Moment de intimitate-n baie

Wednesday, 17 August, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ce urmeaza nu-i pentru oricine, asa ca... hm. As zice "luati cu un graunte de sare", dupa expresia englezeasca intre timp impamintenita in limba romana (de catre mine), dar in cazul de fata s-ar putea sa nu fie o recomandare prea adecvata, sau prea bine primita. Asa ca, luati cu un graunte de zahar, sau cu o cana de lapte, sau in fine, fiecare cu ce-are pe-acasa. Eventual o sticla de votca, pentru ca am auzit eu ca votca ajuta multe.

In primul rind aveti a va pregati din timp (cam un ceas-doua inainte), atit sufleteste cit si trupeste. Sufleteste va veti pregati de exemplu incercind sa va calmati agitatia, tremurul miinilor si erectiile spontane, iara trupeste ingerind o buna cantitate de lichide. Daca aveti suc de cranberries de le zice-n romaneste strugurei e foarte bine, trageti la masea asa vre-o doi litri de ala. Daca n-aveti, sau nu va place, incercati apa plata. Sau eventual apa minerala demineralizata, sa nu va ia ulcerul de la atitea bule. (Si apropo de apa minerala, stiati ca fascistii erau obsedati cu apa minerala, si-n perioada celui de-al doilea razboi mondial cam toata productia de apa minerala a Europei se desfasura sub atentul control al Schutzstaffel ? Traznaile lui Himmler, care intre altele tinea chefuri nocturne cu cite 12 invitati - sa fie ca si la masa lui Arthur! - carora le recomanda sa nu manince decit praz si sa nu bea decit apa minerala toata ziua ? Mnoa, acum stiti.)

In tot cazul, n-o dati pe lapte, sucuri foarte dulci (piersici, gen) si alte chestii care va umplu de electroliti si va deshidrateaza. Din aceleasi cauze mai ales nu alcool. Eventual bere, berea e acceptabila. Ca bonus, niste cafea n-are ce sa strice, administrata cu vre-un sfert de ceas inainte de inceperea festivitatilor. Iara daca nu oarece alt diuretic de-asta natural.

Ei, si odata ce va simtiti asa... cum sa zic eu, pregatit (atit sufleteste cit si trupeste!) pentru momentul de intimitate-n baie, luati domnita nuda si amplasati-o convenabil in cada goala careia preventiv i-ati montat etans dopul. Dupa care veniti asa din spate, lasati-va suav penisul pe clavicula ei si dati-va drumul.

Udati-o uniform, si intre degetele de la picioare, si intre picioare, si pe genunchi, si-n buric si pe piept si pe git si-n par si peste tot. Lasati-o sa si guste, da' sa nu-nghita - sau ma rog, daca preferati, sa-nghita, ce-are ? - luati o pauza, pentru ca simpla contemplare a urinei apasindu-i carnatia moale, scurgindu-i-se pe pielea fina si asa mai departe va va excita suficient cit sa va taie jetul. Iara daca nu, contactul glandului cu buzele si limba fetei sigur va va. Iara daca nici probabil ca sunteti prea batrin pentru distractii de-astea.

Si-asa o sa constatati ca pe linga placerea simpla si frusta a intimitatii-n baie, mai exista si-o placere nebuna a depasirii sau macar luptei cu imposibilitatea fiziologica de-a face-n timp ce sunteti excitat. Care-i, de fapt, destul de aproape de-un orgasm, in felul lui, si foarte aproape de ce simte orice femeie proaspat regulata (da' de barbat priceput) in timp ce se pisa. Intrebati numai.

Odata ce-ati terminat, luati un loc undeva comod (ca de exemplu pe buda), si-n timp ce fata-si umple cada discutati ce aveti chef, de-ale voastre povesti. Moment la care veti descoperi neindoielnic ca de fapt nu terminaserati, doar ca erati prea excitat ca sa va puteti corespunzator goli, asa ca repetati operatiunea, eventual chiar de mai multe ori, dupa nevoi.

