind ele-ntre ele, de la cinci la treiscinci de ani toate.

Pai nu ?!

Nici macar cinii n-or indraznit a ma latra, nu stiu daca ma-ntelegeti cum zic. Si-acu', sa va spui o socoteala. Cind am iesit eu pe portita era sapte fara zece. Cind am ajuns la intrarea-n Timisoara era sapte si un sfert. Nu ca rotunjeli, chiar fara zece, chiar si un sfert, precis la minut. Asta inseamna douajcinci de minute, pe ceas.

Linga casa mea este o borna kilometrica, si dinsa glasuieste asa : Timisoara, 6km.

Noa acu' sa va vad cu matematica : daca 6 kilometri vin la 25 de minute, la o ora intreaga, care-i 60 de minute, citi kilometri vin ? Aud ?

Da, 14,4. Deci eu am mers cu 14,4 kilometri la ora, cu miinile-n jeburi, fluierind. Nici o sudoare n-o dat pe mine, nici foame nu mi-o fost cind am ajuns, sete nici atita, stiti cum ma simteam ? Cu chef, frate, imi venea sa zic ca ala "what a great day to play a baseball game, let's play two!". Imi venea s-o iau asa pe jos pin' in Arad, sa vaz daca ma apuc spre Nagyvarad 'au mai adast.

Noa ala-i barbat, ma-ntelegeti voi, dragilor ? Nu ca biciclete si povesti. Ma chiar bate gindu' sa fac un tweetwalk sau ceva.

Da'n tot cazul, mergind eu pe drum spre miezu' orasului ma gindeam la de-astea, cu ce bine-i sa fii tinar ficior, si mi-am amintit si de Ilea pe care vi l-am impartasit dinsus si de copilaria mea. Nu va redau tot procesu' cognitiv ca-i si prea complex si exista riscu' sa innebuniti spontan, ca de la atingerea lui Chtulhu, ceea ce nici nu-i departe, da' va zic asa pe scurt ca m-o apucat sa-mi rememorez expresiile de cind eram io mic copil, si ne jucam cu inca o mie de minji si minje minze prin cartieru' de-i zicea Zorilor. Deci, dinzos dinjos, lista :

 • Ti-ar cheli tie. Asta expresie insemna refuzu' unei oferte-ntr-o negociere. Un fel de "ti-ar conveni tie asa ceva", doar ca mult, mult, mult mai emfatic. Avea proprietatea sa transmita net si acut ca "nu-s io fraieru' tau, ba", da' fara nici un fel de ostilitate, complet neutru asa.
 • Oioioioioing-boioioioing Chestia asta se pronunta intr-un anume fel, dind din cap inainte si inapoi (sau in unele variante, stinga-dreapta), si imi inchipui ca-i o redare onomatopeica a gag-ului din desene animate cind unu' ia o tigaie-n cap (sau eventual varianta super, cind gasindu-se invelit intr-un clopot sau alt obiect casant incaseaza un ciocan, de-l vibreaza una' buna, si iese de-acolo-n oscilatie armonica). Se aplica de cite ori cineva zicea o prostie patenta, sau daca nu de cite ori ne doream noi sa fi zis o prostie patenta, ca functiona si ca mijloc persuasiv.
 • Noa asa mai cred. (sau aia mai cred), care se folosea pentru a lua nota de o reversie in cadrul negocierii. Ca sa-i intelegeti functionarea, un mic exemplu : X propune P. Y raspunde cu oioioing-boioioing. X rectifica P in P'. Y raspunde cu "noa aia mai cred", ceea ce-i semnalizeaza lui X ca P' e acceptabil ca adevar, si tre' sa vada cum poate repara si cit poate introduce din diferenta.

Astea asa, la repezeala, da' daca va aminteste de cind erati tineri ficiori ziceti cu incredere, sa le punem la pastrare pina nu dispar de tot.

Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

97 Responses

 1. Mihai B`s avatar
  1
  Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Monday, 4 July 2011

  supraomul porneste la plimbare. ia auzi, nici cainii nu-l latra. hai ca asta e buna. :))

  nu imi prea amintesc de expresiile din tinerete. daca erau, desi nu prea cred.

