In sprijinul eugeniei

Saturday, 30 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Eugenia e o teorie conform careia omu' tre' sa intervina deliberat in sensul imbunatatirii calitatii materialului genetic al populatiei, ceea ce indeobste se traduce in propuneri dragi inimii fascistilor din toate locurile, ca de exemplu sa se faca parizer din indivizi mai slabi calitativ asa. Problema mare cu teoria asta e evident la definitia calitatii celeia, dat fiind ca pe de-o parte e bine demonstrat ca fiecare prost tinde sa-si valorizeze prostia proprie si sa devalorizeze competenta celorlalti, si pe de cealalta parte calitati care pareau cit se poate de obiectiv calitati ieri pot ajunge sa fie tot la fel de obiectiv defecte miine. De-un exemplu femeia sexoasa acum niste secole era grasulie. Si acum niste decenii paroasa. Si asa mai departe.

Totusi, exista o metoda relativ simpla, absolut eficienta si complet legala de-a satisface si cerintele eugeniei, daca ne gindim bine. Cum functioneaza ea ? Pai hai sa va explic.

Stiti voi ca daca un cuplu nu reuseste sa aiba copii, in majoritatea cazurilor e de vina barbatul ? Probabil ca stiti. Asa se explica de altfel si succesul inregistrat de statiuni precum Sovata in tratamentul infertilitatii cuplului : acuplarea variata stimuleaza fecunditatea. Da' stiti voi ca femeia n-are nici o contributie in problema ca daca iese din ea fetita sau baiat ? Si ca-i strict si-n totalitate decizia barbatului, sau mai exact a spermatozoizilor lui ? Probabil ca si asta stiati, iara daca nu, e destul de banal de demonstrat : cit ce priveste cromozomii sexuali, femeile au XX si barbatii XY. Spermatozoizii ca si ovulele duc cite un singur comozom, pentru a se alatura si a forma o noua pereche. Din care noua pereche, un X vine din ovul. Al doilea X, la fetite, sau Y-ul, la baietei, vine de la barbat. Simplu.

Mnoa, si-acum, precum poate ca va amintiti de la biologie, iara daca nu va amintiti va amintesc eu, ovulul e unul singur. Spermatozoizii care dau sa-l fecundeze sunt multi, si intra intr-o competitie. Cel mai bun ajunge la ovul, il fecundeaza si iata cum apare sarcina. Pai atunci, dragii mei, suntem gata sa trecem la eugenie in sensul cel mai propriu. Concret :

eugenia-salveaza-romania

Deci, odata ce ati decis ca doriti copii, aveti nevoie de urmatoarele materiale :

  • Duct tape. Intotdeauna e nevoie de duct tape.
  • Una bucata tampoane de-alea pentru ochi de dormit pe avion. Daca n-aveti, o pereche de ochelari de ski acoperiti cu duct tape is numa' buni. Daca n-aveti nici aia, o esarfa groasa.
  • Una bucata mp3 player cu casti. Alegeti un playlist de minim 10-12 ore, si daca se poate numa' chestii cit mai porcoase.
  • O pereche catuse de-alea care leaga incheietura miinii de glezna. Costa vreo 20 de parai pe sait-urile specializate, da' daca nu se poate si cu sfoara. Sau cu sirma.
  • Citeva lazi de bere.

Dupa ce-ati pregatit toate astea, invitati-va toti prietenii, fara deosebire, la o bauta. Dupa ce s-au alcoolizat binisor, mergeti pina in dormitor, dezbracati-va nevasta-n pielea goala complet, montati-i alea la ochi, bagati-i castile-n urechi si lipiti-le acolo cu banda sa nu carecumva sa-i cada afara, eventual pupati-o dulce si aduceti-o in living.

Explicati-le prietenilor ca dumneavoastra sunteti eugenist convins, puneti-i catusele si la treaba cutotii. Cine nu-i capabil s-o futa de minim 2-3 ori are obligatia sa iasa in strada si sa mai invite din trecatori.

Daca ati inceput festivitatile asa in jur de ora zece-unsprazece puteti considera ca treaba-i facuta undeva incepind cu zorii. Mai depinde si de femeie, daca mai rezista puteti continua cita vreme sunt doritori, pina pe la prinz sau ceva.

Aceasta metoda simpla va asigura ca in pintecele iubitei dumneavoastra sotii va creste un copil prasit de catre cea mai vajnica pula aleasa din mediul social imediat, ca nu-i lucru simplu, spermatozoid fiind, sa te lupti cu alte citeva sute de catraliarde rezultati din citeva sute de perechi de testicule diverse. Clar ala care cistiga-i de departe cel mai ferm, hotarit, superior si adecvat ei. Ca da, si asta mai coneaza, nu orice sperma se potriveste la fel de bine-n orice vagin.

Iara daca nu va gasiti dispusi sa aplicati aceasta metoda simpla, scutiti-ma de discutii idioate despre eugenie. Bine ?