Dupa ce cada s-a umplut o puteti baga o tura cu capul la fund, si eventual ii pueti da si-un nume, da' pe cit posibil ceva simpatic, bine ? Si pe urma ea se poate spala pe cap, si pe tot restu', si dumneavoastra puteti sa va reluati locul cel comod si sa povestiti in continuare.

Intimitatea este, pina la urma, un lucru ciudat privit din perspectivele inguste si contondente ale discursului public.

PS. Nu uitati sa-i dati si pe spate. Incepatorii mereu uita spatele.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

42 Responses

  1. luni de fiere...

  2. ai' de tine ce bine te-ai fi inteles tu cu hitler.

    apropo de chestie, erau niste pizdute care se plangeau pe interneti ca ele cand asteapta dusul romantic cu romeo se trezesc asa pisate, ceva genul cainele si stalpul, ele foarte indignate.

    eh ce-i si cu marcarea asta de teritoriu in zilele noastre :lol:

    hehe, bautura mea preferata e sifonul. si da, imi place si mancarea de praz. ehehehehehehehehehehehehe.

  3. te ghiceam eu mai pervers asa:-? mai ai si alte chestii kinky in repertoriu?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 August 2011

    @f Dadice de fiere ?

    @Freud Mbon.

    @Lilly Pai vezi pe-acolo pe la lifespiel.

  5. maine, cand o fi cu credite dalea:))

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 August 2011

    Nici o zi nu-i ca ziua de miine.

  7. Aşa s-a născut şi numele Trilema?

    Eu sunt un prost. Luati aiurelile pe care le-am scris mai sus ca atare.

  8. Why are you crying? It's just water, I know how it tastes, it's just water.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Thursday, 18 August 2011

    @gheorghe De fapt, nu e "doar apa". Pe de-o parte contine uree, asa cum contin o buna parte din diversele creme si spume cu care-si dau muierile pe chip si-n general pe chele, doar ca nu-i obtinuta din pisat de vaca de ferma, colectat dintre balegi. Ci e obtinuta direct din preaiubitul stapin care este.

    Si pe de cealalta parte, contine sare. E drept ca Maricicile si Marinelele auzit-au toate ca femeile bogate baga sare de baie-n apa si-si inchipuie ca ce mare lux si rafinament ie asta, fara sa stie ca bietele baga sare-n apa ca sa compenseze faptu' ca al lor mascul nu le mai baga-n seama nici cit sa se pise pe ele. Ca asa ajung sa se nasca modele, pulimea copiaza o jumatate de sfert de chestie fara sa stie macar ce.

  10. Cristian`s avatar
    10
    Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 23 August 2011

    Ăsta-i un alt articol din seria murdărirea este bună? Invers ai încercat?

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 24 August 2011

    Invers n-am incercat.

    Ma bucur c-am ajuns in halu' in care fac comentatorii comentarii platite la mine pe blog. Este, cu siguranta, o premiera. Numai pe Trilema, ca de obicei, scl etc.

  12. Cristian`s avatar
    12
    Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Thursday, 25 August 2011

    Păi de ce nu? Doar nu ți-o fi rușine.

    Să știi că am căutat clipul cu pricina, dar n-am reușit să-l găsesc, iar cea mai bună opțiune a fost minunea aia de la iqads. Nu că m-ar fi deranjat să încasez niște bani de la ei. Ce doar blonda să scrie la comandă? Poate că vreau și eu să comentez la comandă dacă tot am vorbit de muncă silnică. Sau tu ai pică pe detergent pentru că nu se cheamă Linux?

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 August 2011

    Pur si simplu nu m-o interesat. Tu ti-ai bagat vre-odata boabe de griu in nas ?

  14. Cristian`s avatar
    14
    Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Thursday, 25 August 2011

    Boabe de grâu nu, dar altele da. Noroc că s-a terminat cu bine. Da' ce importanța are? Aici era vorba de simetrie, nu de ceva cu totul nou.

    P.S. Material pentru scatofili n-ai?

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 August 2011

    Simetria nu exista. Si n-am, tot din lipsa de interes.

