Fain baneaza blogspot

Saturday, 24 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Asa cum probabil stiti mi-am asumat dificila si mult contestata pozitie de leader in mediul online.ro in principal din lipsa de alternative, asta fiind tara in care ori faci cu mina ta ori stai fara.

Masura din 2 August curent, interdictia la interstitiale a dat ceva rezultate, in sensul ca un numar de publicatii romanesti au renuntat la porcaria respectiva.

Problema este ca un numar de platforme neromanesti (ca de exemplu blogspot) au ignorat-o cu completa nesimtire, de parca daca eu vorbesc in limba romana ei nu au obligatia sa-si traduca si sa se execute, ca si cum necunoasterea limbii i-ar scuti de a respecta regulile. Disfunctional rationament, oricit ar fi de raspindit. Si da, in caz ca va intrebati, chiar ma astept ca blogspot de exemplu sa conspecteze si sa se supuna.

In tot cazul, o aplicare uniforma a regulilor este chiar miezul ideii de-a avea reguli din capul locului. Ca atare nu voi tolera situatia in care unii se supun si renunta la interstitiale si altii fac pe niznaii, bazindu-se pe idea gresita ca daca au niste blogeri mai naivi asa captivi atunci n-am sa dau eu in bietii aia pe un principiu. Disfunctional rationament, pentru ca uite ca am sa dau.

Incepind din 24 Ianuarie 2012, blogurile de pe blogspot, precum si orice bloguri hostate pe platforme care folosesc interstitiale (ca de exemplu o pagina de "avertizare asupra continutului"), indiferent daca aceasta pagina apare pe un blog anumit sau nu sunt banate in fain. Ca sa intelegeti cum se va aplica masura respectiva : daca vad interstitiale blochez domeniul. Nu subdomeniul, si deci faptul ca va aflati pe georgel.sitenaspa.com nu va ajuta cu nimic atita timp cit sitenaspa.com e blocat.

Aveti o luna de zile sa va mutati pe un serviciu de hosting functional.

Spor la blogarit.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

33 Responses

 1. lasa buey ca o sa cercetetze aia mari de la blogspor ca de ce li s-o injumatatit traficul lunar. concluzia: au fost banati pe fain@polimedia.us.

  cine-i ala?
  ceva sait.
  ce limba?
  roma
  tiganii au site?
  si tigan si evreu. unu' cu barba deasa care sambata face doar o mie de pasi. si fute mereu multe gagici post minore in ceva suburbie a extremitatii timisoarei.
  da? are poze cu ele pe sait?
  clar ca are.
  stie face si de mancare. foloseste vinul in aproape orice fel de gateala. sau la finalul ei.
  ooo super. cum il cheama pe tigan?
  mircea popescu.
  angajam traducator in romana sa dialogam cu el.
  ca sa?
  ne scoata de pe ban.
  tre cel putin o mie de coco la tigan.
  ii dau o mie cinsute. plus mertanu' meu vechi.
  nu o sa accepte. nu are permis.

  craciun fericit mircea! :D

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Saturday, 24 December 2011

  Hatere :D

 3. Lol.

  Chiar, mai e Mircea barbos si chel, stil mos craciun asa? :))

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Saturday, 24 December 2011

  Neah. Acum am de-aia mullet.

 5. Ahahaha, bai. Fail troll sau pics or didn't happen.

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Saturday, 24 December 2011

  Da' ce esti tu, gagica, sa-ti dau poze cu moi ?!

 7. Eu, unul, nu vad rostul paginii de avertizare... Adica, daca intri sa vezi continutul, stii automat despre ce ar putea fi vorba... Iar daca iti apare mesajul, practic dai un click in plus, pierzand astfel timp.

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Saturday, 24 December 2011

  Pai cam asta si e problema.

  Plus prezumptia ca vai draga, e "nepotrivit".

  Plus idiotenia de-a spune ca "n-am citit, nu stim, nu ne bagam da' va avertizam".

 9. Aruncatoru de flacari`s avatar
  9
  Aruncatoru de flacari 
  Saturday, 24 December 2011

  Nai precizat in ce fel potfi reac-ceptate plaftormele respective pe fain. Tre' sa-ti sacrifice o vrigina in zori sau ceva?

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Saturday, 24 December 2011

  Pai vezi la primul link, spre final acolo unde se zice "Daca am adaugat interstitiale din gresala pentru ca lucram in presa si asta inseamna ca suntem prosti si nu stim ce facem online ?" etc.

 11. Noroc ca tu nu prea vezi interstitialele.

 12. Mircea Popescu`s avatar
  12
  Mircea Popescu 
  Saturday, 24 December 2011

  Ca orice noroc, tine cit tine.

 13. E cam dificil să banezi platforma. În orice caz, n-o poţi bana banând *.blogspot.com, căci Blogger (că aşa-i zice de fapt platformei) îţi hostează blogul şi pe domeniul tău, dacă ai şi vrei.

 14. Pai le poate adauga, ca nu-i greu sa vezi care-i blogger ca scrie-n footer. Sau dupa /p/ inainte la pagini.

 15. Mircea Popescu`s avatar
  15
  Mircea Popescu 
  Sunday, 25 December 2011

  @Lotus De fapt ideea de a cumpara un nume de domeniu e o solutie chiar simpla, ieftina si eficienta pentru aia care is absolut maritati cu blogspot si nu se pot desparti nicicum.