 2. Critic`s avatar
  2
  Critic 
  Monday, 4 July 2011

  cred ca tu ai plantat niscava iarba in gradina ta magica.

  unrelated http://www.ascodevida.com/estudios/802255

 3. Mircea Popescu`s avatar
  3
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Buei pe bune, tu o sa crezi ca ma laud, da' io spun adevaru' : deci era un set de dulai (asta intr-o alta zi, ci nu azi, bun ?) de-astia vagabonzi, vreo trei, si inca doi intr-o curte. Iar pe partea cealalta a drumului, un tip si cu mopsu' lui sau ce dracu' era, umblind ei voiniceste, si-o fata numa' buna de mincat lipaia-n urma lor in ceva sandale, pareau cam certati sau ceva, o umilea ala mniezo stie.

  Io ma uitam la ea, ea se uita la ala, ala se uita la cinele lui. Dulaii cind i-or vazut mopsu' or inceput a bate a sfirsitu' lumii, iesind asa in calea mea. Io odata am zis numa', da' n-am strigat sau ceva, numa' c-am zis "meri ma de-aici" catre al mai viteaz dintre ei, venind asa masurat spre el, de-o fugit ala chelalaind de spaima si-o dat coltu' cu toata trupa dupa el.

  Si-acum, io ma uitam la pizda, ea se uita la prost, si prostu' se uita la mine. Triunghiu' balelor admirative, gen. Ca-n viata.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  @Critic In the quaint words of the virgin Mary,

  hay chicas que no deben de ser padres

 5. Critic`s avatar
  5
  Critic 
  Monday, 4 July 2011

  madres ba sau wtf

  pics or didn't happen

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Neah, in spaniola asa se zice, parinti = padres. Da' suna intr-un mare fel.

 7. Critic`s avatar
  7
  Critic 
  Monday, 4 July 2011

  misoginule. ambele-s valabile, da' ma rog.

 8. Din cate stiu, distantele alea de pe borne se dau pana in centrul localitatii, nu la periferie. Dar pe la TM or fi km mai mici asa :D

  Zici ca de la plimbare ti-or venit amintirile din copilarie, da? Oioioioioing-boioioioing .....

 9. Mircea Popescu`s avatar
  9
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  @Critic E da, asa is de ambele valabile ca toata ziua auzi "su madres". Pe bune.

  @Diana Coman Esti haterita invidioasa pe viteza mea ? Esti. Ai net free de maxim 15 ani ? Ai.

  Transvestito!

 10. PS2. Caci cainii te-or fi latrat ei (fiind de meserie latratori) da la viteza cu care mergi tu la pas e posibil sa fi ramas sunetul in urma si de aceea nu s-au auzit.

  PS. Deci eu zic sa nu ne grabim sa acuzam cainii ca umblau cu covrigi in coada in loc sa latre cand ai trecut cu caravana. Beneficiu dubiului.

 11. Mircea Popescu`s avatar
  11
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Da' ce, sunetu' prin Banat e ardelean, are rabdare sa treaca omu' intii ?

 12. Toata lumea stie ca ardelenii vorbesc mai rar ... distanta fiind mai lunga intre cuvinte si timpul incompresibil rezulta ca viteza sunetului in ardeal se propaga cu o viteza redusa. Daca nu crezi ce zic eu (ca's haiter deci rau intentionat cum zici) poti intreba tinerii ce si-or dat bacu anu asta. io garantez un scor de peste 50%.

 13. Mircea Popescu`s avatar
  13
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Problema mare nu-i ca esti tu hater, ci ca riscam sa ne treaca vremea pina capatam raspunsurile.

 14. Mihai B`s avatar
  14
  Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Monday, 4 July 2011

  ba, ce mai conteaza atatea, textul oricum ii bestial. ;)

 15. Florin`s avatar
  15
  Florininsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Monday, 4 July 2011

  @Mircea, iar am citit in diagonala, nu stiu daca o mai spus cineva inaintea mea ce voi sa spun, da bag oricum.

  Daca pe borna scria ca-s 6 km pana-n Temeswar, apai 6 sunt pana in centru, nu "Cind am ajuns la intrarea-n Timisoara". Socoteste cam cati km sunt de pe unde ai intrarat in Temeswar pana in centru, si ai sa afli ca de fapt ai facut 6-8 km pe ora, mergand cu mainile-n buzunar :P

 16. Mircea Popescu`s avatar
  16
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  @Mihai B Vezi mo ce inseamna haterii ? Uite numa' la Florin dinjos, ce-l roade pe el!

  @Florin Buei auzi, sa-mi amintesti sa nu merg ever cu tine la pescuit. Plm, nu mai poate omu' scoate un somon din balta de rau' tau.

