Fetele vesele

Saturday, 30 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Probabil ca stiti ca de prin 2002 sau 2003 marea smecherie la saituri porno era sa-ti afiseze geolocatia (dedusa din IP) si sub niste fete care chipurile erau prin zona, dornice de acuplari animalice. Gen, plin de albe-n Johannesburg moarte dupa pula, o groaza de negrese prin Floresti disperate sa cunoasca ghertoii de netcafe locali, chestii de-astea de baza. Adult Friend Finder au dus chestia la rang de mare arta de prin 2005 incepind, cind majoritatea afiliatilor rulau mizerii de-alea, de se-ajunsese de risu' pionierilor cu disclaimer ca "for illustrative purposes only" intr-un final.

Mbun. Lucrurile au progresat, ca doara n-or sta pe loc acuma ?! Iata :

real-sex-dates

Deci, real sex dates, cea mai mare comunitate de luat lumea la pula (a detronat chiar si fain-ul, in pofida faptului ca n-a auzit absolut nimeni de ea) contine niste membre chiar si prin Ronat. Si-n Iosefin, si-n Calea Sagului o latina de fo' 19 ani pe care tin minte c-am vazut-o in ceva seturi de BangBus acum niste ani da' nu mai retin exact si mi-i lene sa caut. Aia din mijloc stinga parca-i Jaclyn sau Jayclee sau plm, cine le poate tine minte pe toate. In mod suspect in Parcu' Central e pauza, si nici Complexul Studentesc nu-i cine stie ce aglomerat. Este ca-i fascinant ?

Si-acum, revenind la realitate, hai sa jucam un joc. Eu va pun pe tava o pulpa tare de leoaica tinara, iara voi ghiciti pe harta Romaniei de unde-i. Bine ?

De fapt, mai bine nu. Ce mai tot ghicim atita ?

Hai, succese!

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

  1. Deci de unde e leoaica? urmeaza ziua ei? La multi ani.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 30 July 2011

    Lolz mei perspicacule mei.

  1. [...] Fetele vesele [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.