  @Freud Da' de ce-ar face asa ceva ?

 16. Volumetric vorbind, majoritatea blogurilor care folosesc platforma Blogger sunt si gazduite pe Blogspot, mdeci aici isi atinge scopul.

  Eventual se pot bana IPurile de pe care livreaza Blogger, si-i gata cutotul chestiunea.

 17. Cum ce sa faci? Ziceam sa le adaugi pe lista de banate, chit ca-s cu domeniu, tot pot sa prezinte ca bla bla noi nu ne facem responsabili ca defapt am citit ca-i cu tate goale si se supara mata religioasa, caci tot pe google sunt parcate.

 18. Hm, stai ca nu mi-i clar aici: stiam ca la nivel de gazduire se adauga interstitialul, deci chiar daca ai blog propriu el tot apare.

 19. Volumetric vorbind, majoritatea blogurilor care folosesc platforma Blogger sunt si gazduite pe Blogspot

  Lol cum adica, pur si simplu nu le poti parca in alta parte. Doar sa-ti pui domeniu sau sub-domeniu, da-i propietatea si serverul la google.

 20. Mircea Popescu`s avatar
  20
  Mircea Popescu 
  Sunday, 25 December 2011

  @Alex Da mei, da' daca tu n-ai interstitiale pe blogu' tau, si crezi ca-i asa de important sa te hostezi pe blogspot, atunci iti iei domeniu propriu si pina cind le tuna alora prin cap ideea sa-ti bage si tie interstitial scapi. Asta e, viata precara a oamenilor ciudati.

 21. In afara de cativa luptatori, cred ca mai toti au abandonat blogspot (oricum, se cam stie politica Google legata de produsele care nu aduc venit, politica atribuibila oricarei companii sanatoase).

 22. Mircea Popescu`s avatar
  22
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 27 December 2011

  E da. Vezi numa'

  Căcat-necăcat, nu cred că se mută nimeni doar ca să nu fie banat pe fain. E ca și cum i-ai spune unui om să se mute din casa lui că e de căcat. Și dacă nu se mută nu mai are voie la magazin. Ete fîs!

  de-aici.

  Internetii e mare.

 23. Nu stiu ce sa zic. Poti sa faci un ban mai mic (gen un mic warning sub utilizator). Mai toti cei trecuti pe wordpress de pe blogspot (adica mai toti) au facut-o dupa ce s-au convins pe cont propriu de forta celui de-al doilea sistem si de neajunsurile primului.

 24. Wrong Referrer 'http://trilema.com/2011/fain-baneaza-blogspot/'

 25. Mircea Popescu`s avatar
  25
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 27 December 2011

  @krossfire Sigur ca pot. Stii ce altceva s-ar mai putea ? Uite de exemplu la jocurile olimpice, sa nu se mai faca selectie intii. Sa se faca cumva sa prinda toti loc. Ce, nu s-ar putea ? Eventual facem ca la american idol sau cum ii zice pe romaneste, pacalim niste fraieri ca is buni si au sanse in competitie ca sa poata face juriu' pe uimitii ca vai, ce cautati voi aici fraierilor, nu v-o zis nimeni ca n-aveti voce ?!?

  Chestia-i ca pe mine nu ma intereseaza aceleasi lucruri care-i intereseaza pe astia de fac american idol sau cum ii zice pe romaneste. Ci altele.

  Dupa care presa e de cacat pentru ca "asta cere lumea, dom'le" si respectiv moare pentru ca "nu cumpara lumea, dom'le", iar mie-mi merge bine. Dupa care presa vine sa le fac io consultanta, io am grija sa le iau banii intii ca stiu cu ce poame am de-a face, le fac consultanta, ei dau din cap si nu aplica si pe urma suntem tot unde eram inainte. Ca-i mai simplu.

  Niste probleme.

  @Freud Nu am inteles ce vrei sa zici.

 26. Am dat click pe

  de-aici.

  Internetii e mare.

  Si am primit aia. N-am referrer scos nimic.

 27. Mircea Popescu`s avatar
  27
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 27 December 2011

  Ca bine zici. Am reparat.

 28. Ca sa vezi ce coincidenta http://www.princartier.com/casa-noua/

  Blogspotul a facut figur in ultimele zile, ca aparuse o chestie ca blogul are continut explicit cacaturi d-astea si ne-am bagat pula, am zis ca meritam si noi ceva mai bun si mai frumos. Am dat de 2 ori din palme si de 3 ori din taste si hap domeniu cu toate prostiile pe el si tot ce avem nevoie.

 29. Mircea Popescu`s avatar
  29
  Mircea Popescu 
  Sunday, 1 January 2012

  Iti dai seama, daca si mecatronistu' s-o prins in pula mea, ce prost tre' sa fii s-o tii langa cu blogspotu' ?

 30. Da' uite ca sa vezi ce cetatean inteligent care o fi cumparat, cu namecheap cu tot. In 2008 asta.

 1. Fain baneaza blogspot pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

  Aveti o luna sa va mutati....

 2. [...] mi-ar place sa vad opinii argumentate aici, nu cum am gasit in comentariile de la Trilema (no offence) sau de aici. In afara de Oama de tinichea care dupa ce a inceput talent a murit [...]

 3. [...] cumva o diferenta fundamentala pe care tocmai am intuit-o, cu ocazia marii agitatii apropo de banat blogspot-ul (nu doriti sa vedeti ce-i la mine-n [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.