 17. pletzalcoatl`s avatar
  17
  pletzalcoatlinsigna de criptograf 
  Monday, 4 July 2011

  Centrul Timisoarei e ecctopic si se poate aproxima prin marginea orasului in anumite puncte bine alese.

 18. @pletzcoatl
  Cetrul Timisoarei care este
  Un centru viu si vechi si de poveste
  Acolo unde-i Mircea este.

 19. Critic`s avatar
  19
  Critic 
  Monday, 4 July 2011

  @mp : pai parca era vorba de o singura duduie, nu doi parinti. sus ba, se articuleaza ambele cu s in coada, ca-i plural, ai sai.

 20. Mircea Popescu`s avatar
  20
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  @pletzalcoatl Cita intelepciune, mindra domnita! Ascunzi si halvita pe sub altita ?

  @Dr.A Talentul adevarat izvoraste limpede si cristalin adevarul!

  @Critic Nu stii ce vorbesti lolz

 21. Critic`s avatar
  21
  Critic 
  Monday, 4 July 2011

  Inseamna ca-u basit rau limba amerolatino astia.

 22. Critic`s avatar
  22
  Critic 
  Monday, 4 July 2011

  io abea acuma am observat ca n-am comentat ontopic deloc aici.
  deci sa vedem

  o fetita !$blonda de 5 ani il vede pe mirshea himbracat la 4 ace, bogatan style, se emotioneaza si da buna ziua. miroase a bani evident.

  gata
  avem inca o alta dovada ca Herr Kirchemann p.izdt jude.

 23. Oioioioioing-boioioioing ăla s-o metamorfozat între timp în modernul trolololololol

  de unde rezultă că românilor le plac oooooole.

  am zis.

 24. Mircea Popescu`s avatar
  24
  Mircea Popescu 
  Monday, 15 August 2011

  Deci m-o facut domnita Ralu' de-am recitit, bestiale comentarii lmao.

 25. Cristian`s avatar
  25
  Cristian 
  Monday, 15 August 2011

  Deci dacă trec vreodată prin Timișoara știu pe cine mă pot baza pe post de ghid având în vedere că și eu merg repede.

  Domnița Ralu' e fata aia blondă de 5 ani după care bălește ursul ăla critic și pe care între timp ai înscris-o în academia ta?

 26. Mircea Popescu`s avatar
  26
  Mircea Popescu 
  Monday, 15 August 2011

  Esti pe-aproape : domnita Ralu e aia la care balesti tu in timp ce-si infige memoriile-n placa.

 27. Cristian`s avatar
  27
  Cristian 
  Monday, 15 August 2011

  Văd că fiecare e cu bucățica lui din din numele ei, de parcă nu mi-ar fi destul de greu de când Diana nu-și mai folosește celălalt nume.

  Eu i-am zis să pună niște poze cu așa ceva pe blogul ei că sigur face trafic, dar văd că nici în ziua de azi nu le-a pus. Păcat că nu prea le are cu rețelele, chiar păcat.

 28. Mircea Popescu`s avatar
  28
  Mircea Popescu 
  Monday, 15 August 2011

  Noa ca le-ai facut varza ditat, a la Cluj. Deci, cine sa puna cu ce ?

 29. defapt bucile sunt efectiv tot traficul

 30. Cristian`s avatar
  30
  Cristian 
  Monday, 15 August 2011

  Uite că Freud a înțeles. Dacă până și Freud a înțeles...

  Unii-s cu nume[:4], iar altii cu nume[2:].

 31. Mircea Popescu`s avatar
  31
  Mircea Popescu 
  Monday, 15 August 2011

  Deci daca se apuca Diana sa puna tite si buci pe blog aia clar rupe tot.

  Mai ales daca face rost de-o zgarda de pe undeva.

 32. Cristian`s avatar
  32
  Cristian 
  Monday, 15 August 2011

  @Mircea Popescu: apropo încă îi mai asiguri tu găzduirea sau perioada aia de un an a expirat?

 33. ii scade tot traficul

  cred ca mnoa, celalalta. decand clubul de fani adora pozele maispeis.

 34. Mircea Popescu`s avatar
  34
  Mircea Popescu 
  Monday, 15 August 2011

  @Cristian Da' n-am idee asa pe de rost.

  @Freud Auzi buei asta, ia lauda tu o chestie ? Da' asa, cu onestitate, pe bune, sa te vad. Defectule.