  16. Sunteti dezgustatori.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Lolz cica email doamne@fereste hahaha.

    Totu' ie dezgustator pentru cite cineva, zimbete.

  18. @:): de ce la plural? Pentru că e și-o fată implicată? Da' poate c-a fost siluită să facă așa ceva.

    @Mircea Popescu: uite așa spulberi tu mitul egalității între sexe. Apropo de dezgust, parcă nu se știe că toate medicamentele sau alte lucruri benefice pentru organism precum ureea sunt dezgustătoare. Cred că toată lumea știe gustul oribil al fiolelor de Calciu și vitamina D :-) Nu reușesc totuși să-mi explic cum ureea e toxică dacă e ingerată, iar prin piele nu e. Probabil o fi având de-a face cu cantitatea și faptul că nu trece așa de mult prin piele.

  19. pai n-ai inteles tactica lui mircea, lui ii convine sa fie cu egalitatea intre sexe ca sa nu i se ceara lui ocrotirea pulii a sexului slab si etc iar nu ii convine atunci cand el vrea fete in lesa.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    @Cristian Pare rau da' nu te poci ajuta : mie-mi place la gust si vitamina D si calciul. Plm, cind eram copchil aveam calciu de-ala efervescent de puneai in pahar si-ti facea ceva sifon din el, iubeam alea.

    Ureea nu trece mai deloc prin piele, din cite stiu.

    @Freud Mei, egalitatea intre sexe e un concept statistic si legal. Eu sunt pentru, si chiar aplic ca atare, ba-mi pare deplasat sa nu aplici, "nu o angajez ca-i femeie". Pai e femeie, da' asta nu inseamna mare lucru-n context. Mi-ar parea chiar scandalos sa aud un judecator ca indeparteaza o marturie intr-un proces pe motiv ca-i data de-o femeie si "ce stiu ele" gen, chestie care de altfel se mai vedea in anii 90 la probleme cu automobilisti mai ales.

    Da' pe de alta parte relatiile cu femei concrete-s problema partilor, nu chestie de statistica. Io n-am pus niciodata-n lesa "femeile", ci doar femei anumite. Ie o diferenta.

  21. inb4 testeaza iar toate cablurile din casa pe presupusa secretara.

  22. @Mircea Popescu: de asta am și zis fiolă. Ce gust sălciu aveau... Pastile efervescente cu calciu nu știu dacă am luat, dar cu vitamina C cu siguranță și aveau într-adevăr un gust demențial.

    @Freud: secretara aia care e și directoare tehnică și care vorbește cehă și face și pâine chec pe deasupra? :-)))

  23. ntz, directoarea tehnica e cam de pensie iar ceha nu stie sa gateasca sau mircea pune poze cu mancarea gatita de ea si zice ca e a lui.

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    @Freud Te-ai umezit nitelus ?

    @Cristian Dadice sa bei fiole ? Ce parinti iresponsabili aveai, sa mor io. Mie-mi dadeau fiolele sa ma joc cu ele de-a armele biologice, era super tare. Ma rog, alea romanesti de cacliu erau naspa da' aveam ceva fiole nemtesti incredibile, cu un virf asa superascutit si o forma tare de tot, plus ca erau colorate. Le aliniam asa frumos ca rachete :D

    PS. Din nou din clasici : "A!... știi ce? nu-i spune nimic, fiincă poate nu ții minte exact persoanele."

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Pfoai fii atent ce documentat ie Froid ?! Bravo ma.

    Nu stie ca o avut parinti iresponsabili, ca Cristian aici de fata, da' invata, ca acu' are lesa noo + curele si cureluse-n diverse faze de dezagregare pe fundu' ei.

