O teorie apropo de imbecilitatea imanenta

Friday, 02 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Maputo — Sales of bananas in Maputo have plummeted following the circulation of malicious e-mails and mobile phone text messages claiming that South African bananas are infected with a lethal bacteria.
via allafrica.com

Problema nenorocitilor astora, o tara blestemata de imprejurarea ca o minoritate de albi civilizati veniti acolo pentru diamante sunt siliti sa-si croiasca cumva o viata comuna cu niste negri semnificativ mai apropiati de maimute decit de umanitate intelectual vorbind este ca n-ai ce-i face. Pur si simplu, s-a incercat apartheid-ul, s-a incercat educatiai, s-a incercat tot ce se poate incerca, cu rezultatele cele mai triste : maimutoiul e maimutoi, oricit il imbraci tu in hainute nustiudecare. Ati vazut vre-odata babe de-alea atinse de dementa senila cu potai care mai de care mai rapciugoase imbracate-n diverse mizerii crosetate ? Mnoa cam asa arata eforturile lu' Vusi Shongwe, MEC-u de' Siguranta, Securitate si Legatura al Comunitatii din Mpumalanga. Pentru ca Mpumalanga e mpumalanga si nu Oslo, ce puma o tot tineti langa ? Nu exista nici un motiv credibil pentru a avea MECSSLC in Mpumalanga, precum nici nu poate sa existe asa ceva in realitate. E cel mult o pretentie, o forma fara fond, o fita deplasata.

Amarastenii astia (cu capul, sau ma rog, ce au ei acolo sa nu le ploua-n git) se joaca, de fapt. Au telefoane mobile cum am si eu, si au "magazine" unde se vind... banane, ca doara ce pleazna sa se vinda si sa se cumpere-n gaura curului lumii ? Banane, si mpongobongo adica scame de buric ambalate si bingabonga adica ramasite de floci de magar (cacai n-au). Si-acum, se joaca cu ele. Deci, telefonul e facut pentru a comunica chestii importante la el si Mbungu vrea ca orice mbungu la virsta maturitatii sexuale sa auda vocea Mbongai, care si ea idem ? Pai NO PROBLEM SIR cum zic maimutele, ca ii va da telefon. Ca sa o anunte chestia foarte importanta ca streptococcus pyogenes se transmite de-acum mincind banane in Africa. E o singularitate cuantica acolo la ei.

Si-atunci un maimutoi imbracat intr-un tricou pe care scrie Go Jets si el crede ca-i vorba de avioaneii vorbeste la telefonul lui Nokia 8310 second hand explicind chestii de maxima importanta pentru securitatea si siguranta maimuticii cu care, sau cu care isi doreste sa, sau cu care viseaza sa, sau pizda ma-sii. Pai nu-i el fix ca-n filmele de mina a doua, telenovele cu "biznismeni" mexicani si pakistanezi de le-o vazut el la' televizorul Diamant alb-negru al lui Bunghila, seful de trib ? ESTE APROAPE CA UN OM!!! Doar ca nu chiar, da' aproape, bun ?

Dar nu de asta voiam sa va povestesc. Ci de urmatoarea realizare de-a mea : practic ce fac maimutoii astia, fara s-o stie, e un test al sistemului de avertizare in caz de urgenta. Asa a decis specia lor, ei nu stiu da' specia in sine, ca avatar incarnat prin trupurile lor irelevante a decis sa verifice daca functioneaza sistemul de avertizare in caz de pericol. Ei cred ca "sunt seriosi" dar de fapt se joaca, cum cred si copiii ca "sunt seriosi" cind se joaca, da' de fapt indeplinesc niste imperative venite de dincolo de ei (cum si copiii jucindu-se, idem).

Si-atunci, apropo de recentul test organizat de guvernul federal al SU asupra sistemului national de avertizare in caz de urgenta, chestie privita cu suspiciune de diversi cetateni care nu-i vad utilitatea, importanta si le displace sa constate substitutia guvernului federal pe autoritatea rezervata de constitutie statelor : nu au incotro, bai oameni. E o timpenie, da, e inutila, da, dar odata ce specia de maimutoi si mgombo-mgambo a decis ca tre' facuta chestia aia, pai ea va trebui cumva facuta.

Nu este vina guvernului! Ei pur si simplu ofera o varianta sublimata, simplificata si mai putin costisitoare social care totusi sa satisfaca pulsiunile maimutoilor de compun specia. Asta-i nenorocirea guvernului, oricarui guvern : lupta cu imbecilitatea imanenta a populatiei, un monstru invizibil dar cu atit mai puternic. Nu pentru ceva motive absconse s-au chinuit federalii sa faca chestia aia, ci pentru a evita situatia in care americanul de rind trece la manifestari mpongobesti, care de altfel nu pare nici foarte departe.

Si, prin extensie, de-aia se organizeaza tot security circus ala prin aeroporturi, care n-o prins cum nici nu va prinde niciodata nu ca un terorist, da' macar un violator de minore : pentru ca daca nu li s-ar baga fraierilor mina in chiloti intr-un cadru organizat s-ar apuca ei de linsaje ad-hoc, ca cetateanul de pe locul 8A e barbos.

Cum va place teoria mea ?

———

  1. Mbombela - Husbands who cook for their families or babysit their children are not bewitched, says Mpumalanga Community Safety, Security and Liaison MEC Vusi Shongwe.

    Shongwe was speaking to 500 men during the opening of a two-day Mpumalanga men’s summit that started in Mbombela on Tuesday.

    sursa []

  2. Ceea ce-i pina la urma scuzabil, cine plm is NY Jets aia ?! []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

  1. anonimosu`s avatar
    1
    anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Friday, 2 December 2011

    Hello from my name and I hope this letter finds you in good Health.
    I am american african.
    Thank you sir.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 2 December 2011

    Ahahaha

  3. Oh for fuck's sake, it's called african american, nigga went niggin'.

    @mp : RASISTULE, ASTA ESTE RASIST, NU EXISTA NICIO DIFERENTA A SPECIILOR SI DARWIN ERA UN NAZIST IMPUTIT* 11111!!WINRAR

    _______________
    *claimed by ex-commie block actual legionary as atheist and communist, especially romanian bor.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 2 December 2011

    Sup Freud ? We heard you like african american so we put some american african in your african american so you can american african while you african american.

  5. comm #4 filled my retarded quota for 2nite. thank you , Sir.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Friday, 2 December 2011

    Please send immediately to our adress
    Name_________________
    Place of job____________
    Addres________________
    Heterosexuality_________
    Phone no______________

    Insallah.

  7. bhahahahaha polimedia.us/dtng/c/src/131322902337.jpg

  8. yup, trilema chiar e glory hole cateodata.

    fact established and added to knowledge base.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Saturday, 3 December 2011

    Io incep sa suspectez ca tu nu stii ce-i ala Glory Hole.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.