 35. pai cum sa nu laud trilema, desigur, oare ce altceva.

  interesanta cererea asta a ta, da' nu cred ca o pot computa.

 36. Mircea Popescu`s avatar
  36
  Mircea Popescu 
  Monday, 15 August 2011

  Pai problem mei, daca nu-ti vine sa lauzi nimica. E ok sa fii asa critic cu directie, da' daca esti universal nemultumit, pai problema-i la devla.

 37. la ce?

 38. Cristian`s avatar
  38
  Cristian 
  Monday, 15 August 2011

  Cum să nu laude ceva? Freud laudă comunismul, Linuxul și KDE-ul peste tot pe unde se duce. Mai nou laudă și BDSM-ul, BSD-ul.

 39. Mircea Popescu`s avatar
  39
  Mircea Popescu 
  Monday, 15 August 2011

  Lauda o laie, ca ie "ironic" si-acolo.

 40. @Cristian Deci cum?

 41. Cristian`s avatar
  41
  Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Tuesday, 16 August 2011

  Neah, ironic e că și-a instalat Linuxul în cele din urmă, ba chiar îl mai și folosește pentru a intra pe trilema.

 42. haters.

 43. Mircea Popescu`s avatar
  43
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 16 August 2011

  @Cristian Aia nu-i ironic, aia ii normal, zic eu.

 44. deci sa ne lamurim : e de nevoie, nu de placere.

 45. Mircea Popescu`s avatar
  45
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 16 August 2011

  Sexul la virsta ta traditional este de nevoie, nu de placere. Nu dispera, cresti tu mare.

 46. asta a fost buna

 47. Cristian`s avatar
  47
  Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Tuesday, 16 August 2011

  @Freud: deci ești masochit, deci îți place.

 48. Mircea Popescu`s avatar
  48
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 16 August 2011

  Masochitu' ii un fel de balena ?

 49. În cazul lui Freud, da.

 50. ...sau altfel spus "sa ne frustram aşadar"... :D

  offtopic, domniţule Mircea...Mare fenomen cu ceasul karmei de pe Fain, ca se invarte precum criza din zilele noastre. Eu votez la greu de fo' 3 zile de cand am venit din concediu in care n-am avut net k n-am vrut...iar karma scade, scade ...ca o mioriţa blondă autohtonă...wwwaaawww, karma mea...

 51. n-am sa inteleg niceodata cum de le ghicesc ientelectualii astia pe toate.

  i cannot into trifoi [insert triunghi aici nu merge alt+255]

 52. ...adik de la -57 acum 3 zile am ajuns la -233 azi...in conditiile in care tot votez articole la greu...:PPPP care imi furati karma zilelor mele pe Fain...voi chiar n-aveti frica de Maestrul MP ?

 53. Mircea Popescu`s avatar
  53
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 16 August 2011

  @gabi Vezi ca e cam grav, daca nu-l aduci repejor pe 0 vei ajunge cu blogu' suspendat.

 54. pai explica tu ce sa fac...dac eu votez de pomana de 3 zile :P

 55. sa comentez n-am dreptul, sa postez nici atat...

 56. cumpar hosting Mirceo...nu-ti face griji, nu-s paduche...

 57. Cristian`s avatar
  57
  Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Tuesday, 16 August 2011

  @Freud: http://lmgtfy.com/?q=site%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.fileformat.info%2F+four+leaf+clover&l=1

 58. Mircea Popescu`s avatar
  58
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 16 August 2011

  Pai baga mare, daca votezi si ti se mai publica te scoti tu. Al' data nu te mai lasa asa pe ultimu' moment, karma expira in 30 de zile deci daca tu sa zicem ca ai azi 500 de karma da' ea o fost obtinuta acum trei saptamini in inca o sapt esti pe zero. Deci daca stii ca pleci sau asa, pai baga atunci inainte sa ai un buffer.

 59. pai de 3 saptamani n-am mai votat, asta zic... Eram cu plus pe la 700-800 cand am plecat. Acum votez si tot scade, fir'ar...:)))

 60. Mircea Popescu`s avatar
  60
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 16 August 2011

  Baga mare, ca inseamna ca ai o lunga lista de chestii de citit si votat :)

 61. @cristian : http://www.meatspinnetwork.com

  o sa-mi multumesti tu mai tarziu.

 62. Cristian`s avatar
  62
  Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Tuesday, 16 August 2011

  @Freud: și dacă sunt vegetarian?

