Otrava

Monday, 28 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Otravai e o colectie de vignete filmate pe pelicula proasta (daca-i alb-negru e mai artistic, nu ?) si inserate fara nici un sens si fara nici o logica de-a lungul unei structuri care urmeaza aproximativ formatul documentarelor bazate pe interviuri dar e populata de actori ingrozitor de slabi.

De fapt, daca ar fi vorba sa alegem cea mai slaba calitate a incercarii asteia, intre scenariul atroce si regia imbecila, decoruri cel mult dubioase si efecte sonore de uscatorie de bloc, actorii absolut infecti se detaseaza oarecum in jos.

Am vaga impresie ca intreaga constructie trateaza, sau ma rog, isi propune sa trateze ceva in legatura cu gheiala, dar pot afirma fara rezerve ca daca cineva se simte inspirat de aceasta incilcitura de par, unghii si alte indigerabilitati regurgitata aparent de-o pisica vagaboand, daca cineva are senzatia ca porcaria asta-i ilumineaza cumva intelegerea lumii atunci acel cineva este fara indoiala posibila dobitoc, pur si simplu. Putea la fel de bine sa priveasca reclame din anii 80 cu capu-n jos sau date invers.

In fine, poate-o fi facuta chestia asa fel ca-si reveleaza geniul doar dac-o privesti bine trotilat cu Amylnitrat. In care caz sa-i fie de bine.

———
  1. Poison, 1991 []
Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. [...] Otrava [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.