Exercitiu practic de genocid

Sunday, 08 May, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Genocidul este un concept legal, definit drept "actul distrugerii deliberate si sistematice a unui grup etnic, rasial, religios sau national, in totalitate sau doar in parte". Fapta respectiva se pedepseste, de altfel, cu ceva forma de linsare social-acceptabila.

Ei, si-acum partea de exercitiu : Inchipuiti-va ca sunteti Adolf Hitler (sau ma rog, puteti incerca si Pol Pot, Gaddafi, etc, da' noi vom da exemplul cu Hitler) si v-ati propus exterminarea evreilor. Genocid, ce sa mai.

Evreii astia sunt o populatie nesuferita, cu urmatoarele date demografice : speranta medie de viata 50 de ani (ca-i razboi), impartire neutra pe sexe, 50% masculi, 50% femele. Care femele se cordesc in draci, incepind de pe la 14 anisori, fiind capabile sa se reproduca anual daca e pina acolo. In conditii optime de hrana si spatiu, femela evreica medie produce nu mai putin de 80 evreiasi, din care 40 fetite si 40 baietei (incluzind nu mai putin de 8 perechi de gemeni!). Din motive misterioase aportul tatalui nu conteaza genetic, tot ce iese din evreica evreu se numeste, indiferent cine-o bagat in ea, poa' sa fie Hanz sau Fritz, nu conteaza, tot evrei ies.

Din fericire populatia se afla limitata de conditiile obiective de mediu la 10 milioane, pentru ca va dati seama ca s-ar inmulti pina la completa sufocare a planetei alfel. In plus, in desfasurarea muncii lui de exterminator, caporalul Hitler are avantajul ca poate sa aleaga dupa absolut orice criterii doreste el pe cine dintre evrei sa omoare, care au toti seria de buletin, adresa exacta scl etc trecute-n centralizatorul trimis Reichstagului de catre mysfaceboogletwitterc, dar are in acelasi timp a se multumi cu un impediment major : nu poate distruge in nici un an mai mult de 25% din populatia de evrei! De ce ? Ei, asa-i exercitiul, sa zicem ca nu-i da voie Consiliul Europei, Neville Chamberlain & co, sub amenintarea ferma ca daca omoara mai multi ii declara razboi americanii sau ceva.

Ei, cum procedeaza caporalul Hitler (care nu sunteti dumneavoastra, bine, e doar un exercitiu) in asa fel incit sa chiar reuseasca sa extermine populatia de evrei intr-un timp finit ? Dupa ce criterii isi alege victimele ?

Va dau raspunsul asa mai pe seara. Iar daca sunteti copii cuminti, poate facem o data un exercitiu de exterminat doctori (tot evrei) si cu Stalin, ca sa respectam realitatea istorica.

exercitiu-de-exterminare

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

23 Responses

  1. in primii 2 ani ucidem toate femeile... apoi in anul 3 ucidem pe alea care intre timp or' crescut peste 14 ani... si in anul 4 si eventual 5 ucidem pruncii. si gata.

    dar e mai eficient asa: http://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor

    success rate > 25%

  2. Critic`s avatar
    2
    Critic 
    Sunday, 8 May 2011

    asa ... and the point is?

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 May 2011

    Pai stai. Anul 1, ucizi juma' din femei. Ele se reproduc. Anul 2, ucizi juma din femei. Ele se reproduc. Anul 65,535 : ucizi juma' din femei. Ele se reproduc. Populatia pe intervalul 1-65,535 stabila la 10,000,000.

    Fail.

  4. Nu ucizi jumate din femei, ucizi un numar de oameni egal cu 25% din toata populatia de evrei, dar doar femei capabile sa se reproduca. Ochiometric in vreo 4 ani le termini si deja intri in femei < 14 ani.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 May 2011

    Raspuns corect, sau mai practic vorbind : daca ucizi femeile cele mai in virsta incet-incet scade virsta medie a populatiei, pina cind trece sub pragul maturitatii sexuale. Dupa care reproducerea inceteaza si finalul e aproape.

    Morala fiind ca intr-o problema de genocid, indivizii de virsta reproductiva sunt mai importanti pentru perpetuarea speciei decit copiii, o observatie poate contraintuitiva.

  6. cipslim`s avatar
    6
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 9 May 2011

    deci prima data faci un program de ajutorare/hemancipare a mamelor si viitoarelor mame si dai bani sa vina sa se inscrie ocazie cu care le iei datele si le selectezi.
    Faci 3 liste
    una verde unde intra non evraucele
    Una galbena unde intra evraucele prea batrane sterpe, cu probleme de sanatate, etc.
    Una rosie unde intra evraucele fertile.
    Dupaia dai cotizatia 2 luni da cotizatia o dai numa in 2 zile. Jdupaia a treia luna dai anunt ca s-a marit cotizatia cu 50% (gasesti un motiv depinzand de luna) si din cauza bulmaselii evraucele sa vina pe 4 si care nu vine hales bules cotizatia pe luna aia.
    Cand vine evraucele alea cu rosu se opresc si se macelaresc conform planului dinainte stabilit.
    Cand vin evreii sa se razbune ii acuzi de incercare de coup de stat, aduci minerii si ii rezolvi si pe aia.