 63. aia e pentru baieti de subsol. omul este un animal carnivor, consumul de carne a stat la baza evolutiei, precum un factor extrem de decisiv in evolutie, inventarea focului, etc.

 64. Cristian`s avatar
  64
  Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Tuesday, 16 August 2011

  Omnivor poate, nu carnivor :-) Carnea e bună într-adevăr pentru că poate avea unii acizi grași esențiali sau vitamine, B12 în special. Cred că rolul ei în evoluția omenirii are de-a face și cu clima. Dacă ești undeva mai prin nord unde jumătate de an ninge, iar în cealaltă jumătate te chinui să dai zăpada din fața casei, atunci vegetalele sunt un lux. În zonele aride am impresia că-i cam la fel, doar n-o să mănânci iarbă (aia se fumează :-D) și cactuși.

 65. Freud: overused site is overused kthxbai

  was used ovar 9000 times, faggot

 66. das vintage site never get old

 67. Mircea Popescu`s avatar
  67
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 16 August 2011

  @Freud Care e diferenta intre ceva extrem de decisiv si ceva intrem de decisiv ?

  @Cristian Chestie care explica si de ce nu s-au construit civilizatii in zonele aride.

  @dAImon Vezi cai scris maggot gresit.

 68. ce cuvant zici ca e ala?

  @cristian : plantele nu aporta suficiente calorii pentru om, defapt mancatul de fructe si legume te cam scoate pe minus. fara paine, grasime si carne o cam sugi pe clima arida, pe zapada, pe campie, pe ce o fi.

 69. Mircea Popescu`s avatar
  69
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 16 August 2011

  Pai si nici daca o sugi nu aporta suficienta calorie ?

 70. ololo haters. nu, ar consuma.

 71. mircea pwned @ #69 comment. :))

 72. Mircea Popescu`s avatar
  72
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 17 August 2011

  Happens to the best of us >D

 73. @Freud: bananele și nucile de cocos au ceva calorii.
  @Mircea Popescu: și totuși evreii împreună cu reptilienii domină lumea. Pe de altă parte n-am auzit însă de niciun evreu care să-și dorească să se mute în Israel, toți vor în SUA (sau pe undeva prin Europa).

 74. Mircea Popescu`s avatar
  74
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 17 August 2011

  Chestie care nu explica existenta Israelului.

 75. Păi au făcut precum căpșunarii noștri. Au furat strâns bani prin străinătățuri, i-au terorizat pe britanici și și-au tras și ei în sfârșit țară :-)

 76. Mircea Popescu`s avatar
  76
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 17 August 2011

  Totul pare un cui manowarului care si-o bagat in cur un ciocan.

  Faza reala.

 77. ca sa nu mentionam si legendarul http://1man1jar.com/

 78. Mircea Popescu`s avatar
  78
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 17 August 2011

  Pai si ligaturi ari bri ?!

 79. Pe de altă parte n-am auzit însă de niciun evreu care să-și dorească să se mute în Israel, toți vor în SUA (sau pe undeva prin Europa).

  cred ca glumesti, m-am si interesat. daca demonstrezi descendenta din evrei, victime de lolocaust si etc, statul te scuteste de taxe timp de ceva timp, iti gaseste de munca si iti da clase ebraica gratis.

  plus ca dupa WWII au emigrat enorm. ironia sortii face ca cine era rege in palestina la vremea aia chiar era bun prieten cu hitler, era interes personal sa nu-i calce evreii pamanturile, plus ca germanii pusesera mana pe coloniile de acolo ale englezilor.

  ba mai mult decat atata, tipul se plangea turciei sa le mai trimita refugiati de razboi evrei ca n-au nevoie.

  a murit hitler, s-a ales praful de palestina.

 80. Mircea Popescu`s avatar
  80
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 17 August 2011

  Hitler n-a murit buei. S-a sinucis.

 81. era mortu' viu de mult timp, spart de droguri.

  aia e varianta oficiala, naiba stie adevarul.

  ce, nu stii ca familia lui Ilieș Wiesel a fost gazata da' in tabara lui s-a murit numai de boala, munca si etc?

  si ierusalim e a evreilor 1488% apropo de chestie.

 82. Anonimosu`s avatar
  82
  Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Wednesday, 17 August 2011

  Himmler's expansion of the SS was based on models from other groups, such as the Knights Templar and the Italian Blackshirts. According to SS-Obergruppenführer and General of the Waffen-SS, Karl Wolff, it was also based on the model from the Society of Jesus of absolute obedience to the Pope. The motto of the SS was "Treu, Tapfer, Gehorsam" (Loyalty, Valiance, Obedience).