PS. Da, am scris acest articol in principal pentru a le da peste coaie idiotilor care au impresia ca "sa ni se deie" si "sa se faca", fara sa se opreasca cinci minute din ruminatie pentru a-si pune intrebarea "cine sa faca ?" sau macar "si cui sa-i faca ?". Nu va sfiiti sa-i invitati incoace, de altfel.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

27 Responses

  1. Hipsterilor`s avatar
    1
    Hipsterilor 
    Saturday, 30 July 2011

    ma tehnic vorbind ai dreptate, cainii practica chestia asta. bine, scula lor parca are ceva protuberante care zgarie vaginul si e cam greu cu mai multi ca herpa derp au.

    acuma faza e ca tu minti, sentimental. adica ai tu femeia visurilor tale, vrei copii cu ea si o lasi fututa de altul, precum ai creste copilul altuia. mnoa.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 30 July 2011

    Pai nu te obliga nimeni sa eugenie, alea. Recunosti cinstit ca nu ba, nu imi place si gata. Da' nu vii cu dume ca sa-i omorim "pe aia", ca ei is tigani si io nu-s tigan si deci ce lege buna, ca e naspa da' nu mi se aplica mie.

  3. Hipsterilor`s avatar
    3
    Hipsterilor 
    Saturday, 30 July 2011

    da' aveau dreptate oamenii, africanul a dat in arabia, dupaia unii au dat in asia, altii in europa. ulterior rasele europene si asiatice au prezentat cele mai mari avansuri tehnologice si culturale. ulterior chiar s-au si combinat, ceva imperiul roman versus huni si etc etc.

    oricum eugenismul ar fi dus in viitor la un fel de baza de date centralizata cu adn-uri, unde prostii sistemului se reproduceau pe baza unei compatibilitati calculata de un PC.

    idea nu ar fi fost tocmai noua. indienii de prin -5000 si pana acuma cheama astrologul pentru imperechere. o fi pseudostiinta completa si se autosugestioneaza singuri, da' conceptul in sine e cam acelasi. uniunea perfecta prestabilita.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 30 July 2011

    O fi teoretic, da' nu functioneaza-n practica la nivelul actual de cunoastere. In timp ce metoda de-o propun eu chiar functioneaza, demonstrat si demonstrabil. Pai ?

  5. Hipsterilor`s avatar
    5
    Hipsterilor 
    Saturday, 30 July 2011

    pai parca era rezolvat genomul uman.

    The Human Genome Project is considered a Mega Project because the human genome has approximately 3.3 billion base-pairs.
    If the sequence obtained was to be stored in book form, and if each page contained 1000 base-pairs recorded and each book contained 1000 pages, then 3300 such books would be needed in order to store the complete genome. However, if expressed in units of computer data storage, 3.3 billion base-pairs recorded at 2 bits per pair would equal 786 megabytes of raw data.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 30 July 2011

    Asta-i ca si cum tu ai o copie a unui CD, da' nu se stie ce-i pe el. Noa, explica.

  7. Hipsterilor`s avatar
    7
    Hipsterilor 
    Saturday, 30 July 2011

    oricum asta e o ocazie geniala de profit pentru nihilistii ca mine, oh wow, adn-ul uman, marea complexitate a naturii, ocupa cam cat un film.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 30 July 2011

    Eventual uita-te la el, poate-ti vin idei.

  9. Hipsterilor`s avatar
    9
    Hipsterilor 
    Saturday, 30 July 2011

    mda, amuzant.

    mai bine s-ar ocupa cu ceva antizei pana nu ne vedem toti sub legea sharia.

  10. Beah. Eugenia...cea mai ieftina femeie.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Saturday, 30 July 2011

    Nu lua numele napolitanei in desert.

  12. Lmao. Una dintre cele mai funny replici de la tine. In alta ordine de idei, zic Lukăi " jos e Popescu, uita-te la maini " Ea: "iham, jos el e". Si-am zis "Buey da de ce esti sigura ca nu e sus, l-ai ne-recunoscut cumva? " :D

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Saturday, 30 July 2011

    Tsk tsk tsk. Asa se-ntreaba buei curajosule ? :D

  14. Lmao :))

  15. Mie imi plac tatele, astea da tate. Unde e Bogdan sa le vada ...

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Saturday, 30 July 2011

    Adevaru-i ca are tite faine.

  17. Bogdan?

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Saturday, 30 July 2011

    Pai titele lui Bogdan nu le-am vazut.

  19. Tu si cu Platon...

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Thursday, 4 August 2011

    Pai decit fara mai bine cu.

  21. De unde și până unde cea mai bună pulă sau mai exact cea mai bună spermă duce și la cel mai bun copil?

  1. [...] In sprijinul eugeniei [...]

  2. [...] si anumite. Da' astea-s deja detalii prea complicate pentru mintile netede. Cam ca si chestia cu eugenia, de [...]

  3. [...] it goes. Try and have fun with it, because in no case will the sky paint itself a different color to try and better suit you. You're [...]

  4. [...] Mainly architectural, the beauties of Oxford. True, the place is no longer one-sexed. There are the virguncules of Somerville and Lady Margaret's Hall; but beauty and the lust for schooling have yet to be allied. There are the innumerable wives and daughters around the Parks, running in and out of their little red-brick villas; but the indignant shade of celibacy seems to have called down on the dons a Nemesis which precludes them from either marrying beauty or begetting it. (From the Warden's son, that unhappy curate, Zuleika inherited no tittle to her charm. Some of it, there is no doubt, she did inherit from the circus-rider who was her mother, with the rest accounted for by the circus itself.) [...]

  5. [...] the only way one should conceive, claims a romantic vein of thought, and sometimes indeed wives join the fray, often (unknowingly) to stay. Who'll be the one that first spurts in you, can you from the [...]

  6. [...] seek out a child-factory in the trailer parksv ; then when that's rejected (on parternity, not efficiency grounds) provide for a widower to carry the child, which doesn't work out (she's not sexually [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.