Idee de chinuit pizda

Friday, 05 August, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

nod-in-brinza Precum puteti constata din ilustratia ciordita de pe dtng si amplasata-n partea stinga, unele fete au suficient material perivaginal cit sa-i faca funda. Sau macar un nod acolo.

Si daca tot ne-am apucat sa discutam chestiunea, v-oi marturisi ca mie-mi place ideea. Nu ca am neaparat ceva-mpotriva pizdei ascunse-n faldurile labiilor mari, da' parca-i haios sa ai cit de cit de ce apuca. Ce, daca le zice labii mici tre' neaparat acuma sa fie microscopice ? Pai o clema la nevoie de ce agheti, un ac in ce bagi ? De exemplu un ac de-ala de pescuit, sa zicem. Daca-i vorba sa-i dai curent pe ce faci contact ? Direct pe electrolit, ca taranii ?!

Dar sa lasam chestiunile astea, ca ele n-au de fapt nici o legatura cu tema articolului, cum n-are de fapt nici ilustratia : m-am lasat pur si simplu dus de val. In fapt, cuvintul "pizda" din titlu nu se refera nici la vulva nici la vagin, ci la purtatoarea lor in intregul ei. Asa am auzit eu la baietii mai mari ca se zice mai nou, colegele de clasa sunt fete in ciclul primar, gagici in ciclul gimnazial si pizde in ciclul liceal. E o noima si-n lingvistica asta aplicata[-n pizda], ce-ati crezut ?!

Asa ca ingaduiti-mi sa-mi aduc modestul obol la tehnica si tehnologia chinuirii, cu mijloace cit mai eficiente si cheltuieli cit mai mici a partenerei de viata si dificultati, recte pizda de linga noi.

Ce aveti nevoie ?

  I. O pereche de pantofi sau sandale, da' preferabil sandale.
  2. O rochie usoara, de vara, ceva de-aia chestie cum se poarta cind e cald afara.
  C. Un flacon de gel de-ala lubrifiant cum se foloseste la ecografie.
  Δ. O pizda. De preferinta una cu tite mari.

Cum se procedeaza ?

  Pai foarte simplu se procedeaza. Luati pizda (care evident ca-i in pizda goala, da ?) si ungeti-i cu gelu' vietii crapatura curului, spatiu' de sub tite unde i se sprijina astea pe piept si respectiv interstitiile degetelor de la picioare. Dupa care se poate incalta si imbraca, si porniti la o scurta plimbare, eventual prin ceva prafuri de-astea multistratificate de cimpie.

Care este rezultatul ?

  Pai nu stiu, astept sa-mi povestiti, care sunteti mai curajosi. Da' ma gindesc ca daca-i ceva mai nevrotica donsoara iti vedea voi pe dracu'.

Distractie placuta, ce sa mai.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

 1. Speram la ceva mai interesant. Apropo, ce zici tu aici s-a mai făcut.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Saturday, 6 August 2011

  Noa, pai regret sa dezamagesc, da' sincer nu ma asteptam sa nu se fi facut pina acum, sa fim totusi seriosi : n-om fi inventat noi unsoarea.

 3. PorculdeYork`s avatar
  3
  PorculdeYork 
  Saturday, 6 August 2011

  Cristian, ne spui ca ai dat si tu vreo donsoara cu kaiser pe la cur si apoi ai scos-o pe ulita ?

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Saturday, 6 August 2011

  Pai poate el are cu lubrifiere naturala.

 5. @MP: era doar o remarcă, atâta tot.
  @PY: Simon says to read my comment again.

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Saturday, 6 August 2011

  Taci mo, ca io-s blogar, si fiind bloger am dreptu' sa fiu susceptibil. Ca o mimoza. Bun ?

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.