    Cel mai simplu mod insa este altul.
    cum vezi un evreu arunci cu monede sub masinile care trec in viteza, in fantani, prapastii, garduri electrificate, etc.

  7. Da, dar in practica trebuie sa ii omori pe toti, ca ori ca iese doar din mama ori ca iese doar din tata, tot evreu e. O sa se mai dilueze un pic rasa, dar asta e. Si esti limitat de faptul ca din punct de vedere logistic nu este chiar asa de usor sa strangi niste milioane de oameni din toata lumea si sa-i omori. Eu zic ca ar fi fost mai eficienta o metoda distribuita. Decat sa-i transporti pana in niste centre si sa-i tii acolo jdemii de ani pana ii omori, mai bine dai ordin tuturor soldatilor/politistilor sa-i omoare pe strada si in casele lor, iar soldatii aia care operau lagarele sa-i trimiti sa pazeasca granitele.

    Ma rog, asta daca scopul e sa-i extermini si nu sa-i torturezi...

  8. cipslim`s avatar
    8
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 9 May 2011

    @ gheorghe
    tinere, evreu este cel ce naste din evreica.
    Daca tacsui evreu si ma-sa nu atunci nu e evreu.
    Ca asai la evrei mey ppl.

  9. Hmmmm, Mircea Popescu ne ofera in mod subliminal solutia pentru tiganii din Romania :D.

  10. @cipslim Credeam ca e pusa la misto conditia. Dubios functioneaza, dar intr-adevar, mama contribuie cu mai mult de 50% la constructia genetica si psihologica a copilului, deci ar avea sens.

    Deci ori Hitler era mai prost decat Mircea Popescu, ori pur si simplu vroia doar sa-i tortureze, ori amandoua.

    @vlad La tigani s-ar putea aplica ce-am zis eu la #7 dar cea mai buna strategie e tot sa incepi cu femeile capabile de reproductie, pentru ca femeile albe nu fac sex cu tigani.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Monday, 9 May 2011

    @cipslim Buei da' ce preocupari ai tu, nu asa...

    PS. Fain troling ai bagat la musiu Petcu, m-am distrat.

    @gheorghe Pai la evrei nu, eu asa am inteles, e dupa mama.

    Metoda distribuita (si open source) s-a aplicat ce-i drept cu deosebit succes de armata romana, si la Iasi si la Odessa. Sa vezi chestie, totusi, ca singuru' loc unde am fost noi in stare sa aplicam o metoda eficienta in hapt toata istoria noastra de francezi-wannabe centralisti-wannabe a fost o "barbarie, această rușine de care noi nu ne vom spăla niciodată în fața lumii civilizate".

    Asta e.

    @Vlad Sau pentru troli.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Monday, 9 May 2011

    PS @gheo : http://wiki.answers.com/Q/How_stupid_was_Hitler

  13. Eu sincer mi-as trece pe CV aceasta mostra de intelepciune intrinseca a poporului roman, insa sunt sanse foarte bune ca aia care ma angajeaza sa fie evrei, deci ma mai gandesc.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Monday, 9 May 2011

    Lmao noa poftim criteriu.

  15. Ii declari pe toti nemti si nu mai omori pe nimeni?

  16. @krossfire Care ar fi rationamentul? Nimeni nu se apuca sa epureze etnic fara un motiv cat de cat serios, un oarecare conflict de interese. Chestia asta se uita in toate discutiile despre holocausturi si alte chestii, se gandesc ca Hitler s-a apucat el sa omoare evrei asa, ca s-a gandit el intr-o dimineata in timp ce era pe buda, si Antonescu la fel si toti cei care au omorat evrei in perioada aia... inclusiv biserica catolica.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Monday, 9 May 2011

    @K You get an F in genocide.

    @gheorghe Stalin, nu uitati de Stalin!

  18. gheorghe: Cunoastem, dar incercam o a treia solutie la problema :P (Rusii au incercat-o pe tigani).

  19. alternativa (bine, mai crudă) ar fi să omori copiii sub 14 ani. tot omori la ei până îmbrătrânesc posibilele mame.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Monday, 9 May 2011

    @krossfire Intr-o oarecare masura le-a si reusit.

    @dAImon Nu functioneaza aia, ca fetele iti tot produc, nu gati veci.

  21. Critic`s avatar
    21
    Critic 
    Monday, 9 May 2011

    de ce e nevoie sa ii omori. le schimbi numele, dai acte false sau deloc si ii bagi la lagar cu munca fortata sau pe front.

    problem solved, ridica natiunea. un fel de sclavie moderna.

    still works in North Korea.

  22. @Critic:

    Tu n-ai auzit de "Arbeit macht frei"?

  1. [...] victorie a civilizatiei, mai indoielnica, este bineinteles circumcizia. Obicei absolut barbar al evreilor, ca sa se bage si ei in seama (sau mai exact ca sa fie imposibil sa te dezici de apartenenta, ca [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.