  26. Da, știam că nu-s aceleași persoane. Din moment ce directoarea tehnică a fost prin W3C e clar că-i găină bătrână, deși mai sunt și excepții prin comitele și comițiile astea, de exemplu Aaron Swartz (Freud, după cum vezi evreii sunt peste tot). De asemenea parcă are un nume american sau în orice caz nu prea îmi suna a ceva ceh.
    În ceea ce privește gătitul checului, din moment ce s-a dus după pâine e clar că nu prea le are cu produsele de patiserie și panificație.
    De unde îți iei echipamentul ăla, din magazinele pentru animale sau pui secretara aia din SUA să-ți trimită? Apropo de secretare și gătit, parcă ai fi Bill Gates de care avea grijă prima lui secretară să-l îndoape cu hamburgeri:

    By her own recalling of the early days of Microsoft, Lubow had put Bill Gates on a steady diet of hamburgers because he always skipped lunch.

    Eu am probleme cu recunoașterea oamenilor după față, inclusiv din cauză că vederea mea nu e foarte strălucită. Plus faptul că oamenii se mai schimbă. Acum câteva săptămâni chiar am ezitat să-mi salut un fost coleg de liceu din cauza asta :-)

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Am cumparat curele de la un curelar de prin Mehedinti. Foarte bune curele. Si ieftine.

    Eu am probleme cu recunoscut oamenii-n virtutea faptelor combinate ca a) nu prea dau doua parale pe oameni si b) cunosc prea multi. Evident, c) femeia nu e om. Pe ele le recunosc ok.

  28. Dar tu ești om?
    Femeile le recunoști după pizdă te pomenești. Apropo de pizdă, care-i echivalentul academic, vagin, vulvă sau mai știu eu ce?

  29. floare.

  30. @Mircea: cu ce-ai ajuns până-n Mehedinți, cu taxiul?

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    @Cristian Io is io, cum o sa fiu om ? Oameni sunt ceilaltii. Si femeile le recunosc dupa patternu' electromagnetic.

    Academic nu este, ca academia n-are.

    PS. Cu tancul.

  32. You have got awesome thing in this case.

  1. [...] Lasa la o parte ca asa simplificari grosiere tradeaza o completa inocenta in raport cu problemele reale ale intimitatii - sa ne adaptam discursul nevoilor cognitive ale puberilor, pe care cu succes cetateanul ii [...]

  2. [...] da' facem o introducere in romana ca sa fie chestiunea incurcata. Deci, in continuarea discutiei cu momentul de intimitate-n baie, va ofer un nou moment, tot de intimitate, tot in baie. Pentru o mai buna contextualizare a [...]

  3. [...] barbat care sa se epileze, totusi sunt genul bizar de barbat care are relatii intime cu femei. Da' intime de-adevaratelea, nu pur si simplu [...]

  4. [...] in intimitatea neconjugala a caminului nostru, mai draga ? Pai sa va reamintesc pe scurt, ca 1, 2, 3 etc qs. Deci sa ma insor ca sa ce, ca sa ma asigur ca vor fi prin jur si "cind vom fi batrini", [...]

  5. [...] mi-a atras atentia ea ca diverse chestii pe care eu le consider absolut banale, ca de exemplu urinoterapia cosmetica sunt cel putin fascinante pentru oamenii pe care tot eu ii consider absolut banali, adica [...]

  6. [...] scari e mare chestie. Nu e, din experienta, e doar din imaginatie. Domnitele care n-au facut baie imbunatatita cu urina posesorului de drept (sau macar de fapt) isi pot inchipui si isi vor si inchipui fara indoiala ca sa se pise-un barbat [...]

  7. [...] nu in sensul ca-i mare chestie sa te pisi in pizda. E drept ca eu prefer in practica sa ma pis pe pizda ocazional, da' pot intelege ca altii sa prefera sa se pise in pizda, regulat. Totusi... nu-i pacat [...]

  8. [...] si expertele mele-n viol, nuditate publica, urolagnie si alte abuzuri au decis ca "e nerealist" si "prost facut" si pula mea, de pe la jumatate faceam [...]

  9. [...] actually, literaly, bathe in female tears. And I bathe women in my piss. So I'm like too radical for this discussion, right ? Gotta go back to your watercooler & [...]

  10. [...] must be in this atrocious construct one could perhaps guess by rewatching Salo ; but in any case intimacy is definitionally an [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.