 83. una dintre nenumaratele tepe care vor sa le traga dubiosi istorici

  http://www.freerepublic.com/focus/news/747153/posts

  si gigelul palestinian

  http://en.wikipedia.org/wiki/Mohammad_Amin_al-Husayni#The_Holocaust

  "You see, it's been our misfortune to have the wrong religion. Why didn't we have the religion of the Japanese, who regard sacrifice for the Fatherland as the highest good? The Mohammedan religion too would have been much more compatible to us than Christianity. Why did it have to be Christianity with its meekness and flabbiness?" -Alois Hutten van Frankenberger, pictor habsburgian, 1488

 84. *uitati de linia cu tepe.

 85. Deci judecand dupa insigne, anonimosu este pizda si ganja smoker, sau ce vrea sa insemne chestia aia verde.

 86. Mircea Popescu`s avatar
  86
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 17 August 2011

  Asa ca si tine ?

 87. Oh wa- e si pe mine. DREPT CE AM FOST ETICHETAT?

 88. Mircea Popescu`s avatar
  88
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 17 August 2011

  Citeste bwey ultimu' articl.

 89. Cristian`s avatar
  89
  Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Thursday, 25 August 2011

  @Freud: da, Israel de-abia așteaptă să primească noi evrei, dar asta nu înseamnă că ăia își și doresc să ajungă acolo și nu în altă parte. Sunt unii care ajung acolo, stau câteva luni sau câțiva ani (în care își fac și stagiul militar) după care își iau tălpășița pe alte meleaguri.

 90. @Critic E da, asa is de ambele valabile ca toata ziua auzi “su madres”. Pe bune.

  @Critic Nu stii ce vorbesti lolz

  http://trilema.com/2010/nu-va-mai-jucati-cu-copii/#comment-28535

 1. 91
  Un blog de poveste » Blog Archive » Leapşa hororr (via Pingback)
  Monday, 4 July 2011

  [...] Transmit această leapşă tuturor celor care cred că au destul talent literar dar şi imaginaţie să o poată duce la împlinire. Şi bineînţeles principalii  nominali provocaţi la leapşă sunt: Luka, Porkul de York, Diana Coman şi mai ales Mircea Popescu [...]

 2. [...] Cind eram tinar ficior [...]

 3. [...] trecut cincisprezece spre douazeci de ani de-atunci, si eu zbor pe cele doua picioare ale mele cu 14,4km/h (valoarea este aproximativa), da' asta inca nu-i nimic : am in gradina o groapa, ramasa nu se stie [...]

 4. [...] Intrucit intr-un final a stat, astazi, dupa o zi si aproape jumatate de ninsoare continua, am iesit si eu sa curat zapada. Operatiunea mi-a luat cam o ora si jumatate, sunt complet sfirsit (abia stau, literalmente, ori drept ca un bat or altfel practic in genunchi) dar de terminat am terminat. Asta inseamna precum vedeti din imagini cam cincizeci de centimetri de zapada, si-am facut o poteca lata de un metru si ceva pe-o lungime de vreo cincizeci-saizeci de metri (in fata casei pe toata latimea gradinii pentru bunastarea publica si-n lungul casei pina la intrare pentru bunastarea privata). Daca luam densitatea zapezii ca la vreo 0,1 (dat fiind ca-i destul de usoara, inca n-a apucat sa se topeasca) rezulta o cantitate de 50 (metri) × 1 (metru) × .5 (metri) × .1 (tone / metru cub) = 2.5 tone de zapada mutata. Toata operatiunea mi-a luat cam doua ore plus minus (mai degraba minus) asa ca ce pot sa zic, pusca si cureaua lata. [...]

 5. [...] de care chestie, o faza haioasa : setul de dulai de care va povesteam asta vara e tot acolo. Stau pe-un loc viran la intersectia strazii principale (Petofi Sandor, ca Dumbravita-i [...]

 6. [...] n-o intrat intr-o etapa de oioioioing-boioioioing cum poate ca s-ar fi cuvenit, dat fiind ca asa fac totusi copiii mici si noi chiar daca nu eram [...]

 7. [...] went into a period of oioioioing-boioioioing as it'd have been right and proper, given that such is the manifestation of small kids, and we even [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.